Benim ilgi alanım :)) hastasıyım bu araçların. Bunların ruhu var bildiğin seninle konuşuyor söz dinliyor :)
Kullanımı konforlu değil ama çok zevkli. Ayrıca çok dikkat çeker. bir resim cekebilirmiyiz diye seni durduracak çok insan olacak :) Temizini bulursan masrafa yaptırmaz pek. Hatta yeni arabalardan daha az masrafı olur.
Ayrıca Vosvos clup leri var. Her sene 10 larca kez Buluşmalar gerçekleştiriliyor. Binlerce Vosvos sevdalısı etkinlikte buluşuyor çok güzel ve elit ortamlar.
Bizim burada bir kızın var Vosvos u. Ama onun ki pembe :) arabayi tanımayan yok :) hatta kız arada bir düğünler e verip gelin arabasi yaptırıyor :) bide para kazandırıyor kerata :))
Vosvos bir aşk tir. Bir kere tutulursan birakamazsin
Mavisinden benimde var. 74 1303s.. Sıkıntının aksine geçiş üstünlüğün falan oluyor. Günlük kullanım için aldım ve keyfine diyecek yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Yorumlarda, alınmaz, yolda kalır, hergün binemezsin vs diyenlere kulak asma. Kimsenin bir b. ktan anladığı falan yok, eleştirenlere diyorum ki, yolda kalırsanız gelip çekeyim.. Tabi araçları varsa.
Yağını eksik etmediğin sürece, basarsın marşa, devam edersin yoluna.. Kışın ufak tefek dezavantajları yok değil, camlarda buğu sorunu falan.. Ama dediğim gibi bakımlı düzgün bir araçsa seni üzmez.
Mutlaka olsun istediğim hayallerimden biri :) Ben de hep düşünürüm acaba trafikte sorun olur mu diye , yine de arada bir kullanmak için bile olsa değer insanın verdiği paraya, çok tatlı aşk bişey bu 💕
Boş ver vosvosu sanayi falan sen uğraşamazsın bu araba ile birde hava soğutmalı motor sıcaklarda şişer hararet yükselir yatak sarar sen en iyisi micrayi al
En İyi Cevaplar