Evet özellikle İran Şiileri genelde Ebubekir Osman ve Ömeri sevmiyor ve Hz Ayşeyi de zina ile suçluyoor. Oysa Kur'an da bununla ilgili inen ayetler var. Kur'an sahabelerin imanı ve Hz. Ayşenin masumiyeti hakkında ayetlerle dolu olsa da neden bu düşmanlık?
Cevabın nedir?
Şiiler Ebubekir ömer osmani halife olarak kabul etmezler ve 1. Halife olarak hazreti aliyi kabul ederler. Nedeni ise şu. Peygamber efendimiz hayattayken gadirihum günü yani son hacindan dönerken müslümanlarla yolda herkesi durdurmus veHz. Ali’nin elini tutup, kolunun altındaki beyazlık görününceye kadar havaya kaldırdı ve şunları söyledi: “Ali’nin kanı kanımdandır, canı canımdandır, teni tenimdendir, ruhu ruhumdandır, Ali ile biz bir nurun ikiye bölünmüş parçalarıyız” dedikten şöyle devam etti: “Ben kimin mevlâsı isem, Ali de onun mevlâsıdır.”[6] Daha sonra da Hz. Peygamber Efendimiz, şu duayı etmiştir: “Allah’ım Ali’yi seveni sen de sev, ona düşman olana sen de düşman ol, ona yardım edene sen de yardım et, onu hor göreni sen de hor gör. O nereye yönelirse Hakk’ı onunla beraber kıl” [7] diyerek uzunca bir dua etti.
Bunları duyan Hattab’ın oğlu Ömer: Hz. Ali’ye gelerek: “ Kutlu olsun sana ey Ebu Talib’in oğlu, sen benim ve tüm müminlerin mevlâsı oldun.” diyerek Hz. Ali’yi kutladı. Bunun ardından orada hazır bulunan tüm sahabeler teker, teker gelip Hz. Ali’yi kutladılar.
Ama peygamber efendimizin vefaatindan sonra daha gomulmeden mezara herkes gidip bir yerde toplanip bunun içine ebubekir ömerde dahil halifelik icin tartismaya girmişlerdir. Ve hazreti ali ve bir kac yarani peygamberimizi gusul verip defin etmiştir. Ve. Ebubekir halife olarak seçilmiştir yani peygamber efendimizin sözünü yani allahin sozunu
Yerine getirememiş lerdir. Ömere gelince. Hazreti ali abubekirin halifelini kabul etmedi ve ona beyat etmedi diye evine gider ömer ve evin kapisini kirar zorla o sirada hazreti fatima kabinin arkasindadir ve o darbe ile hamile olduğu çocuğunu yani hazreti muhsini peygaber torunu öldürmüştür ömer ve oda yetmiyormuş gibi hazreti. aliyi zorla goturur ve evi ateşe verir. Bunun üzerine hazreti fatima hastalanir ve vefaat eder. Osman ise zaten sevilmiyor çünkü mazlumun yaninda değildi halifeli kabul etti..348 Yorumla
Soran+1 yılAyşe validemizin namusunu inkar ediyorlar. Kur'an ile sabit olanı. Kur'anda sahabelerin ahlakına ve onlar hakkında nasıl konuşmamız gerektiğine dair ayetleri hiç bilmiyorlar mı Kur'an ı Kerim sahh değildir diyorlar Ömer Osman kafirdir diyorlar. Ayrıca gadirihum u inkar eden yok dediğiniz Alinin lafı şıkşıkiye ise sadece şii kaynaklarında vardır. bana Kur'an kaynaklı konuş.
Soran+1 yılHz Ali Allahın aslanıdır ama sahabenin biz tırnağı olamayız onlar bu din için canlarını mallarını evladlarını orata koydular onlara kafir demek ne demektir. Ayşe anamıza bunca ayete rağmen haşa f. hişe diyorlar Kur'an ayetini inkar etmek demek değilde nnedir bu. Kur'an da bir ayeti inkar eden ne olur?
Soran+1 yılTakiyye her konuda mübahtır deniyor bu hususta İslamda takiyye her konuda yapılabilir mi size soruyorum?
- +1 yıl
Şii Müslümanların Ümm’ül- Müminin Aişe’ye dil uzattığı iddiası büyük bir iftira ve yalandır. Haşa, sıradan Şiiler bile böyle bir şeye yeltenmemiştir. Nasibiler ve Hariciler bunu iftira ve yalanla Şiilere isnat etmişlerdir. Onlar zavallı Şiilere ihanet etmiş, bir grup insan da hiç araştırmadan, öncekilerin adeti üzere bu iftiraları kabul etmiş, itiraz etmişlerdir. Bu iddia ve iftiralar maalesef Peygamber-i Ekrem (s. a. a) zamanında sadece bazı münafık sahabeler tarafından ifade edilmiştir. Mistah bin Esase, Hassan bin Sabit ve Abdullah bin Ubey gibileri bu iftiralarda bulunmuştur. Bu yüzden de Kur’ân’da tam 17 ayet Aişe’nin temizliğini ispat etmiş, münafıkları yalanlamıştırAli’ye (k. v) yaptığı muhalefetten dolayı onu böyle tenkit
- +1 yıl
Aişe’nin Peygamber (s. a. a)’e eziyet etmesi, sadece Şii kitaplarda yer almamıştır. Bizzat büyük alim ve tarihçileriniz de yazdığı üzere birçok defasında Resulullah (s. a. a)’ı üzmüş, O Hazreti incitmiştir.
Nitekim imam Gazali, İhya-u Ulum’ud- Din, “Adab’un- Nikah” kitabı, c. 2, s. 135’de, Aişe’yi kınayan birçok hadis rivayet etmiştir. Bunlardan biri de Aişe’nin Resulullah’a karşı çıkması ve Ebu Bekir’in hakemlik yaptığı olaydır. Mevla Ali Muttaki, Kenz’ul-Ummal c. 7, s. 116’da, Ebu Ya’la, Müsned’inde ve Ebu’ş- Şeyh Emsal kitabında şöyle yazmışlardır: - +1 yıl
“Ebu Bekir kızı Aişe’yi görmeye gitti; çünkü Hz. Peygamber (s. a. a) ve Aişe arasında bir rahatsızlık çıkmıştı. Peygamber (s. a. a), Ebu Bekir’i hüküm vermeye çağırdı. Aişe konuşurken Peygamber’e ihanet ediyor ve sürekli O’na; “Söz ve davranışlarında adil ol!” diyordu. Bu sözlerine dayanamayan Ebu Bekir kızının yüzüne öyle bir tokat vurdu ki elbisesi kana bulandı.”
- +1 yıl
mam Gazali aynı “Nikah” babında ve diğerleri de kendi kitaplarında şöyle nakletmişlerdir: “Ebu Bekir, kızının evine girince Resulullah’ın üzgün olduğunu gördü. Onlara; “Aranızda geçenleri bana anlatın, ben hüküm vereyim.” dedi. Peygamber (s. a. a) de Aişe’ye; “Sen mi konuşuyorsun, ben mi konuşayım?” diye sordu. Aişe; “Sen konuş; ama hakkı söyle!!” dedi.
Başka bir cümlede de Peygamber (s. a. a)’e şöyle dedi: “Sen Allah’ın Peygamber’i olduğunu mu sanıyorsun?”
Acaba bu cümleler Peygamber (s. a. a)’in makamını yermek ve O Hazrete ihanet değil midir? Aişe Peygamber (s. a. a)’i hak Peygamber olarak kabul etmemiş miydi ki böylesine sözler konuşuyordu?
