Artık böyle yaşamaktan bıktım yeter ya yeter allah kahretmesin.. kendime cok kızıyorum çokk?

ben önceden böyle şeyler bilmezdim ta ki, şu kumar denen şeye bulaşana dek beni bitirdi yedi hayatımı alt üst etti psikolojimi bozdu, kendimi özgüüvenimi gixyimime kadar bozdu beni, ailemle arama girdi, sev diklerimle arkadaşlarımla, yıllar önce herşey idda oyununu oynamakla başladı sizlere sesleniyorum idda da olsa hrpdi kumar bişey oolmaz demeyim, bir zevk almaya başladın mı oynamaya başladın mı bırakamıyorsun jayatını mahvediyor, önce idda, sonraa yuksek oynamaya başladım elimde para durmaz oldu onceleri cebinde parayla gezen ben 5 kuruşsuz doaşmaya başladım aylarrdır alışveriş dahi yapamıyorum elimi ayagımı bagladı bu benim resmen, cok yırtılınca bir tek ayakkabı alıyrm zorla oda, yoksa elimde durmuyor para, yuyumsuz yaptı beni resmen para biriktirmeyi geçtim, elimdekine dahi sahio cıkamıyorum, sonraları iddayı bıraktım ve, rulet oynaamaya başladım kumar türlerinin en kötü oyunu en bagımlı yapan oyunu ve en adamı bitiren oyun, sana önce verir sonra 2 misli alır öyle kurnaz olan bir oyun, en tehlikelisi, ki ben buna başlamıştım artık kendi kendime düşüğnmekten bıktım oynamayıcagım diyordum yine oynuyorum ksç kez aynı şeyi yaptım.. ama sonuc kötü, bana yardım edin bir illetten naasıl kurtulabilirim lütfen
Artık böyle yaşamaktan bıktım yeter ya yeter allah kahretmesin.. kendime cok kızıyorum çokk?