stephan hawking mi ? albert einstein mi ? Hangisi daha zeki ve bilime katkısı olmuş insandır?
Stephan hawking
Albert einstein
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha zeki veya hangisinin bilime katkısı daha fazla bilmem ama Einstein'ın reklamının daha iyi yapıldığı kesin.
yani hawking'in hakkımı yeniliyor diyosun ?
Hayır, Einstein fazla abartılıyor diyorum.
ateist misini sen ?
Evet, neden sordun?
Anlamıştım :D Çünkü ateistler Einstein ve newton'u pek sevmezler Tanrı varlıgı kesinlikle kabul ettikleri için :D normalde bilim de bilim derler ama Einstein ve Newton'u begenmezler :D:D.
Hayır, Einstein'ı sevmiyorum demiyorum, sadece gereğinden fazla abartılıyor..Ayrıca, ben Einstein'ı ateist biliyordum ama neyse :)
Einstein'in mi ateist :D:D:D dostum iyi araştır tarihini :D dinsiz bilim kör,bilimsiz din topaldır demiştir adam :D.
Neden araştırayımki bana ne Einstein'ın inancından :)
einstain i hiç sevmem fizik derslerinde başıma oldu
:D:DD.
Karadenizliler tabiki. Hepsi zeki hepsi birer dahi. Yurdum insanı bi tane :D
yanlız 12'den sonra :D..
hahaha :)
bu arada çok güzelsin :D karadeniz kızları hep mi taş olur yaa :/ lavaboya bile gitmiyorsun galiba :D.
Yok üşendiğim için gittim kendime bi tane lazımlık yaptım karadenizliyim ya kendi imalatım ona yapıyorum ordan annemler tuvalete döküyor. Hey Allahım yarabim :D Karadenizli değilim ben akdenizliyim antalyalıyım sonuçta Türkiyeliyim.Karadenizli kızlar güzel diye bişey yok namuslu olan her kız güzel. Ne diyorum ben ya neyse işte bi dahakine profilime iyi bak :D
tamam farketmez ama çok güzel çekicisin :D yanİ Türk kızları arasında istisnalardansın :D:D Lavaboya bile gitmiyosundur espriside erkeklerin Güzel kızları mıçmıyormuş gibi düşünmesinden dolayı yani :D çok güzelsin harbi yaa başım döndü bi su içip geliyom :S:S.
seni gördükten sonra nasıl olayım :/ harbiden yaaa senin güzelliğin diğer kızlar için haksızlık ::S:S.
lütfen cevap verirmisin?
o işaret ne anlam ifade ediyor ?
eklermisin beni lütfen istek gönderdim sana :S:S inanamıyorum güzelliğine.
inandım zaten :S lütfen ekle beni istek gönderdim sana >3
seninle aynı yerde olsak nasıl kapardım seni görürdün çok yakışırdık birbirimize >3
allahım seni niye benim karşıma çıkarmadı yaaa :((.
eklermisin beni lütfen yaaa lütfen diyorm bak.
bak şimdi sana istek geliyor hemen çok gönderdim ama kabul etmedin uyuz :D.. şimdi gönderiyom nickimin baş harfi X tamam mı nan ?
einstein daha çok tanınmış. bu nedenle herkes ona yöneliyor.
sizce?
hıımm :D.
Cevap
8Cevap
bu videoyu biliyom ahahahahah :D..
Hah çok iyi ya.
Ikisi de degil. link kendi icimizden cikan bu adam.
Burada biraz milliyetçi yaklaşacağım.Einstein memleketlim o yüzden seçimim o.
yahudimisin mk :D.
:D:D
İkisi de
Einsteine bir tane ya:) Bir de Nicola Tesla diyorum.
İkisi arasından Einstein ama Newton ve Pisagor'u daha bi' çok severim.
Einstein ve Newton ateistlerin düşmanıdır :D:D tanrı varlıgına inandıkları için :D
Ben daha bilimsel yaklaştım konuya. Din boyutu ile ilgilenmiyorum.
absürd bir karşılaştırma.
Neden ikiside fizikçi ?
Einsteinin yaşadığı dönemdeki bilime bakış ve bugünkü bakış arasındaki büyük farklılıklar var.Einstein,eserleri ve kitapları yakılan,ölüm tehditleri alan bir bilim adamıydı ve savaş döneminde birçok ülkeye göç etmek zorunda kaldı.Ortaya koyduğu kuramlar ve araştırmalar ilk olma özelliği taşıyordu.Stephen Hawking de çok büyük bir bilim adamı fakat Einstein hayranı olduğunu biliyorum.bu karşılaştırma Şems ile Mevlana karşılaştırmasına benzer.
bence sana göre hawking daha büyük bi bilim adamı.
Böyle sidik yarıştırma sorularını bırakın
ben 2sinden de daha faydaliyim
vay anasını :D.
Noam chomsky :(
D:D:D:D:DD:.
Wth
Albert Einstein
lionel messi :)
bi alex değil yinede :D yaa sizce hangisi ?
nasıl yani :D.
neyse konuya dönelim eğer cevabın varsa cevap ver :D..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar