Yargilayin diye sormuyorum ben 1,5 senedir kapaliyim ve yazin burasi asiri sicak dayanamiyorum yazin acik geziyorum genelde denizde de bikini giyiyorum ekim sonunda tekrar kapaniyorum gunah oldugunu biliyorum ama sizce yaptigimin dindeki yeri nedir bilen var mi? Troll degilim ve hakkimda ne dusunursunuz?
Cevabın nedir?
İslamda kulla Allah arasına girilemez. Her kul doğrudan Allah'a karşı sorumludur. Dini inancı ne olursa olsun tüm kullar için durum aynıdır. Özellikle islamda kimsenin kimsenin dinine, inancına, giyimine bilmemnesine karışmak kat'i olarak yasaklanmıştır. Ancak doğrusunu söylemek, bilgilendirmek ve hatta örnek olmak her müslümanın görevidir. Zorlamak, yermek, kötülemek, ötekileştirmek, ayrıştırmak vs kesinlikle yasaktır.
Kapanan da kapanmayan da sadece ve sadece Allah'a karşı sorumludur. Bu yüzden yeren hatta hakarete varan söylemlerde bulunanlar islamın özüne de karşı gelmiş oluyorlar. Bir an önce yaptıkları yanlıştan dönüp hidayete ermelerini temenni ediyorum.
Bir açılıp bir kapanman da dinen sadece seni ilgilendiren bir durum olsa da, toplumsal açıdan bakarsak "bir öyle bir böyle" imajı uyandırmaktadır.
Haşa Allah'ı kandırabilmek zaten namümkün iken senin de bu amaçla böyle davranmadığına, içinde Allah korkusu olduğuna inanıyorum.
Fakat dinimizi hiç bilmeyenlere ve doğru olarak bilmeyenlere yanlış örnek olabileceğini düşünmekteyim. Yanlış örnek olmaktansa hiç örnek olmamalısın. Günahların en büyüğü islamı olmadığı gibi göstermektir. İslamı yobazlıkla, terörle, sakalla, sarıkla, tesettürle eşleştirenler de bilerek ya da bilmeyerek aynı günahı işlemekteler.
Gerçi bu kadar yazıp çiziyoruz ama, bikini ile denize girdiğin yer bayanlara özel, erkeklerin giremediği, göremediği bir yer ise zaten hiçbir sorun yok diye düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence türbanlılar da istediği gibi giyinmeli
44 Yorumla- +1 yıl
İslam dinini araştır kıro. ;)
- +1 yıl
Ona sen degil Allah karar verir bilgin olmadan yorum yapma
- Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok böyle bir lüksün kapalı isen bunun yazı kışı yok kapalısındır. Yazlık kışlık kapalılık mı olur. Ben Ekimde kapanayım. Yazın bunalıyorum açılayım. Kimi kandırmış oluyorsun Allahı mı tövbe tövbe. Bunun dinde yeride yok zaten. Hiç kapanma daha iyi. Sabahtan beri bikini giyenleri eleştiren arkadaşlar buraya alayım ben bir zahmet yorumları alım. Kapalılığıda resmen çocuk oyuncağına çevirdiniz...
23 Yorumla- +1 yıl
Bak denize girmek istiyorsan adam gibi bunlardan al giy denizine gir.
www.tesetturgiyimkabini.com/.../...a-modelleri.jpg
Kapalı olan kardeşlerimizin de adını senin gibi şartını şurtunu bilmeyen abuk sabuk kişiler ile kirletme bence. Yapıcaksan hakkını vererek yap. Yapmıcaksanda o türbanı kafandan çıkar.
Soran+1 yılSaygisizsin , muhattap olmayacagim iyi gunler.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ben saygısızım :)
Yazın susuyorum diye oruç tutmayıp kışa mı denk gelmesini bekliyorsun peki?
Birşeyi ya yap ya yapma. Bu ne böyle dinle alay eder gibi.
Görüşün kapalı olmaksa her ne zorluk olursa olsun kapalı olmalısın.
