@Poseiiidonn 😂
@Bocukun-ocuguyum🍫
@adıyook 🍫
Çoban yıldızının yıldız değilde venüs olduğunu ögrendiğimde yıkılmıştım sdfg gitti tüm ormantizm
yıldızları ilgin varsa seni aklımın bir köşesine yazdım :D neden hayal kırıklığı, venüs güneşe en yakın 2. gezegendir yani bir o kadarda parlaktır, Parlak olduğu için dünyadan rahatlıkla görülebilir onun için halk tarafından çoban yıldızı olarak bilinir :D hem neden romantikliğe bağladın merak ettim :D
Detayin nesini degerlendirim kendi kafandan mi uydurdun 😄😄 beni anlatan emoji 😇😇😇😇 bu 😇
Hi hii aynen 😇😇😄😄 e madem oyle soyliyim telefonun suya girerse telefonu ac parcalarini pirince koy 3 gun beklet icindeki nemi alir 😇
Uzay cok buyuk her ne kadar sonu yok deseler de vardir sadece insan beyni bunun icin yetersizdir sana da bisi begendirmiyoz ya 😔
şu an aklima gelmiyor cikmam lazm gelince yazacm sana ôzel 😄
Tamam 😄😄
Ben geldm de o eksiyi kim attı ya -_- evet ôzel bilgiyi söylüyom dünyanın yüzeyi bowling topundan bile daha pürüzsüzmüş dünyada en yüksek dağ ile en derin okyanus arasindaki mesafe dünya yüzeyinin sadece 5000 de birini olustururmus yani oyle duydum umarm dogrudur 😄
en yorgunu benı anlatır
Cevap
5Cevap
Cok bilgilendim ya kahretmesin benim emojimmmmm ( 😂) ki biliyosun zaten 😂😂😂
😂😂😂
😩 bende tam olarak böyle ve ⊙︿⊙ böyle.
Bu arada detay iyiymiş 😄
😏😎 benimki böyle akideş
' 🙎😈 ' tam anlamiyla bu..
Beni anlatan ✈ bu ☺
tarifsiz duygular icerisindeyim.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
😩 😩 😷 midesi bulanan birisi nasil olursa oyle
beni anlatan emoji daha cıkamadı :D
Hepsini biliyordum :d
emoji ne l*n turkçe konus !!!
Budur 😌 :D
😍
bu
😪😪😪😪😪😓😷
😤 bu.
</3 bu.
😏 bu
😐 bu sanırım :Dd