Bu façaysa benimki neydi bilmiyorum cok uzulmustum bende o anki acımı kendime zarar vererek yok edebilecegimi dusunmustum ama yanilmisim hala izleri var her gören degisik gozlerle bakiyo bu yaptiklarinin izi kalmaz ama daha kalıcı olabilcek hatalar yapma bence canım
Bunlar kedinin tırnak atması gibi bir şey. Bazi sebeplerden dolayi yurtta kaldım kollarimin üst tarafı berbat resmen yarım kollu falan giyip geziyorum sicaklarda bile. Aptallik bu sakin yapma yaptiysan da bio oil falan kullanmaya başla hemen sonra çok utanirsin.
acızlık basıtlıkten baska bır sey degıl emanet olan bu beden bu can bıze ALLAH ın emanetı ıken nasıl zarar verıyorsunuz hesabını nasıl vereceksınız ALLAH akıl versın
Yorumlarda bir çok kez buna benzer şeyler yazmışsınız Saçma gereksiz boş gibi şeyler yazmışssınız ben size söyliyim bir insan neden mi faça ya da jilet atar? çok fazla derdi olduğu için onlara çözüm bulamayıp kafayı yiyenler için faça atarlar başkasına zarar veremedikleri için kendilerine kıyarlar işşsizik mesela millet iş bulucam diye kafayı yiyor aile baskıları kimseye birşey anlayamadıkları için kendilerine anlatırlar çok yanlız oldukları için etrafında ne arkadaşı ne de ailesi olmadığı için büyük bir depresyona bunalıma girer vr etrafın da kimse olmadığı için kimseye içini dönemediği için kendi canlarını yakarlar çünkü sürekli bişiyleri düşünüp uyuamazlar ve faça atınca yorulunca hiç bişi düşünmeyip orda uyuya kalıyorsun
En İyi Cevaplar