”Batın” ismi sizce nasıl? Çocuğuma koysammı? Yanına hangi isim yakışır öneriniz var mı?
Güzel isim
Kötü isim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Marjinal olacam diye totonuzdan isim uydurmayın çocuğun ilerde psikolojisi bozulur.
Koyun işte ahmet, mehmet, hasan, hüseyin bişey.
Gözle algılanamayan , zaman ve mekana nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegane olan. Allah ın 99 isminden biri
Çocuk erkek mi kızmı?
Erkek
Allah'ın isimlerini doğrudan çocuklara koymak doğru değil. Zaten koyanda olmadığıından alışılmış değil.
Öyle olduğu için ömer ismi ile koymayı düşünüyorum
İki ayrı isim değilde mevcut manayı değiştirecek bir şekilde konulabiliyor abdülbatın gibi. Allahın kulu manasında oluyor.
Ya güzelde dalga geçmeye çok açık bir isim geleceği düşünmek lazım
Sırf orijinal olmak için konulan antin kuntin isimler vol 12345.
Gözle algılanamayan , zaman ve mekana nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegane olan. Allah ın 99 isminden biri
Cevap
17Cevap
Arapçasına bakacağınıza önce Türkçesine bakın...
Batın ne demekmiş ondan sonra koyun sanki Arabistan'da yaşıyoruz..
Çocuk senin koyacak olan da sensin ama gereksiz arkadaşları tarafından dalga konusu olabilir çocuğun geleceğini yıkmayın şimdiden
Modern değişik isimleri sevmem ondan hoşuma gitmedi
Gözle algılanamayan , zaman ve mekana nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegane olan. Allah ın 99 isminden biri.
Allahın sıfatlarından olacağı için dusunmeknlazim yarin bir gün kızınca yeri gelecek küfür edeceksiniz unutmayın
Ya nerden buluyorsunuz şu isimleri eski sevgilimin ismi bence koymayın allah korusun benzer falan. dd
Ahaha 92% kötü isim denmiş.
"Gözle algılanamayan , zaman ve mekana nisbet edilemeyip her bakımdan tek ve yegane olan. Allah ın 99 isminden biri "
diyeceksin, tamam...
Farklı bir isim ama bilemedim yaff söylerken bir şeyler eksik gibi, bilemedim. :/
Kötü , komşunun çocuğunun ismi de Batın hiç hoşuma gitmiyo ismi
O ne yahu esnafa beddua gibi..
kız olursa da çıkın :D
Yaa 😄
bat arapçada delik demek karar senin :)
ben sadece bat kısmının karşılığını yazdım
Bartın olsa hadi neyse ama batın ne *
Bartının anlamı yok bu ismin anlamı var en azından
Illa anlamimi olcak. Anlami var diye cocugu dalga oyuncagi yapicaksin
Değişik koy istersen senin evlat.
güzel isim yeğenimin ismi
batın arapça kökenli bir kelime karnım demek
arapçada karın demek ama diğer anlamlarına bir diyeceğim yok
Bkz: Bir batında 6787 yavru sahibi olan kedi.
Anlamı ne ona gore
e bu cok güzelmiş. Koyabilirsiniz bence. Hem orjinal bir isim.2 isim koyun ilerde birini secme sansı olsun.
Bende öyle düşünüyorum. Diğer isim içinde ömer diye düşündüm
gerci bir sey sorucam Allahın adlarından biri takılıyor muydu insana?:) Cok güzel isinm genede :) Ömer güzel ama daha güzeli de olabilir bence
Tek konulamıyo başka bir isim ile koyulabiliyo
:) aa bak bunu bilmiyodum.
Anlamı neki
Batirin gibi. s. s
Çıkın koy.
İninde güzel
@sezginkara :)
Güzel değil
O ne be!
cabbar koy daha iyi...
Tövbe estağfurullah
Anlami ne?
İnin koy
Berbat
sevmedim
Dostum^^
Güzel değil.
Kötü isim
kötü...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar