Amcam denen gerizekalı yüzünden annem ile babam boşanma derecesindeler? Babam anneannemle konusmaya gitti? Ben bu adamı ne yapayım şimdi?

Amcam denen şerefsiz adi pislik anneme ve bana hep bir kin nefret içerisinde daha doğrusu lafını vermediğimiz için hep bizim üzerimizde ego tatmın etmeye çalışıyor, laf sokuyor rahatsız ediyor, bundan 5 sene önce babam ameliyat masasındayken bu amcam annemi dövnüş yüzüne çaydanlık fırlatıp yumruklamıs şerefiszz, babamda geberteydizniz demiş Gçeen gün evine misafirliğe gittik mangal yakıyorlardı herkes baska bırseylerle ilgilşenıyorlardı bende orucum susadım halsızım müzik dinlemek için kulaklık taktım , böyle sohbet ortamı felan da yok bana kulaklık takıyorum dıye bas bas bagırdı bende cevap verdim felan annemde bagırdı sonra babam amcamı çok aşırı sevdıgı ıcın onu tuttu, evde tartıstılar babam çıktı gitti ve şu an başka şehirde yaşayan anneannemin yanına gidiyor konusmaya yani boşanmak için konusmaya? Bu adamı ne yapıyım ben sımdı ya? Bababama nasıl engel olabılırız gittiği sehır 2 saatlık yol belki gitmişdir bile?
Güncellemeler
+1 yıl
guncel:(
Amcam denen gerizekalı yüzünden annem ile babam boşanma derecesindeler? Babam anneannemle konusmaya gitti? Ben bu adamı ne yapayım şimdi?