Annem babam köylü gibi giyiniyolar fakir davranislari var babam pazarcilik yapiyor annem eskiden bir kadinin evine yardimciliga gidiyordu ben bu hayati hak etmiyorum ikisinden de nefret ediyorum anneme bir keresinde kufur ettim senden igreniyorum dedim agladi ama gercekten utaniyorum veli toplantisina bile gelmelerini istemedim hep sevgilimke tanistirmadim sizce nasil cozum bulabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni anliyorum. burada sert elestirmislerde. kendileri sanki 4 4 luk insan. ailenden nefret. etme. zaten turkiyede cogu aile oyle. biz insanlarin medeni kiyafetlerde kulturlu olmasini istiyoruz ama akp insanlari geri kalmisliga itiyor. annen baban koylu olabilir meslekleride iyi olmayabikir. ama temizlerse tras okuyorlarsa temiz giysiler giyiuorlarsa. konusmalsrida biraz dikkat ederlerse sorun yok. bizim burada ank bahcelievler herkez nezih kulturlu ama kapicilar cok berbat. kardeism 30 yildir sehirde yasion artik su kulturu kap. adamlar kasket cicekli gullu etek salvar gibi falan giyiyitlar. yahu kimseyi asaglamiyoruz ama biraz kulture ayak uydur. onlar adina uzuluyorum. ama yaslilarsa yapacak bisey yok. oylr gormusler oyle gidiyorlar. kiz hakli ama ne olursa olsun annrye igrencsin falan denmez. guzelce konusursun. biraz biseylrr ogretneye calisirsin. birlikte alisverise gidersin birkac sey alirsin. falan filan. sende fazla kafana takma iyi davran ailene. surada sana felc binse ne sevgilin ne kankan sana bakar. aileden baskasi yalan. onlari degistirmeye calis. temizlikcilik falan yapmasina ise bisey demem. hellalinden para kazaniyor ayip bisey degil. ama kulture karisim. toplum icine cikiyorsun. giysin temiz olcsk trasli olcan kasketmis salvarmis falan olmucak. konusman duzgun olcak bunlar onemlidir. yoksa kimseyi asaglamiyoruz. milet ama sana nasil lanet okumus. gorsende kendilerine insan dersin. kendi bacilarini kapattip evde otuutrurlar kendileri milletin karisini kizini bacisimi sikme derdindedirler. milletede alsiris etme. sorun varsa duzeltmeye calisin konusun. ailene hakaret etmekle bir cozum bulamazsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılulan bide gelip burada anneme küfür ettim ağladı yazmışsın, ben bırak küfür etmeyi bağırsam 1 hafta rahat edemem. köylü gibi giyiniyorlar derken? ben eminim ki onlar kazandığı paranın çoğunu kendilerine kıyafet almak yerine sana harcıyorlar. fakir davranışları dediğinde çok açık bir şekilde belli oluyor ki saçma sapan birşey. dizilerde filmlerde zengin aileleri görünce onlara özenen ben bu hayatı haketmiyorum triplerine giren bir ergensin. annen ve baban hayatlarini seni (bu emeği haketmesen bile) yani evladım dediği kişiyi büyütebilmek için çalışarak geçirmiş biri. ellerinden gelen de bu demek ki. onlardan nefret ediyorsan sen neyi başardın? okumayı bile beceremiyorsun ben buna eminim. ergen yaşında kendin gibi bir velet bulmuşsun sevgili diye ailenden daha çok önem veriyorsun. bak sana bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum;o erkek birgün senle işi bitince bırakır gider, o utandığın ailene muhtaç kalırsın. biraz adam olun akıllı olun l*n
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana harciyolar 150 liralikayakkabiyi 1 yil giydim ne luks takilan kizlar var benim ne farkim var onlardan illa o* mu oliyim
- +1 yıl
150 liraya ayakkabı alıyorsun, bir yıl giyince yenisi alınmadı diye hemen ağlamaya başlıyorsun :D annem beni bir emekli maaşı ile büyüttü.1 botu ben kaç sene giydim biliyor musun? bilmezsin, prensessin ya sen. ben bırak o kadar laf etmeyi tatil zamanları arkadaşlarla gider su satardık kazandığım parayı gizlice annemin cüzdanına bırakırdım. şu an kendi paramı kazanıyorum, mutluyum, istediğim şeyi alabiliyorum. yani insan gibi yaşamak için o** olmana gerek yok, ama o* bazılarının ruhunda vardır orası da ayrı konu.
bu dediklerinde ciddiysen sana diyecek bir şey bulamıyorm
utanmadan annem temizliğe gidiyordu ondan utanıyorm diyor snn utanman olsa gider bir iş bulur hem okuyup hem çalışırsn ha onu yapamıyosan en azından giderlerini azaltıp annecim evde otur bn bişey istemiyorm derdin
baban sanki keyiften gidiyor pazarcılık yapıyor o hiç istemiyor zaten altında bmv si olsn villada otursun ya sn ne kadar kötü bir evlatsın snn şu anda okuyup güzel bir meslek kazanıp annecm babacm siz yıllarca bana baktınız bnde çalışıp size bakacam demen gerekirken sen ne yapmalıyım diyosn
yalnız bir uyarıda bulunayım bugün sen ailene laf atarsan onları saymazsan yarın senide kimse saymaz.00 Yorumla
+1 yılSana inanamiyorum, nasil bir insansin ya. Kalp diye bir sey var, sen de yok mu acaba¿ Ya aklim almiyo bir insan nasil olur da ailesinden utanir, sen o beynini yak bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa soylemesi kolay birak allahaskina. siz gorseniz beni kucumsersiniz normal hayatta hep ayni ayakkabiyi giyiyorum
- +1 yıl
Fakir olmaktan utanmak aptalliktir. Fakir olmaktan degil aptal olmaktan utan.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
67Cevap
+1 yılşimdi seni merak ettim. öz kızını atan evden atan içki ve uyuşturucu parası için çık nerden ne kazanıyorsan kazan diyen anne babalar var onlar mesela çogu çok iyi giyinimli ama işte utanmak bir yana lanet edilecek şeyler yapuyorlar.. 2 kat kumaşla senin ayıp dediğin şeyler kapanır. pazarcı olmak ayıp değil. sabah 3-4 de kalkıp halden mal alıp akşama kadar satmak milletle uğraşmak çok zor iş. onlar meslekleri ve giyinimleriyle seni utandıramazlar. eger herşeyi düzeltecekse anne babanın elinden tut nasıl giyinmelerini istiyorsan o elbiseleri al. sorunun bir günde çözülür. ama asıl sorun senin öz güveninde ve egonda asla çözemezsin bu sefer şivelerine kafayı takarsın oturup kalkmalarına kafayı ktakarsın. daha sonra amcandan teyzenen utanırsın v. s v. s bu sitede kaç kişi anaya babaya muhtaç biliyormusun? bazısı keşke babam annem ölmeseydi bitkisel yaşamda yatağa bağlı olsaydıda hergün görüp dokunabilseydim razıyım diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar senin annen ve baban. Onlardan utanmamalısın. Herkes aynı olmak zorunda değil. Eminim annen baska bir kadının yanına yardıma gittiyse senin için gitmiştir. Kızım daha fazla benden utanmasın diye. Benim annemde yaslı babamda yaslı. Ebe ve dede gibi kavramları bilmem. yeğelerimle birlikte büyüyen, çocukluğumda hep annemi özleyen bir insanım. Eğer daha iyi bir hayatı istiyorsan, çok çalışmalısın. Hayallerin olmalı ve ne olursa olsun pes etmemelisin. Annem ve babam benide anlamıyorlar çoğu zaman. Ama en cokta babam anlıyor. Ben yinede onlar yaslı oldugu için onlara karsı kötü davranmıyorum. Sabırlı davranıyorum her zaman. Böyle düşünmen çok kötü. gelecekte annenin ve babanın değerini kaybettiğinde daha iyi anlayacaksın ve o zamanda keske bunları demeseydim, bunu yapmasaydım. Bunu yapsaydım diceksin kendine. Çok içine batıcak.
00 Yorumlaannenden babandan utanıyorsun ha adam sana çalışıyor farkındamısın bilmem ama sırf sen okuyasın diye belkide utanılacak birşeymi var köylü gibi demişsin birde sen bu hayatı haketmediğini düşünüyorsun ozaman çalış yap bişeyler de hakettiğini o zaman bulursun belki
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah neden? Benim yasimda olup altinda luks arabasi olan kuaforden cikmayan erkeklerle surten yazlari bodruma giden kizlar var illa o* mu olmaliyim boyle yasamak ivin
- Diğer konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskanıyom annemi kadın benden zengin benden güzel giyiniyo 10 bin tane kıyafeti var guess ten topuklu ayakabbıları var bana hep iğrenç Şeyler beğeniyo bana ben senden daha güzelim diye bağırdı bir kez herkes annen ne kadar genç güzel diyor genç adamlar onu beğeniyor wat dı fuk böyle bir hayat mı isterdin?
