Yumurta haşladım ama yumurtadan civciv sesi geliyodu bildiğiniz cikcikliyodu sizce yaşıyomuydu?
vicdan azabı çekiyorum :(
vicdan azabı çekiyorum :(
Cikcikliyorsa niye haşladın. canlı birini öldürdün ne kadar günah biliyon mu. ne diyor peygamber efendimiz (s. a. v) bir cana kıyan bizden değildir. artık diğer dünya da o civcivden helallik istersin. kötü mikrop pislik kız. Hayvanlara zarar verme bir daha.
hayıır 3 yumurta haşladım az pişmiş seviyodum, hemen aldım birinden cikcik sesi geliyoduu hemen açtım içini ama bişi yoktu
haşlarken kaynayarak yok olmuş işte yumurtanın içinde yazık hayvana kötü kız.
canım mısın sen boş boş konuşma haşladıktan sonra ses gelmiş olamaz mı aptal insan
canım mısın*
canım*
Bılmeden yaptı
Ya normalde böyle şeyler yapmam ama bugün sana çok fena patlayasım geldi. A be gerizekalı madem ciyak sesi geliyodu niye yumurtayı haşlamaya devam ettin? Elbet dolaba koymuşsundur o yumurtayı o kadar zaman duymadın mı sesini? Zaten öyle bir durum olsa o hayvan soğuktan ölür. Şimdi bu trol sorunu al dür bük g... sok. MAL
Ulan canım beyinsiz aptal insan senin ben ya oc bilip bilmeden konuşma haşladıktan sonra gelmiş olamaz mı canım herif
@OzanAkbaba OLAMAZ BAŞLADIKTAN SONRA HEMEN OLUR ZATEN KİM YEDİYSE CİVCİVİ YEDI
Kümesden mi aldın ki
ancak gürkün altından alınan yumurta 21. Günde olacak ki ondan civilti çıkar oda kulağına tutman gerekir...
kulağıma tutuncada duyuluyodu ama garip olan haşladıktan sonra cikciklemesi..
Garip bişey bayat olabilir
Kırsaydın baksaydın besleseydın
Cevap
16Cevap
aynisi gecen gunlerde bana da oldu. ailemle sabah yumurta haslayip yiyorduk. o sirada (tabi tum yumurtalar coktaan haslanmisti) bir anda boyle cır cır cır ses geliyordu sonra daha cok cikcik diye ses gelmeye basladi ben de boyle masaya falan baktim aradim bi bocek falan yok sonra yumurtayi elime aldim ses yukseldi sonra “icinden civciv sesi geliyor!” diye sesli bi sekilde soyledim babamlara. babam dedi alakasi yok bisey cikamaz falan diyodu ben de israr ettim sonra o sirada korkudan ve saskinliktan gozlerim yasarmisti iste sonra baktik icinden normal bir yumurta cikti asla unutmam cok korkmustum…
Eğer öyle bir ses geliyorsa yaşıyordur madem öyle bir ses duydun sesi duyduğun halde bile bile neden haşladın ki
Bugün aynı şeyi yaşayan biri olarak konuşuyorum, haşlayana kadar ses yoktu kaynattıktan sonra duydum ve sesin kaynağının yumurtanın çatlağı olduğunu fark ettim çatlağa su giriyo ve bu yüzden öyle ses çıkarıyo hiç gerek yok vicdan azabına iyi geceler :)
Ne güzel açıklamışsınız ya saolun millet aptal hemen canım canım konuşmaya başlamış beyin özürlüler
Saçmalamayı kesmeni öneriyorum 😡 Tey Allam yaaa :D
Beyninide beraberinde haşlasaydın canım.
sen öylemi yaptın bebeğim
Sen canım mısın beyin özürlü seni aptal insan haşladıktan sonra ses gelmiş olamaz mı ne mal insansın sen
Cocaine diye aspirin çekersen böyle olur.
bu site zeka test sayfasıymış l*n
Aynen :D
ayyy çok güldüm:dd helal kız.
ilk defa böyle bişey duyuyorm :/
yidin mi civcivleri... katil pislik katil...
Hamamdayım sanıyodur :D
Bence yumurta değil de sen beynini kaynatmışsın.
Merak ettim ne çıktı içinden?
o ses çıktı içini açıp bakmadın yani :D
Hahaha yok artik😂🐣🐣🐣🐣🐥
Beyin lens mi?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂bu iyiydi
@Aylininkafası iyidir :)
trooooooooooool :)
Ayy yazik
Geçti artık :(
Yazık bre
Kattiiiiil
en fazla ölür