AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
mantık süper helal olsun kışın kapan sıcak tutar yazın açıl serin tutar nasıl bir mantık bu kapanma o zaman böyle daha çok günaha giriyorsun
kapanıp açılman neyi ifade ediyor? sıcaksa bir tek sana mı sıcak? kapalıların hpsi açıldın mı tatil sezonında?
Kışın kapanmak mesele değil. yazın o sıcağında dayanabilmek önemli.
Orucu nasıl sadece AC kalmak için tutmuyorsak
yanlış bir davranış. ya tam açıl ya da tam kapa. mevsime göre değişme çok saçma ve itici geldi bana
Türbanlı kızlara ilgim vardır hep.
Açık kadınlardan çok daha çekiciler.
Bikini üstüne yakışmıştır...
Buradan seks konuştuğum kızda oldu
ruhun önemli dışın kapalı olsa ne yazar? senin gibi çok kızı kucağımdan geçirdim kapalı ama başbaşa kaldığımızda altına entarimi gecelikmi jartiyermi giyen dersin
Manyak derim bana ne derim ne bileyim uğraşma o zaman açık gez yanlış anlama tabi 😊
Namaz kılıyoeum ama aekasından içkiyi abanıyorum gibi absürt bir durum :D
Hangi dindki yerini sorguluyorsun ki, sen yeni trend yapmışsın kendine :D
Arapların kuru sıcağında lazım türban, bizde gerek yok namuslu olunca türban takmış oluyosun zaten.
leküm diniküm veliye din , demekten başka bişi gelmez elımden !!!
Kişi ozgurdur ama kapalı bir bayanken bir anda bikini gıymen çok çok. Yanlış bir davranış
Buranın Sıcağına dayanamayan cehennemin Sıcağına nasıl dayanır.
Nir inancın dusuncen varsa onun dorultusunda yasamalisin yoksa ne anlami var
Oh ne güzel l*n . Kışın kapan, yaz gelince açıl.. Tuhaf kafalar kankam
Neden yargilamaya calisym ki seni yorum yapabilirim belki ama Allah bilir tabi ki mesaj at istersen.
sen ozaman biraz yanar dönersin be canım ya kapan ya açıl bir öyle bir böyle olmaz cehennem ateşi daha sıcak..
Yapma diyeceğim ama sen bildiğini yapacaksın onun için hayırlısı
Ortalığı bu kadar karıştırabilmenden zaten kafanın ne kadar karışık olduğu belli oluyor :)
bikini giyerken başında türban olsun bişey olmaz.
Hepiniz yanacaksınızzzz :D
O su sekil giyinir su sekil giyinir amma velakin oyle degildir:)
Bişey düşünmem allahın rızasını alman bizimkinden daha önemli kalbinden ne geçiyorsa hayırlısı olsun
dindeki yeri yok ... her koyun jkendi bacağından asılır kimse din bekciliği yapmasın
Bak güzelim sadece bikini giy senin gibi olmayanları kirletiyorsun. çünkü burada ki dbazı gereksiz kişiler herkesi senin gibi sanıyor
Neden ben fabrikadan cikma mal miyim herkes ayni sanicak.
Sen kapalyim deme bir kere burada olur birsey olmaz diyenlere kalsa yeniden din yazacaklar ama neyse ki bilgileri yok. g
Bari utanma duygunu kaybetme... en cokta bu tehlikede
Ya kızım sen de o ufak ve cahil beyninle kapalı olduğunu mu düşünüyorsun yazık ya yazık
Yapmasan keşke öyle sen gibi kapalı olan çok onları yapmıyorlar alay konusu olursun söyleyeyim
Iyi yapmadini madem öyle yapiyon tam acil asiri sicak ama allah güc veriyor
Kapansanda sana kapanmasanda sana o senin Allahla arandaki iş kimse sana fetva veremez...
dini bilmiyorsun birde kapanıyorsun önce dinini öğren
Yaradan için kapanan birisi boyle birşey yapmaz , yapmamalı der Nur suresi 30/31. ayetlerin meali ile sizi baş başa bırakırım
Dayanamiyorum nefis diye birsey var nerdeyse bayilicaktim normal tshirtle bile terleyen biriyim.
Kimileri bu dünyanın gölgesini ahiretin gölgesine tercih eder diye bir söz duymuştum.
ustelik kadınlar pilajı var ya da bikini değilde kapalılar için deniz elbiseleri var sonuçta denize girince serinleyeceksin ama yinede sen bilirsin saygı gösteririm
burada kadinlar plaji yok.
