Ford focus 2008 model dizel 300 bin km
Yüksek km'li dizel arabalardan uzak durun diyorlar? Alan kullanan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ford focus 2008 model dizel 300 bin km
Yüksek km'li dizel arabalardan uzak durun diyorlar? Alan kullanan var mı?
Cevap
4Cevap
temiz bakımlı ise alınır
soru mekanik ve motor ile alakalı ise
diğer kaporta , konfor diğer kısımlar size kalmış
Kaportaya çok önem vermiyorum aslında. Ama motor arızası yaparsa kaldıramam şu dönemde. Bakımlı olduğunu nasıl anlayacağım.
Bende o tecrübelerin hiç birisi yok maalesef. Anca ekspere sokup oradan anlayabilirim
Ford hızlı motor yiyen bir araba 300bin km ford yüzünü güldürmez bence
Aman bulaşma benzinli manuel al keyfine bak
Uzak durun bence de
Kafam çok karışık bu yönde. Bütçem anca buna yetiyor. Normalde yarın gidip arabaya bakacaktım. Boşa gitme dediler
Çok yok aslında 300/350 bin bütçem var. 2 yılda bunu biriktirebildim. Arabasız çok zorlanıyorum.
Benzinli arabalar km yüksek olsa bile alınır diyorlar, ama dizelde sorun oluyormuş
Bende benzinli vardı atmosferik turbosuz gitmiyordu. Dizel aldım turbo dizel. Performansı güzeldir. Benzinde tabi 200 e kadar çıkılabilir. Ama ağır bakımlar her 90 binde yapılıyor. Şimdi 300 bin km araçta misal baskı balata belki 2 3 kez yemiştir. Şimdi alırsın sana patlar. Belli de olmas.
İşte bilmiyorum ne yapacağımı araba motor ustasının arabasıymış araya giren arkadaş gözü kapalı al motor Çok sağlam dedi. Ne kadar güvenilir orası muamma
Bilemezsin abi kime göre neye göre sağlam. Ben şu anki aracı geçen seçim döneminde aldım. Baktığım araç iki günde beş bin on bin oynuyordu. Aldık 15 bin masraf yaptım. Akü balata disk Vs. Geçen baskı balata yedi. 11 bin verdim. Yani araba işi şans. Çok iyi derler kötü çıkar. Kötü derler iyi çıkar. İyi bir ustaya gösterin arabayı. Tanıdığa göstermeyin.
Kesinlikle katılıyorum bende dizel Opel almıştım 2010 model kazalı herkes dedi sanayiden çıkmazsin dedi. İnanır misin rutin bakımları haricinde sanayiye gitmedim
Alınırsa binilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yüksek kilometreli dizel araçlar genellikle daha az sorun yaşatmaz. 300 bin km’deki bir araçta ciddi motor ve şanzıman sorunları çıkabilir. Bununla birlikte, aracın bakım geçmişi ve nasıl kullanıldığı da çok önemli. Eğer alınacaksa, mutlaka güvenilir bir servisten detaylı bir kontrol yaptır. Ama bana sorarsan, biraz daha az yol yapmış araçlara yönelmen daha sağlıklı olur. 🚗✨