Artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum?

Birisini seviyorum uzun zamandır seviyorum onu yani başlarda çok güzeldi her şey zaten hep öyle olur sonra işte baya küs kaldığımız zamanlar oldu bizim altı ay üç ay beş ay neyse hep öyle oldu yani kendisi hep gel gitli birisiydi hep öyle oldu neydik belli değil ama aşığım yani ben ona şimdi de konusmuyoruz görüşmüyoruz başka birisine inanıp beni dinlemeden hiç konuşmadan bitirdi o aramızdaki diyalogu yani hep üçüncü kişiler yüzünden bitti ya da onun hayatındamı rolüm o kadardı bilmiyorum çok destek oldum ona kimseyi dinlemedim herkes yapma etme dedi duymadım bile kullanıyor seni dediler şimdi gitti işte hala çok özlüyorum onu tek başına üstesinden gelirim atlatırım sandım ama bir de üstüne akrabayız uzaktan onlarla muhabbeti geçiyor ismi geçiyor resmini görüyorum ailesiyle karşılasıyorum filan kendisi hiç karşıma çıkmıyor o günden beri yani bilmiyorum unutamadım yazmadı bende yazmadım ama artık yanı kavgaysa kavga düzgün konuşmaysa düzgün konuşma yani bir şey olsun istiyorum çünkü hiç dinlemeden gitti bilmiyorum kendince sebepleride doğru da olsa ama bende kullanıldım bu durumda

Artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum?