Artık dayanacak gücüm kalmadı, ne yapacağımı bilmiyorum..

Aldığım her nefes, uyandığım her yeni gün benim için sadece koca bir işkence.Sürekli dua ediyorum sürekli yardım istiyorum O'ndan ama değişen hiçbirşey yok, aksine herşey daha da kötüye gidiyor..Bir insanın hayatında herşey mi bu kadar kötü olabilir anlayamıyorum bir türlü,bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum.Canım okadar yanıyor ki nefes bile alamıyorum, omzumda öyle bir yük varki eziliyorum artık altında.Benim bir hayatım vardı, sevdiklerim vardı, severek yaptığım şeyler vardı, ideallerim, amaçlarım vardı hayata dair.Küçücük bir derdim olduğunda bile hemen yanımda olan dostlarım vardı.Ama yaptığım hatalardan dolayı hepsini kaybettim.Suçun tamamı bende de değildi aslında böyle olacağını asla tahmin edemezdim ama çok daha farklı davranabilirdim.Sevdiğim kim varsa, ne kadar insan varsa hepsini kaybettim.Hayatımda hiç bukadar yalnız ve değersiz hissetmedim kendimi..Severek yaptığım, sevdiğim hiçkimse yok,geleceğe yönelik bir amacım yok..Yalnızca geçmişimle yaşıyorum.Pişmanlıklarım öldürüyor beni.Kimse onlar gibi değil,okadar özlüyorum ki..Ailemin üzüleceğini bilmesem bir dakika daha durmazdım ölmek için.Ama olmuyor yapamıyorum işte..Ne yapacağım arkadaşlar bir tavsiye verin nolur
Artık dayanacak gücüm kalmadı, ne yapacağımı bilmiyorum..