Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelleme yapmam, doğulu bir bayanla evlendim %90 kız tarafı ve ailesinin hatalar yüzünden ve iyi niyetimle ön yargısız bakışım yüzünden kaybedip evlendim, evlilik içi hayatıma kayın validem ve onun kayın validesi bile müdahale etti, kız altın seçecek annesi en pahalısını seçtirdi müdahale etti, bizde gelinlikle çıkar kefenle geri gelir dediler, eşiminde iyi niyetimi suistimali ve sözümü dinlemediği ve ağır konuştuğu yerler oldu ve çocuğada niyet kurmamıştım vede eşimin isteğiyle boşanmak için dava açtım..! ne Allah ne kitap demeden : şahirt ayarlamışlar, avukat tutmuşlar, kızımla beni yanlız bırak dedi kayın peder ama mahkemede : kızımı terk etti aç bıraktı ben gelip baktım dedi..! 25.000 tl tazminat, ömür boyu nafaka, mahkeme bitene kadar 300 tl nafaka ev eşyalarımın yarısını istediler.
Eski eşim : senle evlendiğime pişman değilim, dünyaya yine gelsem senle evlenirim, hakkını helal et, ve anlaşmalı bitsin diye mesaj attı.
Davayı kazandım..! ama 11.000 tl para alarak yakamızdan düştüler nafaka kesildi..!
Bazıları : pkk yandaşı, hırsız, haksız yere insanlarla tartışıp toplanıp döven, mafyacılık tefecilik yapan, töre diye Allahı bile hiçe sayan..! bizde boşanma yoktur diyen, damada aşiret değil diye baskı yapıp tehtit eden, anlayış ve hoşgörü yoksunu, bizim dediğimiz olur diyen, cahil vb. insan kürtlerde çok var..!
Hdp pkk yandaşı ve emrinde, sokağa çağrıyla onca can gitti, masum insanlar öldürüldü : eşine aş erdi diye birşeyler alan sivil asker ensesinden kurşunlandı vb.
İlk kürt köyü basıp katliam yapan PKK ASKER KIYAFETİ GİYİPTE KÖY BASIP BEBEK BİLE VURAN YİNE PKK BUNLARI İNSAN YERİNE KOYAN AÇILIM YAPAN AKP'YE BİLE İHANET EDEN VE KUYRUĞU SIKIŞINCA TÜRKİYE DİYEN YAŞLI GENÇ TAHSİLLİ CAHİL BAY BAYAN DEMEDEN PKK KÜRDİSTAN VB. DİYENLERDE KÜRT..! GENELLEMESİZ YAZIYORUM.
Kürt arkadaşlarım çok, her milletten iyi ve kötü insan çıkar lakin : pkk, mafya, haksız yere adam dövme , tefecilik, haksız çocuğuna rağmen masumu döven ve öldüren, hırsızlık yapan, pkk destekliyen töreyi Allaha değişen var. :(21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYukarda bahsettiğim vb. sebeblerden kürtleri sevmiyen çok ve bu konuda haksızlarmı..! genelleme yapanlarını kastedmiyorum..!
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. Kürt ya da şu bu diyerek belli bir halkı sevmeyenler aslında insanları sevmeyen primatlardır. Bunu yapanlar ilk insan diyebileceğimiz Homo Habilislerdir. Her zaman söylerim ırkçılık tıbbi olarak tedavi edilmesi gereken bir akıl hastalığıdır.
21 Yorumla
+1 yılBenim en yakın arkadaşım kürt ve kendisini çok severim. Ancak onlar da doğunun birçok şeyinden kaçıp gelmişler buraya kafa yapıları çok farklı birçoğunun der kendisi. Ayrımcılıktan yana olmadım hiç olmam da. Sadece bazı şeyleri objektif olarak değerlendirmek lazım her iki taraf açısından da. Doğuda eğitimsizlikten işsizlikten geri kalmışlıktan söz ediliyor evet birçok yönden geridir fakat bunun sebebini orada yaşayanlar etraflarına baktıklarında daha iyi görürler tabi ki hepsi aynı durumda değil. Sadece genel bakacak olursak diyorum. Her şeyin başı eğitimdir kesinlikle evet ama eğitim de ailede başlar en başta. Neden bazı babalar kızlarını okutmaktan korkarlar okul yapılınca yıkıp yakmak isterler gelen öğretmenleri doktorları dışlarlar korkuturlar. Doğuya birçok yatırım yapılıyor ancak kimsenin gözü bunları görmüyor ve karşı çıkılıyor birçok şeye. Siz almak istemezseniz nasıl versinler eğitimi gelişmişliği. Bu ülkeyi karıştırmak isteyenler çok bu oyunlara gelmeyin sadece kullanılıyor bazıları. Kafa yapınızı değiştirin kendinizi yenileyin birçok konuda zaten siz istedikten sonra bu ülkede size engel olan yok ki bir şeylere. Ben arkadaşımla 8 yıldır tanışıyorum ve gayet mutlu huzurlu yaşıyorlar çok da sevilen insanlar. Abartıp gereksiz haksız ve kötü şekilde ayrım yapanlar vardır illaki insanoğlu sonuçta çıkar illaki. Verilen bir şeyleri sunulan imkanları almak istemeyip de başkalarına kanıp elinin tersiyle itip bu ülkenin kendisini düşman bilenleri anlayamıyorum. Eğitim alamıyoruz iş yok diyor bazıları mesela devlet okul mu açmadı yoksa kızlar okumasa da olur kafa yapısındaki aileler mi yollamadı? Yanlış anlaşılmasın genel bakacak olursak yıllardır olan bence bu. Yani kısacası demek istediğim bir şeyler biraz da sizde bitiyor devlet şöyle devlet böyle der herkes devlet nedir ki tek bir kişi midir nedir? Devleti oluşturan bizleriz biz halk olarak ne yaparsak devlet de ülke de odur. Benim bahsettiğim kesim belli. Yani kısacası demek istediğim bir şeyler biraz da sizde bitiyor.
00 Yorumla
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Van Depremin de yardimlarina ilk kosan KIZILAY idi degil mi? Onlar ne yaptilar? Kobane olayi bahanesine KIZILAY araclarini atese verdiler... Van Depreminde giden yardimlari yolda el koyanlar kimlerdi yani neyse daha cok vardaa...
Sevmek icin bir sebep söyleyin yani sevelim.. Ben eskiden savunurdum onlari cok ama artik degil cogu geneli imralida ki soysuza tapiyor... Kücücük cocuklari nasil giydiyorlar...
Lazlar, Cerkezler, Aleviler niye onlar gibi huysuzluk, huzursuzluk cikarmiyor? Digerleri insan gibi kardes gibi ülkemizde birlik icin de gecinmeyi biliyorlar istee.. Kürtler niye basaramiyor... Ne diye bölünmek istiyorlar...78 Yorumla- +1 yıl
Gayet de güzel konuşmuş. yüreğine sağlık. helal arkadaşım
- +1 yıl
Kapak böyle yapılır işte. cansın cannn
- +1 yıl
@Filanfistan Hangimiz dogru konusmusuz anlamadim? :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılBirinci Dünya Savaşı'nı kazanan İngiltere. Amaçları İslâm birliğini kaldırmak ve Laisizm'i cihana hâkim kılmak. Osmanlı'dan ayrılan milletlere bakın. İngilizler bir şekilde onlara millyetçilik aşıladılar ve Osmanlı'dan ayrılmaları hususunda yüreklerindeki millyetçiliği ateşlediler.
Türkiye ise, konum olarak köprü görevinde ve önemli bir yer arz ediyor. Bu ülkenin sürekli kontrol altında olması gerek. Bunun en iyi yolu da, o ülkede kaos çıkarmak ve ülkenin büyüme politikalarını dessasâne yollarla sekteye uğratmak.
Baktılar... Ülkede yaşayan 2 büyük ( sayıca ) millet var. Türkler ve Kürtler.
İngilizler, gidip Kürtlere :
'' Ermeniler, atıyorum Bulgarlar, Çeçenler vs. Osmanl'dan ayrıldı ve kendi bağımsızlıklarını ilan ettiler. Yaşadıkları bölgeye de kendi isimlerini verdiler
( Ermenistan, Bulgaristan , Çeçenistan vs. ) Siz neden ayrılamadınız? Oysa ki siz Türklerden üstünsünüz. Sizin de ayrılmanız elzemdir. Size bir Kürdistan şarttır ''
Diyerek millyetçiliği ateşlediler. Kürtler ayaklandı.
Gidip Türklere :
'' Bakın bu Kürtler, sizin ülkenizi bölmeye çalışıyorlar. Buna nasıl müsaade edersiiz. Siz onlardan üstünsünüz '' minvalinde sözlerle Türklerin de milliyetçilik duygularını ateşlediler.
Kürtlerin dilleri yasaklandı yok sayıldılar. Neden? Çünkü Milliyetçilik bunu gerektirdi.
Kürtler dağa çıktı neden? Çünkü zulüm olarak gördükleri şeylerle mücadele etmek için.
Kürtler bölmeye, Türkler korumaya çalıştı. İşte biz bu yüzden düşman olduk !
Osmanlı'da Türklerle Kürtler arasında kavga adına hiçbir şey yoktu, olmadı.
Hattâ kürlerin çoğunlukla yaşadıkları bölgenin adı Kürdistan'dı ( Ermenistan Gürcistan gibi )
Ne oldu? Düşman olduk. Bu güne kadar terör diye adlandırılan şeye 400 MİLYAR DOLAR harcandı. Türkiye borçlu oldu ve diğer ülkelere borçlandı.
İşe biz bu yüzden düşman oldu. Bize yem attılar biz de yuttuk..
Ben de Kürdüm. Türk vatandaşı olabilirim ama Kürdüm. Ne oldu şimdi? Dışlandık mı? Ne oldu? Kardeşlik mi bozuldu?
İşte bu yüzden birbirimizi sevmez olduk10 Yorumla
+1 yılBen severim. Ozellikle bir tanesi varki dunyayi bile sevmeme sebep olmustur.
Muslumanlarda dahil, yani en azindan sevmis halim bu.
Nefret dolu olmak ve kendini degersizlestirmek es zamanli yuruyen hareketler, saglikli dusunmeyi kesinlikle etkiliyor hatta dusunemiyorsun bile. Bu durumda yapilabilen tek sey saldirgan davranislarda bulunmak, ilkel cagdaymiscasina geriye gitmek.
Burada da olan bu ve bunlara sahit olmak kotu. Agizda kufurler, klawye monitor firlatmak istermiscesine vahsice polemikler. Ne icin? Dert vatan degil, dinde degil.. Sadece egitimsiz bir vahsi. Bunlar olmasa baska bir yerden mutlaka ayni davranislarla nefretini kusacak. Belki erkeklere, kadinlara, gaylere, karsit gordugu ve ifade edemedigi ne varsa.. Ne yazik ki kolesi oldugu devletinin satilmasina asla ses cikarmayacak (umurunda degil) ve insanlari en az kendisi kadar degersizlestirip haklarini, isteklerini yok sayacak cunku tek istedigi diger insanlarinda sadece kendisi gibi olmasi.40 YorumlaBakın bu soru bile ortalığı bölmeye yetiyor bizim toplumumuz tartışmayı kabullenemiyor. Halkın yoksul kesimi uyutulurken üstteki kişiler milyarlarca paralarla oynuyor. Yok kürtmüş falan kürtlük kavramını yayarak para desteği sağlamaya çalışıyorlar sonunda ne oluyor doğudaki insanların adı kirleniyor toplumda nefret oluşuyor iki taraf da yukarda parayı toplarken halk kavgaya başlıyor böylece bölünme artıyor paralar çoğalıyor bizim atalarımız yıllarca birarada yaşamış ama yukardakilerin para tutkusu uğruna bizlerinde arası açılıyor.
00 Yorumla
+1 yılKürt düşmanı değilim.
Hatta daha 3 ay kadar önce ekibime katılan genç bir arkadaşın kökeninin Kürt olmasına rağmen kabul ettim. Aslında onu ekibime alırken Kürt veya başka bir şey olmasına bakarak değil sahip olduğu özellik ve geçmişini göz önünde bulundurdum.
Benim derdim başta pkk terör örgütüyle ve onu destekleyen her türlü zihniyetle.
Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı aksiyon alan, yapılanmaya giren örgüt, grup ve kişiler kanunlarca belirtildiği şekilde suçludur.
Vatanını seven ve ülkesine bağlı nice Kürt gördüm. O yüzden Kürtleri terörist diye damgalamak hatasına düşmüyorum.00 Yorumla
+1 yılBen doğu da okuyorum benim hocam bile derste batıyı falan kötüleyen öğrencilerini bize dolduran bir insandı sonra siyaset konusunda dağda orda burada benim askerimi polisimi haince öldüren öldürmeyi düşünen insanları nasıl sevebilirim... hepsi bir değil ama genel olarak kendilerini geliştirmeye kapalılar kızları özellikle fazla geri kalmışlar içlerine giren daha iyi anlarsın ama inşallah girmezsin.
93 Yorumla- +1 yıl
Tatlim o bahsettigin insanlari kim cahil kim geri birakti diye sor bir kendine :)
- +1 yıl
Benim bırakmadıgım kesin o zaman üniversite ortamındasın öğren araştır kendini geliştir zor bisi değil elimizde o kadar fırsat var
- +1 yıl
Ayrıca benim çok iyi kürt arkadaşlarım da var sadece genel olarak sevmememin nedenini yazdım. Ben tam Türk degilim ırk ayrımı zaten yapmam, melezim (Arap-Türk) ama gözlemlerim bunlar
- Diğer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle insan olan sevilir. delikanlı olduklarını her fırsatta iddaa ettikleri halde etek giyip basma fistanlara bürünen ve insanlara, polislere, askerlere, işyerlerine molotof atan pkk kck yandaşlarını hiç sevmiyorum hayvan gibi yobaz olup sürekli marksizmin diyaletiğinden dem vurduklarını düşünüp resmen ağızlarıyla aforizmalar sıçıyorlar ayrıca kalplerindeki kötülük yapma duygusu ve kötülük yapma arzusu resmen suratlarındaki meymenetsizliğe yansımış durumda ve zaten onlar kendilerini belli ediyorlar. diğer zararsız olanlarını seviyorum ve yardımcıda olmaya çalışıyorum onlar ülkemizde kalabilir fakat diğerlerini mutlaka bir şekilde bu ülkeden şutlamak gerekiyor çünkü cahillik beraberinde kaos getiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkün bize emanet ettiği topraklara göz koyan kürtleri sevmiyorum.. Bir marifetmiş gibi TÜRK bayrağımızı yakan Atatürk büstlerini yıkan kürtleri sevmiyorum.. Sevmemeyi geç kinim artıyor.. Irkçılık değil bu çok kürt tanıdığım ve arkadaşım var ve çoğu birbirinden iyi insanlar ama bahsedilen kürtler farklı.. Eğer ülkemize gelip bu ülkenin kurallarını çiğneyip kendi kurallarınızı yaratmaya çalışıyorsanız kimse sizi sevmez kardeşim kusura bakmayın. Bu ülkenin topraklarını bölmeye çalışan her kim olursa hangi ırktan olursa size o toprağın altı gösterilecek. Bu ülkede tek azınlık siz değilsiniz azerisi var zencisi ingilizi var vs vs.. Ama bir size karşı öfkemizin sevgisizliğimizin olduğunu düşünüyorsanız kusura bakmayın kardeşim ama hatayı kendinizde arayın..!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Ülkeyi bir gün bölerse Türkler böler çok kibirli ve faşist yaklasıyorlar Kurtlere hepsini aynı kefeye koyup pkk'lılarla bir tutuyorlar... Amerika Israil Almanya Rusya birsey yapmasına gerek yok Tc nerdeyse komple Kurt dusmani olmus kurtlere son bir kac gundur bu sitede ozellikle agir itamlar gelmekte hakkim hepsine haram ahirette iki elim yakalarımda olcak Her Canlı ölümü Tadacaktır Burdan Kürdüm diye saf temiz Anama ablama kufur edenler nasil Benim adım Khanda diyor ben muslumanım teror degilim Bizde Kurduz Muslumanız Pkk degiliz hakkım haramdır ahirette iki elim yakinizdadir
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyorum cunku kendilerini cok uyanik zannediyorlar, , sevmiyorum cunku para icin herseyi yapiyorlar, , sevmiyorum cunku daha bir tane bile gorgulu guvenilir ve anlasilir bir tekiyle bile karsilasmadim, , sevmiyorum cunku asil irkci olan turkleri yok etmeye calisan onlar, insanliktan degerden anlamayan nankor olan onlar... ha! Bunlar sadece benim tanidigim benim karsima cikan kurtlerle alakalidir... umarim beni utandiracak bircoguyla karsilasmak nasip olur...
90 Yorumla
+1 yılBenim sevmeme nedenim şu ki ırkçılığa tamamen karşıyım ümmet inancına sahibim lakin kürtlerin bir kısmı direk pkklı ve büsbüyük bir kısmı belki %90 falan hdpli. bir insan ne kadar iyi olursa olsun o oyu hdpye veriyorsa teröristtir ve eli kanlıdır. Geriye kalan temiz kesim kardeşimdir. Nice alimler şeyhler çıkmıştır kürtlerden. Ama neredeyse %1lik ihtimalle iyidirler bu yüzden riske girmeden hepsinden uzak duruyorum
20 YorumlaYanlis yazmisin bence
Kürtler degil pkklilar sevilmiyodur ben sahzen irkciliga karsiyim insan olmazi önemli ben kendim türküm ama pkk apocu arkadaslarimda var suriyeli yurtdisindayim ama adam gibi adamlar namuzunda abdestinde namazinda insanlar yani kimin neyi tuttu önemli degil insan olmazi önemli10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılolayın içine ırkçılık katmadan yorum yapmak istiyorum çünkü ırkçı bir insan degilim ama asker öldügünde bayram yapan kutlamalar yapan kedilerinden biri öldügünde ortalıgı savaş alanına çevirip can alan birini doğal olarak sevemem onun onun dışında benimde tanıdıgım çok kürt ve sevdigim insanlarda var sanırım kürtlerde kendi aralarında bölmelere ayrılıyor
30 Yorumla
+1 yılÇünkü pkk yı tüm kürtlere maal ediyolar da o yüzden ve ayrıca insanlar eğitimsiz cahil olarak zihinlerine kazimislar bende Kürdüm arkadaşlarımdan sevmeyenlerle sık karsilasiyorum ayrica şu sozede aşırı uyuzum
"Ayrımcılık yapma * kürdü"30 Yorumla
+1 yılkim sevmiyor? tüm dünya ilgiyle kürtlerin verdiği insanlık mücadelesini takip ediyor destek veriyor üj bej faşist havlar durur onlar problem değil insanlık bizi seviyor ^^
41 Yorumla- +1 yıl
Üj bej değil kardeşim üç beş😉
+1 yılYeter böyle saçma sorular sorup insanları birbirine düşürmeyin artık. Neden hep kürtler? Nerden biliyorsun kürtlerin sevilmediğini? Madem sevilmiyorsa sevgi karşılıklıdır demek ki kürtlerde sizi sevmiyor. Sorunu değiştir öyle sor birde hangi ırktansan artık
20 Yorumla
+1 yılBir halk için divan kurup topyekün yargı biçenler yüreği küçük olanlardır.. Önemli olan işlevi diyenler de olabilir.. Onların yüreklerinin tek işlevi kan pompalamaktan ibarettir.. Çünkü akıl ile yürek arasındaki köprüleri yakmış insanımsılardır..
30 YorumlaTanimak lazim, kimsenin bireysel olarak yaptiklarini genele mal etmemek lazim. Bende tanidiktan ortamlarinda bulunduktan sonra onyargilarim nedeniyle kendimi sorgulamistim. Simdi gayet pozitifim yaklasiyorum yeni tanistiklarima... Her miletin, mezhebin ve topluluklarin iyiside kotusude olur, kendinin tanimasi kisinin en onemlisidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıli.sabah.com.tr/.../1416231131875.jpg
En iyi kürt ölü kürttür.80 Yorumla
+1 yılkürtlerin hepsiyle sorunum yok ama kobane düşerse istanbulu yakıcaz yıkıcaz yok türkiyeye şöyle yapıcaz filan diyenleri ya da açık açık bize zarar olanları sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
30 YorumlaYanlışın var kürtleri değil vatan hainlerini sevmiyoruz yemek yediği kapa pisliyenleri sevmiyoruz.
30 Yorumla
+1 yılinsanı insan olduğu için severim.. etnik köken gibi ayrımlar tarih boyunca köleleştirmelere, sınıflamalara ve hatta kan dökülmesine neden olmuştur. yanlıştır.
ben neysem Kürt de odur, Kürt neyse ben de oyumdur.10 Yorumla
+1 yılMillet iyilik yapanı unutur. Nankör millet ne beklersin... Ancak İngilizlere özenirler. Eş değiştirmeli partilere laikliğe tek adamliga...
10 Yorumla
+1 yılMüslümanlar kardeştir, kürtleri sevmemek gibi bir durum söz konusu olamaz, müslümanlığı geçtim insanları ırklarına göre ayıranlarda insan olamaz
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düzeltebilirim TC vatandaşı olduğunu unutup Ben kürdüm diyen ırkçılığı destekleyen kürtleri tabiki sevmiyor ve desteklemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılIrkcilik yapanlar haric bir sorunum ve onyargim yok musluman muslumanin kardesidir dusmani degil.
10 YorumlaKonyaaltı plajında uzun essek ve deve güreşi oynamadan önce mavi ve yeşil kilotlariyla bir kalıp sabunla sahilde yikandilar
30 YorumlaBoşuna dememişler ırkçı insan açık ve net onun bunun çocuğudur diye 😁 ya anlamıyorum bir insan nasıl tüm bir ırkı bir tutar hepsini kötüler. Yani bunu yapmak için mal öküz dingil olmak lazım.
214 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de dünyaca tanınan yönetmen oyuncu sanatçıların yüzde sekseni kürt.
Sen duyuramazsin tanitamazsin ülkenin adını ama onlar tanıdir. Bak bu sadece çok çok ufak bir yaptıkları şey.
@oktayciki - +1 yıl
Sen hiç gidip Diyarbakır'da veya Şırnak'ta ya da Hakkari de yaşadın mı? Oranın insanı ni tanıdın mı? Kulaktan dolma bilgilerle insanlara karşı ön yargılı davranıyor kendiniz kaybediyorsunuz hep. Burada sonra Kürtler değil türkler değil burada sorun ırkçılık yapmak. Ayrıl yapmak. Bir kere hiç bir insan oğlunun bunu yapmaya ne hakkı neden gücü. Onu Allâh yarattı sen gidip de ona laf ederek bir nevi Allah'a sen bu insanı bu ırkı iyi yapamadın diyorsun.
@oktayciki - +1 yıl
Ben 1 sene Yüksekova'da yaşadım. Ben burada askeri ücrete calisirken onlar orda günlük 5 bin TL kazanıyor adalet istiyorlar hak istiyorlar bide türkiyenin tek sorunu bunlar... ben ırkçılık yapmıyorum irciligin tanımını öğrenin lafa gelince ırkçılık oluyor dimi ben doğruları söylüyorum
- +1 yıl
Kimin toprağını kime veriyorsun sen 😁 bu topraklar hem Türklerin hem Kürtlerin hem lazlarin hemde zazaların
Sen hiç haberler de Diyarbakır da yapılan eylemlere bir minyon kişi katıldı (tüm şehir nüfusu)
Veya Hakkâri de polise ateş açılan eyleme katılan pkk yanlısi kişi sayısı 800bin olduğu ortaya çıktı (tüm şehir nüfusu).
Genel de ne duyarsın sen? En fazla taş çatlasa 500 kişi derler çünkü neden? En fazla o ilde 500 vatan haini varda o yüzden. Yani sen sen ol herkesi bir tutma.
@oktayciki çünkü senin düşüncen çok sağlıksız. Mesela türkler den bir katil çıksa ve senin düşüncene göre yola çıksan tüm Türkleri katil mi ilan edecez - +1 yıl
sevmiyordum bu adamın yorumlarını itici geliyordu ilk defa yazdığı birşey sempatimi kazandı. Ağzına sağlık.
Yok öyle bir şey sadece bu ülkeye PKK sorununu kürt sorunu gibi gösterenleri sevmiyoruz biz.
Yoksa hepimiz insanız Türk, Kürt, Laz, Zaza, Çerkes hepimiz bu toprağın vatandaşlarıyız.20 Yorumla
+1 yılKürtleri severim, Ermenileri vatan hainlerini sevmem Yani pkklıları, Daha net söyleyim Hdplileri.
01 Yorumlaİnsanları ırkına göre ayrım yapanlar zaten insan değillerdir. Aslında söylenecek cok söz varda burası yeri değil
10 YorumlaBende Kürdüm. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygi gosterin ve dıslamayin
60 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDağa çıkanları dağa çıkanları destekleyenleri sevmiyorum gebersinler gerisine lafım yok
50 Yorumla
+1 yılAsıl soru su olmalı bir ırka toptan nasıl düsman olunabilir?
30 YorumlaDiğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. ben bazı kürtleri sevmiyorum
onlarda herkese göre malum..60 Yorumla
+1 yılHer kurtu degil cogu kurtu sevmem kizlari abaza erkekleri fosforlu kirmizi sari cakma adidas polarin altina kundura giydikleri icin
20 Yorumlaziya gökalp ne diyor bir kürdü en çok türk sever bir türküde en çok kürd sever... gökalp d. bakırlı bir sosyolog aynı zamanda türkçü
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni bir bayrak istiyorlar. Bu ulke butundur. Ikiye bölünemeyiz
80 YorumlaBenim en yakın arkadaşım kurt? Hiçte kötülüğü olmadı bana karşı neden sevmiyim oda benim gibi insaj
21 YorumlaYok öyle birşey insan olanı herkes sever. Yalnız vatan hainliği yapanları tabikide sevmiyorum
20 Yorumla
+1 yılUlkeyi bölmeye calisan kimseyi sevmem ve su an da Kürtler
70 Yorumla- Diğer konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir davranışım yok çevremdede böle bişey duymadım
00 Yorumla Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kürtleri degil kökü ermeni olan kürleri sevmiyorum araştırsan ermeni soyundan gelen kürt görünümlüler var
70 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelleme doğru değil sevdiğim kürtlerde var sevmediğim türklerde
00 Yorumla
+1 yılHepsi için demiyorum ama benim askerime sıkan vatanımı bölmeye çalışan onlar değil mi arkadaşım.
30 YorumlaGenel konuşma ben Türküm ama her insan benim için değerli ve ben hiç bir zaman Türk olarak Kürtleri sevmiyorum demedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kürdüm Beni sevmeyen ölsün be :D saka bir yana daha once hic karsilasmadm
30 Yorumla
+1 yılKim diyor adam olan her kezi severiz götü kalkan her kexi...
10 Yorumla
+1 yılyok öyle bir şey yaa ama eline silah alanı kim sewilir bilmem ki
10 Yorumla
+1 yılHepsi değil ama tanıdıklarımdan bazıları şımarık veya saygısız oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sevelim ki daha ne yapsınlar yanımda ölseler sallamam bile
70 Yorumla
+1 yılGenel olarak sevmediğim doğrudur.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim sorunumuz kürtlerle değil kürtleri kullananlarla mübarek din kardeşim.
30 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kürtlerle bir sorunum yok pkk yandaslariyla var
50 Yorumla
+1 yıl:/ :/ :/ artık açıklama yapmıyorum bu sorulara
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum işte itici geliyorlar
90 YorumlaNiye sevimiyorlar bizi :)
22 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyordu kadının ençok şiddet gördüğü bölge doğu değil namusuxluğun belki en az yaşandığı bölge kaçaçakçılık yanı sınırdan geçip urun getirip Türkiye de satma işsizlikten vergiye gelince batıda bir fabrikanın kaçak kullandığı elektirik doğuda bir şehri aydınlatır ayrıca zamanında ve teröre karşıyım ama onunda maalesef sebepleri varmış belki empati yaparsan anlarsın
+1 yılkürtleri sevmıyom diye bırsey yok
10 Yorumla
+1 yılBen de kurdum cokta umrumuzdaydi :D
30 Yorumlasevmek zorunda değilim sevmiyorum
60 Yorumla
+1 yılKim sevmiyormuş bakalım onları?
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği