Tamam işte tövbe at, at gitsin muskayı. O muskanın bir etkisi olmamıştır senin kalbin temizse. Kalbin temiz olmasa pişmanda olmazdın. Allah istemeden hiç bir muskanın etkisi olmaz, aynı şekilde, Allah seni böyle birşeyde affetmese, kalbin kararır pişman olmak bir yana gerçekten kötü şeyler yapan bir insan olur çıkardın. O yüzden Tövbe et, at gitsin, kendinide affet, bir dahada böyle şeyler yapma.
08 Yorumla
Soran+1 yılo muskayı atsam sevdigim ocuk bnden sogur eskisi gibi annesinin yaptıgı muskayı bozdurdum ben yaptrdım cnkü
- 11 ay
Kim yaptı lütfen zor durumdayim yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılarkadaşlar bence bu kadar saf olmayın bu konuyu açan kişi sizleri teşfik edip size nerde yaptırdığını özelden yazacak inandırı olsun o hocamıdır neyse artık bu site üzerinden prim yapacak , olan sizin paracıklara olacak üfürücüklülerden uzak durun , hiç mi akıllanmadınız haberlerde 90 yaşında dede ufacık kızlara taciz ediyor üstüne paralarını alıyor felan iğrenç bu konuyu kaldırın siteden
00 Yorumla
muska mı büyü mü yani.. e o büyü geçince napıcaksın seni sevmiycek istemiycez boşanıcaksınız o zaman nolucak düşünerek hareket edelim arkadaşlar
02 Yorumla
Soran+1 yılcok sevdm ama gözüm bseyi görmedi
- 11 ay
Kim yaptı lütfen yardımcı olur musunuz
O muskayî al at büyü yapmak ve yaptırmak büyük günah töbe et biran ònce
04 Yorumla
Soran+1 yılcocuk bendne geri gdersee
- +1 yıl
Kime yaptırdın benimde ihtiyacım varr gerçekten
- +1 yıl
Kime yaptırdın benimde ihtiyacım var gercekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahın isimlerini yazan suyu içirmekten nolucak Allah aşkına hiçbişey olmaz dua nı et sen içini ferah tut. Yoksa düşünsene muska dediğin şey tutsaydı herkes istediğine kavuşurdu bence çok saçma ben inanmıyorum böyle şeylere..
111 Yorumla
Soran+1 yılpeki saolun ama kagıtlar falanda yaktım geceleri
Cevap sahibi+1 yılya yok sen yine de böyle muska tarzı olaylarla uğraşmayan adam akıllı bir hocaya sor için rahat etcekse. Ama böyle şeyler para tuzağı gerçek büyüden bahsetmiyorum büyü çok korkunç birşey Allah hepimizi korusun ama o muskaymış bağlama büyüsüymüş saçma sapan işler bunlar inanma bence :) Çocuğun sende gönlü varmış ve kaderinde varmış ki birliktesiniz. Unutma kaderi değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.
Soran+1 yılbüyü nasıl oluyoki peki o nedir muskayla büyü arassındaki fark ne
Cevap sahibi+1 yılya aslında bn de şimdi çok biliyomuş gibi konuşmak istemiyorum ama muska dua içeren kağıtları cevşen misali hazırlanıyor. Büyü daha bu karanlık çağlarda yapılan ve öyle herkesin tutturamadığı daha çok kötü amaçlarla kullanılırdı Yaptığın şeyin büyü sayılması için çeşitli malzemelerden karışımlar hazırlama, büyülü sözcükler söyleme veya hareketler yapma, büyülü yazılar veya semboller çizme, sihirli değnek gibi araçlar kullanma, belirli bir kişiyi sembolize eden kuklalar kullanma, kan veya hayvan yağı kullanma gibi işlemler gereklidir. Bu yüzden büyü yapmak gübah işte niyetin kötü çünkü.
Soran+1 yılanladım cok acıklayı olmus tesekkür ederim ben bir hocayla konsutum bu dedikelrinizi istedi bnde yaptrmadım ama bu hoca 80 yasında hac dan gelmiş bir kadın kötü nyetle yapmam dedi zaten parada almadı benden allah rızası için yaptı oldu da :)
Cevap sahibi+1 yılkötü birşey yapmamışsın bence :) sen yine duanı et için rahatlasın ama sevmese olmazdı emin ol bazı şeyler okadar kolay değil çünkü.
Soran+1 yılyok ya vallahi sevmiyodu beni dövdü hatta peşimi bırak sendne nfret ediyom dye hiç umudum yoktu kac hoca denedm olmadı en sonunda bunda oldu ama hep dua ediyodum allahtan umudumu kesmemiştim
Cevap sahibi+1 yıldövdü ne ya oha yani. şimdi detayları bilmediğim için bişey demek isteimiyorum ama pişman olup senin sevgine inanmış olabilir belki de olamaz mı Bazen erkeklerin jetonu geç düşüyo ve kendilerini seven kadınların değerini geç anlıyolar. Yanlız eğer sana evlendikten sonra şiddet gösterirse bu çok büyük bir sorun bence şu an büyü den önce bu konu hakkında kafa yormalısın eğer adam zorbaysa hayat geçmez çok üzülürsün
Soran+1 yılolsun cok seviyom sonucta
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun senin için inşallah mutlu olursun çok :)
- 11 ay
Hangi hoca lütfen zor durumdayim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyüyü boz sonrada adama söyle. öyle yan gelip yatıp hiçbir şeyi düzeltmedikten sonra tövbe etsen nolcak yani burada kul hakkı var allah kul haklarını affetmez bunu adama gidip helallik istemen lazım. ha birde bozcan tabi büyüyü nasıl yaptıysan
12 Yorumla
Soran+1 yılannesi yaptrmıstı bnden sogusun dye bnde gidip onu bozdurdum beni svemesi için ısıtma muskası yaptrdım öyle adat kanı tırnak sac falan degil allahın isimlerini yzıp suya atıp içtim
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemiycem ama ısıtma muskası yapıpta nasıl için rahat ediyo bilmem keşke sadece bozdursaydın annesinin yaptığını. ve bunu ona söyle. er geç öğrenir. her şeyin en başta hallolması en iyi yol güven bana.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ahaha kötü bişi yapmamış kime neye göre kötü bişi yapmadın? Şurada şunu anlatmayin şimdi bütün büyü yapmak isteyenlere kötü örnek oluyorsunuz millet zaten büyü diye kafayı sıyırmış durumdalar.
00 Yorumlabunlar batıl inaç arkadaşım şimdi ben sana muska yaptırsam o çocugu bırakıp bana mı geleceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılne batıl inancıya dinimizdede var
bisey olmaz yahu buyu yaptirmiyosun sonucta.. muskadan nolcak.. ama cocuga soylemelisin bence.. icin rahatlamis olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılsölesem ayrılır
Tanıdıgınız bu işte bilgili hoca varsa bozdurun. Sonra tevbe edip kelimei şehadet getirmwniz yeterli.
06 Yorumla
Soran+1 yılaffedermi Rabbim güncellemeye bakıın
Soran+1 yılson güncellemeye bakarmısınız
- +1 yıl
Okudum son güncellemide. Bence bizdur o muskayı Allah'ın isminide büyü işlerinde kullanma bir daha da büyü yapma. Evleneceğin kişi olmazsa başkasını seversin sende unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir. Bozdur o muskayı. Dediğim gibi tevbe edip kelimei şehadet ve kelimei tevhid getir ondan sonra da namaz kılıp af dile Allah'dan.
Soran+1 yılpeki saolun
+1 yılYani bumu sorun o nusha yaz olsun bitsin ya geri teperse ozaman ne olacak
00 Yorumlabişi yapman gerekmez.. bir daha da bulaşmazsın.. ama biri de ayırma mıskası yaparsa küsmek yok ona göre
02 Yorumla
Soran+1 yılnye yapsınki ayrma muskası
Bende yaptirdim ve 7 gun oldu bugun geceleri bende kagitlar yaktim ve degisik seyler yaptim bana yazarmisiniz ne olur sizden bilgi almak istiyorum kac gunde tutdu sizin ki cok sabirsizim
012 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
Soran+1 yılTakip ettim sizi
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada ulasırmısın
+1 yılbildiğim kadarıyla büyü dinden çıkarıyor
sizin nikahınız bile geçersiz şu an04 Yorumla
Soran+1 yılbüyü degil aslında son güncellemeye bakarmısnız rica etsm
- +1 yıl
okudum büyü işte
büyüyü bozdurmus sonrada sana bağlansin diye ayrı bir şey yaptırmışsin?
Soran+1 yılevet ama ayetlerle pis şeylerle yapılmadı bir hocaya sordum domuz yagı bilmem ne falan istedi ma bu allahın ismleryle yaptı
- +1 yıl
büyü büyüdür
vicdan yapıp rahatlamaya çalışıyorsun bence
icten tövbe et allah affeder inşallah
günahını geç dinden de ediyor tehlikeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa böyle şeyler tutuyor mu gerçekten ben batıl inanç saniyodum büyü falan bu tür şeyler tutuyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yıltabikide tutuyor dinimizdede var
Cevap sahibi+1 yılYa cidden uyduruyorlar muyusun dimi böyle şeyler gerçek mi
Soran+1 yıltutuyor canım vallahi yalan degil ck gizliden sana yazayım herseyi ne sormak istesen
Gizli Üye(36-45)+1 yılo adamın feleği şaşmıştır bir süre sonra ters tepebiliyor bu işler sakat işler Allaha sığın
013 Yorumla
Soran+1 yılinş bsey olmaz ya cocuga
Cevap sahibi+1 yılAllahın ismiyle diyosun bence olmaz ama yapma sakın kötü insanlarda var bu işi yapan
Soran+1 yılyok zaten kötü nyetle asla yapamma ben 5 yıl sevmiştim o yüzden körü kütük oldum gözüm görmedi bişeyi
Cevap sahibi+1 yılbağlandımı peki
Soran+1 yılbnden nfret ediyodu yıldır şimdi inş evlencez
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun bana da yapılmış kötü niyetli ama her kimze bilmiyorum çok zor inan azap dolu günler yaşadım kısmetimi bağlamış inanmazdım böyle şeylere ama yaşadıklarım çok kötüydü allah kimseye vermesin
Soran+1 yılfelak naz ayetel kürsü oku benm arkadasada yapıldı 35 yasında hala evlenemedi... ogün oda gtti hocaya hoca dedi zaten muska var üstünde dye parasız yapıyo zaten sizde gidin bir bnce hocalara falan
Cevap sahibi+1 yılben bozdurdum canım rahatladım ondan sonra çok şükür iyiyim sağol Allah kimseye yaşatmasın
Soran+1 yılkac güne bozuldu o büyü canım ne kadar süre içinde
Cevap sahibi+1 yıltam hatırlamıyorum ama çok uzun sürmedi ay içinde bitti sanırım ama çok rahatladım kadın hoca değildi üç harflilerle iritbata geçen namazında biriydi kilitlenmiş dedi suda görmüş bir kere gittim daha sonra kendi halletti kadın kafayı bozacak kadar vardı bende :(
Soran+1 yılallah kurtarmıs canım ya kim yaptıki ne alıp veremedigi vardı senle :(
Cevap sahibi+1 yılben hissetmiştim kadının dediği gibi çıktı ama günahını almak istemem hislerimde de yanılmam günahı boynuna bilemem tabi yine de o kişimi
Soran+1 yılgidip sorsanda sölemez zaten ben yaptım dye