10 Yorumla Annen ya da baban bunları okusa ne kadar üZülürler biliyormusun, bir ailen olduğu için sükretmelisin hayata tutunmak için bir çaba veriyorlar böyle Şeyler düşünmek yerıne aılene destek olmalısın ilerde cok pişman olursun bu Sözlerin için onları kendi yerıne koy onlarda ister senin her istediğini almayı iyi şartlarda yetiştirmeyi, ailen adına gerçekten cok üzüldüm umarım hatanı cok kötü bir şekilde anlamazsın onlara sımsıkı sarıl ve Bırakma bugünler geri gelmez..
10 Yorumla
+1 yılevet haklısın çok haklısın hemde onları haketmiyorsun.. öyle güzel alın terinin peşinde , ayakları elleri öpülesi o anneni ve babanı sen hiç mi hiç haketmiyorsun , kalbin o kadar vahşi ki o tertemiz insanların tırnağındaki kir bile olamazsın.. utan desem zaten utnyrum dersin sen asıl kimden utanacağını bile düşünemeyen bir beynin var.. hatırlatayım kendinden utan..
00 Yorumla
+1 yılSana çok ciddiyim bişey diyecem yalan söylemiyom benim maddi durumum çok iyi bunu sana ispatlarımda nettten...
Şimdi senin asıl derdin para o disko bu bar tatiller arabalarla gezmeler denizler lüks yaşam istiyorsun gel benle bir hafta takıl ve bir hafta sonra ne diyeceksin biliyonmu ben anne babamı özledim...42 Yorumla
Soran+1 yılNeden ozliyim
- +1 yıl
Yaşayacan ve görecen paramı mutluluk verecek ailemi tercih senin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaa yani annenin babanin koylu gibi gorunmesi seni rezilmi ediyor? Babanin pazarda para kazanip sana bakmasimi seni rezil ediyor? Sen nasil bir evlatsin bir annenle babanin olduguna sukretcegine sen onlardan igreniyorsun birde utanmadan seni karninda 9 ay tasiyan kadina bagirip aglatiyorsun asil senin gibi bir evlatlari oldugu icin onlar senden igrenmeli.. haklisin bu hayati hak etmiyorsun sen, sen bundan daha beter bir hayati hak ediyorsun!!!
20 YorumlaDizi izlemeyi bırak küçük kız. Bu yaptığını çocuğunun yapmaması için dua et. Senin geleceğini sen bile bilemezsin. Onlar senin için çalışıp didinirken, nasıl daha çok para kazanıp refaha kavustururum diye düşünürken sen ailenden değil önce şu sordugun sorudan utan.
10 Yorumla- Diğer konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birisini okuttugu halde cahillikten kurtulamamisin onlarin utanmasi gerek te allahim onlar senin annen baban kim olursa olsun sevgiljn onlari oyle kabul etmese bile sen onlara sahip cikacaksin seni bu yasa kadar onalr buyyuttu insanin zor zamanida olir dusun annen seni okutmak icin temizlige gitmis ya
10 Yorumla Sen o masum aileyi haketmiyorsun ulan ne var köylü gibi giyiniyorlarsa onlar seni dünyaya getirmiş senin için zorluklarla mücadele edip annen ev temizliğine babanda pazarcılığa gidiyor git ellerini op. Bizde para var huzur yok keşke ailem fakir olsaydı huzurum olsaydı. Bunu her gece diyorum. Ama senin yaptığın şeye bak.
10 Yorumla
+1 yılEminim ailen senden utanıyordur sen onlara laik olmadığın için senin gibi bir köylünün sevgilisini olduğuna inanamıyorum ailen senin için dişini tırnağına takıp çalışıyor senin tek derdin benim gibi köylüye erkekler bakmaz diye ailen çok iyi biri sen onları haketmiyorsun sürpüntü
01 Yorumla- +1 yıl
Sana daha laf söylemek geliyor içimden mk ne güzel işte ya Allah iyimi ölümü yaratmış sen ölmeyi hak ediyorsun keşke ölsen biz zenginiz ama berbat ve soğuk kişilerle dolu hiç mutlu değilim annen baban köylü olan değil aslı köylü sensin senin gibi çirkin köylüye kimse bakmamalı l*n Allah keşke seni alsa dünya bir pslikten kurtulmuş olur bence canına kıymalısın sefil insan ellerini öpüp sizi seviyorum diğceğine senin gibi namus suzu okula yollamak için çalışıyorlar keşke sevgilin böyle bir Kezban olduğunu bilse sen tam bir fa**şe sin çabuk burayı terk et ve geber 👉👉
+1 yılAilenden utaniyosun oyle mi. Asıl sen bu hayatı hakediyosun onlar haketmiyo. Sen nasıl bir insansın ya bide aglattin anneni oyle mi asıl onların senden nefret etmeleri lazım. Evlat dediğin her şeye hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ailesinin yanında olmak zorunda.
00 Yorumla
+1 yılbenim annem babamda seninkinden farklı değil ama her zaman onlarla gurur duydum.
bir insanı büyütmenin zorlugunu anlayamazsın bile.
başı gerçekten derde girsin annen babandan baska bir Allah'ın kulu yanında durmaz. özellikle o özendiğin tiplerin hepsi, hatta sevgilim dediğin kişi bir sktiri çeker sana10 Yorumla
+1 yılOkuyarak cehaletini en alt seviyeye getirerek çalışarak kendi ayakların üzerinde durarak. Sen isteyerek onların çocuğu olmadın ama onlarda istemedi öyle bir çocukları olmasını. Bu yüzden onları üzmenin bir anlamı yok sevmiyosan çeker gidersin ki buna daha çok üzülürler. Içinde biraz sevgi varsada çok çalışır çok kazanırsın fakir gibi giyindirmezsin. Utanılcak bir durum yok olay zeka fakiri olmamakta. Ebeveyn olunca anlarsın der hep annem babam...
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi evlatları olduğu için onlar senden utanmalı Allahtan sonra Ailen gelmesi gerekirken sen onları küçümsüyorsun ama bu hayatta neyi kınıyorsan başına gelir senide çocukların beğenmeyecek annem babamla Ailemle gurur duyuyorum iyiki varlar 😍
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun. İnsanları kıyafetle yargılayacak bir sevgilin varsa zaten ayrıl sen ondan. Ayrıca annen ve baban senin daha iyi bir durumda olman için çalışıyorlar. Ama sana yaranamamışlar belli. Bir gün onları kaybedersen değerlerini acı bir şekilde anlarsın, keşke üzmeseydim onları dersin.
00 Yorumla
+1 yılNeyinden utanıyorsun ahlaksızlık mı yaptılar namussuzlar mı hırsızlar mı katiller mı seni sokağa mı attılar baban ne güzel alın teri ile çalışıyor annen de kesin sen rahat et diye gidip birinin ağız kokusunu çekmiştir birde utanmadan diyorsun utanıyorum
10 YorumlaO kadının akan göz yaşı varya zaten senin sonunu hazırlamış Allah buna hiç razı olmaz o zaman sktr git sevgilinle yaşa ne duruyon odamı fakir ya da barda çalış günlük deli para kazanın para istemiyomusun işte para sana...
Umarım Allah sana zengin yapsın zengin koca versin ve o zaman pişman olacanmı...10 Yorumlaailene bunu yapamazsın buna hakkın yok! onlar isterler mi bu durumda olmayı hakaret etmek isterdim ama buna bile deymezsin... çok mu biliyorsun sen.. hiç düşündün mü bu yaşa kadar nasıl büyüttüler seni... bene onlarla gurur duy böyle ana babalar herkese kolay kolay nasip olmaz! annenden özür dile canın l*n o senin ciğeirn herşeyin
00 Yorumla
+1 yılya sen gerizekalımısın insan ailesine hiç oyle davranırmı onlar seni buyuten sana bu yaşına bakan insanlar sen iyi gecin diye annende calişiyo bence utanman gerekmiyo annene oyle yaparak çok buyuk hata etmişsin kalbini kırmışsın okurken çok uzuldum ya. pişman olacağın seyler yapma
20 YorumlaAllah ıslah etsin. İsterse annem hizmetli babam çöpçü olsun yine de vazgeçmem onları sevip saymaktan. Annenin seni taşıdığı günlere yazık, babanın da beslediği...
