Detay yok, detay soruda:Türk kızları genelde kıllı mı olur?
Evet..
Hayır..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben beyaz ve sarışım olduğum için kol ve bacaklarımı almıyorum bende olmadığı için. koltukaltımda da çok yok işte bir sene yurtta kalmıştım ve kızların hepsinin erkek gibi kılları vardı tek konuları ağdaydı ve bana da imrenerek bakıyolardı bende hepsine acıyodum :D yani evet genelde kıllı.
teşekkürler eig için :)
Rica ederim :)
kelsiniz ya hani genel olarak size peruk çıkartmak için tüm bu kılları :D
sizlerden alıp kafamıza ekelim :D
Hobaaa kızlar bu bir savaş demektir sçın bacağına :D :D
Gaz verme, öyle bir niyetim yok :D :D
Hadi la ordan :D
Sarı ırkta kıl daha az, nedense?
sarı ırk derken?
Cevap
2Cevap
Başlıcam en sonunda. Her kız almadığı surece hormonu düzgün değilse kıllı olur. Almanda rusda Fransızda. Takmışsınız bir Türk kızı
Türk erkekleri genelde kassız mi olur?
Evet
Hayır
Kas sonradan yapılan bir şeydir ama kıl doğuştan bir şey :) Cevabım evet...
Bencede :))
Sanırım ayrımını yapabilecek kadar bayan gördünüz
aynen :)
Sokakta gezen herkes bakımlı olacak diye birşey yok mutlu olur mutsuz olur her zaman bakımlı olacak diye kaide yok beklenemez de zaten insan bu
Her insanda kil vardir. Bazilarinda kil az oluyor bazilari cok yani kisiye gore degisiyor.
hayır ama bakımsızlar
bakım şart..
O kadar kıl avrupa kızlarında da var Asya kızlarında da onların erkeklerinin böyle bir sorunu yok sizin derdiniz ne?
Turistlerden hiç kıllı görmedim, genelde arap turistlerde oluyor...
Arap turistlerin neresinde oluyo? Diğer turistlerinde heryerini gördün mü? Benim bildiğim avrupada ve Asya'da çoğu kadın vajina bölgesini almaz biz orayı da alıyoruz en azından şımarmayın. Kaç tane bacağı kolu kıllı kız gördün
epey gördüm, bazılarının sırtında bile gördüm, kiminin bıyıkları bile var, ciddiyim...
Kürttür onlar
olabilir, belki zamanla Türkleşmiştir...
Bilmiyorum da temiz kızlarla takıl sende problem sende
Evet kanks
Evet
Hayir..
emin misin, bazılarının kollarında, poposunda kıl var ama?
Dedigin gibi "bazilarinin" vardir.. Bilemicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar