Ben pek emin değilim :/ Kocam beni sabah bu saçla görse terkerder heralde beni :/ E napayım kıvırcık olmanın dezavantajları yıkamayınca böyle oluyor :/ Ama makyaj filan yapmam ha belki o kurtarır :/ Benim barzom nerde :/ güzel bir kezo-barzo iliskisi istiyorum çok mu? :/
@firtikk Bu kadın beni tehdit ediyor yolda eve gelirken poşetleri vardı yardım istedi taşıdım evine susadım su istedim su verdi içtim uyandığımda.. :( Ne olur beni kurtar..
Benim için insanın saçı, görünüşü farketmez en nihayetinde benimde çok farklı olduğum söylenemez, insan kendine güzelleşmeli, kendine bakmalı dışarıdaki insanlar seni beğenmiş beğenmemiş ne fayda
Eşin seni bunun için terk edecek birisi ise zaten buna sevmelisin. Böyle bir şey için terk eden kişinin sevgisi, kişiliği, insanlıgı sorgulanır. Hatta sorgulamaya dahi gerek yok. Bu soruyu ergen kafayla sorduysan sorun yok.
valla yüzünü paintle karalar bağlıyorsa sabahları koca kaçar. onun dışında hepimizin başındaki baş belasından bir farkın yok hem uykudan yeni kalkmış kadın olabilcegi en güzel hale sahiptir o an :)
En İyi Cevaplar