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvladım olsan bu yaşında seni kundağa sarar, bir çöpe bırakırım.
50 Yorumla
+1 yılSeni annenin, babanın giyinişinden dolayı yargılayacak insanlara s. iktir çek gitsin. Bugün olmazsa yarın tekmeyi vururlar zaten. Annen ve babanla onur duy. Ellerinden tut ve her yere götür. Mal olma. Demek ki beyninin içi boş ki dış görünüşe bu kadar önem veriyorsun. Beyninin içini doldur. Ne kadar boş şeylerle uğraştığını anlayıp bu gerizekalı hallerinden kurtulacaksın. Merak etme ;)
00 Yorumla
+1 yılBence sen ölmelisin aileni begenmiyorsan öl ya da git kendi hayatini tek basina yasa
Begenmedigin annen babanin parasi ile okuma ya da yasama20 Yorumla
+1 yılsiz neye varsınız l*n . kafam almıyor. Hani sadece bizi test ettiğini düşünüyorum. Daha ilerisini düşünemiyorum. O kadar rezil bir insan olduğunu düşünemiyorum. Böylesine iğrenç mi iğrenç, pislik aşağılık olduğunu düşünemiyorum.
00 Yorumlaannenin babanın ayağının altını öpmelisin be. ne biçim evlatsın sen. insan ailesinden utanırmı? daha iyi bir hayat geçir diye pardon ama eşşek gibi çalışıyorlar ve sen onlara burun kıvırıyorsun öyle mi? Asıl onların senden utanması gerek.
00 YorumlaSen kimsin l*n onlar olmasaydı sen olur muydun beyni yok herkes gider herkes bırakır herkes sevdiği için seni senden karşılık bekler ama seni sadece ailen karşılıksız sever sayın duygusal ergen
22 Yorumla
Soran+1 yılKeske olmasaydim luks icinde yasayamiyorum kendime ait arabam yok mutlu degilim ikisinden nefret ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam ol be daha dğrusu insan ol insan ailesinden utanır mı? yazık.. insan olduğunu düşünüyorsun demi? o insanlar alın teri döküp helal parayla seni büyüten insanlar bir gavatın kızı olup onun giyimi kuşa mı parası mı senin onurlandıracak? sen kendinden utan. sen babanın pazarda sattığı maldan bile daha ucuzsun bunu bilerek yaşa...
00 YorumlaKimse anne babasını, yaşantısını, hayatını seçemez doğarken. Madem o kadar yüksekten uçmak istiyorsun, haketmelisin !
10 YorumlaGercekten utanilacak bir durum.. annen baban boyle bir cocuklari oldugu icin yerin dibine giriyorlardir...
10 Yorumla
+1 yılsenin ben taaaaaaaaa evlat gibi.. l*n varya senin gibi evladım olucaksa hiç çocuğum olmasın daha iyi
10 Yorumlaşimdi zaten senin nefsin para istiyor burada ne yazsak tesiri yok
Tek sorum olacak ben bu hayatı hak etmiyorum demişsin ya neye göre hak etmiyorsun sen bu hayat için ortaya ne koydun da birşey bekliyorsun bunu hiç sorguladın mı?00 YorumlaDiğer konusunda 947 cevap paylaştı. Beyin orpusu karektersiz...
https://m.youtube.com/watch?v=2jHR5996a5M
Yumurtadan çıktında kabuğunu mu beğenmiyon!!!00 YorumlaBu yazdıklarının gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılaileni istemiyosan kalma o evde ne işin var? kimse sana bakmak zorunda değil bir kere kimse sana kendini beğendirmek zorunda değil hele ailen hiç değil !
10 Yorumlaturk filmi gibi :) bak yanlis yapiyorsun ailenle fikirlerin zikirlerin uyusmayabilir ama bu onlari hor gormene sebep olamaz bile, ayrica ileride cocugun oldugunda aynisini sende kendinde goreceksin kesin ve net bilgidir
00 YorumlaKeşke baban bundan 18-20 sene evvel eczacıya gidip kondom almaya utanmasaydı. Şimdi senin utangaçlığını tiksintilerini dinlemezdik.
