bence türk ırkına göre oldukça yakışıklı gerçekten şöle bir tipine bakınca klasik türk erkeğiyle arasındaki farkı görebiliyorsunuz :)

boyuda 190 bu arada :D

boyuda 190 bu arada :D

Beğenmiyorum diyen kızlar gökhan sizi yazılsa hemen kul köle olursunuz, komik olmayın göz var nizam var adam yakışıklı. Ben brad pitt'i hiç beğenmiyorum herkes onu beğenmedine rağmen vallahi yakışıklı bulmuyorum ama gökhan yakışıklı yani ben burdayım diyor adam 👏🏼
Brad sana yazsa kul köle olabilirsin de , şahsen beğenmediğim bir insana kul köle neden olayım onu anlamadim. Gereksiz bir yorum
Bir kere brad hiç tipim dil vallahi kul köle olmam âhiretimi bir gavur uğruna yakmam bu bir 😊
Hayırdır gocundun mu tatlım hemen küktedin 😅
Nasıl çeliştim? Brad pitt ile gökhan keser arasında güzellik açısından dağlar kadar fark var. Onlar basit bir insan parasız pulsuz düşünerek bak fiziklerine Lütfen
Bence çok çocuksu bir tipi var daha erkeksi tipler daha iyi
evet yakışıklı adam ama çok daha iyileri var tabi ama turkleri kotulemeden soyle sen daha iyi olur bu arada turabi bunu döver 😄
Adam survivor a gitti geldi sakal bıraktı daha yakışıklı oldu :)
Cevap
14Cevap
kucuk kafali fare suratli hic sevmedigim erkek tipi. sesi falan kisik ayrica bunun karizmadan eser yok adamda
Türk erkegi denildiğinde aklıma gelen böyle tipler 😍
elalemle hava atanlar kadar salak kızlar türk kızlarından başkası olamaz zaten. la zike sürülcek aklınız yok bide adam seçiyonuz adasfasads...
yakışıklı adamda sakalsız hali daha iyi bildiğim kadarıyla daha güzel resimleri vardır
Yani tatlılık başka çekicilik başka şeyler tabi bunların hiç biri yok bu çocukda da 😂
kız olsam suratına bile bakmazdım kesin !
Yakisikli adam tabiki
Ben beğenmiyorum ya😒
Bence hic yakisikli degil hic begenmiyorum
Çoook yakışıklı😃😃😃
Bir Kezbanın beğenebileceği kadar yakışıklı aynen.
gozlerı de duzgun olsa superısz cok yakısıklı olur
yakışıklı , sakallarda sorun mu var
Yakışıklı karakteride iyi bildiğim kadarıyla.
Yakışıklı Değil Daha İyileri var..
adamın hakkını yemıyelım yakışıklı
yakışıklı
çok itici.
kezban mı Beğenmek zorunda mıyım :/
ahaha
Boyu 188..
189 um gordum ondan dedim
yani iyi
evet kesinlikle :D
Normal
ben begenmiyorum