Bebek yağı tüylenme yapar mı, bebek yağı yüzde tüylenme yaparmı?
Bir şey soracağım, bebek yağı kıllanma yaparmı? İnsanlardan "kıllanma yapar, sakin kullanma" diye duydum da ben inanmadım doğrusu. Yapsa bebeklerin vücudu tüy içinde olurdu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben yıllardır kullanırım tüylenme yapmadı. Bebeğim olduktan sonra da bebeğime de kendime de sürüyorum. Vücudu daha iyi nemlendiren başka bir ürün yok bence. İyice yedirir hemen giyinmezseniz yapış yapış bir histe bırakmıyor. Özellikle kış aylarında hem anne hem de bebek bakımı için en çok kullandığım ürünlerden biri bebek yağı. Tüyleri beslemez, merak etmeyin.
Merhaba,
Bebek yağları içeriğinde E vitamini, zeytinyağı, papatya yağı, lavanta yağı, buğday tohumu yağı ve heliantus yağı gibi yağlar bulundurur. Bebek yağları son dönemde sıkça kullanılan bir üründür. Kullanım amacı ise değişiklik gösterir.

Bebek yağı birçok amaçla kullanılabilir.
Öncelikle bebeklerin hassas ciltlerini rahatlatmak amaçlı değerlendirilir. Fakat sadece bebeklerde kullanılmaz. Yetişkinlerde de cilt bakımı için önemli bir potansiyel teşkil eder. Cilde bulaşan boyaları temizlemek için kullanılır. Sağlıklı şekilde makyajı temizleme imkânı sunar. Ayrıca topuklarınızda çatlak oluşuyorsa, topuklara sürüldüğünde çatlakları giderir ve yumuşak bir doku sağlar. Hamilelik sonrasi karın bölgesindeki çatlaklar için de bebek yağı son derece etkili sonuçlar verir. Bebek yağları bunların yanısıra saç için de besleyici bir karışım türüdür.

Bebek yağı tüylenme yapar mı? Bebek yağı kıllanma yapar mı?
Bebek yağları kullanımı sonucu kullanma ve tüylenme sorunu kişiden kişiye göre değişen bir durumdur. Bebe yağı kullanıp kıllanma artışı olan kişiler de mevcut, kullandıktan sonra herhangi değişiklik olmayanlar da var. Hatta kullandıktan sonra o bölgelerde killanmalarin azaldığını söyleyenler bile var.
Bebek yağı yüzde tüylenme yapar mı? diye endişe eden kişiler de oluyor. Bölgesel tüylenme konusunda yüz bölgesinden şikayet oranı yok denecek kadar az durumda.

Tüylenme dışında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise allerjik reaksiyonlardır. Özellikle bebeklerde bu duruma dikkat edilmelidir.
Atalarımızın da dediği gibi “Her şeyin fazlası zarar.” dır. Bilinçsiz kullanımın önüne geçilmesi gerekir. Aşırı kullanıldığında ciltte kızarıklık, kabarıklık, döküntü gibi cilt problemlerine yol açabilir. Tüylenme de yapabilir. Güzelligimize güzellik katalım derken eldeki bulgurdan olmayalım. 😊
Bebe yağı tüylenme yapar evet ama ergenlik çağını geçen insanlarda.. Bebeklerde bir etki yapmaz.. Ne amaçla kullanacaksın yada hangi bölgede kullanacaksın daha farklı alternatifler önerebilirim..
Merhaba 16 yaşındayım ben yüzüme bebek yağını sürüp kas usturasi ile aldım düşünmeden kötü olur mu yüzüm acaba?
Bebek yağının vücutta kıllanma, tüylenme gibi bir yan etkisinin olduğunu sanmıyorum. Öyle bir durum olsa, bebeklerin de başına böyle kıllanma, tüylenme gelirdi sanki. Annelerimiz hep öyle öğretmiş bize, akılda yer etmiş sadece.
Artık bebek yağları da eskisi gibi değil, içinde bebeklere zarar verecek, kıllanma gibi yan etkiler gösterecek maddeler içermiyor. Gönül rahatlığıyla bebek yağını kullanabilirsin.
Cevap
13Cevap
Kollarımda kaşıntı oluyordu, bebe yağı sürmeye başladım ben de ve kollarımda ciddi derecede tüylenme oldu
bebek cilt spreyı dıyon bebege suruluyorda bırsey olmuyorda sen kocamansın heraldekı olmaz sorun sık her yerıne merak etme ok :)
ekstra kıllanma yapacağını düşünmüyorum ama var olan kıl köklerini de besler , canlandırır bence
tüy çıkarsa onu bebeğe sürerler mi sence?
rahat ol yüzüne sür bebeğin poposu bile senin yüzünden narin,onu düşünerek yapmışlardır zarar vermez
Bebeklerin cildi senin teninden de hassas tabi ki hiç bir yan etkisi yok
vücuda sürsem olur dimi
Elbette olur sen sadece spreyini almışsın sonuç ta yine yağı gönül rahatlığıyla kullan
Fogru dildir bence yoksa bazi alanlar asiri tuylenirdi. Sevgilim epey kullandi yok boyle bisey
bazı yağlar tüyleri besliyor ama bunda bir fikrim yok. hiç duymadım
Ben yüzüme sürüyordum 1 aydır bebek gibi yapmıştı cildimi ama tüy olmadı :(
Bebek yagı yapmak kıllanma
herkes bısı soluyor doktoruna sor
Tabiki hiçbişey yapmaz merak etme
Ben kullanıyorum zaten kıllıyım fark yok shshsh
Kullanabilirsin , birşey olmaz .
çıkmaz anasını satım :D
evet cok kıllı oluyor
zannetmiyorum
tüylenme yapar
Cevabını sen vermişsin kı zaten