Bu ve benzeri birçok rivayetler sizin kitaplarınızda vardır - +1 yıl
Ben ebubekir omer osamn kafir demem diyememde sadece sever ya da sevmem halife olarak kabul eder etmem. Takkiye olayında eger canin tehlikedeyse mubahtir. O kadar cok arkadaşım varki aileleri yaninda takkiye yapiyorlar çünkü aileleri öğrenirse huzursuzluk ortaya cikacak ve onu dinlemeden yargiliyacaktirlar. Bu konularda mubahtir. Eger sen müslümanları sevilmeyen bir yere gitsen ve orda müslümanları olduruyorsa ya da zarar veriyorlarsa takiye yapmanda nasil bir sakinca var? Hatta mantiken yapman en dogru şey
Soran+1 yılBu da mı yalan hanımefendi bu Ayetullah ta zannedersem sunni :D Şii kaynaklar yok öyle mi? Kum kentindeki mollara böyle hakret etmeyin bence sonra kızarlar falan size :). Gadırıhumun dışında Alinin hilafetinin üstün olduğuna dair bana Kur'andan bir kaynak gösterin ya da Alinin üstünlüğüne dair şu şii yser el Habib neden aYŞEYİ LANETLİYOR O ZAMAN VE DİĞER SİZE GÖSTERDİĞİM Şİİ hocalar. Bu gidişle mazallah mutayıda inkar edip şiiikten çıkmayın
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=KoQwFvQq-tc Bu da mı yalan
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ButiuOAzTQ4 Bunlar Kum kentinde baş tacı yapılan mollalar
Soran+1 yılBu arada ben ne Sunni ne de Şiiyim ben 'Müslümanım' hadisler Kur'an a uygunsa tabi olurum değil ise uymam. Bunu da bilesin.
Soran+1 yılHumeyni İran şiilerinin baş tacı her kunut duasında kimleri lanetliyordu kızdırma bence onu :). Her neyse benim için ehli beyt ve sahabeye düşman olan kafir diyen alçak diyen lanetleyen sevmem diyen aynı kefededir. Ehi beytte sahabede benim için kıymetlim baş tacımdır. Onun hakkında konuşmak ne haddime Kur'an dururken ortada benim yaptığım iyilik onalrın imanının yanında hardal tanesi kadardır. Nokta.
- +1 yıl
1. Ayet [Tathir Ayeti]
"Gerçekten Allah, sadece siz Ehlibeyt'ten kiri (günah ve çirkinliği) gidermek ve sizi tertemiz kılmak ister."(Ahzâb, 33) Tüm Ümmet-i Muhammedî, bu ayetin beş kişi olan Âl-i Aba hakkında nazil olup, onlardan birinin de Emirü'l-Müminin Ali'nin (a. s) olduğunda ittifak etmişlerdir.
Soran+1 yılHani ehlibeyt size göre günahsızdı ya :) Ayetleri işine göre yorumlama Aişe ve sahabe ile ilgili ayetleri ağzına neden almıyorusn :) Humeyni hiç Kur'an ı açıp Aişe ile ilgili ayetleri okumamış mı:)
- +1 yıl
Sizin paalylastiginiz 1. Video bana siia olduklarını kanitlayin! Ben 12 imam şiiasiyim ve benim mektebimde boyle birsey yer yok. Nasil tüm sunniler sunni gibi davranmiyorsa şiilerde öyle. 2. Video ise konusam adamin sia olduğunu isbatlaya bilir misin ve o adam farsca degil fransizca konuşuyor tercumenin dogru olduğunu nasil yakin ediyrosun bu kadar delil isteyen biriyken. Ve arap kanali iran kanali degil ve arap ulkelerinde şialar sevilmez ve cok azlardır. Kum sehrine bizzat kendim gittim ve orda okudum. Her sarikli ayetullah degildir !
Soran+1 yılSen ilk önce şii imamları öğren yaser elhabib in bile şii oluğunu bilmiyorsun daha. Humeyniye bakmak yeter o dalanetliyor zaten o da mı şii değildi :). Ne kadar muta o kadar sevap diyen kimdi :) Küçük çocuklarla cinsel ilişki cevazı veren de. Mutaşalı trevestiler hakkında fetva verende. Benim için ehli beyt sevgin ve sahabe sevgin sonsuz ise sorun yok ama bu konuda takiyye yapmıyorsan tabi.
Soran+1 yılMutanın Kur'an la bağdaşır bir tarafı var mı be kardeşim Allahını seviyorsun kaç yılımı bu işe verdim ben :). Sunniler de Şiilerde Kur'an ı bırakıp fıkıh dini yarattıkları gün bu İslam bu hale geldi vahhabisi gitti kafa kesti öbürü ömere küfretti öbürü namaz kılmayanı öldür dedi. Akıllanalım artık uydurulmuş dini bırakıp İslama tabi olalım.
Soran+1 yılBEN SÜNNİ DEĞİLİM. Ben müslümanım ne ömeri aiyi ebubekiri lanetler aişeye haşa f. hişe der ne mutaya cevaz veririm. Ne de gider namaz kılmayanı öldür diyene rabıtacı kafa kesene tabi olurum. BEN KURAN TALEBESİYİM. bEN DİNİMİ TAMAMLADIM DİYEN ALLAHIN KİTABINI VE ONA UYGUN HADİSLERİ TANIRIM.
- +1 yıl
Siz bu yukardaki videodaki imam humeyni oldugunumu diyorsunuz kusura bakmayin ama yanlis humeyni ! Bana imam humeynin lanet okudu bir video göster inaniyim! Bana cocuklari cinselliğe yonlendirdigi ne kadar muta okadar sevap dedigini göster inaniyim. Cok haklisin maalesef birbirlerini oldurmekten baska birsey yapmiyorlar. Vahabiler geldi biz sunniyiz adi altinda sünniler kotulemeye çalıştı şiiyaiz adi alrinda gelip ehlibeyti kotulemeye calistilar.. Ve.. Ve.. Kurani inkar eden yok aişe icinde dedigim gibi birsürü ayet var kuranda temizligi icin üste yazdim bir kez bak istersen. Senin o gördüğün şia adi altinda sacmalik yapanlari tüm sialar boyle demen ve genelleme yapman zaten yanlış.. Ben burada ne kadar sana anlatmak istesemde sen bir kere genellemw yapmissin dedigimi anlamicaksin
Soran+1 yılKardeşim Humeyninin fetvalarını bugün Kum Necef inkar etmiyor daha polemiğe de girmeyeceğim senle ideodaki humeyni olabilir mii? Humeyni öleli kaç küsur sene olmuş bu da başka ayetullahları kunut duasını okurken ettiği duayı iranda bilmeyen yok ömere lanet bayramını da. He demişsin ben bunlar gibi düşünmüyorum eyvallah o zaman sana bir lafım yok aişeyi ehli beyti sahabeyi seveni bende severim takiyye yapmıyorsan tabi. Ebu Lulu denen mecusi için mtlulık dileyeni ama onaylamamı bekleme benden ben sana haşa kafir diyemem seni lanetlemem de Ama biz ahabe lanetleyip tarikatlarda şeyh şıh minneti yapacağımıza artık İslama Kur'an a ve ona uygun hadislere bakalım.
Soran+1 yılBen Hz. Muhammed SAV den baka kimseyi örnek almam. Peygamberin çoğu sözünü hadis diye uydurmuşlardır. İlk önce birhadisin doğruluğu için Kur'an ı açarsın bakarsın Kur'an mantığına uygunsa o hadisi kabule dersin. Kur'an sahabeyi ve aişe yi aklamışken Ali üstündür dememişken (dolaylı acem palavraları bunun böyle olduğunu söylese de ) ben sahabe düşmanı aişe düşmanı olmam sen de böyleysen ki ben aişeye bunları demem diyorsun ehli beyt sevgine ne diyebilirim. Ehli beyt i seven benim kardeşim canım ciğerimdir. Tıpkısahabeyiseven gibi.
Soran+1 yılHer tefsiri (tesvir değil) okurum aklıma yatanı alırım sonra geldiği dönemi tarihen incelerim ayetin ve sonunda güvendiğim hocaların yorumlarına bakarım tekrar akıl süzgecinden geçiririm. Ama sahabe konusunda ve aişe konusunda bu kadar açık ayetler varken inkar edebilmem de imkansızdır zaten :)
Soran+1 yılŞii Sünni Rafizi Mürciye diye ayırmam aklıma ve mantığıma ve Kur'an ın aetlerine en yatkın ve makul olanı alırım illa Şii Sünni bunu kabul etmiş diye onu almam. alıplara diini oturtmak Allah bize aklını kullan demiş şeyhini ayetullahına uy dememiş.
