Bunlarin hepsi imtihan mi yoksa ceza mi?

Hic birsey yolunda gitmiyor ve sürekli hastalaniyorum. Enfeksyon kapmistim 3 hafta önce ve baya cok agrilarim vardi, hic bu kadar agri cektigimi hatirlamiyorum. Tam bitti gecti derken simdi tekrar basladi. Bagislik sistemim de cökmüs, tansiyonumda düsük. Cok gücsüz kendimi hissediyorum ama olucagi buydu, hem üniversite okumak, hem calismak, haftada hic bir bos günüm yoktu, pazar dahil calisiyordum. Kanser olma ihtimalim oldugunu düsünüyorum cünkü bundan 2 yil evel, ayni seyler oluyordu ve ozamanda doktor beni hastanaye göndericekti. Gercekten artik yoruldum. Bayadir yorgunum ama yüzüm hep güldügü icin, tabi kimse bana inanmiyordu, ailem dahil, sen güclüsün diyip duruyor. Ama abim hic bir b*k yapmayip, ne okuyor, ne calisiyor, ona laf yok. Simdi şu an yanlizim, üniversitenin yurdunda kaliyorum. Ailem yarin sinava giricegimi düsünüyor ama şu an cok kötüyüm, yine agrilarim basladi ve gitmicem. Üniversiteye di birakicam. Ailemede basaramadim dicem. Yurtdisinda yasadigim icin kolaylikla baska bir üniye girebiliyorum, o yüzden beni gercekten enterese eden birsey okicam. Yalani sevmem, ama onlarin yüzünden buna mecbur kaldim. Artik gercekten yoruldum. Keske gücsüz olsaydimda, birileri beni ciddiye alsa. Simdi şu an yine agrilarimdan zor duruyorum, ama eve dönemem, yoksa sinava girmedin diye beni rahat birakmazlar. Sali günü sinavi biliyorlar ondan sonra dönücem, ozamanda doktora gidicem. Simdilik haplarla idare etmeye calisiyorum. Bunlarin hepsi imtihan mi yoksa ceza mi? :(
Bunlarin hepsi imtihan mi yoksa ceza mi?