Müzikle mi beslenir? Yoksa eşsiz bir manzara mı size huzur verir?
Yoksa okuduğunuz bir kaç satır mı size hitap eder, ruh neyle beslenir ve nasıl güçlenir?
Yoksa okuduğunuz bir kaç satır mı size hitap eder, ruh neyle beslenir ve nasıl güçlenir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak ben namazkılan biri değilim genel olarak yaşam ve düşünce tarzına bağlı olarak dinlediğin müzik besliyor bu gerçek. Ama müzik bir yerden sonra eksik kalıyo, yaradanı anıyorum dua olsun salavat zikir olsun dışardan söylemene gerek yok, kalben yaptın mı gerçekten o eksiği çok güzel dolduruyor.
Ruh şerefsiz insanların kıymet bilmeyen insanların ruhlarıyla beslenir.. Ama kusar bunları bir süre sonra.. Ruh böyle güçlenir.. Zorluklarla mücade etmeyi öğrenir..
Eig için teşekkür ederim..
Benim ruuhumu kediler köpekler besliyor valla onları sevmeye doyamiyorum. Ama müziğim ve bazen gelen o çay istegi sonucu içtiğim çayın tadini da hicbirseye değişmem ve bence ruhu beslemekte ani yaşamak ve her yaptığından zevk almaya bagli
benim ruhum ibadetle, duayla, okuduğum kitaplarla, çocuklarımı mıncırıp öpmekle besleniyor.
Cevap
12Cevap
Ruhun ilahî bir yönü vardır. Ruh, Rabdendir ve O’nun en önemli ayetlerinden biridir.
Yüce Yaratıcı şöyle buyurmuştur:
“Ben onu ellerimle yarattım[2], ona en güzel şekil verdim ve ruhumdan ona üfürdüm.
Yani onun Gıdası İmandır.
Benim ruhum şu sıralar laboratuvardaki saf alkol, ss agar, nutrient agar, nutrient broth, macconkey agar ve blood agar ile besleniyor :D
Benim İçin Özel Müzik Listemden Bir Tane Müzik Açarak Gökyüzüne Bakmak Yeterli Oluyor.
Ruha göre değişir.. Bazısı kanla, bazısı aşkla, bazısı sanat v. s...
İyilikle beslenir iyi bir insan olabilirsen ruhunu da sağlıklı beslersin
Ruh sanatla beslenir.
müzik elbette duyguların somutlaşmış halidir müzik
Imanla beslenir birakin bu amerikan oyunlarini
ruh nefes ile beslenir
Sevgiyle beslenir dayı.
hz Allaha zıkırle beslenr
ruh dua ile beslenir
Çay ruhun gıdasıdır.
Aşkla
Ruh imanla beslenir
dua ile