Soran+1 yılNamaz kılışıma göre beni mehzebe dahil edeceksin he bu ucuz oyunara gelir miyim ben yüzünüzü belli ettiniz bana
Soran+1 yılBen bu oyunlara gelmem ama.
Soran+1 yılNamazımı da kılarım orucumu da tutarım bunu nasıl yaptığımı sana açmak zorunda da değilim. Mehzepçilik oyunu yapmayı ve açık aramayı bırakıpta benimle insan gibi kouşabilseydiniz keşke.
Soran+1 yılBana oyun oynamaya kalkıştığınızı bu tipik soruyla çıkardım. Amatör değilimdir ben. şimdi bana mehdi Kur'an da yazıyor mu da mehdinin geleceğini nerden çıkardın diye sordurmayın. Hadislere göre beni bir mehzebe aha yakın bulmaya çabanıza ve o kılıfı giydirmeye çalışmanıza seyirci olamam. Ama namazın kılınış şekli Kur'an dayazmıyor lafını söylemenize de.
- +1 yıl
Ben size sadece soru sordum bu kadar on yargi neden. Siz daha benim sorularima cevap vermezken bana insanca konusmaktanmi bahsediyorsunuz? Kardeşim kusura bakma asil ben bu ucuz oyunlara gelmem eger başka sorunuz yoksa hakkini helal et sen yoluna ben yoluma allah hepimize dogru yolu göstermeyi nasip eder ınşallah Vessealm
- +1 yıl
Peygamber efendimizi bu kafar cok seven bir insan onun hayati boyunca yaptigi herseyi gözönünde bulundurur bunun icinde rivayetlere ihtiyaciniz var. Eger peygaber efendimizi cok ornek aliyor olsaydiniz imam mehdi hakinnda soylediklerinide bilitdiniz. Internetden iki uc videoyla ahkam kesmek olmuyor sizin dediginiz gibi yillanrini vermesi lazım insanin her video atan doğru söyleseydi halimiz simdi suanki adi müslümanlar gibi olurdu
Soran+1 yılSİz benim kaç soruma yanıt veremediiz bir açın bakın. humeyni, muta takiyye ayetullahlar kum ve necefteki şii kaynakları vs vs. Her sorum yarıda kaldı. Amin aynen öyle Allah sahabe düşmanları ile sahabesevdalılarını ayırmayı elbet günü geldiğinde bize nasip edecektir. Ben ehli beyte sevene düşman değilim kardeşim canım ciğerimdir sen hem ehli beyti hem sahabeyi seviyorsan ammenna ama yok öyle değilsin Allah son hükmü verendir inşaAllah. Hayırlı günler size.
Soran+1 yılİmam Mehdiye dair Kur'an da hiçbir ayet yok. Ben mehdinin geleceğini de gelmeyeceğini de bilmem. Onu Allah bilir ama Mehdi gelecek hükmüne inanmayı dinen şart kılmanın mantıklı olduğuna inanmam. Hayırlı günler size.
Soran+1 yılKardeşim bir aç oku Şİa hadislerini Humeyninin fetvasını ya al bu da kaynak 'Muhtarat Min Ehadis ve Hitabat'Artık diyecek bir şey bulamıyorum size. Tekrar ve son kez hayırlı günler.
- +1 yıl
Siz benim yazdiklarini okumuyrsunuz galiba tum sorulara imam humeyni ayetullahlar kumadiki imam ali olsun aişe omer osaman ebubekir. Muta takkiye (nejaf hakinnda soru sormadiniz) cevapladim!!! Siz e sordugum sorulara ise siz hic cevap vermediniz soru uzerine soru ile geldiniz basta konusmaniz mantikli geldi hatta inanir gibi oldun ama şu an anladim ki cok cahilmisim ki inanir gibi oldum kendimi kiniyorum!!! Ey akil sahipleri siz hic akil etmezmisiniz. Ne güzel buyurmus allah kuranda
Soran+1 yılne kadar güzel söylemiş Allahu Teala. Allah hesap günü sahabe düşmanıyla diğerini ayırır zaten kaynak veriyorum gene olmuyor. Uzatmanın da bir manası yok istersen daha da kaynak veririm. Verdiğiniz soruar İran şiasının hükümet binalarına resmini astırdığı adamın fetvalarıyla hiç uyuşmuyor. Okuyan yorumları kendisi takdir etsin kim haklı kim haksız son hük mü veren Allah ta hükmü versin inşaAllah. Sen benim kız kardeşimsin uyuşamadığımız konuar olsa da olmasa da kendine de Müslüman diyorsun benim içni de Müslümansın ama sahabe düşmanlığı (ki olmadığını söylüyorsun ya da ben öyle anladım) yapmadığını söylüyorsun ya da ben demem Allah biliyor diyorsun orayı ne kadar anlayamadım ise de Hakkını helal et bana benim hakkım sana helaldir.
Soran+1 yılBu arada beni cahillikle itham etmişsiniz. Ne güzel demek doğru yoldayım. Kur'an kaynaklı hadisleri baz alarak konuşan cahil oluyorsa EVET BEN cahilimVe kaynaklı konuşuyorsam. Hem de video ve görsel kaynaklı imam dediklerinin teker teker ağızlarından. Allah beni sahabe yolundan ehli beyt yolundan şaşırtmasın layık olamıyorsam da layık kullarından eylesin. Allah beni sahabeye küfredenlerden eylemesin edenleri de hidayete erdirsin inşaAllah.
- +1 yıl
Insallah Amin. Fetvalariyla uyuşmuyor dediğiniz kisi sayesinde ve fetvalari sayesinde şiia mektebine geçiş yaptim. Allah rahman ve rahim olandır insallah hepimize doğru yolda ilerlememize yardimci olur. Allaha şükürler olsun müslümanım sizde allahi peygamberini kabul ettiniz icin benim icin bir müslüman abimsiniz. Aslında ne kadar birbirimizin görüşlerini kabul etmesekte birseyler ogrenmek icin bu konuşmaları yapıyoruz. Sizin gibi gorus sahibi biriyle tanışmak benim icin cok iyi bir tecrübe oldu allah razi olsun. Evet düşmanlığın yok benim sahabeyle. Allah hayatin boyunca ve obur dünyada peygamberimiz sahabe ve eger ehlibeytide seviyorsan yardımcın olsun. Sagol Helal olsun
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız. Birbirine küfreedenlerden olmayalım. Yıllardır mehzep kavgalarıyla İslam'ı bu hale getirdi gavur. Biz dimdik karşılarında duralım. Mehzebini eleştirebilirim sen de beni eleştirebilirsin. Ama sen Müslümansın Allahı Rabbi Elçisini de hak bilen. Benim için bu önemli. Seni kırdıysam af eyle beni. Biz müslümanlar böyleyiz işte hem tartışırız sonra da helallik almayı biliriz. Farkımız da bu zaten :)
Soran+1 yılSen de Allah'a emanet ol kardeşim.
- +1 yıl
Uydurma cevap hakikatla hiç alakası yok. Hz Ali Hz Ebubekir severken şii sevse ne sevmese ne cehennem kütükleri
En İyi Cevaplar
+1 yılPers imparatorlugu yani zamanin en guclu 3 imparatorlugundan biriydi bunlar. Yani bugunun Irani yani şiilerin buyuk kismi. Hz. Ebubekir ve Hz. Omer donemlerinde bunlar yer-û yeksan edildi. O zamanlar atese tapiyorlardi. Bu sebeple sevmezler. Hatta her namzdan once beddua edrrler. Oysa ki o namaz Allah katinda kabul olmaz. Allah'in en buyuk dostlarina beddua etmek adami helaka surukler. Bide muslumanlar güya
83 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana kardeşim şunu izlediğimde tüylerim diken diken oldu zaten.
https://www.youtube.com/watch?v=MParZEbi3tA- +1 yıl
Ben o tarz seyler izlemiyorum
Soran+1 yılAttığım şeyin sonunda söyledikleri şeyler var hakaretleri siyasi tarafı beni de ilgilendirmez zaten. İki tarafı da tasvip eden biri değilim zaten.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım