Aklım hep başımdaydı ama bebeğimi de düşündüm iyi bir gelecek vermicektim.
Böyle ön yargılı konuşmayın lütfen.
Aldırırken keşke düşünseydin.. 😐
Keşke öldürmeseydin..
Nediyeyim.. Allahtan aff dile, tevbe et..
neolursan ol yinede tevbe et..
imtihan dünyasındayız, yapmış olduğun hata çok büyük evet.. çok ciddi.. ama Allah daha büyük.. inşallah herşey daha güzel olur. Evlilik öncesi böyle birşeye kalkışmanın sonucu böyle olabiliyor, dinimizde zina boşuna haram kılınmamış..
birdaha böyle bir hataya kapılma ve zinadan uzaklaş. Allah yolunda devam et. Aff edilirmisin etmezmisin bilemiyorum ama belki bu olay senin hayatının değişmesi için Allaha yakınlaşman için bir vesiledir..
Bakamayacaksanız aldırmalısınız zaten. Hem cocuğa ruh 120. Gunde uflenir, 30. gune kadar falan ise bir hucre sadece. Allah belani versin diyen erkekler olursa da onları takma. Istenmeyen hamileliğin ne oldugunu bilmez onlar. Bir sey soracagim, esnasinda ve sonrasinda aci hissi var mi?
Bakamayacaklarsa biye yapıyorlar o işi gökten iniyor saki anne karnına aldır diyenlerin hiç mi aklı yok akıl vermenize bakın ya istenmeyen hamilelik istemiyorsa yapmasın o zaman işi bir daha yapan yine yapar düşük yapmadan önce zaten uyutuyorlar zaten seni acı olmuyor uyandığında ise herşey bitmiş oluyor. Tabi bazı hastaneler uyutmuyor o başka
@Ashabihatun yanlışlıkla olmuş diyor, millet isteseydi aldirmazdı
Sende haklısın canım ne diyim.
Elbette aldirilmasi taraftari degilim ama bazen mecbur kaliyor insan. Allah kimseye oyle imtahan vermesin
Amin canım amin ama dikkatli de olmak lazım bence. Kürtaj ile ilgili sormak istediğin varsa cevaplarım bende 2 defa yaşadım ama evliyim
@Ashabihatun teşekkur ederim :)
Rica ederim
Dini nikahın üzerine bunu yapmak nasıl yaptın ki?
1 insan 1 ruhtur. Ve yaptığın şey bence zina ile eş değerdir. Fakat, '' sevgilimde bende çalışmıyoruz bakabilcek durumumuz yoktu evlencek durumumuz zaten yoktu ailelerimize söylesek bebeğide benide öldürürlerdi korunduğumuz halde oldu ve bakamıcağımız için aldırdık'' demen seni hala hatalı kılıyor.
Bence, keşke yapmasaydın. Neden yaptın ki... Her neyse, unutma durumunu ruhani durumunu kimse bilemez Tanrı dışında.
Aileden gizli kıyılan nikah, geçersizdir, yok hükmündedir.. Nikah, aleniyettir.. Gizli yapılan bir nikahın önemi yoktur, dinde hükmü yoktur.. Nikahın olayı insanlara birlikte olduğunu ilan etmektir, öyle gizli kapaklı kıyılmaz.. Dolayısıyla nikah kıydın diye haramdan yırtmadın, zinakarın tekisin..
Cevap
22Cevap
Ne yapmam gerek diyorsun da olan olmus zaten. Yapman gereken Allah a yonelip tövbe etmek. Zararin neresinden donulse kârdır. Buyuk bir gunah isleyip bir cana kiymissin hayattan koparmissin. Ama artik olan olmus. Sen samimi ol duani yap Allah tan af dile. Sevgilindende ayril. Ailenin istemedigi seyleri yapma.
Neden bunu cinsellik sitesinde binlerce orspu çocuklarına soruyosun!!! Özel hayatını anlatma buralarda!! gELECEĞE Bak ve hayatında ki domuzdan ayrıl hemen. Eğer geceleri uyumak istiyorsan eğer vicdanın rahatlamasını istiyorsan o kanalizasyon böceğinden hemen ayrıl!!!
@omerovic ulan şerefsiz demekki sen yukarıda yazdığım gibi faresin hemen sazan gibi atladın Allah bin türlü B e l anızı versin
Senin annın amna sokayım ben kordura
çoğunluğu müslüman olan bir sitede böyle bir soru açmak saçma olmuş.
Çocuk doğduktan sonra yetersizlikten dolayı yetimhaneye koymanızdan ya da sokağa atmamızdan daha iyidir. Ha sen kendini katil gibi görüyorsun ama bence hata bence çocuk aldırmak katillik değil. insanlar her ne kadar istesede bu tarz durumlar olabiliyor. Senin maddi durumun yok çocuk istemezsin. Başkası çocuk sevmez çocuk istemez. İçini ferah tut ilerde tekrar yaparsın
Allah sizin gibileri kahretsin be o bebek sana hesap soracak bana neden kıydın diye ne diyeceksin zevk için mi diyeceksin bahane bakamama durumu kendini acındırmaya çalışma yapmadan önce aklın neredeydi o masumun o günahsızın ne suçu vardı? Asıl sizin gebermeniz gerekiyordu onun değil yazık ya inşallah beter olursun.
İnsanlar çok acımasızca eleştirsede ben bu şekilde düşünmüyorum. Herkes hata yapabilir. Sen bu çocuğa bir gelecek verebileceğini düşünmedin, ikinizin de hayatı bitebilirdi. Sen bundan sonra hata yapmamaya ve içini rahatlatmaya bak. Neler yapan insanların yeri geldiğinde seni yermesine kafanı yorma.
Şimdi ne desek boş. Ne dememizi bekliyorsun onu da bilmiyorum.. Tevbe et ve bidaha asla böyle bir hata yapma, dini nikahım var diyosun da dini nikahın çevrenin haberi olmadan geçerli olmadığını bilmen lazım.
Ulan kaşar evlenmeden s*ktirmeden önce dusuncektin onu senin gibi insanların yaşamaya hakki yok geberin gidin ya
Keşke yapmasaydın ama olmuşa çare yok. Bol bol tovbe et birdahada asla yapma bence. Allah yardımcın olsun.
Olabilir. Sizin değil başka birçok insanın başına gelebiliyor. Avukatım ve böyle olaylarla sık sık karşılaşıyoruz
zamanla bununla yasamayı ogrenıceksın bu bir surec uzuntun normal daha dıkkatlı olun artık olan olmuş
Korunduğun halde hamile kalınmaz onu geç bir an önce resmi nikah düşünün.
Benden iyi mi bilceksin? Yorum yapmış olmak icin yorum yapmayın
Yazık rica ediyorum yorum yapma
bakabilecek durumunuz yoktu ama 5 bin tl yi bulmuşsunuz troller sizi
Ne 5bin tlsinden bahsediyosun
kürtaj fiyatları
5bin tl olsaydı sence bebeğimi öldürür müydüm izmirde çankaya da 300 tl 4 gün önce oldum.
300 tl ye iyiymiş
Bilip bilmeden konuşma.
demek ki senin yasak çocuğunun bedeli bu kadarmış :d dicem ama güzel trol :D
Yaş 20 diyosun da beynini kullan az be ne trolünden bahsediyon git başka eğlence bul kendine
trollere gel...
Tövbe edip dua edebilirsin ancak artık, olan olmuş.
Lütfen kendini üzme, çaresizlikten yapmışsın unut gitsin ama lütfen bir daha ayni hataya düşme
Üzülme. "İçimdeki çocuğu öldürdüm" esprisi yapabilirsin en azından.
Ya köpek misiniz siz pislik insanlar madem bakamican gebermekten korkuyon neden bu boku yiyon yazık be
Ne degisik insanlarsinjz
Yeminle cinsellige tukettiginiz nefesi bilime sarfetseydiniz simdi ulke kalkinmisti mkk
Aynen bro 😀👍
Beden senin hayat senin sevişmeye devam et önemli olan bu. Hatta sokaklarda pankart açın.
Keşke korunsaydınız-
Artık onu geri getiremiceğine göre tövbe et dua et.
yaptığınız en başından hata. ama şöyle düşün hata üzerine hata yapmamışsınız en azından.
kerata hayırsız olcaktı belkide oy yüzden takılıp kalma
Teşekkür ederim ön yargılı olmadıgın icin
eyvallah
Bana verseydiniz ben bakardim zaten yalnizim
Ulan 😂😁😀
Halen bu yorumu görüyormusun? Seninle konuşmak isterdim
Eğer istersen
bende bı sene önce böyle bir hata yaptım... ama bu vicdan azabı ömür boyu çekilecek
Olan olmuş. Vicdan rahatlatması yapamazsın artık.
Korunduğunuz halde nasıl oldu o kısma takıldım
Buraya açık açık mı yazayım geri çekilmeyle oldu
Kondom kullansaymış
Paralı yok ama kürtaj oluyorlar vay anasını ya :))
300 tl yle 9 ay hastane masraflaeını bile karşılayamazdık
Bunu biliyorum zaten allah belamı da veriyo zaten şu an bu seni ne ilgilendiriyo senin mi belanı vericek sanane
bir bitmedi şu troller
keşke sevgilin adam olsaydıda seni alsaydı.
Ön yargılı değilim. Güncellediğin için belirtmek istedim keşke biz kadınlar aptal olmasak.
Allah yardımcın olsun.
Çevrende Kaç tane ADAM var?
Şimdi mu geldi aklin başına
Olmuşla ölmüşe çare yok yaşamana bak
Hayırlısı öyle demekki
S ikişecek haliniz varmış ama pis hadi işine
Geçer
Af dilemen tek çare.
Allah affetsin
psikolojik destek al
Allah affetsin
Allah belanı vermiş
Yaş kaç?
21yaş
Sıkıntı sende değil seni bu hala getiren o neyse allah yardımcın olsun.
Derdimi kimseye anlatamıyorum herkes ön yarhılı biride empati kurup anlamıyo allah kimsenin başına vermesin
Zor bir durum herk3zin başına gelebilir allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim gercekten
hım zor bır durumm
allahtan afdile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar