Annem ev işlerine yardım etmediğim için bütün gün söyleniyor gördüğü yerde de bağırmaya başlıyor ama nasıl bşr bağırmak anlatamam size saatlerce konuşuyor susmuyor.. Bütün gün yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum vs. Gibi. Şu an kpss ye hazırlanıyorum ve ev işleri yapmaktan da nefret ederim ama hiçbir ley yapmıypr da değilim sadece sürekli olarak yapmıyorum. Evlenince kendi evimde yapacağım zaten.. sizin annenizin de böyle beklentileri var mı?
o istiyor. ki hanım hanımcık bir ev kızı oluyum hem derslerime çalışayım hem evin bütün işini yapayım o da insanlara övünsün benim kızım ev işi yapıyor diye. cahil bir kafa yapısı değil mi bu sizce? ne yani bütün evin işini ben yapıyım o da kenarda otursun mu aneler yapmaz mı bu işleri haksız mıyım?
o istiyor. ki hanım hanımcık bir ev kızı oluyum hem derslerime çalışayım hem evin bütün işini yapayım o da insanlara övünsün benim kızım ev işi yapıyor diye. cahil bir kafa yapısı değil mi bu sizce? ne yani bütün evin işini ben yapıyım o da kenarda otursun mu aneler yapmaz mı bu işleri haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer