Pozitif bilim yakin zamana kadar 5 duyu organinin algiladigi nesneleri beyne gonderdigi iletilerle tanimladigini kabul ederdi. Gectigimiz yuzyilin sonlarina dogru bu dongunun dogru olmadigini ve beynin mukemmel bir ossilator ( dalga bicimleyici) oldugunu tespit etti. Her cismin de dunyaya yaydigi bir magnetik dalga oldugunu. Beynin bu dalgalari algilayarak duyu organlarina iletmekte oldugunu. Yani tum organlara hukmeden beyin ayni zamanda organlarin algilayis seklini de bicimlendirmektedir.
Sana bakan kisi o anda magnetik bir dalga yaymaktadir. Ve o dalganin muhatabi sen oldugun icin beynin o dalgayi yakalayip duyu organlarina o dalganin geldigi yone yonlendirmektedir.
Bilimsel aciklamasi budur.710 Yorumla- +1 yıl
araştıralım bakalım en iyi cevapmı mantıklı geldi :D
- +1 yıl
aynı fikirdeyim..
- +1 yıl
en iyi cevap olmalı bence gayet mantıklı bir açıklama teşekkürler.
- +1 yıl
ben teşekkür ederim...
Aslında senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım...özellikle üniversitede iken otobüste falan bu tarz etkilenmelerle başımı çevridğimde bir çift gözle karşılaştığım çok olmuştu...ben de merak edip araştırmalar yapmıştım...bu konuda ortaya atılmış bir çok tez olduğunu gördüm ama en kuvvetle desteklenen teori bu şekildeydi... - +1 yıl
Benim tam anlamıyla çalışma ve vücutla ilişkisi çözülememesi n den dolayi net cevap için beklemeniz gerektiğini düşünüyorum şuanki bilinenler ışığında mantığa en yatkin bu teori görünüyor kesin olan bisey varsa odabildiğimiz bes duyu algılama sından başka algılar ımız da var ben bunu sürekli yaptığımız işlerde ki pratik davranışlarda da görüyorum bazen aska bazen diger güzellik lere vesile olmasından dolayi aşk gibi anlayamadigi m duygular dan sorumlu böyle bi algıl hepimizin hayatında der
- +1 yıl
Kültürüyle bizi aydınlatan arkadaşıma teşekkür ederim .
ne diyo la bu :D;-) - +1 yıl
@evet kişinin algılama kapasitesi temel etkenler arasında..gönderen ve alıcı..herikisi de demek daha doğru..
- +1 yıl
cam ın (bildiğimiz adi camdan bahsediyorum) bu olayı hızlandırıcı etkisi olduğunu düşünüyorum..şuan aklıma geldi..mesela araba ile giderken bir başka arabadaki kişinin bakışlarını hemen üzerimizde hissetmemizin sebebi de budur diyerek ortaya yeni bir tez atıyorum..:))
- +1 yıl
benden başlarında satıyor mus adi herif :D:D
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleskiden bir deneye tanık olmuştum, çok dikkatli bir şekilde bir insana sürekli bakarsanız örneğin ensesine, bir süre sonra o kişi dönerek arkasına bakma ihtiyacı hissediyor. bunun sebebi psikolojik baskı trendi olarak bildirilmişti. yani kişinin bir baskı hissetmesi üzerinde ve bu sonuçla başını çevirip bakması. sonuçta bizim 5 duyu organımız ve ekstradan sezgilerimiz var. bir çoğunu hissetmeden kullanırız, gözlerimiz en önemli ve kullanılan duyu organıdır, bir çok olayı gözle görmeden algılayamayız ama hissederiz sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılBeyin dalgaları iletişime geçiyor bunda şaşılacak birşey yok aynı O kişi sana bakınca seni hissediyor ... Farkında olmadan sana sinyal gönderiyor sende algılıyosun arada bir telepati gerçekleşiyor. Şaşılacak birşey değil bence doğa üstü bir olayda değil gayet normal geliyo bana Beyin çok güçlü bir canlı bu nedenle...
11 Yorumla- +1 yıl
telepatğmi :D
+1 yılben bu durumun tamamen biyolojik temelli oldugunu düşünüyorum . mesela söyle düşün ceylan bile aslanı görmesede ona baktıgını hissedip rahatsız oluyor ve oldugu yeri değiştiriyor
insanlarda böle gözler görmesede hissedebiliyorsun ve önsezi gibi bişe :)31 Yorumla- +1 yıl
:) belgesel kadar güsel bişe varmı yaww, acıtasyon filmlere dizilere 5 basar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılgülümseyerek yazıyorum verilen cevaplara :) his hikayesi değil mevzu, mevzu görme - algılama hikayesi. Hani derler bakmakla görmek arasında fark vardır. Şuan telefonumun ekranına bakarak yazıyorum. Sadece telefonumun ekranindakilerı net görüyorum ama gözüm etrafıda algılıyo ama net değil. Sadece odaklandığın yer net diğer yerler öylesine vücudun savunma mekanizması bi taş gelse irkilicem. Senin hikayede böyle. Önündeki hatuna bakıyorsun ama bakmıyo sadece onu net görüyorsun etraf puslu. Ama puslu olan yerdede sana bakan biri var beynin bunu algıladı o tarafa döndün ordaki görüntü netleşti göz göze geldin. Hissetmedin savunma mekanizman tehdidi algıladı. O tarafa döndün. Baktığını görmeye başladın. Bakmak ile görmek arasındaki fark :)
12 Yorumla- +1 yıl
Görme açımda olmayan biri kasıt arkasi dönük birine bakılsa da sonuc değişmez
- +1 yıl
misal bi kafeye giriyorsun e illaki oradaki insanı oraya girerken ederken illaki veya o sonradan geldi kafayı çevirdin o görmesede bi gördün onu aklının bi bölümü moda kaldı. E on kere dönüp bakıyon on birinciye göz göze geldin çok mu şef :)
+1 yıl@piQant nickli arkadaşın dediğine katılıyorum..tıpkı çıplak gözle göremediğimiz infraret, gama, x vaya morötesi ışınlar gibi..gözle göremeyiz ama bizi etkisi altına alır karşımızdakinin bakışları.. bizim manyetik alanımıza girdiğinde de başımızı o yöne çeviririz..en kaba açıklaması budur diye düşünüyorum..
24 Yorumla- +1 yıl
Sadece insanlar manyetik dalga yaymazlar hem hic bilmediği miz bu algılama bizim sinir sistemimize yani organlara nasıl konum tahmin etmeyi sağlayabilir kigörme olayi olmadan duymadan insan yön tahmin demez
- +1 yıl
doğru...tüm nesneler dalga yayarlar...
hatta bakın Matrix filminin temelinde bu vardır...gerçekte var olmayan şeylerin sinyallerini olşturup uyur haldeki bir insanın beynine gönderirsek onu sanki yaşıyormuş gibi hisettirebiliriz önermesi ile yola çıkılarak yapılmış bir filmdir. - +1 yıl
herkesin yaydığı bir enerji olduğunu inkar edemeyiz..bilim bunun neresini ne kadar ispatladı detay bilemiyorum ancak kesinlikle yaydığımız gözle göremediğimiz bir enerji alanımız var..çapı kaç metredir bilemem ama var..:))
+1 yılbahsettiğin şey bakışma değil de birinin gözünü dikip sana bakmasıysa bu en çok sinir olduğum şeydir ve çok başıma gelir bi de arkası bana dönük olan kişinin arkadaşının beni işaret etmesiyle o kişinin başka yere bakarmış gibi kafasını çevirip tekrar kendi hizasına dönerken bana bakması (güya çaktırmıycak) en nefret ettiğim şey ben direkt ne bakıyosun?! diyip kavga ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
kavga ? :d
- +1 yıl
yani azarlıyorum susuyor :D
- +1 yıl
Suna bakmayın ya
+1 yılBeyin sana bakanı algılayacak şekilde bir yapıya sahiptir. Örneğin; sen uyurken birisi başına gelip beklediğinde beyin bunu fark ediyor ve seni direk uykundan uyanmaya iteliyor.
Delaletler çoğaltılabilir. Bir kişinin sana baktığından emin olabilmen için, esneme taktiğini uygulayabilirsin. Esnemek bulaşıcıdır.30 YorumlaŞair boşuna " Silahınla değil, Bakışlarınla öldürdün beni Zalım..! " dememiş dimi...
Anlayacağın şekilde söyliyeyim:
Hani Mini etek ve üstüne de Transparan giyip de kendini gece hayatının sokağına atan Hatun kişilerin bir deyimi vardır. " Adam bakışlarıyla Be...riyo beni " diye işte öyle bişi. Yani bakışlarda Gözler manyetik dalgalar gönderiyor... :-)01 Yorumla- +1 yıl
Manyetik dalgalar toplami durumu
NC belgesel yapmıştı bu konuyu aslında... Bir cins, karşı cinse baktığında, o cinsle hemen aile kurduğunu ve ailesine yakışıp yakışmadığını hayal ediyor. Mesela bir erkek bir kıza baktığında, aslında ne kadar seksapalite amaçla bakarsa baksın, içinde bir yerlerde bu kız çocuklarımın annesi olursa nasıl olur diye düşünüyormuş. Bu durum karşı cins için de geçerli. Aslında düşününce pek de mantıksız gelmiyor hani..?
10 Yorumla
+1 yılÖyle sanıyorum ki bilimsel olarak ta kanıtlanmış olan nazarın etkisi ile aynı şeydir.
22 Yorumla- +1 yıl
Evet nazar gibi ama ne ?
- +1 yıl
Nazarda etkili olan bakışların etkisidir bu etki aynı zamanda hissedilebilir olması muhtemeldir. Bu yakaladığımız bakışların genelde hoşlantı ve imrenilerek bakılması olduğunu göz önünde bulundurursak nazardan çokta farklı olmadığını görebiliriz.
+1 yılbu konuda çeşitli teoriler var. ben de zamanında merak etmiştim. parapsikoloji taraftarları bunun mümkün olduğunu söylüyorlar hatta deneyler yapılmış çokça ve her iki tarafın da görüşünü destekleyici bulgular meydana çıkmış.
Ancak sonraki dönemlerde daha formel ve standartlara uygun yapılan deneylerde böyle bir durumun olmadığı görülmüş.12 Yorumla- +1 yıl
konuda araştırmam yok ama kendimden örneklemem çok karanlık sokakta yürürken 3 katta pencereden bi kadının bana bakıyo ben yolda gayet dalgın yürüyorken aniden dönüyorum gözüm aramıyo bile direk bakışlara odaklanıyorum bu hiçbir mantık kuralına sığmıyor yada henüz bildiğimiz diyelim
- +1 yıl
bilmem. ben bilimi takip ederim. sonradan çıkabilir de bilimde kesin diye birşey yoktur. olabilir yani
Sakin olun kızlar. Türkiye'desiniz. Bıyıklarınız olsa, martı kaş olsanız, affedersiniz fil gibi dahi olsanız birilerinin bakışları üzerinizde olacaktır. Bununla yaşamayı öğrenmelisiniz :) Ha bir de, çoğu zaman bakıyormuşlar gibi hissedip de kendi kendinize tribe girdiğiniz çokçadır eminim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilindiği üzre evrende herşeyin bir enerjisi var örneğin arkanda biri dursa nasılda hemen hissedersin ama o kişiyi görmezsin sadece enerjisini hissedersin işte sana bakan biri olduğunda da aynı şey söz konusu oluyor.. kimi insanlarda bu daha da gelişmiş durumda..
10 Yorumlaistanbul anadolu yakasına yeni yapılan metro bu konuda çok kötü =) karşı karşıya oturuyoruz insan nereye bakacağını şaşırıyor =)) en güzel tarafı karşıya cama bakıp yanında oturan kişinin yansımasını görebiliyorsun =))
20 Yorumlaİnsanların bence birbiri ile bağlantıları var aynı internet gibi internet butun ilgisayarları birbirine bağlamak için bi araç insanlar arasındada böyle bi bağlantı olduğuna inanıorum nitekim 6.his dedikleri şey gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç
+1 yıl.d Matematikçilerin yıllarca anlattığı olasılık ne işimize yarıyacak sorusunun cevabını bulmuşsun yani 100 de 1 ihtimaline denk gelmişsin daha ne açıklaması olcak :P
02 Yorumla- +1 yıl
Olasılıkla r matematik için geçerli olabilir gerçek hayatta değil ayrıca bu tek olay degil
- +1 yıl
.d O zmn sen teorik birisin .d hem olasılıklar gerçek hayattada geçerlidir tabikide bu benim görüşüm..
+1 yılkokusundandır belki. link bu filmde de o tarz bir şeyden bahsediyordu mesela. (kitabı da vardır kendisinin, tapılır.)
01 Yorumla- +1 yıl
bu güncellemeyi sen daha önce yapmamış mıydın o_o dejavu mu oldum şimdi o_o
+1 yılSen ona bakmak istediğin için bakıyorsun, o da sana bakmak istediği için bakıyor.İlk bakan o olduğu için sen de o baktığı için baktığını sanıyorsun.Psişik özelliklerimiz yok yani :D
01 Yorumla- +1 yıl
:(
Bi ben hissedemiyorum onu :D anlayamıyorum hocam.
Ama birinin başkasına baktığını anlayabiliyorum.. :D12 Yorumla- +1 yıl
Bir yanlış var ama nerede :D
karsimizdaki kisi bizimle goz kontagi yakalamaya calistigi icin goz goze gelme ihtimalimiz olabilir mi acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
Olamaz çünkü etrafa bakarken değil kasıt aniden dönüp bakmak
Kimseye özellikle bakmıyorum ama bir an bakıyorum birine, denk mi geliyor yoksa hissedip mi bakıyorum bilemiyorum.
Olur öyle şeyler..11 Yorumla- +1 yıl
ama nasıl olur :?
- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu okuyunca benimde ilginçlerim çoğaldı... gercekten yaa o anki boşlugun adı ne ne olaki :DD öküz tren ilişkisi değil değil mi :DD
11 Yorumla- +1 yıl
belkide
Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı. İnsanların merakla başlarını çevirip etrafa bakması sonucunda , karşı tarafla göz göze gelme olayı. Bu olayın hissedilmesi ise iç güdüsel.
22 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm
Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı. bunun niye olduğunu bulsan ne olacak insan vücudunun bilmediğimiz bir sürü mucizesi var bence boş işlerle uğraşıyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yaptın ;-)
- Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbizimde ona bakmamız lazım sadece hislerle olmaz da bu sürekli sürekli oluyorsa vardır birşeyler ama illa yanlış anlamada çekmemek lazım..
01 Yorumla- +1 yıl
Yani?
+1 yılbeynimizin çevreye karşı sardığı sinyaller vardır ki biz bunların bazılarına his deriz.. Birinin sana bakıp bakmadığını bu yönde anlaşılır.. .d
03 Yorumla- +1 yıl
Ne sinyali bunlar peki ?
- +1 yıl
internette geniş kapsamlı olarak yazıyor .d ufak bir araştırmayla istediğin yöndeki cevabını bulabilirsin ben yanlış bilgi vermek istemiyorum .d hı güncellemene göre olan yorumumuda yukarıya yazdım (:
- +1 yıl
Teşekkürler sana teşekkürler:D
+1 yılKuantum enerjisi deniyor buna ondan gelen enerji bize ulastigi zaman istem dışı da olsa o yone doğru bakıyorsun.Yani senin elinde olan birsey degil.
04 Yorumla- +1 yıl
Asiri yüklenmeden aşk oluyor galiba o zaman
- +1 yıl
Aynen oyle bu elektrik alma meselesi biraz dogru aslinda.Belki de bu elektrik yuzunden olmayacak kisilere insanlar asik oluyordur
- +1 yıl
Trafo mu taktir mbk lazım
- +1 yıl
:) olabilr :D
+1 yılGöz bandın geniş ki onun sana baktığını hissediyorsun ve gerçekten bakıyor mu diye sende bakıyorsun bence. Bu bendede oluyor ama gerçek anlamda nedenini bilmiyorum benim fikrim bu
00 YorumlaKesinlikle kız ne kadar güzel olursa olsun bakmam ve bakmadığım için o kızlar çok şaşırır bu neden bakmıyor digerleri gibi bir izlenim bırakırım, sonrası tanışma faslı falan.
01 Yorumla- +1 yıl
yanlış konu :D
Bu kanıtlanmış bişey zaten bi süre size bakan birisini gözleriniz kapalı olsa bile hissediyorsunuz. Özellikle uyurken birisi sizi izlese uyanırsınız. Tanrının bi hikmeti :):)
11 Yorumla- +1 yıl
tanrının hikmet :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sorunla alakasız başka bir şey sormak istiyorum: sorunun ''günün sorusu'' olması için başvurunu yapalı ne kadar oluyor? Ben başvuralı 3 gün oluyor ama 2 gün önce soru soranların sorusu günün sorusu olmuş. anlamadım gitti :S
03 Yorumla- +1 yıl
daha duzgun sorular sormaya gayret göster
Cevap sahibi+1 yılSorum gayet düzgündü. Bu yorumun asıl beni kuşkuya düşürdü
- +1 yıl
şöyle izah ediyim bir gün için birden çok günün sorusu talebi olunca daha mantıklı soru önce sorulur her soruda günün sorusu olmaz elenir sorunu bilmiyorum ama olası sebepler bunlar
+1 yılya diyorum iştee biyolojik temelli diee , hissediyosun , ve benim sölediğim tamamnen mantıklı
02 Yorumla- +1 yıl
Biyolojik?mantık anladım ben onu ;-)
- +1 yıl
tamam iştee nirvanaya vardınn :)
istediğim biri baktığında sorun yok bende bakarım biraz ama istemediğim birisi baktığında çok rahatsız oluyorum ve sinirleniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Oda iyiyi mis
+1 yılne kadar büyüttünüz konuyu adam diyoki kafamı çeviriyorum bi bakmışım 2. kattan teyze bana bakıyo sizde içgüdüsel yok bilmem ne ulan basbaya denk gelmiş işte :)) ilahi üyeler :D
01 Yorumla- +1 yıl
Çarpacaklar bizi:D
+1 yıl6. his,veya beyinden gelen dalgaların çekimi diyelim :)
14 Yorumla- +1 yıl
6. his ne allasen :D
- +1 yıl
Analamadım,türlçeyi katletme ...
- +1 yıl
:D nasıl temizlicem?:ÇD:D
- +1 yıl
Hey Allah'ım sus konuşma en iyisi..
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıl6. his. bunla ilgili bilimsel araştırma da var. insan hissediyor. bazı insanlar daha duyarlı ve daha sık hissediyor.
01 Yorumla- +1 yıl
ben duyarlımıyım
Bakmak istiyorsun bazen, bazende bakmasına kızdıgın için bakıp bakmadığına bakıyorsun...
'Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın bulunmaz'00 Yorumla
+1 yılBen de hep öyleyim,ne tarafa bakayım desem bana bakan birileriyle karşılaşıyorum.Çok ilginç :D
01 Yorumla- +1 yıl
hıı :P
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer an birileri bize bakıyor zaten.Anlamana gerek yok ki.Bunun böyle olduğunu biliyoruz zaten..
00 Yorumla buna refleks deniyor. bazılarının kuvvetli bazıları ise moron olduğu için düşüktür.
00 Yorumlaöküz gibi baktıklarından birinin bize baktğmı hisstememek elde değil. sinir oluyorm
01 Yorumla- +1 yıl
Derste en arkada oturan kız hocanın bakışların a aldırmadan kaynatma devam eder hoca susar dil dik kiza bakmaya başlar kız derki 'ne bakiyorsun öküz ün trene baktigi gibi' sınıf kopar hoca gulumser ve derki 'haklisin kızım bana da o kadar kişi bin se bende öyle hisseder dim' bazen öküz olmak daha iyidir
öküzün trene baktığı gibi gözünü senden ayırmaz. treni görebilmek maksat :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun tren olmamakta öküz değil
gecen gün basıma geldi benim adam bana acayip acayip bakiyo bende caktirmadan yan yan bakiyorum sincap giibi :) o halime gülüyorum yaaa
01 Yorumla- +1 yıl
:D:D
+1 yılçok kötü bir durum hele tipsiz bir erkekle istem dışı göz göze geldiysen. salak kendinden hoşlandığını sanıyor hareketlerı değişiyor :p
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen ;-)
- +1 yıl
o ne özgüven o..
- +1 yıl
Canli ördek
- +1 yıl
seviyesiz gerzekler alayınızın ...
- +1 yıl
hadi ordan kezban
- +1 yıl
hahahaha kezban :D :D reen denen beyinsiz iyiki öğrenmişsin kezban kelimesini yoksa başka ne diyecektin. senin gibiler oksijen israfı
bana bakan birini hissettiğimde direk takılıp düşme noktasına geliyorum :D vallahi çok ilginçtir yani
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım çok güzel değilsiniz sağlık açısından
Aynen ya nasıl bize baktığını hissediyoruz bi türlü çözebilmiş değilim telapatimi kuruyoruz acaba?Mesela ben birine baksam (o beni görmüyorken) ve bana bakmasını istesem hemen bakıyor.Çok ilginç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. her baktığımda gözler üzerimdeyse hissederim tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu durumla cok karsılaşıyorum cafe yada başka yere gidiyim karsımda erkek varsa her defasındada bakakalır.bu her seferınde gerceklesır bende ne var derım gercekten ya guzelım yada cekıcıım cozemedım
11 Yorumla- +1 yıl
Ciğer kedi :D
Biz erkeklerde ultraviyole var bilmiyormusun yoksa ::)
00 Yorumla
+1 yıliçimden küfür ediyorum ne bakıyoki ne var bakmasın kız olsun erkek olsun bakmasın abi istemiyorumm
03 Yorumla- +1 yıl
Abaza bakışlar değil konumuz
- +1 yıl
diyer türlü de bakmasınlar :)
- +1 yıl
Senin sorunun ne Herkes cani nereye isterse bakar
şuan bu yazıya baktığını hissediyorumm oww kutsal güççç :P
04 Yorumla- +1 yıl
Anem :P
- +1 yıl
10 parmak 100 neyse babam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirisi var her gün aynı yoldan işe gidiyorum ve inanın 1 senedir aralıksız bakıyor. Gelip konusmadı da galiba ya sapık yada konuşmayı bilmiyor sadece nasıl bakar ki bir erkek
02 Yorumla- +1 yıl
Tenha da yakala ma sin
Bakmadan da hisseder insan...Oluyormuş öyle diyor...
11 Yorumla- +1 yıl
kimmsin sennn ? onu diyen :D
+1 yılO göz göze gelme an'ı yok mudur ! İşte mutluluk, heyecan budur :)
00 YorumlaBazen bakmak istiyorsun zaten, bazende bakıp bakmadığına bakıyorsun istemiyorsan ...
00 Yorumla
+1 yılaynen bended e oluyo hissediyorum ve bakıyorum doğru çıkıyo
01 Yorumla- +1 yıl
Doğal?
hissetmeyle ilgili dğeil.. kafan kaldırınca zaten belirli yönlere bakabiliyorsun.. o yöne baktığın zamanda görüyorsun :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bakış açisi dışında biri
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de arkasını dönüp sana bakan birine bi an bakarsın gözgöze gelirsiniz sana bakmıyordur belki.
02 Yorumla- +1 yıl
bana bakıyodu ulennn :D
Cevap sahibi+1 yılyanındaki çocuğa baakıyodu işte sen kafanı çevirince istemeden de olsa baktı bi an o kadar .d
bende bunu hep ilginç buluyorum sinyal alıyoruz herhalde
00 Yorumlaparanoyaya kadar yolu var bu durumun :))
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya :(
Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı. yan gözünle görüyorsun işte :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseye yan gözle bakmami O_o
Ben neden hissetmiyorum :/
03 Yorumla- +1 yıl
hissiyatsız olmayasın..
- +1 yıl
Alakasi yok
+1 yılbakabiliriz bakabilirler bunun bi anlamı yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler