Arkadaşlar biraz önce camda sigara içerken (oruç tutanlardan özür dilerim) karşıdaki kavak ağacından düştüğünü gördüm ve yavru olduğunu farkettim biraz izledim başına bişey gelmemesi için yanıma yastık kılıfı alıp indim yakaladım eve getirdim büyük bir kafesim vardı önceden kınalı keklik beslediğim onu getirmeye kömürlüğe ineyim dedim kuşu odama bıraktım kendini sağa sola vurmaya başladı sonra yoruldu böyle kaldı fotoğrafladım, uçmayı bilmiyor birazda kuvvetsiz şırıngayla mama enjekte etmeyi düşünüyorum acaba soluk borusuna kadar mı nasıl besleyebilirim?
Saksağan yavrusu evlat edindim :D lütfen yardım eder misiniz?
Merhabalar öncelikle şu an aynı olayı bende yaşadım benim elimde de şu an bir yavru var sizinkine göre biraz daha büyük sadece. saksağanlar et üzerine sürekli protein ağırlı besinler ile besleniyor muş bende tavuk ciğeri aldım onu uzun uzun kestim solucan gibi azına tutunca direk yutuyor bilgin olmasını istedim pek lapa vs tarzı tavsiye edilmiyor etcil ve leşcil bir türmüş
Yanıt için çok teşekkür ederim kafeste yine kendini sağa sola vuruyo birazdan çer çöp aramaya cıkacağım inşallah balkonda yaptığım yuvaya bırakınca yine kendisini atmaz aşağıya
Olay dün gerçekleşmişti bugün balkona tünek yaptım epey geniş etrafıda güzelce kapattım keyfi yerinde kursağını kontrol ederek buğday ezmesi basıyorum sulu, bulgur falan basıyorum gayet iyi şu an teşekkürler
Olay dün gerçekleşmişti bugün balkona tünek yaptım epey geniş etrafıda güzelce kapattım keyfi yerinde kursağını kontrol ederek buğday ezmesi basıyorum sulu, bulgur falan basıyorum gayet iyi şu an teşekkür ederim ilginiz için
Hastalıklı değil gayet sağlıklı fakat yavru olduğundan ve yabani olduğundan kendini uçamayıp sağa sola vurdu, yuvadan düşüşüde galiba uçma isteğinden. inşallah anlayan bir arkadaş yorum yaparda uçmayı öğrenene kadar sahip çıkarım.
En İyi Cevaplar