Evet bu gece de bir soruyla karşınızdayım :D Ben seçiyor olsaydım Bugs Bunny'i seçerdim :D Bayılıyorum da ona :D Peki ya siz kimi seçerdiniz?

Temel reis olmak isterdim. Reis idolüm ya :)
Onun sayesinde çocukken hep ıspanak yerdim 💪💪
Bana ıspanağı sevdiren adam :)
Ispanak yiyip onun gibi güçlü olacağımı sanırdım :(
caillou kesinlikle çünkü aile bağları çok güçlü dedesiyle bowlinge bile gidiyolar, ben dedeme gidelim desem birsürü küfür yerim :)
s3.postimg.org/eks8rff03/1034503_620x410.jpg
O hikayenin sonunda chen'e tecavüz ediyomuş, olmaz :D
Araştır mutlaka çok ilginç :)
burada yok ama ben cedric olmak isterdim :) hep mutlu sona bağlıyor ve sekiz yaşındayken hayat gerçekten çok güzel :))
Jhony bravoo :D
Yiies :D
Cevap
30Cevap
i232.photobucket.com/.../wallpaper_cart047.jpg
Tazmanya canavarı
birde kimse anlamıyor onu
benim gibi aynen
en gerçekçi çizgi karakter benim de en sevdiğim :D
kimse beni anlamıyor anlatsamda solin
@öyleböylebiri evet haklısın
Eger animasyonlarda sayiliyorsa Notre Dame'in Kamburu-Esmeralda
Sayilmiyorsa: Betty Boop
:) zaten muzikalini yapmistik okulda Esmeralda karakterini canlandirmak cok hosuma gitmisti :)
Kesinlikle redkit. çizgi film karakterleri arasında bu kadar cool olanı görülmemiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=RYzZPsK78Gg ahh ah ne güzeldi eski zamanları hatırladım.
evet kovboylar öyleydi ama redkit hep kızılderili kabilelerine iyi niyetle davranırdı ve redkit'in bölümlerinde hiçbir zaman kızılderililer kötü gösterilmemiştir tam tersine masumdurlar. onların hakkını yemek isteyenler ile mücadele etmiştir redkit çoğu bölümde. sanırım redkiti hazırlayan ekip kızılderililere tarihsel süreç içinde yapılan haksızlıkların bilincindeydiler. bazen garip gelenekleri mizah anlayışı içinde verilmiştir ama o da kızılderilileri küçük düşürmek için değil. redkit çizgi filminde redkit dahil insanlar hep salak salak hareketler yaparlar mizahın öne çıkması için:)
inan hatırlamıyorum belki 1-2 bölümde öyle birşey olabilir ama redkit'de kızılderililerin daha çok sevimli insanlar olarak gösterildiğinden eminim. trenlere saldıranlar daltonlardı genelde:) zaten %90 her türlü pis işi yapan daltonlar oluyordu nadiren bazı bölümlerde daltonların haricinde bir baş kötü karakter çıkıyordu. çok seviyorum redkit'i inan şu an versin oturup 2 saat izleyebilirim:)
Ben onun çok basit düşünmesibi hırsını ve menfaatçiliğini seviyorum:) normalde hırslı ve bencil insanlardan nefret ederim ama duffy de sevimli duruyor sanırım ne yaparsa yapsın kaybedenler kulübü uyeliğinden bir türlü kurtulamadığı için. öyle çizgi karakterleri seviyorum sünger bobdaki planktonu da çok seviyorum o yüzden:)
Su tilkiyle hizli kosan devekusu gibi bir hayvanin cizgifilmi vardi adını unuttum o kus olmayi isterdim :d
Bugs bunny tabiki küçüklüğümden beri hastasıyım zaten şimdi bile tv de görsem oturup izliyorum..☺
tom olmak istemiyorum yorgun halimle jerry pesinden kosmaya niyetim yok, kendi karakterimde kalmayı cogu kisi aynı karakteri sececek, çakmak taş freddy olabilirdim :)
https://i.hizliresim.com/62g3A9.jpg
ahan da bu :D
Sitede sorduğum ilk soru, maziye götürdün beni :)
Powepuff Girls'teki mavi giysili sarı saçlı olan olmak isterdim.
Winnie olmak isterdim yaa arkadasları , yasamı cok guzeller :))
Ben Red Kit seçerdimde Bugs Bunny erkek degilmi yav :/
ben kabasakal olmak isterdim hergün safinazı götürürdüm ne güzel
Ya şu bip bip diye bağırıp kaçan bir tane vardı ya o işte shdjshjd
Adventure time 'daki Finn :3
Küfürbaz Haydo ( Yosemite Sam )
Küçükken teletabilerdeki Po olmak istiyodum :)
Bende çok severek izlerdim 😄
Garfield ye iç yat :D
Siyah lady-sailormoon
Şu hep ıspanak yiyen :D
Bugs Bunny :) hayranlıkla izliyorum
23 yaşındayıö ve hala netten izliyorum :)
İkimizde Bugs Bunny ciyiz :)
Garfield olurdum sanırım kedi aynı ben gibi😄😄
Tom olurdum ben şu jerry e çok kıl oluyordum :Dd
Speedyy gonzalez arrriba
Davşan davşan her türlü yırtıyodu Kerata 😄😄
Bugs Bunny veya Road Runner :)
Garfield tam ben ya acayip üşengecim ha
Yakari, siz bilmezsiniz ergenler
küfürbaz haydo
küfürbaz haydo :D
karavana sam
demir adam
Teşekkür ederim darısı başına :D :D
ben 1 ay önce üye oldum :D sen yarısından fazlasını bitirmişsin bile. 3 günlük iş seninki :D :D
birine çek sözüm vardı o yüzden :D :D yoksa işsizlikten değil :D :D
Tazmanya canavarı
scooby doo daphne :)
hala çıkıyo izliyorum yiğenlerimle falan :D
pikachu
pikachu.
daffy duck
Mordecai
Mordecai ' aynı cevabı verecektim.
Bugs bunny 💜
Garfield 😴
Horoz
Jerry
Öyle sakat birisi değilim ya
Tom Da çok sakar , bir fareyi yakalayamadı 😄
İvit 😄
tweety
Şirin baba
garfielt
Bugs Bunny 👍😀
Gambulll
Eski degil cunku yenilerden <3
tweety :D
ya o erkekmiş :D
Hic biri :D
Temel reis olsun :D
Rigby 😒
Ya ne demezsin 😊
pikachu
aynen pikaçu ve çarmendir kardeşliği seni seçtim balbazar :D sen hangisi olmak istersin çizgi filmden
ben detay okumam pek :D bugsbunny
Tweety :)
Tsubasa
hulkkkkkkkkk :)))
banada o yakışır :))
evvetttttttttttt :)
hiç birini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar