Sözün tamamı şöyle: Yaptığım şey evrenin başlangıcının bilimsel kurallarla açıklanabileceğinin mümkün olduğunu göstermekti. Bu sayede, evrenin başlangıç kararının bir Tanrı'ya başvurularak açıklanmasının gereksizliği ortaya çıkar. Bu bir Tanrı'nın olmadığını kanıtlamaz, sadece Tanrı'ya bir ihtiyaç olmadığını gösterir.
Ahahahahahahhaahahh gece gece iyi güldüm ya canım benim sen çok geriden geliyosun ama bildiginiz uzere aya ilk adim atan neil armstrongda dunyaya geldiginde ilk bu aciklamayi yapmisti
Hawking Tanrı ile ilgili sorulan soruya "Evrenin oluşumu bilimin gerçekliğine dayanır. Ama bu hiçbir şekilde, Bilim Kuralları'nı koyan ve onları da yaratan bir Tanrı olmadığı anlamına gelmez..." cevabını verdi. Bundan nasil islam askini ya da pluton fotolarindan sonra musluman olma karari verdi gibi seyleri cikarabiliyorlar anlayamiyorum. Hawking, "evrenin oluşumu bilimsel bir gerçekliğe dayanır ve bu Tanrı'nın olmadığı anlamına gelmez" dedi. Tanri vardir demedi, muslumanim hic demedi. Paylastigin resimdeki cumleyi paralel evrende bile soylemedi. Yanlis bilgi almissin. Cogu haber de yanlis ve atmasyon bilgi veriyor zaten. Yanlis cikarimlarla kafa bulandiriyorlar.
Sadece bir söz söylemiş diye duydum; ""evrenin oluşumu bilimsel bir gerçekliğe dayanır ve bu Tanrı'nın olmadığı anlamına gelmez" demiş.. Bu Müslüman olduğunu kanıtlamaz, Deist de olmuş olabilir, belki de Hristiyan olmuştur..
En İyi Cevaplar