Gizli Üye(25-29)+1 yılallahın yasakladığı yollarla birini kendine bağlamaya utanmadınmı yazık çok yazık umarım rabbim seni affeder
07 Yorumla
Soran+1 yılinş affeder ama cok korkuyom cehenneme gtmekten :(
Cevap sahibi+1 yılyalvarcan her gece rabbine tövbe etcen sevdiğin adamada açıkla bu durumu belki rabbim affeder o en merhametlisidir
Soran+1 yılsevdigim adama sölesem beni döver
Cevap sahibi+1 yılcehenneme gitmekten daha iyidir dimi döven biriyse zaten neden evleniceksinki yinede sen bilirsin akıl vermek gibi olmasın sen her gece yalvar tövbe et rabbine çünkü o büyü evliliğinizde aksaklığa bile yol açabilir
Soran+1 yılbüyü degil ya son güncellemeye bak yapılısı öyle
Cevap sahibi+1 yılmuska ile aşk olmaz bacım at o muskayı annesi yaptıysa oda cezasını elbet çeker rabbim görüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir şeyler yaptırıp evlenen bir yakınım vardı. Çoktan boşandılar haberin olsun
012 Yorumla
Soran+1 yılvallamı neden bosandılar sebbep neydi
Cevap sahibi+1 yılZaten büyüyle kendine bağladı baştan ben de demiştim eğer böyle bir şeyle yapıldı ise eninde sonunda çıkar ayrılırsınız diye. Sonradan karşı tarafın gözü açılınca ne olacak sonuç ayrılık.
Soran+1 yılkadınmı yaptrdı adammı büyüyü? ve nasıl anladıki adam?
Cevap sahibi+1 yılAdam yaptırdı. Kadın daha sonra etkisi geçince boşandı ve başkası ile evlendi şimdi çok mutlu çocuğu bile var. Kendiliğinden geçti etkisi 5 yıl sonra.
Soran+1 yıladam şu an seviyomu peki yoksa hevesini aldı unuttumu
Cevap sahibi+1 yılorasını iç dünyasını bilemem ama uzun yıllar tamamen kendini hayattan soyutladı. Daha yeni başka birisi ile evlendi ama dediğim gibi iç dünyası nasıl bilemem
Soran+1 yılhadi ya tekrar yaptrmamıs iyiki kadına muskayı
Cevap sahibi+1 yılBenden sana tavsiye bırak bu tür işlerle uğraşmayı. Bu tür işlere başvurmak insanı küfre düşürür Allah korusun imandan eder. Harut ve Marutu düşün ve ibret al.
Soran+1 yılharut ve marut melek zaten ALLAHU tealanın büyüyü insnalara ögretmeleri için görevlendirdigi meleklerdir
Cevap sahibi+1 yılOnların esas görevi büyüyü öğretmek değildi. O sadece ufak bir detaydı. Asıl çıkarmamız gereken nefsimiz ile mücadelenin ne kadar çetin olduğudur. Ve Allah ın lütfu koruması olmasaydı bir meleğin bile ne kadar aşağılık duruma düşeceğidir.
- +1 yıl
Gizli üye mesaj atar mısın bana
- 11 ay
Nolur kim yakınınx çok zor durumdayim yardımcı olur musunuz lütfen lütfen lütfen
1 ayMerhaba, Bir arkadaş soruyor kime yaptırdın muskayı veya ne yazıyordu muskada acil cevap bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeter ol insallah
Sanada oyle bisi yapilir gorursn insallah00 YorumlaKime yaptirdin nerde yaptırdın bana da alayım çok acil
00 YorumlaBanada çok çok çok acil özelden ulaşabilir misin sana sormam gerekenler var?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDabbe'yi izle bakalım muska yaptıran kadına ne oluyor. O zaman korkudan psikolojin bozulur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılBana ulaşır mısın acil bişey anlatıcam
00 Yorumla
+1 yılVay vay vay ne kizlar var vay
00 Yorumla
+1 yılBoku yemissin tovbeyle affi olmaz buyünun
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapcam :(
- +1 yıl
Aman aklim ermez benim ya sevgilim yok raadım oh keyf👯
Bana acil ulaşır mısın?
00 Yorumlaiyi en azından kanını icirmemissin :\
03 Yorumla- +1 yıl
neeeyyğğ :(
Soran+1 yıladet kanı falan degil allhın simleriyle yazılı bir su içirdim allahın vedud ismiyle yazılıydı.. birde üstümde tasıdım bana geleen kadar yansın dye beni sevmeyen cocuk kapımdan ayrılmadı... kötü bir amacla degil di zaten :( hoca günah degil ddei ama içimde sıkıntı olustu namazımı falan kılıyom ama cok korkuyom
Özelden yazar mısın
00 Yorumla
+1 yılKime yaptirdin bana da ulasabilir misin acill
00 Yorumlaşirke bulaşmadığın sürece herşekilde affedilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılşirk degilmi bu yaptıgımki
Soran+1 yıliyi ozaman sonucta ben yne yaparken rabbbimden istedim ortak komsadım inş günah degildir son güncellemede yazıyo zaten nasıl yapıldıgı
- +1 yıl
canım bana ulaşırmısın lütfsn
+1 yılBenim için de biri böyle yapsa
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Çok yalnızım kendimden nefret edercesine..
Gizli Üye(25-29)+1 yılKime yaptırdın lütfen söyle
00 YorumlaNerede kime yaptırdın
07 Yorumla
Soran+1 yılbursada bir hocaya
Soran+1 yılbosver okadarını yaa
- +1 yıl
Ya adını lütfen bizimle paylaş ki dolandırılmayalım sağda solda ya da özelden mesaj at lütfennn
- 11 ay
@smajestiks kim yaptı
+1 yılKime yaptırdın lütfen söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sey olmaz mutluguna bak
011 Yorumla
Soran+1 yılgercektenmi
Cevap sahibi+1 yılBence evet 😁😀😊
Soran+1 yılnasıl bu kadar eminisnizki :)
Cevap sahibi+1 yılSadece sen yaptirmiyorsun canim 😀😊
Soran+1 yıletrafınızda yaptran varmuı ya da sizmi yaptrdınız :) ?
Cevap sahibi+1 yılOnun gibi bir sey ve daha agir bir buyu yani adet kaniyla yapildi ve basarili oliyor ve vicdan azabi duyman gereksiz
Soran+1 yılevlilikle sonuclanıyomu yani o hoca hangi ilde
Cevap sahibi+1 yılMugladaydi yani evlenme teklifi etti dugun hazirliklarina basladilar ama bilemiyorum
Soran+1 yılbana yazarmısnız özelden
- +1 yıl
Özelden yazarmsn
- +1 yıl
Merhaba yazarmısınız özelden
Merhaba özelden yazabilir misin?
00 YorumlaBanada yardımcı olurmusn
00 YorumlaKime yaptırdın söylermısınız lütfen
00 Yorumlakuzum bana ulaşsana bende yaptırmak istiyorum
01 Yorumlayanacaksın cayır cayır yanacaksın
00 Yorumla
+1 yılsöyle eşine
01 Yorumla
Soran+1 yılevli değilizki dahaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoz büyüyü sen de
02 Yorumla
Soran+1 yılgider benden cocuk ama
Cevap sahibi+1 yılBiri için değmez böyle günaha girmeye. Üstelik büyüler zamanla etkisini kaybeder yani büyüyle sevdirir kendini evlenirsen evliliğin boyunca hep büyü yaptırman gerekir. Zaten ailesi istemiyorsa da zorla evlensen de huzur bulamazsın, eşinin ailesi de önemli bir açıdan
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü kötü
00 Yorumla
+1 yılkurşun döktür
00 YorumlaFalan filan
00 YorumlaCehennmliksin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem