Şahsen ben hamile olsam (düşünemiyorum) dışarıda gezmeyi bırak el içine çıkamazdım. Sadece ben mi böyle düşünüyorum.. Sorunlu muyum yoksa?
Cevabın nedir?
Kusura bakma ama bu senin problemin değil. Hamile olmak ne senin icin? Allahım kadını kutsal yaratmış zaten allahım kadın vücudunu öyle yaratmış ki öyle olmak ayıp birşey olsaydı karnımız öyle olmazdı ya da yumurtladık. Ama maalesef senin gibi insanlar artık bizleri dinden soğutuyor yok bu günah yok şu günah yok bu yapılmaz yok şu ayıp ya lutfen düşünceleriniz dinle karıştırmayın lutfen ya. Kadın sizin gözünüzde ne esir mi !! Sizin gibi insanlara yazıklar olsun allahım size akıl fikir versin!! Icimden öyle şeyler demek geliyor ki ama sizin gibi insan icin değmez ama tek birşey diyecem siz anormal değil tam bir psikopatsınız gidin bir doktora gözükün hemen sizi kapatırlar !!
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılannelikten kutsal birşey yokken ve masum minicik bebeği emek verip 9 ay karnında taşıyan bir kadın 9 ay evden çıkmayacak mı istersen kız çocuk doğurduğunda niye erkek değil bu diye bebeği öldürsün? senin düşünce bu yolda gidiyor yolunuz yol değil duygunuz var mı ona şüphe
00 Yorumla
Sorunlu değil bilgisizsin. Yürümek doğumu kolaylaştırır , kan dolaşımının artması ile bebek daha iyi beslenir falan.
Bakma sen cahil cühela sakallıların kafalarındaki örümceklere göre dediklerine , sen de hamile kaldığında yürümek zorundasın , tabii kedi kadar bir bebek doğurmak istemiyorsan90 Yorumla
+1 yılistersen gaz odalarına koyup toplu katliamlarını yapalım. neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya. ne demek utanmıyorlar mı? utanılacak ne yapıyorlarmış. NASA kalkmış ta 1.400 ışık yılı uzaklıkta dünya benzeri gezegen bulmuş senin kafndaki soruya bırak. bir kaybolup gitmediniz ya.
32 Yorumla
Soran+1 yılkeşke biraz ince düşünebilseydin
- +1 yıl
bence siz artık düşünmeye başlayın. dünyanın sonu geliyor. sizin için geç değil. çok değil azcık düşünseniz yeterli bence. koyun gibi bazı yobazların peşine takılmadan kendi hür iradeleriniz ile aklın, ilmin ve dinin ışığında biraz olsun düşünmeye başlayın. utanılacak bişi olsa yüce rabbim elbet ona göre şekilde yaratırdı insanları. can vermenin nesi utanılıyor hanfendi kendinize gelin. VE ARTIK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYIN
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
66Cevap
Evet sorunlusun. Utanılacak birşey yok ortada. Benim düşüncem seninkine nazaran biraz daha mantıklı.. Hamile bir bayan karnını göstere göstere gezmemeli '' Benim çocugm olacak'' dercesine. Çünkü çocuk hayali kuran ama nasip olmayan binlerce insan var. Belki bir kadının çocugu olmuyor ve böyle dikkat çekici bir sekilde karnını gösteren ve yahut her yerde dile vuran kadını görunce üzülebilir. Eğer o kadının kendinde sorun varsa eşine mahçup olabilir. Bu demek değil tabiki hamile bir bayan dışarda gezemez. Pekalada gezer bu senide bizide ilgilendirmez. Dünyada bu kadar sorun varken bunu mu seçtin kendine? İlginç..
10 YorumlaEvet sorunlusunuz, bir an evvel kendinize gelin. Hamile bir kadin ne kadar cok yürüyüs yaparsa dogumu o kadar rahat gecer. Ama sasirmiyorum, bu algiyi yaratanlarin agina düstügünüz icin kiziyorum size ve siz gibi düsünenlere.
Utanmakmis... Utanc duyacak o kadar cok sey varken...40 Yorumla
+1 yılAdamla Allah'ın huzurunda devletin huzurunda evlenmişim helalimden bebek sahibi olmuşum açıp göbeği gelmediğim sürece bir sorun göremiyorum ben testtürlüyümde ayrıca ama ışıklı tabela gibi gezip tozmuyosan aa bakın bakın biz yaptık diye gezmiyosan sıkıntı nerede burada? Hem doğurganlık sadece dişilere bahşedilmiş dünyanın en en güzel şeyi napalım evde oturup yiyelim şişelim bide üstüne hasta mı olalım?
00 Yorumla- Diğer konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sorunlu bir dusunce
Ama merak ettim bunu dusunmenin nedenleri neler ki?
Benim görüsüm; Tabiki gezmeye haklari var ama tabi obur kadinlardan biraz daha az gezmeleri daha uygun. Ama yani tamamen de gezmicek diye bisi yok. Bu dusuncen ayni bana; erkekler erkek oldugu icin cok gezebilir kizlar ise fazla evde oturmali gibi olan sacma dusunce tarzinda bisi olarak geliyor00 Yorumla Hemen git tedavi ol. Geri Zekalı bir anne olabilmek ne kadar kutsal bir mertebe. Gurur duymalilar hamile olmaktan karinlari burnunda gezmekten. Sen kimsin ki bunu bir utanc olarak degerlendiriyorsun?
41 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık aşkım. İki çift laf da ben edeyim bu döl e.
Sen de babanın anneni becermesi ile dünyaya geldin. Madem öyle ailecek sokağa çıkmamanız lazım. Ayrıca göbeklerini açarak geziyorlar demişsin, göz zevkinizi bozuyormuş zat ı şahaneleri, ben de bir anneyim. Hamileliğim boyunca hep gezdim. Bikinimi giyip denize de girdim. Çünkü ben Allah tarafından seçilmiş kutsal bir varlıktım ve karnımda onun bir mucizesini taşıyordum. Göğsümü gere gere gezdim. İnsanlar bebek sahibi olabilmek için varını yoğunu satıp tedavi görüyor. Ama Allah bunu bana yaşatmadan beni ödüllendirdi. Velhasıl erkek bir evlat dünyaya getirdim. Ve şu an onun pipisi kadar bile yer kaplamıyorsun yeryüzünde maalesef. Keşke baban prezervatif kullansaymış.
Asıl sen bu dusuncede bir insan oldugun icin utan!
50 YorumlaDiğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Evet sorunlusun. Hamilelik dogal bir olaydır, insan nesli bu sekilde devam etmektedir. Hangi gerekçeyle hamile kadın indan içinde gezmemelidir? Buna saçma sapan gerekceler üretenlerin akıl sağlığından şüphe ederim.
30 YorumlaSorunlusun kesinlikle.
Neden çikmasin insan içine? Ayip bir sey mi hamile kalmak?40 YorumlaBence harika birsey hamile olupta gezmek
ben olursam birgun ozel sekilli badiler bile giyerim42 Yorumla
Soran+1 yılçok mu istiyorsun cidden
+1 yılDoguma yakin dogum acisindan yuruyus onerilir ayrica hamilelik utanilacak birsey mi? Gayet gezdimde tozdum da karnimdaki 3 kflik bebekmi sorun olucak?
30 Yorumlaevet sorunlusun. hem de son aşamasında. ilerde çocuğun doğunca da göm bence, çocuğun olduğunu görürlerse ''kesin sevişmiş bu'' derler arkandan.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet sorunlusun mal beyınlı ınsan. annelık kadar kutsal bısey yoktur. kendı kanından bı ınsan tasıyorsun ve dıger ınsanlar gıbı gezmek en dogal hakları. islam oncesı cehalet devrı vardı ya orda kalmıssın. hani böyle yasayacagına ölsen dıyorum
30 Yorumla
+1 yılEvlenmesinler de hatta!
Akşamdan kuru fasulye gibi ıslatarak veya hamur gibi mayalayarak olmadığını herkes biliyor sonuçta.22 Yorumla
Soran+1 yıltamam bu doğal bir şey ama kendilerini teşhir ermek zorundalar mı
- +1 yıl
Zamanında bu ülkede çok sayıda kadın tarlada çalışırken doğum yapmıştır.
Kadınların omuzlarına çok fazla şey yüklüyorsunuz.
Öyle bir hale getirildi ki kadınların bir şey yapmasına bile gerek kalmıyor. Kadın olmak bile başlı başına utanılacak bir şey neredeyse.
Teşhirden kastın ''hamile halde dolaşarak girdikleri cinsel ilişkiyi ilan ediyorlar'' ise 9 ay evde bekleyip sonra bebeği ile sokağa çıksa da farklı bir anlama gelmez.
Yapmayın!
Yazıktır!
+1 yılEtrafındaki insanlar " aha birisinle yatmış " falan diye düşünüyorlar demek ki. Valla ne diyeyim bu milleti ıslah etsin ALLAH.
20 Yorumla
+1 yılgurur duyman gerekir.. senin ve eşinin bir parçasını içinde taşıyorsun. biraz aptalsın ama bence anlamazsın
20 Yorumla
+1 yılSorunlusun net. Sen nasil oldun annen seni karninda tasirken utandi mi sen utanilacak bir insan misin?
11 Yorumla
Soran+1 yılbilhassa göbekleri açık tshirtleri giyinip gezenleri kastediyorum.. cidden göz sağlığımı bozuyorlar.. iğrençlik
+1 yılçok ağır sorunlusun. trollemiyorsan senin gibi düşünen zerzavatları hurdaya ayırmak lazım. trollüyorsanda hiç hoş bir konu değil...
42 Yorumla
Soran+1 yılne trolu ya
- +1 yıl
o zaman diyebileceğim tek şey:
çok yobazsın keşke ölsen nokta
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hatta hamile değilken bile dışarı çıkmasınlar bence.. Millet çarşafın altına bile fanteziler kurar değil mi? Ulan tam bir gerzekler ülkesi olmuş Türkiye
00 YorumlaHamile kadinlara cinsel hayati var gözüyle agzinin suyunu akitarak bakan tipler bulundukca bunun bilincindeki kadinlar hamileleliklerinden utanarak yasamaya devam edecekler.
00 Yorumla- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman hamile kaldığında kendini bir odaya tıkıp eziyet edersin hamilelik çok farklıdır ve hamilelikte yürüyüş faydalıdır az bir şeyler konuşurken düşünceli olun
00 Yorumla
+1 yılNasil hastalıklı bir düşünce bu ya hamile diye evde mi kalsin nasil bir mantik bu ya
70 Yorumla
+1 yılEğer yürümezsen rahmin yağ bağlar. Normal doğum yapamazsın. Mecburen sezaryen ile karnını kesip bebeği çıkarırlar ancak. Sen hamile kalma zaten bu kafayla
00 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak ne var? Hamilelik insanlık tarihi için doğal bir şey değil midir?
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi
- +1 yıl
Hamilelik ve hamilelik sürecinde ki gelişim bir yaradılış kuralıdır. Bu sebeple bu dönemde ki kıyafetler ve görünümünüz yadırganamaz. Etrafında ki insanlar nasıl var oldu? Bu insanlar hamile olduğu dönemde hiç dışarı çıkmadı mı? Hem hamilelik utanılacak bir şey olmadığı gibi insanlık tarihinin en somut ve önemli gerçeğidir;
Edebi ile, adabı ile dışarıda gezen bir hamile kadın kimden ve neden dolayı utanacak? Ayıp bir şey mi yapıyor?
Soran+1 yıltamam
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Utanılacak birşey yok bence hatta aksine gurur verici birşey. Hamile kalmak Kadınlara verilmiş birşey bunu saklamak kimseye birşey kazandırmaz. Benim kendi Şahsi düşüncem
02 Yorumla
Soran+1 yılhamile kalmak kadına verilmiş en büyük şey bu yüzden göbeğim açıkta gezerim herkes görsün diyosun yani. hmm anladım
Yok kardeşim seni bu halinle ve durumunla takdir ediyorum onların biraz ar damarda çatlaklaklık var ha dicekler ki günahmı hayır kardeşim
AYIP yetermi.
El hayâ06 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlayan varmış demekki :)
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
@bibaşına
Allah disilerie dogurganlik ozellihini vermis degil mi? Kuranda her hangi bir ayet var mi bu konu icicn? Peki senin su yaptigin ne. Allahin verdigi seyden sikayet etmek. Allah affetsin sizin gbi dusunenleri. - +1 yıl
Ben sana bu konuyla ilgili ayet veya hadis beyanı ettim mi veya dedim mi kuranda yazıyor ki öyle açıktan gezmemelisin hayır böyle bir şey demedim dediğim insan oğlu yaratılış gereği bir fıtrat sahibidir ve bu kadın erken ayrı ve farklı fıtratlara sahip hayâ ve iffet diye bir kavram var belki bilirsin tabi belki ha işte oda kadın da mevcut tabi yaşarsın anladın
+1 yılkesinlikle sorunlu olan sensin canım ilk defa duyuyorum böyle birşey neden utansın ki çok anormal bir durummuş gibi
20 Yorumla
+1 yılKapalisin herhalde ya da gercekten sorunlusun evet..
20 Yorumlaburada hamile kadının dışarı çıkmasını eleştiriyon
cinsellik bölümünden oral seks haram mıdır okuyon sende biraz edep adap olsaydı p*rno sitesinde bakire aramazdın30 Yorumla
+1 yılToplumda yapılan ve yapılmaması gereken davranışları sıraladığımızı düşündüm de sanırım bu dediğin epey sonlarda hatta en sonda olabilir listenin...
00 Yorumla
+1 yılkimse hangi pozisyonda inledigini merak edecek kadar kerhane cocugu degil !
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla bakan öyle bir bakıyo ki
- +1 yıl
Kerhane cocuklarini adam edecek adam olsun o zaman yaninda.
Ama bu mantikla senin dogurdugun da utanmadan ayni seyi yapacaktir. - +1 yıl
@yehetohorat Gerizekali?
Vallahi ne mutlu o kerhane cocuklarini yetistirenler abla diye saygi duydugumuz insanlarmis..
Kendizi zincirleyeceginizi cocuguna ahlak ögretmek bu kadar mi zor?
Soran+1 yıltamam sen haklısın abi
- +1 yıl
ben hak hukuk aramiyorum ablacim.
Ama erkek oldugumuz kadar ADAM olsak bu soru aklinizin ucuna dahi gelmez..
keske sen de bu soruyu dusleyecegine ilerde olacak cocugunu adam olarak dunyaya getirsen..
her ne ise iyi geceler.
bunu bir dayan diyor ya kardesim senin mantigina hayran kaldim sen kesin dugunde gelinlikte giymezsin ondan utanmiyor musun yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılevet.
sen evlenmeyi düşünüyor musun böyle bir hayalin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki yok
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ne yönden çıkmak yanlış kı Fiziksel açıdan diyorsan Şişmanlar hiç sokağa çıkmasın o zaman
10 Yorumlasorunlusun bence, karnını nereye gizleyeceksin? akıl kârı mı bu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbol giysin göbeğini açmak zoruda MI?
Soran+1 yıltamam abi özür
Şimdi sana ne desem ne kadar anlatsamda sen anlamayacaksın o yüzden bu sorunu yorumsuz bırakıyorum...
00 Yorumla
+1 yılOndan utan bundan utan diye diye insanları pısırık yapıyorsunuz etmeyin eylemeyin ya :D Niye utanılıyor hamile olunca?
02 Yorumla
Soran+1 yılahir zaman :/ :( :(
- +1 yıl
Ahir zamanda yok bu..
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunlusun tabiki. gayri meşru bir durum yoksa ortada neden utanmak gereksin? eski zihniyetleri bırakın kenara
22 Yorumla
Soran+1 yıleski mi zihniyetler?
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunlusun tabi ki niye utansın dışarı çıkmaya? evlenmiş çocuk sahibi olmak istemiş ve hamile kalmış ne var bunda?
32 Yorumla
Soran+1 yıldeğil mi bana ne.. sarunluyum tabiki
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama öylesin :D hamile kalmakta utanacak bise yok neden utanilmasi gerektiğini düşünüyorsun?
+1 yılBence sen bu beyinle dolasmaya utanmalisin dar zihniyetli insan
40 Yorumla
+1 yılOrtada utanılacak ne var seni annen başka bir yerdemi taşıdı bu nasıl Saçma bir soru al bir yobaz daha
30 YorumlaSen inşallah hamile kalırsın ve dokuz ay boyu insan yüzü görmezsin. Üstüne para verseler senin kadar salak olamazdım.
02 Yorumla- +1 yıl
ne diyon sen ya. bırak hamile falan kalmasın bu. bunun gibi idiyot beyinliler türeyipte gelecek nesilleri bozmasınlar bari delimisin :)
+1 yılneden boyle yazıp hamile kadınların moralini dip yapıyorsun. hayatında hiç hamilelik psikolojisi diye bişey duydun mu
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır. duymakta istemiyorum
- +1 yıl
bence bu konuya girme o zaman
+1 yılhaklısın göz sağlığımı bozuyorlar dibine kadar haklısın..
23 Yorumla- +1 yıl
Utanmak ile göz sagligi arasindaki iliski nedir? Madem utanmak görüsünü benimsedin haklisin dedin?
- +1 yıl
ahah öyle mi? hadi bakalım :)
- +1 yıl
ne alaka profil resmi?
+1 yılHamile olmak sucmu. Oyleyse ailen insanlik sucu islemis.
22 Yorumla- +1 yıl
düşüncene soksunlar cidden..
- +1 yıl
@yeyetohorat
Sana soktuklari gibimi?
- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılhayır çok doğru düşünüyosun bende olsam bende çıkmazdım insanlar iyice azıttı
11 Yorumla
+1 yılBirisi bunu söylemisti de,
Elif Şafak kokosunun kocasının başında bulunduğu radikal kıyameti koparmisti...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihniyetsiz k. sar seni ananda burnu acik geziyodu sen hamile olsan eminimki a. mini acarak gezersin
40 Yorumla
+1 yılHamile kadınların market alışverişlerini sen yaparsın artık
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Sanki dinozor tasiyoruz içimizde alt tarafı bebek neyinden utanayim bunun kusura bakma da sen sorunlusun
10 Yorumla
+1 yılNeden utansın Allah n bir kadina nasip ettigi en güzel duygu bence sen oluşma asamasina takliyosan o ayrı tabi bence içinde seninle hayat bulan bir canlıyı taşımak çok değerli
00 Yorumla
+1 yılHamilelik yakışıyor bir çoğuna, ki elde olmayan bişey, sen kesinlikle sorunlusun.
30 Yorumlabence o Allah'ın bir vergisi saçma düşüncen neden utanasın
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDenize bile giderim el alem kendi g. tunun bokuna bksin 😅
31 Yorumla
+1 yılsanane milletin ne yaptigindan o onlarin derdi sen hamile olursan kapan o zaman evine ne diyelim
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam kızma abi özür
Canim çocuk kocamızdan nikahimiz var yani ki ona bakarsan duğunden sonra eve gidince ne iş yapacağinida herkes biliyor O zaman nasıl çıkacaksın dişari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden utansın abıcım sen daracık kotlar , taytlar , mini sort ve etekler ,< askılılar gögüs dekolteli dar body ler giyip ortalıkta dolanmaya utanmıyosan o neden utansın?
24 Yorumla
Soran+1 yılben öyle giyinmiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam giyinenler utanmıyosa ki bu 15 000 000 kız varsa 14 999 999 u bu sekilde giyiniyor artık o kadınların utanmasına gerek yok
Soran+1 yılahir zaman işte napcan
Sen sorunlu değilsin canım gerizekalısın. Azalarak bitin
00 Yorumla
+1 yılof of of of :D işte kadınların en büyük düşmanı kadınlardır sözünün yaşayan örneği..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskidendi onlar , şimdi millet bilakis sergiye çıkarıyor
20 Yorumla
+1 yılniye normal bence ama tabi biraz kıyafetlere özen göstermek gerek o halde bile dar giyen var
02 Yorumla
Soran+1 yılo halde göbeği açık gezen var buna ne demeli
- +1 yıl
iğrenç tabi teşhirden başka bişey değil
- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!