Tamam ya birsey demiyorum gercekten Allah için kapanan birisi boyle birşey yapmaz vesselam
yanlış yaptığın kesınbi öyle bir böyle olunmaz kapandığına göre tövbe edıyorsundur ve tövbe ettiğin şeyi tekrar yapıyorsan günahı dahada fazla
İçinden nasıl gelirse hiç kasma kendini sonuçta Özgür bir ülkede yaşıyorz kimse karışamaz sana
Evet sozde laik ulkeyi ama bazi sahsiyetsiler surekli elestiriyor onlar umrum degil zaten bu benimle Allah arasinda..
Aynen çok doğru takma kafana seninle Konuşmak isterim 😉
at izi it izine karışmış sende birinden birini seçmelisin 2si bir arada malesef olmaz.
Dedigin gibi gunah sadece senin acindan senin meselen yani
Yaptığının dinde yeri yok. Doğru değil. Ama takıl kafana göre
Enteresan bir yaklaşım. Bir şeyi yapıyorsan tam yap.
Bence yanlış ya tam kapan ya da açık ol daha çok günaha girersin 😉
Ya kesin olarak kapan ya da kesin olarak açıl. Sen hem kendini hem de insanları kandiriyorsun
Niçin kapandığını biliyorsan eğer açık olmanın bedelini günahını da bilmen lazım
ya aç ya kapan
artemamısın sen aç kapan aç kapan
tövbe tövbe
Bende müslümanım ve allahı inkar ediyorum.(Arkadaşın kafasını yaşayalım.) .
İyi halt yiyon devam et
üstü minare altı kerh... ne dedikleri bu olsa gerek
Bilinenin üstüne türban tak.
Çocuk oyuncağı ydi zaten ya bu aç kapa aç kapa. .
ah dahaneleri var bilsen :)
Aman ogrenmiyim.
@eagle_eyes
asdfds İyimiş, boyle dwm..
Bence acilen psikolojik destek almalisin
Psikolojik destek? Ne alaka? Saygili olmayi ogren once.
Oldu, hemen asdfg @ölümsüzölü
Sen önce haddini bileceksin benim dinime , tesettürüme saygılı olacaksın daha sonra benden saygı bekliyceksin
Senin dinin ne bilmiyorum ama senin anladigin din insani dinden uzaklastirir müslümanlıktan bahsrdiyorsan bizim dinimiz kolaylik dinidir kimseyi zorlamaz hicbirseye birinin baskalarini yargilamasina da mahal vermez ama ağzi olan konusuyor iste sanane
Elhamdulillah Müslümanım.
Senin dinin ne asıl çok merak ettim.
Aynı dinden olmamız imkansız çünkü.
Cahilligine veriyorum bu sacmaliklarini. @ölümsüzölü
Ne kadar kibirli birseysin sen ya. Bana saygidan bahsediyorsun ama basortunun resmini cekip atmissin ciyak ciyak ben burdayim diyo yeşil renk. Allah hidayet versin, susluman.
Bak benden sana tavsiye tabi dinlersen kulla Allah arasına girme. Herkes istedigini yapar kimin be olduğunu sadece Allah bilir hataya düşüyorsun ayni dinden değiliz diye kendini de kafir ilan etme Allahın gücüne gider
Aynen kezo aynen
Ben süslüman sen müslüman asdfgh :))
Konuştukça batiyorsun tatlı kız
Tamam hadi şimdi terk et burayı. @ölümsüzölü
Haddini aşma bundan sonra sapkın gafil
Senin tesetturun mevsimsel kapalı kardeş o ne olacak? @ölümsüzölü
bir de kıza b*k atman mantıksız gözüküyor yok yesik yeşil duruyormus kendini değil ortuyu çekmiş sadece.
Mevsimle bilmemneyle alakali degil ben bir gun ister 5 vakit namaz kilarim istersem de bir gun hic kilmam sen gunden gune degisiyor musun tatil mi veriyorsun da kendine Allahin emrini yerine getirmiyorsun diyemezsin bana sanane yahu sana mi dusmus benim yaptiklarimi yargilamak sen kendine bak gunahim da bana sevabim da bana cahiliye doneminde gibisiniz ya
valla allahla senin aranda bacım biz ne diyek
Her an ın ayrı sorgulanacak o yuzden Allah bılır
Kış dolasılığıyla kapalıyız!
her koyun kendi ayağından asılır
Riyakar. Başka açıklaması yok
ne olucak açık olduğun sürece haram :)
beyinimde yanmalar oldu.. geçer sanırım
Allah akıl fikir versin
:-D c tring giy bence tam olsun
hiç kapanma tatlım :)
Ilginc bir durum aslinda
Allah akıl fikir versin.