Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba,
Converse Makinede Yıkanır mı? Kaç Derecede Yıkanır?
Converse makinede yıkanır mı?
Merhaba, Converse ayakkabılar her zaman popülaritesini korumuş ayakkabı türlerinden biridir. Oldukça hassas olduğu için genelde elde temizlemesi önerilmektedir ancak bir kaç püf noktasına uymak şartıyla Converse ayakkabılarınızı kolayca makinede yıkayabilirsiniz.Converse Makinede Zarar Görür mü?
Birazdan size vereceğim püf noktalarını uygularsanız ayakkabınız zarar görmeden güzelce yıkanacaktır. Seçilen program, suyun derecesi ve sıkma devri ayarı dok önemlidir. Hatta sıkma ayarını kapatırsanız daha iyi olabilir. Ancak yine de gönlünüz rahat olsun çünkü ayakkabı yıkama aparatı zararı minimuma indiriyor.
Converse Makineye Atılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Converse nasıl yıkanır, temizlenir?
Fotoğrafta gördüğünüz gibi ayakkabı yıkama aparatları vardır. Bu aparatlardan alarak ayakkabılarınızı rahatlıkla yıkayabilirsiniz. İlk olarak ayakkabılarınız fazla lekeliyse çayır, çimen, toprak vb kirleri Converse üzerinden temizlemelisiniz. Ardından kesinlikle ve kesinlikle ayakkabı bağcıklarını ayakkabıdan çıkarmalısınız. Ardından resimde görmüş olduğunuz aparatın içerisine ayakkabı ve bağcıkları güzelce yerleştiriniz.Converse Ayakkabılar Kaç Derecede Ve Hangi Programda Yıkanır?
Converse ayakkabılar kaç derecede yıkanmalıdır?
Converse ayakkabılarınızı yıkayacağınız en uygun derece ayakkabınızın rengine göre değişmektedir. Ancak en ideali Hassas Yıkama veya Elde Yıkama programında 30 - 40 derecedir.
Converse beyaz renkse 40, renkli ise 30 derece makul bir sıcaklıktır. Hatta soğuk suda bile yıkayabilirsiniz. Hassas Yıkama ve Elde Yıkama programlarının özelliği ise tamburun yavaş ve düzgün bir şekilde dönmesidir.En Doğru Çamaşır Deterjanı Seçimi Ne Olacaktır?
Ayakkabın beyaz renkte ise Rinso Deniz Mineralleri kullanmalısın, Renkli ise Rinso Aloe Vera Sıvı Deterjanını kullanabilirsin. #TabiTabiRinso
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ok yıkanmaz üstündeki Yıkama etiketi de ayakkabı parçalansın diye bir saka
00 Yorumla
- +1 yıl
zarar görür yıkanmaz
00 Yorumla
- +1 yıl
Yikaniyor bir zarar görmüyor.30 derecede hızlı program da yıkayın.
00 Yorumla
Düşük derecede yıkanabilir ancak orijinal Converse ise.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Zarar verir elde yıka. Kullanmadığın bir diş macunu ve fairy kesin çözüm lekelerine :)
01 Yorumla- +1 yıl
Diş macunu nerden çıktı ya diş fırçası olacak :D :D
Temizlik İpuçları konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben beyaz conversi 3-5 kere yıkattım kenarları aşındı sadece
00 Yorumla- +1 yıl
Yıkamasan daha sağlıklı olur açılacaktır kenarlardan
10 Yorumla At gitsin deterjana abanma
00 Yorumla- +1 yıl
Ben o makinaya bir daha çamaşır atmam :)
00 Yorumla - +1 yıl
Zarar Görmez Kısa Programda Yıka.
00 Yorumla düşük derecede yıka bişey olmaz.
00 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır filesine koymadan atma kopar
00 Yorumla Düşük ısıda düşük devirde, sıkmasız yıka
00 YorumlaTemizlik İpuçları konusunda 6,9b cevap paylaştı. yıkanabilir pamuklulara al yıka
00 Yorumla- +1 yıl
evet yıkanır ben çok yıkladım :D
00 Yorumla Temizlik İpuçları konusunda 5,1b cevap paylaştı. 40 derecede yıkanır
00 Yorumlayıkanır
00 Yorumla- +1 yıl
yıkanır
00 Yorumla - +1 yıl
Yıkanır.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Poşetin içinde yıka
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yıka