kuş aldım öldü zaten ötmüyordu vicdan azabı çekiyorum ,sincap alcam bu hayvanlar ısırmı bide ne yer ? ironi yok soruda
dipnot : gömdüm kuşu bahçeye
dipnot : gömdüm kuşu bahçeye
Sincap hakkında seni bilgilendirmek için bir fıkra yazayım en iyisi... (+18 içeriklidir, ya hiç okumayın ya da tüü kaka demeyin... Sonuçta fıkra bu)
Karisinin sözünden hiçbir sekilde çikmayan bir is adami varmis. Bu adam bir gün is için Japonya'ya uçucakmis ki karisi ondan gelirken bir sincap getirmesini istemis. Adam tamam karicim diyerek Japonyaya uçmus. Islerini bitirdikten sonra karisinin istegi üzerine bir sincap almis ve havaalanina gitmis. Kapida uçaga hayvanlarin bindirilemeyecigine iliskin bir yazi görmüs ve WC’ye gitmis. Sincabi donunun içine koymus. Uçaga binmis. Uçak havalandiktan bir süre sonra adam bi "Ah" çekmis. Yaninda oturan adam “Beyfendi noldu biseyiniz mi var?” demis. Adam yok bisey diyerek geçistirmis... 1 saat kadar sonra bir kez daha "Ah" çeker. Bu sefer bütün yolcular sorar; “Beyfendi noldu biseyiniz mi?” var diye. Adam yine yok bisey diyerek geçistirir. Kisa bir süre sonra yeniden "Ah" çeker ve hosteslerden biri gelip beyfendi ne oldu biseyiniz mi var der. Adam yine yok bisey der. Uçak artik Türkiyeye inmek üzeredir; bizim ki öyle bir "AH" çeker ki pilotlar bile gelip nasil oldugunu sorarlar adam “Yok bisey siz sadece uçagi yere indirin yeter!” der. Uçak iner ve bizim ki hemen WC'ye gider sincabi çikarir ve baslar onunla konusmaya:
-"A.ına kodumun sincabi, s.kimizi dal sandin sallandin bisey demedik, g.tümüzü yuva sandin girdin çiktin bisey demedik, maşşaklarimizi ceviz sandin birbirine vurup kirmaya çalistin bisey demedik,
be or.spu evladi o cevizleri o yuvaya sokmanin ne anlami vardi?”
alma alma
dipnot : sen hayvan besleme
dipnot2: sincaplar ısırır
Sincap besleme.Çünkü hayvanın özgürlüğünü kısıtlayacaksın onlar kuş gibi değil sürekli koşmak ister daracık kafeste bir o yana bir bu yana deli gibi depar atr sonunda yorulur.Çişini kedi gibi alıştıramazsan rastgele yapar.ağzının tadını bilir.bayat kek versen yemez taze kek bayılır.Tuzsuz çekirdek vermelisin başlıca besin kaynağı ve kestaneye bayılır.en sevimli yanıda yediğini gömme huyu.Daracık kafeste bir köşeye gider kazıyormuş gibi yapar ve koyar oraya gömme hareketini yapar.Aslında seni severse asla ısırmaz.Ama gıcık olursa tiz bir ses çkarır sana hırlar.serbest se üzerine saldırır.Sen en iyisi su kaplumbağası al :))))
Bahçen varsa köpek al.
Cevap
8Cevap
Hayvan beslemenin dindeki yerini biliyorsundur Romeo. Bir de şu gizli kullanıcının "çiçek büyüt" lafına da acayip güldüm ya. :)
ulan off sıkıntı geldi yok kuşum ötmuyo yok dipnot yok pizzam 3 saatte gelmedi şimdi sincap al dicez alıcaksın yarında sincap g..tümü ısırdı diye başlık açarsın besleme sen hayvan besleme gözünü sevim dipnot ta yazmad bi daha sinir oluyorum
Çocuk gibi ilgi çekicem diye ne yapıcağını şaşırmış densiz
Benim arkadasim besliyo sincap kafesin icinde hem de 3 tane. Cok sirinler yaaa.
tuncay bu kadar dikkat çekmeye çalışma. git kendini besle
hayvan ölünce büyük günah alıyorsun içinde bi öküz var onu besle ;)
kardeş sen kimseyi takma seni kıskanıyorlar dipnotlarında gülümsetiyor insanı :)
mümkünse doğayla içiçe olma. lütfen.
Onu boşver bence maymun ya da iguana besle
sen hayvan besleme bence çicek falan büyüt :D
biri petaya ihbar etsin şunu
Soru sormak için soru sormayın be.
sincap alma.
hay ben bu dipnotlarının ...
bencede sen hayvan besleme
yılan al sende
Kendinide göm.
Sen alma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?