Okullarda durum böyle son sınıfım dövmem var kapalılar başını kapatabiliyosa biz neden dövme piercing takamıyoruz türkiye gittikçe batıyor eşitlik eşitlik diye yırtınan kapalılar nerede ha başından beri bunu istiyorlardı kendilerini kandırmasınlar şimdi size soruyorum eşitlik var mı bu ülkede düşünce özgürlüğü var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım ben kapalıyım ve son yıl kapalı girdim okula.
Siz size verilenleri görmüyorsunuz ve baş örtüsü özgür olunca yeni özgürlükler istiyorsunuz.
Kızların çoğunun eteği dizlerinin üstünde. Orası okul bacak gösterme yeri değil neden o etek yukarda? Üstelik o etekler uzun alınıp ya katlanıyor ya da terzide özenle kısaltılıyor. Normalde yönetim istemesede, uyarsada giyebiliyorsun. Kimse size o eteği çıkarttırmıyor ama biz başımızdakini çıkartmak zorunda kaldık.
Kız öğrenciler bileklik, kolye takanlar takıyor özellikle üst sınıfta ve çok dikkat çekmediği sürece geziyorlar, hoca varken saklanıyor vs ama takabiliyorsunuz. Biz hiç örtümüzü saklayıp gezemiyoruz sizler gibi.
Çoğunuz azda olsa makyaj yapıyorsunuz. Orası eğitim kurumumu yoksa yüzüm güzel gözüksün yarışma binası mı? Neden yapıyorsunuz? Buda çoğu zaman serbest. Yasak deniyor ama çoğu yerde uyulmuyor bakıyorsun kızdan geriye bembeyaz bir yüz, simsiyah gözler ve kıpkırmızı dudaklar. Size yeri gelince izin veriliyor ama bizim sadece örtümüz yasak.
Saçlarınızı boyatıroysunuz hocalar kızıyor vs ama mecburen kalıyor. Saç renkleirni beğenmiyorlarsa bu onların sorunu benim değil boyatmasınlar. Niye boyatıyorlar?
daha lise 1 farklı öpüşme teknikleri üzerinde çalışırken serbest. Farklı pozisyonları denerken serbest. Gözümüzün önünde cinsel yakınlaşma yaşarken serbest. Orası okul mu yoksa cinsellik eğitim merkezi mi? bunların hepsi serbestte baş örtüsü yasak.
bu kadar serbestliğin üstüne dövme istiyorsunuz. Örtünmek bir dini inancın gereği yapmadığımızda bizim inancımızda günah yazılıyor. Sen dövme yapamadın diye kimse sana günah yazmıyor. dövme yapmadın diye inancından geride kalmıyorsun.
Şahsi fikrimi sorarsan serbest olmalı ama bizim insnalarımız serbestliğin içine etmeye çok meyilli olduklarından anca kurallarla önüne geçilmeye çalışılıyor. Sen belki kararlısındır,. ok iyi düşünmüşsündür ama diğeri tamamen senden özenip yapar buda beraberinde iyi bir nesil ortaya çıkarmaz. Ben kapalıyım diye birileir bana özensede bu ciddi bir karar düşünürler03 Yorumla
Soran+1 yılbildiğin saydırmışsın benim siz kapalılarla bir derdim yok umrumda da değilsiniz açıkçası çünkü çoğu önyargılı ve bıktım bu tiplemelerden başörtünnü serbest olması iyi oldu LAKİN biz de eteğimizi istediğimiz yerde giyebiliriz ki dar pantolon giyiyorum. Dövmemiz piercingimiz olabilir o zaman meb bunlara da izin verecek pozitif ayrımcılık hoşunuza gidigor olabilir ama idealistler buna izin vermez iki tarafında pozitif ayrımcılığına karşıyom herşey herkes eşit olmalı
Cevap sahibi+1 yılsaydırmadım sebeplerini açıkladım.
benim senin eteğinle, kiminle ne yaptığınla ilgim yok. Eğer mutluysan, yaptığın şeyde aklın başındaysa ve zarar görmüyorsan bende senin adına mutlu olurum. Görüşlerin bana zıt diye seni kötüleyecek, engel koymaya çalışacak değilim.
Benim hoşuma giden pozitif ayrımcılık falan değil ben senin yaptıklarına karşı değilim. Ama sizler durup durup size tanınan özgürlükleri görmezden geliyorsunuz. Eğitim kurumunda öpüşmenin yeri nedir? Cinsel eğitim merkezi değil ki orası. Ben koridorda duvara yaslanmış kucakta yer alan kızı görmek zorunda mıyım?
Bacaklarının arasında oğlanı görmek zorunda mıyım? değilim. Bak burası eğitim merkezi ve bu yapılanların hiç bir cezası yok. Ve bende saygı duyuyorum. Eğitimin verildiği yerde yapılan cinsel muameleden bahsediyoruz. Sokakta, ya da başka bir yerde yaptıkları işlerden değil. Bu kadar serbestlik varken benim başımdaki örtü pozitif ayrımcılık değidir.
Cevap sahibi+1 yılkeşke sizin dövmelerinizde serbest olsa ama değil ve bunu koyan ben değilim. Ben çarşaf giymiyorum ama giyenler var onlar serbest mi okulda? hayır. Benim gördüğüm hiç bir okulda serbest değil. Eğer bu ya da buna benzer bir uygulama daha serbest olsaydı evet o zaman ayrımcılıktan bahsedebilirdin. Ama size tanınan ayrımcılıkların yanında bana bir tek başımdaki örtü sunuluyor. Ve sizler bunu çok görüyorsunuz.
En İyi Cevaplar
Niye saldırdılar acaba.. soruyu soruş şeklinizden direk dövme ve pircing yasağından dini inancı gereği örtüne insanlara istediğiniz buydu gibi sacma bir suclama yaptığınızdan olabilirmi?
Ayrıca dini değerler ile kişisel tercihleri bir tutamazsınız. O serbestse oda serbest olsun gibi.
Dini değerlerle eşit tutmaksızın size serbestlik konusunda katılıyorum. Pircing in yasak olması saçma ve kişiliğe yönelen saygısızlık.01 Yorumla
Soran+1 yılevet yanlış anlaşılmış olabilir fakat ne herhangi bir kapalıya karşıyım ne de başkalarının dinine ben de müslğmanım ve sadece eşitlik istiyorum
+1 yıldincilik bunun adı din reklamlığıdır
özgürlük adı altında kapanmayı sağladılar
ama kapanmak değil özgürlük
içkide açıklıkta kapanmakta özgürlüktür
bu dinci akahpe bunu yaptı
saf yurdum insanıda yuttu bu üçkağıdı32 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun
bence haklısın. başörtüsüne karşı değilim ama eğer başörtüsü serbest ise diğerleride serbest olmalı. ama ampul zihniyeti ile bu zor.. işlerine gelen kısımlar demokratik oluyor gelmeyen adaba aykırı!!
58 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ben de başörtüsüne karşı olduğumu söylemedim hepsi saldırmaya başladı eşitlik olmalı
Soran+1 yılbenim müslümanlığımı yargılamak sana mı kaldı gayet de müslümanım
- +1 yıl
neyin kafası diyerek mi saygı duyuyorsun sen kur an ı bildiğini söylüyorsun lanetliyormuş vs madem öyle kur an da şöyle de bir ayet var herkesin dini kendinedir tam hangi sure olduğunu hatırlamıyorum şu an ama neden acaba kur an da olan hep kendi tarafınıza yakın şeyleri söylüyorsunuz çünkü işinize bunlar geliyor yargılamak allah a mahsustur burada ki konu din konusu değilken bunu bile ona bağlıyorsunuz demokrasi eşitlik adaletle ilgili bişey görmeyeverin hemen dini bişey ortaya atıp ortalığı karıştırıyorsunuz gerçi sizin gibi düşünenlerin başı ne ki sizde onlar gibi ilerliyorsunuz işte @poops
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkedeki cumhurbaşkanı geri kafalı olursa basörtü takmayan kadınlara iğrenç yaklaşımlarda bulunmaya devam ederse bu sorun ortadan kalkmaz. Bu ülkede cumhurbaşkanı degismedigi sürece eşitlik falan olamaz. Yakında zorunlu basortu takma yasası gelirse onada şaşırmam ben. Imam hatip liseleri gibi. Okumaya mi gidiyorsun namaz kılmaya mi belli değil. Bu yüzden Başkanların hepsi çocuklarını yabancı ülkede okutuyor. Onlarda biliyor Türkiyedeki eğitimin yeterli olmadığını.
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSerbest olsun olmasına da.. Başortusu ile piercingi karşılaştıracak kadar ne yaşarsınız anlamam.
İnsanlar başortuyu emir diye takıyor, takmazlarsa yanacaklar. Sen piercingi keyfin için takıyorsun, ona buna güzel gozukucem diye. Herhangi bir zorunluluk yok.
Ha bana sorarsan taşkınlar yanı, umrumda değil.31 Yorumla- +1 yıl
*taksinlar
başörtüsü "kılık kıyafet" kapsamına giren bir uygulama. yaptığınız her zararlı ve okul disiplinine aykırı uygulamada "ama onlar da başını kapatıyor hocam" diyemezsiniz. böyle bir lüksünüz yok. benim zamanımda lisede başörtüsü serbest değildi ama piercing ve dövme yine yasaktı. yeni yeni icatlar çıkarmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle başörtüsünü serbest yapmakta yeni bir icat ya hepsi ya hiçbiri olmalı ya ikiside yasak olsun ya da hepsi serbest eşitliği tek taraflı isteyen zihniyet bizden uzak allaha yakın olsun
Haklısın tabikide eşitlik yok.. Sonuç olarak ama insanlar saçlarını kapatması veya vücudunu belli edecek kıyafetler giymemesi seni olumsuz etkilemez değil mi ama picing veya dövme olumsuz etkileyebilir.. Bu iki durumu karşılaştırman kadar saçma bir soru göremedim..
Not : Siz gizli kullanıcı olarak sorman bile sorunun mantıksızlığını kavradığını gösterir. Birde bir müddet sonra istemediğiniz yorumdaki kişileri engellersiniz..17 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi engellemedim mantıkşı bir açıklama bekledim fakat bakıyorumda kimsede yok benim dövmem başkasını nasıl olumsuz etkilesin allah aşkına ya şakamısınız siz ya
- +1 yıl
Bak şöyle düşün başkası da heves edip yaptırabilir ki dövme zaten olumlu bir şey değil vücudu zarar görebilir en basiti bu ya birak düşünseydin mantıklı birden fazla açıklama bulurdun ama mantık olmadığı için sende haklısın brütüs.. Şaka olan da biz değiliz sensjn hemde bir nisandaki şakalar gibisin itici ve düşüncesizce..
Soran+1 yılgerici düşüncenizden kurtulmanızı diliyorum eşitlik heryerde faşizme son verin artık !
Soran+1 yıleşitliğin olmadığını açık açık söyleyen yüzsüzleri de ilk defa görüyorum diyecek bir şey yok iyi günler
Soran+1 yılbu dönemi de atlatacağız be kardeşim o zaman sizin gibiler ağızları açık izleyecek unutmaosmanlı bile kalıcı olmamaıştır bu günleri mumla arayacaksınız
Sen dovmenin ve piercing gunah oldugunu bilmiyor musun yoksa basurtusunun olmasi gereken bir sey zaten ama bunu boyle yaptilar musluman bir kadin zaten basortusu takar kapanip sen istedigini yapabilirsin ama dovme ve piercing le basortusunu kiyaslayamazsin asla birbirinden farklidir dovme olabilir ama asiriya kacmadan kucuk bir sey yaptirmak sartiylan ama piercing olmamasi gereken bir sey cok itici duruyor zaten
10 Yorumlabak küçük beyinli insan. Senin yaşadığın ülke müslüman bir ülke ve tesettür kadar doğal bişey olamaz. Tabiki her yere girecekler benim bu ülkenin dininin gereği bu! buraya çıkmış ordan burdan doldurmalarla gelmişsin
23 Yorumla
Soran+1 yılbu ülke müslüman bir ülke değildir ülkenin dini olmaz cahil beyinliler sizi önce şunu anlayın eşitlik olmalı eşitliğe hayır diyorsan sen bir faşizm yandaşısın demektir
Haklısın. Bizim okul o konuda rahat neyseki. Ama adalet bu değil, onlar da istedikleri gibi olmalılar biz de. Kimse bunun adil olduğunu söylemesin. Aynı şey piercing takmakla kapalı olmak, ikisi de kişisel tercih biri olup biri olmazsa bu haksızlıktır. Bir de bunun adil olduğunu söyleyenler var ben onlara bitiyorum. Biz kimseye karışmıyoruz onlar neden bize karışıyor anlamış değilim.
00 Yorumla
+1 yıldövmelilere kimse bişey demiyor. ayrıca başörtüyle bunları kıyasladığın için üzülüyorum böyle küçük düşünen insanlara. siz minilerle dekoltelerle gezip bizi günaha sokma özgürlüğünü kendinizde buluyorsanı.. milletin örtüsü sizi ilgilendirmez. evet eşitlik sayenizde yok... alçak halinzi üstün görmekten vaz geçerseniz belki eşitlik sağlanır!!!
22 Yorumla
Soran+1 yılister miniyle ister dekolteyle dolaşırım benim vücudum değil mi kardeşim? ikincisi ben başmrtüye bir şey deniyorum isteyen istediğiyle gezsin ister çaraşfla girsin ister başka bir şeyle tek taraflı eşitliğe hayır faşizme hayır
- +1 yıl
size kimse neden öyle giyindin demiyor zaten.. ben sizin başörtülülerden olan rahatsızlığınızdan dolayı dedim onu. herşeye hayır demekle olmuyor bu işler. neyse herkesi görüşü... iyi günler...
Saçmalık eşarbı siz ne olarak görüyosunuz bilmiyorum ama senin üzerine giydiğin bir elbise gibi görürsen onu artı bir aksesuar bir kıyafet olarak görmezsen ki öyle olması lazım. O zaman eşarp serbest dövme yasak demezsin. Sen nasıl ki bedenini kapatmak için pantolon falan giyiniyosan onlar da bütün bedeninin eksiksiz dine uygun kapanması için eşarp kullanıyolar. Önceden yasaktı sadece ondan size anormal geliyo olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
ama bu eşitlik kavramı altında yapılıyor o yüzden eğer konu eşitlikse herkes istediğini giyer istediğini takar ;)
ozaman * git eşitliğin olduğu bir yere * onlar yıllarca sizin gibi inançsızlığı moda sanan annenizin kaşar babanızın godoş kuzenlerinizle yiyişen iğrenç insanların biz özgürlük istiyoruz laflarıyla ezildiler. şimdi işine gelmiyosa * git amsterdama. böyle diyodunuz.
10 Yorumla
+1 yılHer devrin bir adami vardir derler bu devrin adamida onlar. birak aksirinxaya tiksirincaya kadar yasasinlar. nasil olsa keser de donecek sapta donecek hesapta donecek... savas baltanmikeskin tutuyorim ben...
10 Yorumla
+1 yılErgenus piercing zarali dövme cünüplüğün alameti.. devlet senin sağliğinidüşünüyor sen daha illa ben adam olmam diyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılben zaten dövmeyi yaptırmışmıyım yaptırmışın niye benim sağlığımı düşünüyor benim vücudum benim kararım daha saçma bir neden olamazdı
- +1 yıl
Tabi ondan sonra çıkıp aglarsiniz.. " devlet vtandaşın sğligini düşünmüyor.. hastanelerde sira bekliyoruz " gibi gibi... ergenus
Soran+1 yılbanane devletin ne yaptığından eşitlik istiyoruz sadece
- +1 yıl
Eşitlik iste... ama yarın çıkıp piercing yaptırdım vucudumda şişlik oluştu dersen.. ve eger ben devlet başkanı olsaydım seni hastneye alırdım. Ağlayıp zirlardin sonra
- +1 yıl
Seni hastaneye almazdim
Sen başörtüsü ile dövme ve piercingi kıyaslayacak kadar ne yaşadın? Onlar dini gereği kapanıyor sen zevk süs için dövme yaptırıyorsun. Bikere dövmeyi sadece okullar lanetlememis Allah bile dövme yaptıranı lanetlemis.
25 Yorumla
Soran+1 yılbu onları ilgilendirmez benim vücudum vücuduma da istediğimi yaparım nasıl bir kapalıya karışamıyorlarsa bana da karışmamaları gerek
Soran+1 yılalmamakla tehdit ediyorlar
Soran+1 yılyasak olduğunu bilseydim görünmeyen bir tarafıma yapardım bildiğin kolum yani apaçık gözüküyor
+1 yılResmi olmayan seylerin resmi yerde serbest olmasi ne kadar dogru bilemedim simdi?
Dovmenin ya da piercingin resmi olabilecegi bir durum yok. Basortusuyle resmi olabilirsin ama..
Her neyse00 Yorumlabasortusuyke piercing ayni mi? bende dal d*ssak girmek istiyorum bana da bir esitlik ayarlasana?
41 Yorumla
Soran+1 yıldövmem var ikiside bedende olan bir şey ve ikisine de kimsenin karışmaya hakkı yok
Bazen sana hak veriyorum evet başörtü yasağı çok saçmaydı iyiki kalktı ama bizim için de bazı özgürlükler olmalı. Sanki şeriata dogru ilerliyomuşuz gibi ya
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. kıyasladığın şeye bak ltdb liler malüm protestoyu yapabiliyorsa kimse özgürlük yok geyikleri çevirmesin komik kaçıyor zira
12 Yorumla
Soran+1 yılisteyen istediği protestoyu yapar böyle hakları var vatandaşların millet başörtüsüyle girebiliyorsa dövmeyle de girebilmeli
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman bir ülkedeyiz, baş örtü de İslam da yer alıyor bence bu yüzden serbest olunması gerekiyordu.
Piercing falan hangi din bilmiyorum kusura bakmayın.18 Yorumla
Soran+1 yılülkelerin dini olmaz
- +1 yıl
Türkler İslamiyeti kabul etmiştir biz hangi devlet'deyiz?
Soran+1 yıltürkiye cumhuriyeti devletindeyiz ve ülkenin dini müslümandır yasası anayasadan kalkalı çok olmuştur araştırın derim
- +1 yıl
O halde ''Müslüman bir ülkedeyiz'' lafımı geri alıp ''Türkler İslamiyeti kabul etmiştir'' lafımı ileri sürüyorum.
Soran+1 yılevet doğru söylemiş olursunuz
- +1 yıl
O yüzden baş örtünün serbest kılınması biraz makul olmadı mı sizce. Piercingi takın, istediğinizi yapın lgbt gibi ortalığı dağıtmayın da yapın ne istiyorsanız eylem türü şeyler.
- +1 yıl
biraz daha insancıl ve evrensel düşünseniz her şey daha güzel olacak kişinin neyi kabul ettiği önemlidir devletin değil eğer o önemli olsaydı şimdi herkes köle gibi yaşıyor olurdu
- +1 yıl
İnsancıl ve evrensel düşünemiyor muyum? Devletin kararı önemli değil ise neden devlet var?
+1 yılKuranda dövme yaptırmakla ilgili ayet bulunmamaktadır. Konuya ilişkin kesin bir hüküm yoktur.
20 Yorumla
+1 yılTürkiye islam ülkesi o ise gereksiz bir şey bence normal yani izin verilmesi.
13 Yorumla- +1 yıl
İslamiyete yönelmek ne kadar bu kadar zorunuza gidiyor sizin? Müslüman isen müslüman olmanın hakkını vermen lazım. Anladın mı. O dinsiz batıcılar sizi böyle kışkırtıyor sizde gelmiş burada sizin gibi birilerini arıyorsuzun cahilsiniz işte...
Soran+1 yıltürkiye islam ülkesi değildir içinde müslümanların yaaşdığı bir ülkedir ülkelerin dini olmaZ
- +1 yıl
Öyle mi git İsrailde musluman ol bakıyorum. yasin kac lise 4 mu yoksa lise 1 mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkulla alakalı bir durum sanırım benim gittigim okulda bütün kolu dövme ile kaplı çocuklarda dudagında ve dilinde piercing olan kızlarda var gayet rahat bir sekilde derse girebiliyolar.
00 Yorumlane alakası var başörtüsüyle dövmenin hem git yaptır o kadar istekliysen acıp arıyolar mı dövmeniz var mı diye
04 Yorumla
Soran+1 yıldövmem var zaten kolumda
Soran+1 yılsaptırmıyorum bu sene yaptırdım dövmeyi ve tehdit ediyor okul müdürü okula almayız diyd bundan bahsediyorum
- +1 yıl
o zaman genel bir haksızlıktan bahsetmeyin.. okul müdürüyle açın bu tartışmayı..
+1 yılBaşörtüyle piercingi aynı kefeye koyan bu zihniyeti Allah ıslah etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılallah sizi ıslah etsin
Yöneticilerin işine geldiği gibi özgürlük anlayışı deniyor buna. Şu anki yöneticiler tek taraflı yönettiği için elbette sana bunlar serbest kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence iyi yapıyorlar okullar yoksa okul değil amerika sokaklarindaki serseri mahallesine döndü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptal mısın başörtüsü inançtır insanların inançlarına SAYGI duymak zorundayız ama piercing inanç değil ki hangi dinin emri?
23 Yorumla
Soran+1 yılbenim dinimin emri allah allah ya benim vücudum değil mi sonuöta dışarıda dövmesi olan birini görünce sen oha dövmesi var hadi taşlayalım mı diyosun kapalılar okullara alınmaya başladıysa dövmeliler ve piercingiler de alınmalı trk taraflı eşitliği savunan zihniyete hayır
Cevap sahibi+1 yılO kadar saçma düşünüyorsun ki sende bunun farkındasın bence aus
Soran+1 yılburdaki zihniyeti dar ve gereksiz olan biri varsa o da sensin mantıklı bir insan eşitliği savunur
+1 yılBu Ülkede Eşitlik ve Düşünce Özgürlüğü Sesli Söylemde Var, Uygulamada Yok.
00 Yorumla
+1 yılBu yuzden okuldan atilmaya ramak kala bitirdim liseyi , bu ülkenin ta... 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yok baş ortululet ne zorluklar vekti hala cekiyor. Dövme pirsing amerikan ozentiliginden baska bisey değil
23 Yorumla
Soran+1 yılşu an da bizde zorluk çekiyoruz ne yani dövmem var diye okuldan mı atılayım puanlarım gayet yüksek faşizme hayır
Cevap sahibi+1 yılYaptirma arkadas dövme ne ya
Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. ne alakası varya her isteyen okulda istedigini yaparsa ne anlamı kalacak kuralların önünü alamazsın bu işin ayrıca dövme yapanda var yani denk geldi
00 YorumlaÖzgürlük derken toplum edebini adabini bozmadan eşitlik var.
12 Yorumla
Soran+1 yıldövme toplum edebini adabı ı bozuyor mu hahahahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok beni sınava girerken saçımda ki tel tokamı bile çıkarttılar onları doğru düzgün arayamıyorlar bile
00 Yorumla
+1 yılBizim okulda takan vardı. Okul sıkıydı ama yinede takan vardı piercing
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüş olarak zıt dusuncedeyiz ama bu konuda gercekten haklisin kapalı degilim mesela ben de ama eşitlik olsa herkese olmalı mantıklı bence yazdigin
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler böyle düşünenleri görmek güzel herkes eşit olmalı
+1 yılBenim mezun olduğum okulda dövmesi olanda vardı piercing takan da. Genelleme yapma.
00 YorumlaBu kapalıların suçu değil ki. Bak senin sorundan da anlaşılacağı gibi bizi ikiye ayırlaranlarda.
03 Yorumla- +1 yıl
Dövme ve başörtüsünü karşılaştırman saçmalığın daniskası olmuş diyenler acaba hiç düşündü mü eğer gerçekten dinin gereği diye başörtüsü serbest kalmış olsaydı haç işaretli kolye vb. Takmak da serbest olurdu. Biri okula öyle gelse dinin gereği diyenler, taşlarsınız heralde. sonuçta Türkiye de yaşıyor diye herkes Müslümanlığa inanmıyor. Devletin dini yoktur.
Soran+1 yılben kapalılaea karşı değilim zaten ister çarşafla gelsinler ama bizde istediğimiz gibi olabilelim bunu istiyorum
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben kimseyi takmıyorum piercing takıyorum jkfdfsg
00 Yorumla askeriyeye başörüsüyle giremediğimiz günleri unuttunmu
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaş altısın çıkar mısın siteden?
44 Yorumla- +1 yıl
18 yaşına son sınıfa gıden de var..
Soran+1 yıl18 yaşındayım 12. sınıfa gidiyorum?
- +1 yıl
Canım benım belki bir sene önce kaydoldu ilk okula?
Kaç kişi var böyle bılmıyormusun.. - +1 yıl
tamam canım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbide Müslüman olsalar keşke kapalılar... süslümanlıktan öteye gdemiolar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseni gördm nette senn gbileri
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkisininde serbest olmasi lazim dovme kötü bir sey degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnların ileri demokrasi anlayışı bu, faşizme ileri demokrasi diyorlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbatılılaşma değil doğululaşma var
00 Yorumla Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Dövmeyi sildir mi diyorlar?
02 Yorumla
Soran+1 yılokula almayacaklarını söyküyorlar bu nasıl iştir anlayamadım puanla girdim ben o okula ya
Sikilmis gotun davasi olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin dusuncesi farkli olabilir bu konuda...
00 Yorumla
+1 yılhaklısın karışmasınlar
00 Yorumlazihniyetine hayran kaldım
10 Yorumla
+1 yılSon laik bükücü😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılOlaya böyle yaklasman doğru değil
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Onlar da serbest olur
00 Yorumla
+1 yılDeğişik kafa
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle haklısın.
00 YorumlaMallık zirvede
10 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynen ya :)
00 Yorumla
+1 yılAynı şey değil
08 Yorumla
Soran+1 yılaynı şey ikiside özgürlük
- +1 yıl
Başörtüsü müslüman olan kadınlara farz ama pircing hiçbir dinde zorunlu değil
Soran+1 yılbelki bana göre zorunlu belki ben öyle istiyorum allah allah ya
- +1 yıl
Demir parçasının nesini zorunlu görüyosun acaba
Soran+1 yılbenim piercingim yok dövmem var ve canım böyle istiyor dövme yaptırmak istedim ve yaptım onlar da kapanmak istemişler ve kapanmışlar tek tarafl ı eşitliğe hayır !
- +1 yıl
Madem başkasının yorumu zoruna gidiyor bu sitede ne işin var
Soran+1 yılyorumun zoruma gitse engellerdim seni farklı düşüncelerle bu tür konuları tartışmak hoşuma gidiyor saygı çerçevesi içinde tabi
- +1 yıl
Istiyorsan takarsın beni ilgilendirmiyor. Izin vermiyorlarsa ben bisey diyemem disarda tak gerektiginde cikar o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo yasak değil
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026