Hak ettiğin hayatı hücreyken çöpe veya tuvalete atsaydı da orda yaşasaydın10 YorumlaAilenden utanıcana kendinden utan o küfrettiğin kadın 9 ay seni karnında taşımış yememiş yedirmiş bir insan. Ve eminol o da istemez ve bilemezdi senin gibi bir evladı olacağını ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ya kedi yavrusu doguruyor sanki birakin bu duygusal laflari 9 ay karninda tasimis faso fiso onemli olan maddi durumun varsa cocuk dogurmak tamam?
Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Cok yanlış yapıyorsun ya. Yazık onlara. Çok istiyorsan eger hayatinin degismesini çalış çok para kazan kendin kur.
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Gö, ü yükseklerde olan bir akılsız. Ailene helal olsun. Ben babanın yerinde olsam seni bir döverdim 6 ay bibaronla beslerlerdi !!!
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi birisini önemseyip destan yazamayacağım buraya.
10 YorumlaDiğer konusunda 668 cevap paylaştı. sen onlardan utan ama herkes gider anne baba kardeş bakidir bu hayatta çok üzülürsün ilerde bu yaptıklarına.
00 Yorumlaanne bababn senı bu yasa kadar yetıştırdı onlar olmasaydı sen de olmazdın yazıklar olsunkı onlardan utanıyorsun
10 Yorumla
+1 yılne var l*n bunda bizde köylüyüz kızım salakmısın insan bundan utanırmı nasıl bir ahlak şeklin var senin
00 Yorumla
+1 yılÇalmayan, bana haram yedirmeyen işçi anne babanın evladı olmaktaqn gurur duyarım. Bu laflardan sonra da gözümde parayla sevişen insanlardan farkın yok.
00 Yorumla
+1 yılGayette bu hayatı hakediyorsun kısaca senin gibi birine ne yazsam boş anlamazsın :) Ki bu hayatı haketmek derken bile ben gücendim, geldiğin yerden nası utanıyosun :D
00 YorumlaSenin evladında senden utandıgında bu durumu anlarsın smdi ne desek boş Allah akıl fikir versin
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle haksızsın %100 sen kimsin ki daha iyisini hak edeceksin ki en iyi anne babaya sahipken?
10 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mesela sen kendini onların yerine koyabilirsin kendinden utanmalısın onlardan değil sana sevgi mi vermediler yoksa annecigin gitti orspuluk mu yaptı parası olupta şerefsiz annen baban olacağına fakir ama şerefli annen baban olsun daha iyi
00 Yorumla
+1 yılAilen yerine önce kendinden utan.
Pazarcılık yapmak ya da birisinin yanında yardımcılık yapmak suç mu?
Alın teriyle parasını kazanıyolar.
Bence senin onlardan utanacağına onlar senden utanmalı ailesini bu kadar küçük gördüğü için.00 YorumlaValla bıkkınlık geldi artık şu troll sorulardan. Üşenmiyorsunuz bir de senaryo kuruyorsunuz.
00 YorumlaDiğer konusunda 471 cevap paylaştı. Onlara laf sölicegıne bıseyler umcagına kendin calıs ıstedıgın hayatı yaşa ınsanlara da annem babam yok dersin onlarda senden kurtulmus olur
00 YorumlaAllah sanada senin gibi evlat versin umarım yani ne denirki
00 YorumlaAnne ve babanızı ebeveyn olarak kimsesiz çocuklara verin!!
00 Yorumla- Diğer konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılBir ailen olduğu için şükretmelisin. Annesi babası olmayan insanları düşün onlar sana nasıl imreniyolar biliyo musun. Hepsi de senin yerinde olmak için can atıyolar be. Bu kadar düşmeyin be!!!
00 Yorumla Kimse ailesini seçemez yanlış düşünüyorsun , derslerinde başarılı ol iyi bir işe başla para kazan iyi bir gelecek hazırla kendine 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske kolay olsa o kadar ne kizlar var tek seferde 10 bin lira harcayan erkeklerle surten hayatini hep mutlu geciren
ulan gerizekalı bu insanlar zorluklara rağmen seni okutup büyütmüşler neyinde iğreniyon şerefsiz haysiyet yok mu sende sen cidden bu hayatı hakediyon karaktersiz pislik
00 Yorumla
+1 yılOnlar aile oyle seymi olur ne sacma insanlarsiniz Allah islah etsin
10 YorumlaNolursun sen onları terk et ya. Senin gibi bir evlat olmaz olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?