Direksiyon sınavı ne kadar sürüyor?
Duyduğuma göre 45 dakika doğrumu zaman hemen geçiyormu :) çok korkuyorum.
Duyduğuma göre 45 dakika doğrumu zaman hemen geçiyormu :) çok korkuyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer senin kullanma süren 5 dk bile olmaz rahat ol. sıra sana gelince şöför koltuğuna oturduğunda ilk önce emniyet kemerini bağla sonra aynalarını ayarlıyormuş gibi yap. sonuç geçtin. hadi kolay gelsin
45 dakika mı:D Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün:) Benim ortaokul hocam denk gelmişti sınavda sakin ol ve sür bakalım dedi:) Ortalama 2 dakika sürdü sürmedi:)
İsimle çağrıldın arabaya bindin vitesi 2'ye taktın biraz ilerledin 40'dan yukarı gaza basma sakın. bir U dönüşü geri geldin.Göz açıp kapayana kadar geçti
:)) Ve en önemlisi rahat ol.Ben bindim hiç alıcam ümidim yoktu, arabaya kemeri taktım aynaları unuttum.Kontağı çalıştırdım kalkışı yaptım Müfetttiş bana aynalar diye hatırlatma yaptı.Bende espirili bir dille ona cevap verdim.Aslında bazıları konuşmaz ve sevmezmiş ama bende şeytan tüyü var kesin haha fıstık gibi gittik geldik hiç hata yapmadım.Bende şaşırdım arabayı çok rahat kullandım ve 95 aldım.5 puanı aynalar yüzünden kırmış eh o kadarda olsun :))
Cevap
11Cevap
sanırım onun gibi sozlu direksiyon dımı arkaya otuyorlar soyle sur boyle sure felan sakın olacan musterı tasır gıbı surecen bıtecek
5 dakika civarı sürer. iyi şöför kötü şöföf belli ediyo zaten bu süre içinde kendini
yok ya 45 dakka istanbul turumu atacan 5 dakka bişey altı üstü.
her ilçenin parkuru var oranın uzunluğuna bağlı,hiçbir parkur bu kadar uzunda sürmez senin hızına kullanmana bağlı 10-15 dk sürüyor
tahmini 500 metre ya gidersin ya gitmesin ama sen 500 metreyi 45 dk gidersen onu bilmem :)
45 dk mı kim dedi bunu sana. Benim 10 dk surdu. en fazla 3.vitese kadar cıkardılar.
benim 10 dk geçmişti hade yeter fazla mazot yakma zaten geçeceksin dediler :D
ne 45 dakkası ya 2 dk bile sürmedi ilerden dubalardan döndüm tamam yeter in dediler ):))
sıra çok olursa o kadar ama senin için 5 dk falan veriyorlar
5 dk sürdü
30 dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar