Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. nerde uyandığını bilmeyen kızlar için, sizleri düşünüp uyumayan kızları üzdünüz beyler
12 Yorumla
Soran+1 yılsen ne dedin öyle yaa huu süper :)
En İyi Cevaplar
Aradığım mizah tamda bu işte çok düşündün bunu bulmak için kesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo facede yarım saat takıl bulursun ciciş. :)
Soran+1 yılyok be açıkça söyleyeyim asla oraya dans eden gibi basit birşey bulmazdım daha ağır bir benzetme yapardım :D
Oruç tutmayan adamı sahura kaldıran kız otursun bir düşünsün zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da bir bakış açısı :)
+1 yılYine dini ön plana çıkararak duygu sömürüsü yapan bir tip :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yazı internetten alınan bir yazı ve asla duygu sömürüsü yapmadım. öyle olsaydı tartışma ortamı hazırlardım ve buna da erkekler yorumlarını katardı bir çok erkek güzelmiş dedi ya da kendince espiriye vurdu.. duygu sömürüsü yapanları iyi takip et onlar daha farklı dikkat çeker benim gibi espiriye vurmaz. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılsahura kaldıranı bulsam şu an nikahı basarım ki dans etmeyi pek beceremem
04 Yorumla
Soran+1 yılneden evlenmek istediğin ortaya çıktı :D
- +1 yıl
evlenme isteği değilde adam akıllı kız çok azaldı o yüzden biraz elmi çabuk tutmam lazım :)
Soran+1 yılAnladım.. Allah gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
cümlemizin
sende dansa kaldırılan erkeği değil namaza kaldırılanı seçeydin demek lazım ona...
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmadı be :/
Soran+1 yılolur :D
+1 yılsahura kaldırıp kilo almaya teşvik edip sonra baklava dilimin yok diye caz cuz yapıyolaaaa...
03 Yorumla
Soran+1 yılkonuyu nerden tuttun da çektin yavrum sen :D
- +1 yıl
memesinden...
Soran+1 yılbeynine çomak sokayım senin :@
Herşeyini veren kzlar için iffetttini koruyan kızları üzdünüz beyler ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yıloooo ;) süper bebiş :)
+1 yılİyi ki üzmüşüz o vakit :) Sahur değil eğlence lazım bize.
04 Yorumla
Soran+1 yılTuğğh senin kalıbına :/
- +1 yıl
Sahir da lazım bnce aç in sanatın halinden anlamak lazım biraz
- +1 yıl
Aç insanların
- +1 yıl
Bir gün aç kalıpta akşamı güzel bir ziyafet çekerek açın halinden anlayamazsınız maalesef kendinizi kandırmayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldansa kaldıran kızların sucu ne? hırsızlıga mı kaldırmıslar da sahurdakiler kıymetli?
03 Yorumla
Soran+1 yılordan tutup burdan çekme be bacım espirisini yapıyoruz şu an .. o dansın üstü kapalı mesajlar olduğu besbelli.
Cevap sahibi+1 yılhiç espri yapasım yok bacım moraller bozuk.
Keşke oyunlar oynamasaydık,
Üzülmeseydi şarkılar..00 YorumlaDaha sahurada dansa da kaldiran olmadi problem yok kimseyi uzmedim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaferin sana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda hep annem sahura kaldırmıştır
öyle bir kız beni sahura kalırsa üç kere öpüp alnıma koyacam02 Yorumla
Soran+1 yılayysss :) Allah nasip etsin kardesim Allah gönlünden geçeni hayırlı hale getirip ömrüne yazsın :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim abla
+1 yılmadem kız o kadar dindar
islamiyette sevgili flört yassah haram07 Yorumla
Soran+1 yılAllah canını almaya ya.. :D gittin neresinden tuttun işi.. Evlilik için düşün o zaman ;)
- +1 yıl
fark etmez ki yine yessah
yine haram
sadece kız erkekle perde arkasından konuşabilir o da resmiyet kuralları içinde veya 3. kişi yanlarında olursa konuşabilir yine resmiyet dahilinde
nikah olmadığı sürece yessah arkadaş
Soran+1 yılAllah razı olsun doğru söylüyorsun da.. burada espirisine söylenmiş ve erkeklere küçük de olsa uyarıda bulanan bir yazı var doğru kişiyi seçin ya da bunu seçmeyin hesabı.. o yüzden bu açıklamalara gerek yoktu.
- +1 yıl
yanlışı düzeltmek istiyorsanız doğruyu göstermeniz şart
yanlış yanlışla düzeltilmez
Soran+1 yılpeki böyle bir ihtimal mümkün mü şu şartlarda.. flörtün yayın olduğu şu zamanlarda hatta cinsellik köşesinin olduğu şu sitede ey gencler birbirinizle çıkmayın desem beni kim dinler.. doğruyu öğretiyim derken bir anda imkansızı istemek doğru değil.. başta olması gereken şeyler bunlar ya da zamanla tek tek ve yavaşca anlatılması gerekilen şeyler.
- +1 yıl
yanlışlar çoktur doğru tektir
cinsellik köşesinde cinsel içerik yazmıyorum
sorunun kalitesine göre cevap veriyorum
çünkü DOĞRU DAİMA TEKTİR
herkes kendini köprüden atsa sende mi atacan
Soran+1 yılcinsellik köşesinde takılıp tek tük cevap verdiğinizi söylüyorsunuz sonra da burada başka bir şekilde beni yargılıyorsunuz bu ne kadar doğru peki.. ? dinimizde zina veya zinaya gidecek her yol günah değil miydi;?
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. size para veren erkekler için size gül veren erkekleri üzdünüz kızlarrrr :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpara verilen kızı senin sevmen doğru değil ama cocuk onun olayı başkadır..
sevilecek kız var sevilecek kız var yani :/
Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. dans kaldıran kızlar dururken sahura kaldıran kızlar üzdü beni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne yaptılar sana :D
+1 yılkiz kendi sahura kalkmiyodur, onu nasil kaldirsin? :D
00 Yorumla
+1 yılDans etmeyi daha çok severim. Sahura kaldırılmaya ihtiyacım yok uyumuyorum.
00 Yorumla
+1 yılsana tequila ısmarlatan kız için evde çay hazırlayan kızı üzdünüz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahura kalkmak isteyen kızlar beni sevip begenseydi bende dansa kalkmak isteyenleri kaldırmazdım
0137 Yorumla
Soran+1 yılha yani olay senden kaynaklanıyor.. :/
Cevap sahibi+1 yılhayor sizden kaynaklanıyo
Soran+1 yıldinini yaşayan ya da kendi halinde efendi bir kız seni kabul etmiyor fakat eğlencesinde bir kız seni kabul ediyor.. nasıl suç diğer kızda/kızlarda da sende değil şimdi?
Cevap sahibi+1 yılnormal efendi kız neden kabul etmiyorda beni gidip serserileri kabul ediyor?
Soran+1 yılha işte bende onu soruyorum.. demek ki güvenilir gelmiyorsun karşı tarafa.. ya da çıkarın için yanında olan kızları tercih ettiğin için itici duruyorsun.. 'onlarla ne için takıldığı belli demek ki onlar da ondan hesabı'
Cevap sahibi+1 yılişte öyle biri değilim sen bile yargılıyosun ben eglence peşinde değilim hiç sevgilim bile olmadı olcak olan eşim olmalı inanclı ahlaklı olmalı benim gibi ama o kızları ben dürüst olunca ikna edemiyoruj cazip gelmiyorum anladınmı serseriler kolay kandırıyo güvenmiyorum dersen ailesiylede tanısırım isterim
Soran+1 yılnasıl cazip gelmiyorsun ya.. aceleci davranman felan olabilir mi sorun? ya bir kere sunu unutma diğer kızın gelmesinde bir çıkar vardır para için gelir itibar için gelir gezme tozma için gelir bulur da bulur o ama diğerinin gelmemesi cidden problem yani bende merak ettim.
Cevap sahibi+1 yıldiğer kızlar ben zaten istemiyorum evet yakışıklı değilim konuşmalarım bir kızı kandırmıyor işte
Soran+1 yılyakışıklılık ne alaka ya.. etkili iletişim kitaplarında bile dış görünüşün etkisinin %30-40 olduğunu yazıp duruyorlar. sorun bence daha başka birşey.. doğru kelimeleri seçemiyorsundur eminim..
Cevap sahibi+1 yılortamım cevrem yok beni tanımayan bir kız reddediyosa ne yapabilirim
Soran+1 yılortam yoksa tabi olmaz bu iş.. bir de acele ediyorsan kim bu damdan düser gibi atladı diyordur yani.. sakin ol sabırlı ol kızlarla konuşurken karşı tarafı tanımaya çalış kendini tanıtma ilk bırak o tanıtsın iyi mi değil mi gör o zaten senin her kelimende seni tanır (senin kitabını bile yazar)
Cevap sahibi+1 yılyok işte öyle biri 1 tane denk gelse piçin tekine bakar
Soran+1 yılolumsuz koşullanmak.. hım.. neden hemen kendini kötülüyorsun olumlu özelliklerini karşı tarafa yansıtabilirsin çok rahat ayrıca neden stres yapıyorsun ki Allah kaderindekini karşına çıkarır zaten asıl sorun senin onu kendiniseven, kendine güvenen ve doğru kişi olduğunu ona ispatlaman..
Cevap sahibi+1 yılyaşın gercekten 30 muı bilmem ama eğer 30 ise eskiden böyle değildi iştre artık devir bozuk herkes sadece tipe paraya bakıyo
Soran+1 yılhayır değil.. ama bak sende diyorsun devir değişmiş.. o zaman sende değişmelisin bir şekilde. kimse sana zengin ol ve çok yakışıklı ol demiyor ama herkesin kredi borcu yaptığı ve borctan olduğu bu devirde oturup da bir soğan kırar yeriz be karı deme kimseye.. tabi ki hayat bu onlar da olucak ve sen kendine benim her anımda yanımda olacak birini istiyorsun ama erkek de kendini ispatlaması gerek.
ayrıca neden birşeyi başaramadığımızda hemen insanlara atarız suçu? olmamıssa sende vardır bir durum değil mi en basitinden su yorumları oku neden herkese cevap yazmadım da bir kaç kişiye yazdım ya da niye sanaa yazmaya devam ediyorum. bak ben aynı kişiyim ama kimilerine göre ilgisiz kimine göre de çok ilgiliyim o ne olcak peki?
Cevap sahibi+1 yılkızlar değil sorunlu benim öylemi bir kız için kendimi değiştircem ama o kız benim karakterimi değil değişen eylerimi sevcek neyim eksikde değiştireyim
Soran+1 yılben sana karakterini değiştir demedim.. bazı durumlarını değiştir dedim.. dikkat et iletişm kurarken dedim.
Cevap sahibi+1 yılişte tecrübem yok bilmiyorum :(
Soran+1 yılne tecrubesi ya.. karşı cinsle direk kız erkek gibi konuşma ilk önce arkadaş ol sonra dost sonra da duygularını belli et.
Cevap sahibi+1 yılne konuşsam yanlış anlıyolar biri engelledi işte
Soran+1 yılne diyon mesela? engelledi diyor ya.. burdan mı arıyorsun yanı.. yuh :/
Cevap sahibi+1 yılBurdan aradigim yok asik olanda var zaten engelleyenle sehirler ayni
Cevap sahibi+1 yılEvde kimse yok sarki soylerim dedim yanlis anladi halbuki bunu obcedende soylemistim belkide bahane
Soran+1 yılabi ne yapıyorsun şimdi biliyor musun.. mesajların hepsini gidip objektif bir gözle okuyorsun.. hatan neymiş kendin okuyorsun yok bunu taktı bunu dediyle olmaz..
Cevap sahibi+1 yılOkudum hic bir hatam yok bahane bulduktan sonra bir kiz a desen sapik oluyosun ayrica bana saka olarak manita yaptim dedi burdan belki saka degil ama tam buluscakken bana sapik dedi
Soran+1 yılobjektif bakmayı öğrenmelisin.. kimse tamamen haklı veya suçlu değildir.
Cevap sahibi+1 yılIftira atmakta iyi bisey degil kiz goturcek olsam heryee kasar dolu
Soran+1 yılhaklısın da abi savunmaya geçmeden bir düşünmelisin neden bu insan bana bunu dedi demelisin. yani ev sahibinin hiç mi suçu yok olayına benzer senin iş.
Cevap sahibi+1 yılNeden dedi ya begenmedi ya da muhabver sikiciymis ya da biri var
Soran+1 yılbütün suç hırsızın yanii.. ev sahibinin hiç suçu yok mu?
Cevap sahibi+1 yılHayir yok bu olayda bana binbir bahane suruyo hicbi kiz bu laftan dolayi engellemez belki kiz kotu gunler gecirdi ama ben yuz kere soyledim ayni seyleri soyluyo sapik damgasi yedim
Soran+1 yılbir kıza milyonkere 'evde kimse yok' dersen tabi ki başka birşey algılar..
Cevap sahibi+1 yılOnceden karaoke muhabbetini yaotik onla ben utandigim icin evde kimse yokken soylerim sana atarim dedim bikac gun sonra evde kimse yok sarki soylim dedim neymis kizi gorurcekmisim
Soran+1 yıluffff abi... kendini de suçlu bulabildiğin gün yani egondan sıyrıldığın gün neden seçilmediğini de anlıcaksın.
Cevap sahibi+1 yılasla egolu değilim
Soran+1 yıl" asla" diyerek egondan vazgeçemediğini gösteriyorsun zaten.
Cevap sahibi+1 yılYa niye oyle olayimki
Soran+1 yılhep kendini haklı sanıyorsun..
Cevap sahibi+1 yılDiger kizlar niye asik oluyo o zaman o kiz yanlis anladi
Soran+1 yılhep kendinin haklı olabileceğini ve hatasız olabileceğini düşünüyorsun. kendini herkesten değerli görüyorsun aslında.
Cevap sahibi+1 yılIste tanimayinca hep boyle goruyosunuz
Soran+1 yılha yani sen öyle değilsin.. Aslında neysen dışardan öyle gözük o zaman.
Cevap sahibi+1 yılOyleyim zaten yoksa sahtekarlik yapardim sanaldiye ama dogru soyleyeni kovuyolar
Soran+1 yılbak hala karşı tarafı suçluyorsun..
Cevap sahibi+1 yılSuclama degil yaa benim az bucuk hatam olabilir ben kabul ederim ama hemen yargilama iftira ne
Soran+1 yılkendinle hesaplas bakalım birak karşı tarafı biraz kendini sorgula okiş :)
Cevap sahibi+1 yılonu karşı taraf söylemeli
Soran+1 yılkarşı taraf söylenince de alınıyorsun ama..
Cevap sahibi+1 yıliyide sapık derse alınırım tabi ya da engellerse diek
Soran+1 yılabi tamam senden mükemmeli yok sen meleksin biz senin kıymetini bilmiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılyaa ne alaka şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılben sana kaşar desem zoruna gitmezmi
Soran+1 yılbana onu diyemezsin.. çünkü deseydin çooktan demiş olurdun ben sözlerime ve hareketlerime hep dikkat ettim.. bana demediysen bunu sağlayan benim..
Cevap sahibi+1 yılama normal seni tanıyıp en ufak bişeyine diyebilirdim aynı bana yapıldıgı gibi seninde zoruna giderdi
Soran+1 yıl19 saattir konuşuyoruz yeteri kadar sohbet ve tanıma olmuştur sanırım. bunun için karşı komşu olmaya gerek yok eğer sen ağızını açıp iki çift laf söyleyemiyorsan bunu sağlayan benim.
Cevap sahibi+1 yılalakası yok sana kalkıp sitede ne işin gece erkeklerlemi konusuyosun vs de diyebilirim ama kimseye emin olmadıgım bişey için laf söylemem
Soran+1 yılsöyleyebilirdin.. ama olay söyleyip söyleymemekte.. canım benim ben istediğim kişiyle konuşurum sonuçta begenilen bir kızım ;) desem anında yol alırdın ama sen bunu görmediğin için hala konusmaya ve derdini anlatmaya devam ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılsöylemiyorum işte maşallah sendede ego var ben kimsenin fiziğine göre konusmuyorum arkadaşlık etmişyorum
Soran+1 yılörnek verdim orada.. neyse sonuç olarak kendinle konuşmayı öğrendiğin ve kendini de suçlayabildiğin gün herşey düzelicek.
Cevap sahibi+1 yılay bir kere anlasanız yaaaa benim gibi adam kolay bulunmaz ama :D
Soran+1 yıltamam abi egonla sana mutluluklar..
Cevap sahibi+1 yılya ego değil bu hatta bu özelliklerim bir kız için işe bile yaramıyoer işte diyorum
Soran+1 yıl20 saattr konuşuyoruz aynı şeyleri söylemekten yoruldum abi gece yatmadan önce otur düşün.
Cevap sahibi+1 yılfarklı şeylerden bahset
Soran+1 yılbahsetcek birşey bulamıyorum. yani düşünüyorum neden bu kadar içine kapanıkken aslında bir yandan da suçsuz olduğunu düşünebiliyor insan diye.. ne bilim ilginç geldi ve çok inatçısın yaşın kaçtı bu arada?
Cevap sahibi+1 yıl29 inatçıyımıyım ısrarcımıyım yoksa hırsmı var bilmiyorum ama en sevmediğim huyum bu fakat ısrar etmeyince kaybetmekten korkuyorum
Soran+1 yıltakıntı yani.. bu biraz güzel ama bu hırsını neden geleceğin için kullanmıyorsun? yazık değil mi kızlara harcıyon bu hırsını abi..
Cevap sahibi+1 yılya bak beni seven kız var kac haftadır armasını bekliyon en son konustugumuzda numarasını istedim cok ısrar edersen vermem dedi bu geleceğimle ilgili belkide zaten ben hırsımı geleceğim için yaparım bana iyi bir eş olsun diye ama cok ısrar edince kızıyolar etmediğim zaman da bana sevgili yapotım diye gelkiyolar
Soran+1 yılGeleceğe bak kız.. Te Allahım ya sen erkeksin cok değil bundan 10 yıl sonra eline en az 2 cocuk ve bir kadın bakıyor olucak küçücük cocuklar snei örnek alıcak senin sağladığın imkanlarla yaşıcak maddi anlamda imkanlar sağlayabildysen ne ala birde bunun huzurlu bir ortamla sağlamak var sen kız peşinde koşup iş hyaatını rastgele yaşarsan yarın öbür gün çalışmaktan canı cıkmış cocuklarıyla ilgilenemyen ve anca aman siz okuyun kendinzi kurtarın ben yapmadım diyenlerden olucaksın. git karı kız tavlama çabasına gireceğine git en kötüsü bir yurt dışına yerleşmeye çalış bir dil öğren memutluk sınavına hazırlan ne biliyim.
hayatın sadece aşk olmuş ya da evlenilecek herhangi bir kız olmuş çok yazık ya kendine saygın yok senin..
Cevap sahibi+1 yılbu yaşta lgs ye girdim memurluk zaten giriyorum ayrıca yurtdışı diyosun herşey kolay değil öyle işim var beni sadece kız yok
Soran+1 yılne kadar caba sarf ediyorsun bunlar için sadece kpss saatinde sınava girmek mi vakit ayırman yoksa çok fazla hazırlanıp hırslandın mı hiç.. inan bana birşeye kendini verseydin şu an bırak kızı odaklandığın şey dışında başka birşey düşünemez olurdun..
Cevap sahibi+1 yılygs barajını gectim yetmezmi en son 10 sene önce okulla alakam kalmıştı bir kız için maddiyat daha mı önemli karakterimden
Soran+1 yılbize ne senin parandan ben geleceğime sağlayacağın imkanlara bakardım. düşünsene tamam rızkı veren gene Allah ama barajı gecebildiği için övünen ve hiç bir çaba sarf etmek yerine sadece boş beleş uğraşlarla gençliğini tüketmiş birini hayatıma almamı istiyorsun yarın öbürgün parasız kalırsak ne yapıyım ben çalıştım işten çıkarıldım simdi de birşey yapamam diyip pes edicek bir adam mı olucak karşımda.. erkeksin ya korumak sende bakmak sende unutma kadın ruhu doyurur erkek karnı.. bu değişmeyen birşey değil mi.. hani maddiyat önemsizdi evlenince çalışma diyeceksin ama karına.. o kadın ne yapıcak çocuğunu rastgele yetiştirmek yerine daha doğru daha planlı yetiştirmek istemicek mi mesela spora gitsin dil öğrensin yurt dışında okusun vs vs.. sen imkan sağlamazsan bunu bu kadın nasıl yapıcak..
Cevap sahibi+1 yılsen diyosun zengin ol 10 bin maaş al karın yurtdısına gitsin dil öğrensin spora gitsin vs hep maddi şeyler
annemle babam bu şehire geldiklerinde 2 halı 2 yorgan vardı 33 senedir sıkıntı yok mücadele ettiler
bir akraban yedi içti gezdiler tozduılar şimdi borclar yüzünde boşanıyolar
ben askerden geldiğimde kriz oldugunda kimse almıyodu herkes sordugunda ağlicaktım artık iş bulamadım diye ben istememmi en iyisini şuanki işimde operatör olduysam çalışkanlıgım sayesinde
Soran+1 yılbak maddiyat değil olay imkanlar.. önünde iki seçenek var ya çocukların için kendini her anlamda geliştirir ve onları da etkilersin ya da ben yoruldum siz kendi kendinizi eğitin işte dersin.. maddiyat olarak bakma bunlar imkanlar ben istemem mi abi ailemin beni yurt dışına götürme orayı sağlamalarını ama bunu maddiyatla değil ikna ederek yapsınlar mesela bazı para yardımlarından sonra desinler ki dilini tamamla, orda şu işlerde çalış eksik kalma şunlarda dese bak yoktan var ederim yeter ki akıl versinler ama yok ailem o kadar eğitimli değil mesela. hırslı olmayıbaşarılı olmayı akıllı olmayı ahlaklı namuslu ve dinine bağlı biri olarak yetiştirebilmek için bunları yap diyorum.
Cevap sahibi+1 yılimkanlar için para gerekiyo ama ben daha nabayım mutlu olduktan sonra yurtdısında ne işim var cokmu iyi biyer sanıyosun sen evliliğe farklı bakıyosun sen cocugunu yetiştir uniye sok cocuğa her imkanı verirsin bu dil olayına ne taktın ki onun haricindede var dil bilmeyen adamlar bile yüksek yerlerdeler
Soran+1 yılgündemimdeki sorun bu şu an kusura bakma.. ayrıca banane bunlardan ben ilerde bir anne olucam cocuğum hem kişiliğini hem de geleceğini oluşturucam tabi ki de bunları düşünücem.
mutluluk dediğin ne Allah aşkına ya evlilik diyince benim gözümde kabuslar canlanıyor :/
Cevap sahibi+1 yılsen namaza kaldıranı değil yurtdısna gönderen koca bulmalısın sordugun soruyla o kadar celiştinki
Soran+1 yılvalla benim yurt dışına gitmek için bir kocaya değil kendime karşı bir özgüvene ihtiyacım var ayrıca hedeflerimin arasında da bu var zaten ama inan bana evlenceğim kişinin gözünün içine bakmak yerine beni mutlu edip dini anlatıcak kişiyi alıp götürürüm. sandığın kadar boş ve beleşçi bir kadın değilim. evlilik diyince senin gözünde çocuk ve kadın canlanıyor olabilir ama benim gözümde gözleirmin içine beni doğru yetiştir ki seni hep seveyim diye bakıcak cocuklar benden hep sevgi ve hizmet bekleyip gram karşılığını vermeyecek bir eş canlanıyor. şu aralar geleceğim için çabaladığım doğru her ne kadar bu maddiyat gibi gözükse de benim amacım paranın esiri olmak yerine insanlara yardımcı olabileceğim bir meslek seçip hem kendime hem de ilerde cocuklarıma birşeyler katabileceğim bir iş bulmak/çalışmak/tecrube katmak.
Cevap sahibi+1 yılsen meslek edin ama neden kocandan para bekliyosun paragözün birisin namaz 2. plana kaldı
Soran+1 yılo yüzden mi çocukluk aşkıma yıllarca ben yurt dışına gidiyim seni de alıyım orda okutayım dedim. o cocuk lise mezunu bile değildi ama okumaya çok istekliydi sırf hayatı düzelsin sırf bana da hem kişilik anlamda hem de dini öğrettiği içn yanımda dursun dedim içimden ona da hep dillendirdim.. Bilmeden etmeden konuşma kardeşim.. geleceğin için çabalamayan sensin para benim için değil senin geleceğin için lazım ben kariyer yaparım sorun değil de benim çalışmam en fazla 3 yıl sonra cocuk büyütücem asla çalışmayı da düşünmüyorum. ne oldu şimdi.. paragöz müymüşüm.. hani paragözdüm neden o kadar parayı hiçe sayıp çocuk büyütüyorum.. madem paragözün tekiyim neden ben kariyer yapıyorum. neden ben gelecek için uğraşıyorum.. ben başıma gelebilecek kötü şeyleri düşünüp tedbirler alıyorum. ayrıca ibadet şurda kaldı diye birşey yok öyle olsaydı her gün Allah 'a ne olursun paranın esiri yapma beni geleceğimi düzgün yaz diye dua etmezdim.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım söylediklerinin bireini tutmuyo benim cabalamadıgımı nerden biliyosun demin sen dedin erkek karın doyurmalı diye coıcukluk aşkın doyurcakmı bana da öyle gel yurtdısına gidelim deseler giderim bir dediğin bir dediğini tutmuyo evet poara benim için önemli cunku parası olamayana kız vermiyo kimse
Soran+1 yılo doğanın kanunu cunku.. ben istediğim kadar zengin olayım kocamda cocuklarımda benden sadece manevi şeyler isticekler yani ruhumu doyurmayı bu yüzden ben sana bu sözü söyledim. kadının çalışma imkanı kısıtladır ama erkek her zaman bir şekilde maddi anlamda doyurmalıdır dedim. bunun üstüne arabası olsun evi olsun aman bir de yazlık diye saçmaladım mı.. bak işte benim mertliğimde orda başlıyor ben kendim birşeyler yaparım bir şekilde ama karşımdaki kişi bana hiç birşey yapmadan yaptım be işte benden bu kadar diyip pes edicekse neden saygım olsun ki ona dünya hali bu herşey olucak bu hayattaben ona sıgınıcam ya cabalamak hırs başarı bunları yapmak yerine yalandan bir iki deneyip sonra bırakmak bana uygun gelmiyor. erkeksin diyorum senin için mutluluk es değil gelecek olsun dedim anında paragöz yaptım eşinin düzgün çıkacağı ne malum ki sen onu mutlulukla bir tutuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın düzgün kızmı varki eş bulalım olanlarda hep hayal o kız gelsede kurtulsam artık şunlardan :(
Soran+1 yılhala derdin evlilik.. Allahın senin için göndereceği insanın hiç bir önemi yok..
Cevap sahibi+1 yılne demek yok yaaa öyle olsa neden onun aramasını bekleyeyim evlilik yerine ne olmalı o zaman işim var yaşım geldi nabayım o zaman senin dediğine cıkıyo kaşarlarla yatmak mı?
Soran+1 yılyemin ederim sen uydurdun şu an 'kaşarlarla yatma' fikrini ben asla sana öyle birşey söylemedim..
Sen gidiceksin kardesim adam gibi hayatını yaşayıp hayırlısı için dua ediceksin gerisi bu kız aramak yerine kendine vakit arıcaksın.
Cevap sahibi+1 yıldansa kaldıran kızlar diyorum yaa kendime ne vakit ayorayım o vakit gecti 29 yasındayım diyorum illa söyletcen sapıtıyorum işte ama ca sadece bu değil ama haramdan uzaklaşmak istiyorum kendime ayırdıgım vakti eşimle ayıorayım gezeyim eğleneyim benim kimsem yok ailem var sadece size göre söylemesi kolay sizin yasınızda bende aynıydım
Soran+1 yılbu konu beni aşar ben en iyisi sahuru hazırlıyım. hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılnolduuuu :P zeynep gelsin
Soran+1 yılzeynep kim ya?
Cevap sahibi+1 yılbeni seven kız.)
Soran+1 yılhee bu saatte gelmez o.. gelirse de hayır duası helallik felan ister sahur vakti ne için gelcek :)
Cevap sahibi+1 yılonada razıyım ben :(
Soran+1 yılya yapma sunu aciz biriymişsin gibi davranıyorsun. :/
Cevap sahibi+1 yılbizimkisi karşışıok işte burdan biriydi
Soran+1 yılburdan mı yuh :/ yapma be abi sunu yapma ya.. :/
Cevap sahibi+1 yılkardeşim ben burada 3 kişiyle görüştüm 2 si kız 1 erkek aynı şehir tamam haklısın ama mesafesi uzak olan bişey bana sacma gelir o kız bana 1 saat uzaklıkta sadece
Soran+1 yılnetten insanlara güvenme.. sana yazdıklarının ne kadar doğru olduğunu bilemezsin.
Cevap sahibi+1 yılişte yüzyüze görceksinki tanıcaksın bana en yakın arkadaşlarım kelek yapmış neti reelimi var
Soran+1 yılya net işte çok güvenilmez ki abicim ya.. bu kadar gözü kara olma.. aman dikkat.
Cevap sahibi+1 yılben bağlandım demiyorum ama aşık olanda var kıza dedimki1 ayda neyime aşık oldun çirkinim falan sanane yaa dedi
Soran+1 yılya bir erkek bunu sorar mı ya.. ne o öyle cürük malmışsın gibi.. abi özgüvenin olsun biraz. Erkeksin sen görmüş demek ki diyiceksin ağır ol varlığını hissettir ne o öyle kız gibi bnde neyi sevdin gibi sorular.
Cevap sahibi+1 yılkızdan uzaklaşmak içindi :(
Soran+1 yılabi senin sorunun ne biliyon mu hemen gaza geliyon biraz kenan imirzalıoğlu dizilerindeki gibi ağır ol, gizemli ol bak nasıl dikkat çekiyon..
Cevap sahibi+1 yılburdan buluştugun erkek kankide öyle diyo ama sevgiye aç oldugum içindir hiç sevgilim olmadıgı içindir belkide kaybetme korkusu
Soran+1 yılya sevgilin olunca ne oluyor abi ya.. ben gittim 20 yaşında yaptım da ne oldu keske yapmasaydım evlenceğim kişiyle ne güzel olurdu dedim mumdar ettik sevgiyi, güveni :/
Cevap sahibi+1 yılsevgiliden kastım eşim olması işte :/
Soran+1 yılolur olur merak etme bu kadar da acele etme kötü bir evlilik yaparsın sonra Allah korusun sabırlı ol..
Cevap sahibi+1 yıl5 sene oldu
Soran+1 yılne 5 sene oldu?
Cevap sahibi+1 yılzamanla olur diyeli
Soran+1 yıluff abii :/ başka uğraşlar edin.. bırak hayır da ser de gelicekse Allah'tan gelsin.
Cevap sahibi+1 yılcaba olmadan göktende düşmez ama dimi
Soran+1 yılne yapcan bütün herkesin kapısını mı tıklatıcan.. Allah çıkarır karşına yani benimle herşey planlıyken mi tanıştın mı bak bir soru sordum bir cevap al saatlerdir konuşuyoruz. Çabaladın mı?
Cevap sahibi+1 yılistesem bu konuşmayı kestirip atardım ama bir caba var :)
Soran+1 yılyoo bak cevaplara bir sürü yazan var bir kaçıyla tek tük konuşmuşum ama senin kadar konuşmadım kimseyle. sen beni etkilemek için çaba sarf etmedin ki sen anlattın ben dinledim.
Cevap sahibi+1 yılseni etkelemk sacmalık olurdun burada sevdiğim kız var derken etkilemek istesem bunları demezdim ya da anlattıklarına göre sana uygun olmam belkide zor belkide cok kolay anlaşıcaz
Soran+1 yılyok şundan bahsettim yani benim için bir çaba sarf ettin bir konu açıldı ordan ilerledin Allah'ın karşına çıkardığı kişide de böyle olucak :) valla abi sen kendini cidden cok yüksekte görüyorsun ben yaptıysam en iyisi bu gibi. öyle birşey yok insan her gün birşey öğrenir her gün kendine birşey katar çabalar hayat böyle gider ama sende temel üçlü yetiyor mutluluk için iş eş çocuk.. hayata düz bakıyorsun kötülükleri düşünmüyorsun eşin kaçtı gitti diyelim başka adama ne yapacaksın o zaman al sana mutluluk, cocuklar arsız uğursuz çıktı ne yapcan simdi, karın huysuzun teki çıktı ne olcak simdi milyontane ihtimal milyontane kötü olay var ama sen en polyana halini düşünüyorsun. biz ilk bu yüzden anlasamadık.
Cevap sahibi+1 yılyüksekte gördüğüm yok herkes tam tersini söylüyo eziyosun kendini diyo ayrıca bu saydıkları ne yaparsan yap değişmicek dünya halidir 10 senelik sevgilinle evlenip 1 senedede ayrılılırsın 1 senelik sevgilinlede bunları bilsem zaten evlenmem ama yaşım 40 da olsa bunlar hayatın içinde var
Soran+1 yılhayır kendini yüksekte görüyorsun yüksekte görsen yurt dışı fikrini bir düşünürdün ya sana şu sıralar en iyi gelebilecek ve herkesin hayali olan bir fikir sundum banane ondan dedin.. sanki sen dünyanın en iyi doktoruymuşsun da ihtiyacın yokmuş gibi halbuki senin gibii de ihtiyacın var avrupadaki iş imkanlarından para birikiminden vs.. ama o an kendini yüksekte gördün ve ben kendi dünyamda ona yer vermiyorum verende boşa veriyordur dedin bir nevi.. bu yükseklik işte.
Soran+1 yılolur olmaz demiyorum ama bak ben kadınım dul kalma ihtimalim varsa (Allah korusun) benim buna bir önlem almam gerek değil mi mesela bir birikmişim olmalı ya da bir evim olmalı, ailemin desteği hep olmalı, çocuklarımı koruyup yönlendirecek güçte de olmalıyım. yani ben tedbiri alıyım da bırak olucaksa olsun mantığı var bende.
Cevap sahibi+1 yılben sana calısma okuma mesleğin olmasın demiyorum ama yaşım 25den az olsaydı haklısın derdin eğer dediğini yapmaya kalksam geleceğimi kaç sene uzatcak belkide o yaşa kadar nabıcam ki avrupa beni bozar eminim nefsime yenik düşersem evşenmediğim için ayrıca avrupaya gitmek cok fazla imkan ister
Soran+1 yılyoo neden istesin okuduysan y. lisansa gidersin okumadıysan okumaya gidersin. dil öğrenirsin etrafın değişir bakış açın değişirdi insanlar değişirdi. bu bir örnek tabi ama sende evliliğe çok odaklısın bu da iyi değil. olsun olsun neye olsun sen oruçluyken her dk iskendercinin önünden mi geçiyorsun 10 saat öncesinden dükkana girip iftarı mı bekliyorsun bekle sabır tamam belli ki daha var ama sen sabret bak Allah için ona layik kul olmak için bekliyorsun madem sabret O'da sana yardım edecektir :)
Cevap sahibi+1 yıllise mezunuyum ben okumaya nasıl gideyim işimi bırakıp 6 sene ileri atar beni o yaşta mı evleneyim kim bakar yüzüme o zaman haramdan nasıl uzak durayım
Soran+1 yıluf misal dedik be abisi :/ bak hala kim bakar diyor ya artık şüphelenicem kız olduğuna ha evde kalmış kız kuruları gibi :/
Cevap sahibi+1 yılmisal diyonda herşey istediğin gibi olmuyo bu hayatta be ablacım :) evde kaldım ayol.)
Soran+1 yılçıkk şuu evde kaldım olayından bak 1 gün olmuş 24 saatir bunu hayatının merkezi yapma demeye çalışıp duruyorum klavyenın harfleri silince alev alıyor artık makine ya :/
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım bile yok benim yaa kafamdan atasyım biraz
Soran+1 yılarkadaş ortamı yap o zaman abicim. kurslara git en kral sosyalleşme ortamıdır.
Cevap sahibi+1 yılne kursu ki spora gittim kızlar kaslılara baktı hep
Soran+1 yılne sporu canım bilgisayardır hobidir bul birşey..
Cevap sahibi+1 yılvar günlerdir bekliyo hobim yapılmayı bide ingiltereden getirtmiştim. dçdd
Soran+1 yılo neymiş be?
Cevap sahibi+1 yılplastik maket :D biz hep burdamı konusacaz :D
Soran+1 yılbende tam diyecektim bunu abi gelmişini geçmişini burada konuştuk valla :D sen aç şu gizlini de mesaja geçelim yoksa iletşim amaçlı mesajdan şikayet yiyicez :D
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
- Diğer konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılherkezin inancı kendime
01 Yorumla
Soran+1 yılla ne alaka simdi :D
Türkçesi: Kaşar için sizi seveni üzdünüz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :)
+1 yılsahura kaldıran kız dans etmeyi bilmiyor muydu :(
00 Yorumla
+1 yılGuzel soz ya hosuma gitti :)
00 Yorumla
+1 yılAğır göndermeee 😁😁😁
00 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel sözmüş ama asla böyle bıseyı yapmam :)
00 Yorumla
+1 yılBeni sahura kaldıran kıza sert konuşurum.
00 Yorumla
+1 yılhahahaha her gün yeni bir benzetme aşkgjaşlkjg
00 YorumlaDiğer konusunda 562 cevap paylaştı. güzel söz de üzmemişizdir yanlış anlşlma olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek işte her daim kıvırır :)
+1 yılSahura davulcu kaldiriyor ama :/
00 Yorumla
+1 yılüzecek bir sevgilim yok ki
00 YorumlaHiç uzulmuse benzemiyorsun 😱😄
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla hiç beni sahura kaldırsana diyen bir insanla karşılaşmadım o yüzden üzülmemişimdir ama diğer kader ortaklarım için üzüldüm :)
+1 yılKimse biyere kaldırmasın beni
00 Yorumla
+1 yılöyle bir kızı üzmezdim
00 Yorumla
+1 yılAhahahaha bu iyiydi 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen ikisini de yapmadım beni niye üzdüler :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkzı senin olay farklıdır kafamızı bulandırma şimdi :D
+1 yılsdjkafdlfjlsfjs güzeldi :D
00 Yorumla
+1 yılÜzmedim ben ;(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahaha Mükemmel bir Cümle :D Süpersiniz ya :D
00 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. mantıklı :d
00 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. güzel
00 Yorumla
+1 yılUmrumdami?
00 YorumlaÇok harika
00 Yorumla- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılHahaha xhfjshfs
00 Yorumla Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. güzell :D
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Hayır canım
00 Yorumla10 numara 5 yıldız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası