Başörtüsü takmak istemiyorum açılmak istediğimi aileme nasıl söylicem? ve Atanacağım başka şehri nasıl yazıcam?

Açılmak istediğimi nasıl söylicem? Atanacağım başka şehri nasıl yazıcam? Merhaba. Öncelikle bana dinle ilgili vaaz vermeyin düşüncemi açıklama konusunda yardım. Ben 7 yıl önce kapandım ailemin çocukluğumdan beri ısrarı, dayı , teyze , anne baba sözleri ile kapandım direnemedim küçüktüm. Kapandım çünkü eninde sonunda beni kapatacaklar üniv. de okumayacağm deyip kapandım. Hiç mutlu olmadım isteyerek kapanmadım. Herkes çok yakıştığını söylüyor ama örtü yakışması için takılmaz kalpten severek layığı ile yapılması gerek. Üniv okudum atanacağım artık başkasının kararıtla yaşamaktan bunca yıldır bıktım haketmediğim bişeyi taşıyorum çünkü ben layığı ile yerine getirmiyorum ve hiç ama hiç mutlu olmadım aksine kapandıktan sonra namazlarım dini vecibelerim dahada geriledi. Ben dinden çıkacağım demiyorum tesettüre saygım sonsuz ama ben yapamıyorum. Ailem çok sert ve baskıcı bunu o onlarla paylaşabilirim hiçbir fikrim yok. Yani babamın din konusunda başörtüsü konusunda yaptıklarını anlatsam sayfalar sığmayacak. Beni 16 Yaşında kapan çık kimliği fotoğraf çektireceğiz dedi bişey diyemedim 1 hafta yataktan çıkmadım babam beni kapattı diye psikyatriye bile götürdüler sanki sorunumu bilmiyorlarmış gibi. Dinde zorlama yok 25 yanındayım ama bunu onlara halen açıklayamıyorım kendi kararlarımı alamıyorum. Sürekli aptal, gerizekalı lafları. Iki defa erkek arkadasım oldu sadece canım ben dışardayım diye mesajını gördü. birinde hem çocuğu hem beni vurdu ağzım burnum kanadı. Ikincisidede yine tekme tokat vurdu kaşım patladı. bunlar en küçüğü daha anlatsam sayfalar alır
Başörtüsü takmak istemiyorum açılmak istediğimi aileme nasıl söylicem? ve Atanacağım başka şehri nasıl yazıcam?