Göğüste oluşan çatlaklar pembe-kırmızı cizik halindeyken cildi sık sık nemlendirip , o bölgeye uygulanacak masajla ve c vitamini takviyesiyle giderilebilir. ilgilenilmezse pembe çizgilerin yerleri sertleşmeye, kabarık ve renkleri normal cilde göre biraz daha açık olan çizgilere dönüşmeye başlar. bu aşamaya gelmiş çatlaklar, klinik tedavi desteği gerektirir. yani su asamada evde yapacagın seyler sadece daha fazla catlak olusmasını önlemeye yarar. fototerapiler, lazer terapiler, metotlu karboksiterapiler, vakum terapiler, yüksek oranlı meyve asitlerinin uygulanması gibi birçok terapi ile o catlakları yok edebilirsin.
Simdi kahve limon kurunu arastiriyorsun ve yapiyorsun zeytin yagi ve esmer seker kuru yap cig sut bulabilirsen yap. 6 ay acnelyse madecassol hametan kullan O catlaklatin yuzde ellisi gecicek.
Fraksiyonel lazerle yuzde atmisa kadar azaliyorlar takma kafana birazda spor gecicek cogu bu kadar fazla durmaz en azindan
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayy ya çok teşekkür ederim bu dediklerini hemen uygulayacagım çok sağol ya umarım geçer 😔
Bendede var catlak ha bende bunlari programlicam bir iki taktigim falan var hepsi gecmesede iyi olur. Program yapinca sana da veriyim yaz bana mesaj Rica ederim :)
bunlar dogumda olan ve kilo alıp verme sırasında olan catlaklar bunlar ıcın bazı yardımcı vitamınler var deri için ama bu çatlaklar basen çatlakları gibi olmuş
Ben de bir dönem kilo aldım verdim benim diz kapaklarımın arkasında kolumun iç kısmında kalçamda var düşün. Azalıyor ama geçmiyor. Ama belli belirsiz oluyor. Ben hiç takmadım hala da takmıyorum yani. Sen niye büyük bir mesele haline getirdin? Suratın yansa utanacak mısın
Bence biraz fitness salonuna gidip göğüs sıkılaştırıcı hareketler yaparsan azabilir ama bende de kalçalarda var yani geçmiyor tamamen ama eşinin iğreneceğini sanmıyorum ayol neden iğrensin takmaz bile :)
Benim anlamadığım onlar nasıl oluştu ki? Bir anda mı büyüdü memelerin ya da yara izi falan mı? göğüslerin çok büyük değilse sorun olmaz çünkü çok büyüklerse bana büyük annesini falan hatırlatır tiksinir çocuk :D
Eğer kullandiklarindan sonra geçmezse vücut pudrasi kullan en azından görüntü kaybolur dekolt3 falan giyeceginde surersin kendin icinde surebilirsin cunku insanin gordukce morali bozuluyor bende catlaklardan şikayetciyim maalesef bayanların çoğunda oluyor :( kilo alıp verme gelişim dönemi vs vs
Hiçbişey olmas merak etme eşin seni göğüslerin için almıyacak eş demek hayat yoldaşı demektir.. Onunda kusuru olabilir sen onu hoşgörebilirsen sana da aynısını o da yapar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi ki hoş görürümama bu çatlaklar özgüvenimi acayip derecede zedwliyor 😔
Git git. Şu hamilerein karnı çatlayınca verdiği kremden verdi. Ama sana bir şey söyliyim sende pek gecmeyecek. O çatlaklar kırmızı ya yakın bir renkken gidecektin. En azından bana doktor öyle demişti.
Vücuduna daha fazla özen göster. Spor yap ve doktorlara danış bunların azalması için ne yapabilirsin diye araştır. Kimse için değil kendin için yapmalısın
ya sewen adamın gözü çatlakmı görürmüş sanki ewlencen hayatın boyunca hiçmi çatlamıcan 1 doğuma baqar fazla kasma ya rahat ol senin alacagın adam kusursuzmuki. bide nasıl çatladı onlar merak ettim.
ben çok sıkı spora başlamıştım yıllar önce. o sıkılaşmanın etkisiyle aynen beyaz ve daha düz böyle ama bacaklarımda karnımda falan her yerde. eşim hiç sorun etmedi şimdiye kadar :)
İşte hidrolik fitnes diye spor var ona gittim kendi gücümüzle aletleri çalıştırıyoruz tıpkı parklardakiler gibi ama daha gelişmişleri. Haftada 6 gün ve günde 1 saat gittim. Ekstra 2 günde zumba dansına gittim. Hergün mutlaka 3 litre su içtim ve ekmek, şeker abur cuburu hayatımdan çıkarttım. Azmedince oluyor bak :)
En İyi Cevaplar