Açık olmanın normal ve sana göre olduğunu düşünüyorsan -ki kapalı birine göre bikiniyle kendini aşmışsın- o zaman açık ol. İşine geldiği gibi davranmak nedir bu konuda yahu.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
114Cevap
+1 yılSon Dönemlerinde Giyimli Fakat Çıplak Bir Takım Kadınlar Olacaktır.. Bunların Başlarının Üstü Deve Hörgücü Gibi Bulunacaktır "ONLAR CENNETE GİREMEZ CENNETİN KOKUSUNU BİLE ALAMAZLAR
giyinmiş, çıplak kadınlar ki bunlar Allah´a taatten dışarı çıkmışlardır. Bunlar, başkalarını da baştan çıkarırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu kadınlar cennete girmek şöyle dursun, kokusunu dahi almazlar. Halbuki onun kokusu şu şu kadar uzak mesafeden duyulur" buyurdular." [Müslim, Cennet 53, (2857), 52, (2128).] peygamberimiz cevabını vermiş zaten05 Yorumla
Soran+1 yılTabii sen dort dortluksun zaten nefis diye bir kavram olmasaydi cennet cehennem gunah diye kavram da olmazdi ben tevbe ederim allah icimi goruyor ama sen kul hakkina girersin
- +1 yıl
Peygamberin hadisini paylaşıyorum ben yorum kattım mi beni ne kadar tanıyorsun da hakkıma giriyorsun utanmasan hadisi de inkar edeceksin
Soran+1 yılHadisler tartisilabilir.
- +1 yıl
Tevhit mi ediyorsun da tartışıyorsun 4buyuk mezHebin kabul gördüğü hadistir bu sırf bu ise ömrünü adayan alimler var Kur'an'la çelişen bir hadis Sahih degildir
+1 yılkuranda kapanmak yok güzel kardeşim örtünmek var ayrıca bu allah tarafından bir emir değil tavsiye niteliğinde boyundan aşağısını kapatırsanız erkekler arasında kötü gözlerden kendinizi daha iyi korursunuz mahiyetinde bir tavsiye ama bunu kalktılar hüküm niteliğinde uyguladılar neden mi? çarpık ve uyduruk hadis mantığı yüzünden denizde bikinini giy dışarda gezerken eteğini ckötü bakmak senin giyinmeni gerektirmiyor erkeklerin beynindeki çıplaklığı örtmesi gerekli önce yoksa kapalılara bile sarkan onca hödük var...
00 Yorumla
+1 yıl1,5 yıldır kapalı olduğuna eminmisin. 1,5 Yıl kapalı olsan haşema diye birşeyin olduğunu bilir ve denizde onu giyersin.
www.habercekmecesi.com/.../...Fema-Modelleri-4.jpg23 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle yanii
Soran+1 yılBen sicakta asiri terliyorum denedim bayginlik geciricektim. Hasema komik geliyor bana normal tshirtle bile terliyorum
- +1 yıl
siyah çarşaf giyen bacılarımızın hiç mi canı yok. sende gölge de gez veya yanına al yelpaze yellen. yav zaten denize girince serinlemiyormusun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinle dalga gecmektir yaptigin. Örtüyle dalga gecmektir. Yoo kesinlikle dalga gecmiyorum dinle diyebilirsin. Buna sen karar vermiyosun malesef... Allah karar veriyor. İllaki senin dalga gecmeyi düsünmen ya da düsünmemen degil mesele. Asil mesele (Allahın ciddiye aldigi) senin yaptiklarin. Senin yaptigin ise resmen hafife almak. Bu tür durumlar insani direk dinden cikariyor kafir ediyor. Istedigin hocaya da sorabilirsin. Tesettür isine geldigi zaman giyinip isine gelmedigi zaman cikarabilecegin birsey degildir. Burasi cok sicak diyosun ama bak cehennem de sana taaa uzaklardan bagiriyor. "BURASI DAHA SICAAAAAK" diyor. Anlayana !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen asıl sevabını alıcağın dönemde ateşe atıyosun kendini, o sıcak havada döktüğün her ter damlası öbür tarafta cehennem ateşini söndürcek senin için allah ın izniyle dinde bunun yeri vardır yoktur diyemem günaha girmiş olurum araştırmak lazım ama şu bir gerçek açık dolaşmak günah ya sen kapanıp açıldığın için açık olan insandan daha büyük günaha giriyosun, yargılamak bize düşmez fakat bir müslümanında cehennem ateşinde yanması o kadar günahkar kul olduğunu bildiği halde ümmetim ümmetim diye ağlayan bir peygambere ihanet olur.. Yanlış bişey söylediysem hakkınızı helal edin
10 Yorumla
1 yıldini yönden her zaman bu günahtır değişmez ister kapalı ol ister açık ol ama tabii Tesettürlü olup yüzmek için bikini giyiyorsan bu dalga geçmek gibi bir şey bunun hakkında yorum yapamam bunu Allah bilir ama yanlış sıcak diyorsun da cehennemde çok da soğuk değil haberin olsun
00 Yorumlaİstediğin gibi giyinmelisin. Din karşı cinsinin ilgisini çekmemen için açık giyinmemeni ister, ancak yobaz bir memlekette ne kadar kapalı olsan da erkeklerin ağzı sulanacaktır senin için. Tersine bir sahilde bikiniyle dolaştığında o kadar da göze batmazsın, herkez öyledir orada. Rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılBizim yargılamamız 1,2 sn sürer ki yargılama hakkında sahip değiliz
Biz niçin iman ediyoruz diğe sorarsan bize nimetleri veren rabbimin bizden isteği oldu için, bilinçli olarak yapıyoruz. Kadınlar için örtünmekde imanın gereklerinden. öte yandan
tam olarak belirtmemişsin bikiniyi nerede giyiyorsun kadın plajları olabilir, evde giyiyor olabilirsin vs.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInancli biri olsan bu sorunun cevabını biliyorsun. Ama keyfine göre Din uydurmussun. Takmaya kimse birsey diyemez. Ama takiyorsan hakkını vermen gerekir. Ayrıca turbanliyim ama diyerekten burada ilgi toplaman ayrı. Trol değilim demissin ama Daniskasisin
10 Yorumla
+1 yılDenizde baska ne giyeceksin ki? Sen baskalarin dediklerine bakma.
burada Ahlak bekcisi yapan yobazlar, soruda bikini kelimesini duyduklari icin bir iki resim umutuyla soruyu doldurdular.01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle +1
+1 yılYargılmak İstemem Haşaa
Ama Yanlış Yaptığını Bildirmek İsterim
Öncelikle Bize Verilen Emri Hem Yerine Getirip Hem Yerine Getirmemek Hoş Olmaz.
Sıcaklara Biraz daha Dayanmalısın Bence Haşeme İle Girebilirsin Örneğin Senin Kendi Özgür İraden Ama Lütfen Düzeltmeye Çalış00 YorumlaModa & Stil konusunda 913 cevap paylaştı. Sezonluk türbanlısın.. Sorun yok, Allah'ın merhameti, şefkati bir annenin evladına olan merhametinden , şefkatinden kat kat daha fazlaymış.. Biz aciz kul'uz hakkında yargı yorumu da düşmez..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz , cok terliyorum yoksa baska sebep yok normal tshirt bile giyemiyorum siz dusunun gerisini.
Bikini + türban
CHP + AKP koalisyonu gibi 😂😂😂
O türbanı çıkarta diğerlerinin adını kirletme161 Yorumla- +1 yıl
:D ++
- Moda & Stil konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılsacsizkral.files.wordpress.com/.../...54556pf3.jpg
bu geldi aklıma00 Yorumla Moda & Stil konusunda 11,8b cevap paylaştı. Din, insanın tabiatına terstir.. Her ne kadar duygularımızı bastırsak ta bir yerden patlak veriyor. Dine göre günahsa da bana göre tamamen insansı bir durum.
00 YorumlaBak cidden ya tam pana ya da tam açıl. Yoksa toplumun kapalılar hakkında ki düşüncelerini de olumsuz etkiliyorsun. Unutma buranın sıcaklığı cehennemden daha sıcak değildir emin ol. (Cehenneme gideceğinden değil sadece betimleme).
00 Yorumla
+1 yılAmacın ne, sıcak diye açılıyorsun kışın kapanıyorsun. İnandığın dini durumları yerine getirmiyorsun, bence kendini kandırıyorsun sadece.
Ben dine inanmıyorum, ama sen inandığın halde bunu yapıyorsun :)00 Yorumlaboşuna türbanlıyım diye gezme ortalıkta bildiğin yazın ısınim diye kapanan yazın yanıyom diye soyunansın.
dini islamı rezil ettiniz sizin gibiler10 Yorumla
+1 yılDinine bağlı olmayan, dalga geçen biri olarak görürüm. Mesela kışın içkiyi bırakıp namaza başlayıp, yazın o bar senin, bu bar benim kızlarla gezen erkeklerle aynı durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi de gunah insanlar icin var yani nefsine herkes her turlu hakim olamaz. Ama tevbe edebilir. Icki icen birisi namaz da kilabilir onun gunahi kendine.
- +1 yıl
Ya tamam ben de bana günah demedim zaten. Günah işte.
+1 yılBu nasıl iştir ya. Ben de kapalı değilim ama bir açılıp bir kapanmak gibi bir mallık da yapmıyorum. Dindeki yerini geçtim mantıken de saçma yaptığın. Ya açıl ya da kapan o sıcağı yaşayan tek sen değilsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç türban takmana gerek yok
biraz namuslu ol ahlaklı ol daha iyi12 Yorumla
Soran+1 yılNamusu senden mi ogrenicem.
Moda & Stil konusunda 43,8b cevap paylaştı. türban nedir biliyor musun? cinsiyeti evde bırakıp şahsiyetle dışarı çıkmaktır
12 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin soylemesi kolay bence hic kapanmamaktan daha iyidir
+1 yılBence senin böyle olmanda bir suçun yok sonuçta beynin güzel kalbin güzel !!! Ben şahsen çok sevdim seni
04 Yorumla
Soran+1 yılTskler
- +1 yıl
Rica ediyorum ekim sonunda da olsa kapanmanız en doğru yol ! Bu arada Bahsettiğiniz yer neresi?
Soran+1 yılİzmir maalesef cok sicak burasi.
- +1 yıl
Evet Haklısın ey güzel insan !!!
Yani o kadar saçma bir soru ki.
Günah her olduğunu biliyorum deyip, dindeki yeri nedir diye sormak akıl işi değil.00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla sen bunu git bir din adamina sor. Bu kadarina yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi oldugumu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBizim ne düşündüğümüz değil senin ne hissettiğin önemli. Ayrıca bunu buraya değil bir çok islami forum sitesi var. Oraya sorman daha mantıklı olurdu...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. istediğini giyme özgürlüğüne sahipsin yaptıkların tabikide günah bir çoğu oo şuna bak kapalı ama yaz gelince her şey meydan da bile diyecektir bunlara kulak asmamanı iyice düşünmeni öneririm şayet inanıyorsan yaptığın yanlış ve bir günahkarsın
00 Yorumla
+1 yılMillet karisini aldatir cumaya gider içki içer cumaya gider kizi yaşındaki kadina sulanir dua eder sen gir denizine laf edenin kafasina siciyim ben
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılGeri zaman kapandiginin hicbir anlami yok malesef. Tamamen acilabilirsn cunki gercekten bosuna kapaniyorsun sayilmiyor
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıldinde yeri yok yaptığının. sen işine geldiği gibi yapıyorsun. diğer kadınlarda kapalı yaz kış sıcaksa daha sıcak olan yerlerde var.. açıl demem madem kapanmışın ve kapanmak istiyorsun tam kapan. bunu yazı kışı olmaz arkadaşım...
00 Yorumla Enteresan bu kafa yapın varmış :) şaka bir yana ama dini olarak soruyosan kapattiginda gereğini yapmış oluyosun dinen açtığında da yapmamış oluyosun. Bu tamamen senin elinde yanı istediğini giyebilirsin tabiki kimse karisamaz
00 Yorumladenize nasıl gireceksin başka türlü? normal bence.
00 Yorumla
+1 yılKapanıyorsanız adam gibi kapanın bir açık bir kapalı dinde yeri yok söyleyim isterseniz
00 Yorumla
+1 yılkapanma hiç o zaman yaptığın şey zaten kapanmış olmanı silip götürüyor
02 Yorumla- +1 yıl
:) bencede ama bunlar bole malesef
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılHobi olsun diye mi kapanıyosun. Belliki dini inancan zayıf. Kapanma işte. Mevsimlik dindarlık mı olur?
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıldinde yeri güzel ve zahmetli şu an zahmetli geldiğinden uygulamıyorsun.
bikinin biraz kapalı olursa daha güzel olur ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiy ya nolucak kime hesap vericeksin senin dinin senin inancın kimseyi de ilgilendirmez. yürü arkandayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim sizin gibi dusunenler cok az insanlar gunah sevap allahla kul arasinda anlayamiyorlar. Benim elinden bu kadar geliyor insanlar dort dortluk olsa nefis diye bir kavram olmazdi cennet cehennem olmazfi.
+1 yılOha kızım ya Yuh a. mk kapalı ciplak değil artık bu bildiğin yuzsuzluk. Kışın kalan yazın açıl Allahın emri de olur canım ya
01 Yorumla- +1 yıl
:):)):):)
senin cabrio bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/7bo12L.jpg00 Yorumla
+1 yılAçılıp kapanmak niye yanı tasettr vücudunu kapatp başkalarının gormemesi için yazn herkes gordukten sonra niye kapaniyosn tekrar yanı tutarsızlık var bence birini seçip ona gore davranmalisin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 626 cevap paylaştı. içki içen türbanlıda görmüştüm bikini giyende gördüm, yadırgamıyorum kendi kişisel problemi ama o şekilde giyiniyorsan bende hayatını daha farklı yaşamalısın.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. İnsanlar giyimlerinde özgürdür. Her şey senin kalbine kalmış kaşarlık için giyiyor açılıyorsan günah. yok Allah ın bahşettiği güneşten faydalanmak içinse seninde hakkın var buna Takdir ilahi diycen...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılBize yargılamak düşmez lakin kapalıyken bikini giymen ya da yaz aylarında açılman kendinle çeliştiğini gösteriyor. Bilmiyorum ya ne denir ne denmez..
00 Yorumla Tesettürü çocuk oyuncağı gibi kullanan ne b*k yaptığını bilmeyen kişiliği bozuk bir okadarda dengesiz birisin ben bunu anladım
00 Yorumlabirşey diyemem ister kapanırsın ister açılırsın senin bileceğin birşey. ya açık ya da kapalı olsan bence daha güzel olur ama yinede senin hayatın ben fikrimi söylüyorum
00 Yorumlaneden ramazanda namaz kılıp oruç tutup, diğer aylarda hiç bir şey yapmayan müslümanları eleştirmiyor kimse, bu kızcağız da bu şekilde davranıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen orucumu 15 gun tutttum cok sukur sadece asiri terleme var bayginlik geciriyorum o sebepten.
Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. Dinimiz bukadar basitmiki dinde yeri var mı diye soruyosun.
Ya hep acil ya da hep kapan.
Dinimiz oyun degil senin ziyniyetinsekiler yuzunden anamin basinda basortunun bir anlami kalmadi zaten00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılAslinda cvplar sende acaba bahanemi uretiyorsun ic dunyaya inip sorgulaman lazim cok mantikli durmuyor hakli oldun yanlarin vardir muhakkak birakda millet degil yaradan yargilasin
00 Yorumla Müslüman olmadığım için işin dini boyutuna bir şey diyemem ama denize de kapalı girecek halin yok ya
00 Yorumlaiçinden geleni yap bir açılıp bir kapanırsan bunuda kafaya takasan kafayı yersin bikini giydiğine göre açıldığına göre yazın sen açık olmak istiyorsun açıksın diye günah deme lüksüm yok çünkü açık veya kapalı ayrımım yok insan ol yeter
00 Yorumlakesinlikle yalan söylüyorsun. algı operasyonu yapma.
00 YorumlaYazın günah işledi n diye kışında ya da hergün günah işleyecek diye bişey yok açık kaldığın kadarı ile Günahın cezasını çekersin sonuçta yazın açık giyindin günah oldu kışın kapandın günahtan kurtuldun ya hep açık olsa idin
00 Yorumla
+1 yılikisinden birini seç ya türban ya bikini.. dinini araştır biraz türbanlılar için haşema var zaten bikini ne oluyo mk
00 Yorumla
+1 yılKafan calisiyor. ilk kez birturbanliyi taktir ettim dunya tersine mi donuyor ne :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Dogmatige degil gunun sartlarina uyuyorsun...
+1 yılokullarda yazları tatıl oluyo kışları açılıyo aynı şey :P
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Türban bir örtü bir kapanma değildir? Amacı ne niye yaradan kapanmanı istiyor? eee sıcak diyorsun islam nerde başladı orası sıcak değil miydi deli demiyorlarmıydı kadınlara orda?
10 Yorumla
+1 yıll*n Böyleleride Var Utanmadan Rivada Denize Giriyorlar :D
00 Yorumladalgaa gecıyosunuz herhalde? kısın hepımız kapanırız sapka nıyetıne. mal mısın *
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbu genel evde çalışıyorum ama bakireyim gibi bişe olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılNe sığ bir dusunce.
- +1 yıl
tabi canım öledir
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhm o zmn snnkı kapalılık degıl modaya uymak gııb bıse. yargılamıyorm ama snn gıbı onca ınsn var kapalı olan denıze bıle gırerkn turbanlı sklde gırıor.
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem