Resimde fiziği güzel olan sağdaki zaten. Uzun olanı kötü duruyor.160 boy gayet iyi. Kötü diyenler takılacak insanlar değil zaten. Genelde minyonlar seviliyor. Boşuna takıyorsun.
Ben öleyim o zaman 1.55 boyum iddaa oranı gibi :) Bence çokta takılma seven insan her şeyiyle seviyor zaten.. Doğru zaman, doğru kişi, sonsuz aşk:) Orda boy konuşmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizde 1,80 olmadık.. Sevilirsiniz neden öyle düşünüyorsun ki.. Benim boyum 1,70 ama senin boyundaki kızlar bile 1,80 lik erkekleri daha çekici buluyor.. Biz ne yapalım?
Ne alaka abi 1.60 gayet normal bir boy, zaten kişinin boyunu dış görünüşünü seviyor olsak gidip konu mankeni alırdık kendimize.. Sorunu başka yerlerde ara.
@muhendisozi anlaman problemli sanırım orta boysa orta boy.. yani 160 kıza uygun erkek boyu var dmeek isteidim. asıl sen neyin kafasındasın? sacma sacma yorumlarla algıladıgın kadarıyla insanları rahatsız ediyorsun.
@muhendisozi acıklamadan sonra bile anlamadıysan anlama artık boşver ugrasamayacagım. tamam mı? aşagılamak olarak görüyorsanda gör. ben aşagılıyorum seni ilgilendirmez.
En İyi Cevaplar