Eşinizi veya sevgilinizi hiç koltuk altı kıllı gördünüz mü gördüyseniz tepkiniz ve hissettikleriniz nelerdir ?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyurt dışındakiler genelde bu tür konularda biraz daha boşlar, yabancı arkadaşlarım çok oldu ama hiç birisi kıl tüy kesmez gördüklerim en azından öyleydi. bizim aile terbiyemiz ve ahlaki durumumuz sebebiyle daha temiz ve titiziz bu konuda. o yüzden pek sorun yaşamıyoruz. rahat ve temiz bir ortam sağlıyor bize bu.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. benim için farketmez az çıkmiş görünende etkileyici ve sexy olur benim için
14 Yorumla- +1 yıl
hmm oda güzel zaten normalde kadın kokusunun kimyasını östrojen hormonu etkiliyor ve bu da genellikle erkeğin beyninde uyarıcı bir etki bırakıyor. yani koltukaltı olsun başka yerinde olsun çamaşırına geçmiş kokusu bile insanı heyecanlandırır koku duyumuzu iyi kullanmalıyız kendi doğal koku parfümden daha etkilidir kısaca benim için terli olması ve kıllı olmasıda heyecan vericidir sonuçta bu konu hakkında ben çok fazla konşabilirim burası yetişmez bile
Bayanların illaki alması lazım hoş görüntü değil ama erkeklerde koltuk altını alsın, onlarda bile itici.
10 Yorumla
+1 yılbağzen erkeklere yakışıyor ama bayanlarda böğğ olmaması gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşımın koltuk altında kıl gördüğümde ben link
10 Yorumla
+1 yılAnnemin eskiden koltuk altı kıllarını gördüm çok hoşuma gitti annem babam ayrıldılar ayrılmasalardı şimdi ellerdim annemden kıllıydı ben kıllı amdan doğdum kılları onda çok seviyom
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. temiz olmalı tabiki. bide siz karsılastınızmı bilmem kesinlikle ter kokmayan insanlar war ole bi sewgilim wardı bahsi gecen yerinden öpmeyi sewerdim aaah ah:)
10 Yorumlakoltuk altından bahsediyorsunuz . hertaraf kıllı :)) zamanı yokmuş acısına dayanamıyormuş. çak böyle kızlar gördügüm kadar ..
02 YorumlaKoltuk alti ettek yine gorunmuyo SAKALLI BIYIKLI AMCAM GIBI GEZEN KENDINE KADIN DIYEN YARATIKLAR VAR gormedinizmi hiccc
00 Yorumla
+1 yılgörmek ne kelime öptüm yaladım bile..sahibemin koltuk altı fetişistliği vardı öyle işte..hatta film sektöründe armpits diye geçer..benim için hoş değildi ama yaptım işte :) köleyim sonuçta :) :) :)
00 Yorumlaöyle bir şey olamaz dikkat ettiğimi bildiği için kıllı gelme gibi bi lükse sahip değil
00 Yorumla
+1 yılgörmedim görmek te istemem, insan biraz dikkat eder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılAllah göstermesin ... :) Yemek yiyorum şurda kıl tüy muhabbeti olmadı hiç :)
00 Yorumla bay bayan farketmez temiz olmalı ve roll on kullanılmalı.
10 YorumlaKıl'a kadında tahammülüm yok. Erkekte ise koltuk altınızı alın be kardeşim diyorum :S
11 Yorumlagörmemezlikden gelirdim ,iğrenmem yada tiksinmezdim ..ama devamlı aynı durumla karşılaşırsam , fikirlerim değişir onunla ilgili
10 Yorumlagörmedim. kıllı görseydim kes derdim. yoksa sen yakalandın mı sevgiline?
08 Yorumla
+1 yılsevdilimin mahrem yerlerini orasını burasını incelemem oda göstermez zaten
01 Yorumla
+1 yılantalyada otobüste bi turistinkini gördüüm iğrençtii be insanın sevesi kalmıyoo
00 Yorumlagördüm normal karşıladım onunda bi sexüel amacı var demek ki
00 Yorumlabence temiz olması daha sağlıklı ve güzel olur partnerinize karşı daha temiz ve sexsi gözükrsünüz
00 Yorumla
+1 yılnormal bir tepki görmemezlikten gelirim iğrenme falan olmaz.ama kokuyosa iğrenirim.
00 YorumlaGördüm, gayet normal.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGördüm cinnet geçirdim sonrasını hatırlamıyorum :))
01 Yorumla
+1 yılçok şükür hiç görmedim. Onlarda bende görmediler;)
00 Yorumla
+1 yılgördüm tabiki.gayette normal ne var ki_?
30 YorumlaKıl olmasın hatunlarda baksınlar kendilerine.
00 Yorumla
+1 yılkil tüyden cok tiskiniyorum ya kizardim görsem
00 Yorumlayok görmedim allaha şükür :Dhepsininki kesilmişti.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. görmedim ama*kılı vardı kızın
00 Yorumlagörmedim
görsem çok sinirlenirdim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır görmedim...
00 Yorumla normal bişey bu kadar tepki göstermeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmedim.temizdi hepsi
00 YorumlaEşim yokki göriyim
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri