En fazla 20binlik araba bakıyorum ben.
Kız öğrenci için uygun araba?
En fazla 20binlik araba bakıyorum ben.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın olduğunuz i. in direk Mini Cooper'ı yapıştırmışlar. Eğer panik gibi bir sorunun yoksa motor kullanabilirsin. Hem daha ucuz, hemde daha hızlı. Uygun fiyatlı dediğin için bir marka önerim yok maalesef
Evet zaten onu bekliyordum. :)
Motoru etraflıca bir düşüneceğim sanırım. Çok söylendi Fiyat olarak da çok daha uygun olur.
Ama anne baba gözünde motor adeta öcü :D Razı olurlar mı bilemiyorum.
Birkaç kere onların gözü önünde sür, kask vs herşeyi en güzelinden al, emin ol sonrasında fazla sorun çıkartmazlar :) Yinede iyi şanslar
hyundai getz al tam kadın arabası
Hmm güzel görünüyor. Düşüneceğim ^_^
Görüş için teşekkürler. :)
fiyatıda uygun ve benzin masrafıda az öğrenci için ve bir bayan için ideal araba
Alternatifler çoğalıyor, heheh :)
Araştıralımm. :) :)
buna bak veya bunun gibilere birde hundai GETZ tam bayan arabası
www.sahibinden.com/.../detay
Scooter al tıs tıs git araba iş değil...
Scooter istiyorum ama. Erkekler bile motorla trafikte çok zorlanırken bir kız... :(
Scooter'ın yeri Türkiye değil :(
Mazeret yaratma İstanbul gibi trafik abidesi bir şehirde motorla iki yaka arası gidip gelen bayan arkadaşlarım var :) kimseye bulaşmana gerek yok kenardan kenardan 60km hızla gidiceksin.
Mazeret değil de. Cesaret edemiyorum. Bir de ona izin vereceklerini zannetmiyorum ben. Güvenli de değil ya anne baba gözünde :(
Bisiklete bin o zaman arkadaşta bulursan kendine daha iyi olur sporda yapmış olursunuz. Araba işi yaş bence şuanda araba piyasası traş ucuz araba yok varsa km yüksek..
Cevap
20Cevap
Fiat palio coupe. Parçası ucuz araba ucuz ulaşım ucuz işinizi görür. 😉
Araştıracağım. Teşekkürler ^^
vosvos alabılırsın bır bayana cok yakıstıgını sevımlı oldugunu dusunuyorum. hem ucuzda. onun dışında polo fiat albea-linea da düşünebilirsin.. sonuçta idarelik bir araba istiyorsun
fiesta ya da corsa. ardaığın kiriterlerde en uygunları olur. analadığım kadarıyla fazla yol yapmıcaksın. dizel almana gerek yok, benzinli daha iyi olur
opel corsa hem az yakıyo hem güzel hem dayanıklı sorunsuz kullanırsın
Mini cooper olabilir pahalı diyorsan peugeot'un tek kaplı modellerine bak
Mini cooper sıkıntı olur. 40-45 bin civarı o diye biliyorum. :/
Peugeotlara bakacağım, teşekkürler ^^
pictures.dealer.com/.../...14f890ce2cca264c00x.jpg
tam senlik. ODTÜ için
ODTÜ'lü değilim. Hacettepe.
Ama çok tatlı bir araba bu ^^ Ne şimdi bunun adı-sanı?
ben odtülüyüm seni de orda sandım.
Beetle
Beetle kafamda çok farklı kalmış ahah :D
Teşekkürler görüş için
Boşver arabayı yarış bisikleti al hem spor yapmış olursun hemde trafik derdin yok sigorta derdin yok yakıt derdin yok dertsiz bir dünyaya hoşgeldiniz :)
1.4 2007-8 vw polo bulursun bence iyi arastirirsan. corsadan falan cok daha iyidir
Şahin ya da doğan al... bagaja anfi taktırıp birde çelik jant yaptırdinmi 10 numara olur :)
Modifiye şahin bir de :D düz de değil asmnddddksa :D :D
Ankara bebesiyiz olur, uyar :P
Ankaranin yollarini tam bilmiyorsan bence alma araba bir ankarali olarak bunu diyorum sana bak bir yanlis yola girdinmi yarim saat turlarsin ama ginede almak istiyorsan clio felan alabilirsin hb
motor al çok hoşuna gidicek hem daha hızlı gidip gelirsin
düşük motorlu otomatik dizel arabalara bakabilirsin. polo, getz, palio, fabia, corsa, yaris olabilir
fiat palio al. küçük hem park sorunu olmaz küçük olduğu için. fiyatıda 15 civarı.
Polo olabilir mesela. bir bak onlara :)
Ford Fiesta'nın ikinci eline bakabilirsin
Bütçe ne kadar ona göre söyleyeyim?
Clıo
Lınea
Punto
Sana uygun olabilir
suzıkı swıft dızel yakıtıda çok ıyı hatta mükemmel
Huh, adını bile ilk defa duydum. Ne biçim cahilim ya. :D Bakayım hemen ona da
modifiye şahin :)
206 😊😊
Citroen c3 2013 34 e alirsin
Mini Cooper
Mini cooper :( Pahalısın mini cooper.
Mini cooper instagramda imrenerek baktığımız zengin çocuğu. Ben yan evin komşu kızıyım aklhdjksa :D
Babamın kendi arabası o kadar değil :D nasıl aldırayım ikinci eli bile 45 binlerde olan arabayı sjkdhsjkhs
ahahahhhha :D
bütçe önemli
10-15bin. 20 zorlar ama düşünürüz :D Üstü ı-ıh
Ona da bakayım Teşekkürler. Alma işiyle ben değil babam ilgilenecek de, orası sıkıntı olmaz. Yoksa ben tam dolandırılmalık müşteriyim heheheh :D :D
beytepe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar