Misafirliktesiniz ve yediginiz yemekte kıl cikti, napardiniz?
Çaktırmadan kılı alırım oturduğum sandalyenin altına sürerim sonrada kıl olan kısmı ayırırım yemeğin tabağın bir tarafına yemeğe midem kaldırırsa devam ederim yoksa bir bahane uydurur kalkarım masadan çaktırmadan kimseyi incitmeden
GiLice o kılı çıkartırım kımsenın bu durumu gormesını ıstemem çünkü çok Üzücü bır durum olur o yemegı hazırlayan ICIN
bizim evde 4 kadın var ve genelde çıkar yemeklerden ordan burdan annem dun elektrık supurgesınden bı ton saç çıkardı bunların hepsı senın dedı ne alakaysa
kendı evımde yarım ama başkasının evınde iğrenırım:D
4 kadin niye kaliyor ki sizde:)
ya bu bir evde olunca aceleyle fark edilmemiş diye üstelemem, çıkarır az biraz yerim ama dışarda bir yerdeyse bu çünkü para kazandıkları için extra özen gerektirir affedemem bu yüzden.
Cevap
20Cevap
Yemekte gorursem hic ses cikarmadan usulca catalimi birakip 'elinize saglik cok guzel olmus' der masadan kalkarim.
agzima gelirse masaya kusmamaya dikkat ederek tuvalete kosarim.
NET..
Kılın kendimden düşmesi ihtimaline karşı incelemelerde bulunur ve ortalığı velveleye vermezdim. Eğer kalın ve kısa hafif kahverengi bir kılsa benimdir dolayısıyla sorun yapmazdım. Ama bunun harici bütün kıllar şüpheli olduğu için tereddütle yaklaşırdım.
Kılın hangi bölgeye ait olduğuna göre fikirlerim değişebilir.
Saygılar...
"Rölativite Çok Bilmiş, Tesla'nın Kızı"
Hangi bolge dedinde migdem bulandi yaaaa 😭
Yemekhanedeyken arkadaşımın tabağından bir tane kısa kıl çıktı, kökeninin nere olduğunu anlayamadık. Ondan beridir sorgularım. Yaşanmışlıklar kötü.
Saygılar...
"Rölativite Çok Bilmiş, Tesla'nın Kızı"
Ses cikarmam zaten fazla yiyen biri degilim biraz mirin kirin ederim normal karsilanir , belli etmem , oyle uzup rezil etmekte istemem ev sahibini
çaktırmadan tabağı koyarım doydum derim insanlık hali olabilir insanların hatasını yüzüne vurmamak lazım bir yerde şefim
saygılar güzel soruydu
çaktırmadan alır kimsenin görmeyeceğiz bir yere atardım, insanlık hali olur böyle şeyler, kimseyi mahcup etmeye ve midesini bulandırmaya gerek yok düşünürdüm
bişey yapmam zarifçe kılı alıp peçete sararım ama yemeğide yiyemem. Sonuçta okadar uğraşmış emek vermiş yüzüne vurmam kılı
Yemek yemiyorum ben misafirlikte, hadi yedim çikti diyelim kalkarim o masadan ayıp falan dinlemem çok tiksinirim öyle şeylerden.
Kimseyi bozmam (gıcık olduğum biri değilse) ben diyetteyim yeter bana bu kadar bayıldım elinize sağlık der bırakırım yemeyi. Ama tabaklar toplanırken kılı gözükücek bir yere alırım ki fark edilsin.
çaktırmadan alır kimsenin görmeyeceğiz bir yere atardım, insanlık hali olur böyle şeyler, kimseyi mahcup etmeye ve midesini bulandırmaya gerek yok düşünürdüm
Doydum diyip kalkardim daha sonra
sessizce bir kenara çekerim sonra söyle derim neden se midem bulanıyor yiyemiyoruım şu diğer yemekten yiyim derim bakalım iyi gelicekmi diye onu bırakırtım :D
Çaktırmadan alırım biraz yerim doyduğumu söyleyip teşekkür ederim
Saçımı kaşırken düşürdüm der kalkar mutfağa kendim değiştiririm.
kılı çaktırmadan atarım bir kaç kez daha yiyomuş gibi yaparım ama kıl çıkmayan yemeklerden yer kalkarım ay şiştim diye
Kıl Çıkarsa Ağzıma Girdiyse Derhal Giderim. Yemekte Görürsem Sesimi Çıkarmam.
Vallaha yakın uzak bakmam yemegi bırakır kalkarım sofradan
iyyy derim her zaman istemsiz bir tepki herkez anlar zaten
Ööööggghh deme öyle şeyler :( Çeker çaktırmadan kenara atarım :(
Sizden bu beklenir deyip yemeği yapan kişinin gözüne yumruk patlatırdım hahaha :D
belli etmem yemeği brakırım müsade ister lavaboya giderim heralde :)
Yemem o yemeği. Ama bir şey de söylemem nezaketen^^
Belli etmeden alır tabağın yanına koyarım, başka yemeklerden yerim
Yemek yemeyi bitakirim galiba ama nedenini soylemem.
Bugün de doyduk. Yarabbi şükür.
@Lahmacunsurat çaktırmayız dimi :/
ben yemem ama :/
eline saglik degip vaz gecerdim
Çıkarır, yemeye devam ederim.
Kılı atar yemeği yemem doydum der kalkarım.
Kılı çaktırmadan kenara çeker
Yemeğe devam ederim
devam edemezdim yemege
Belli etmeden tabağı kenara çekerim asla yemem 😣
başıma gelmişti. yemem daha :s
Hiç sorun olmaz laborant olduğum için 😀
Napcam çaktırmadan alır yere atarm
Belli etmemeye çalışırım. Devamını de yiyemem
direk sofraya kusarım
o yemeği kesinlikle yiyemem sofradan kalkarım
sesimi cıkartmazdım o yemeğide yemezdim
Doydum ben