Jeff The Killer hikayesini bilen var mı?

Aşağıdaki hikaye video kanıtını , görgü tanıklarını , ve izlenildiği iddia edilen videoyu analiz eden bir dedektif tarafından yazılmıştır. Bu hikaye, o hikayedir. Sıradan bir Salı akşamıydı. O günden önce kahve dükkanından aldığım 2 büyük boy kahve yüzünden uyuyamamıştım , internette dolanıyordum. Birbiri üstüne bir kaç gereksiz Youtube videosu izledikten sonra , garip başlığı olan bir videoya denk geldim. Başlıktaki karakterler İngiliz alfabesine ait değildi ; Ancak, çözememiş olmama rağmen harflerin biçimi kelimelere benziyordu. Merak ederek videoya tıkladım. Aniden evimden gelen çeşitli çatırtı ve iniltiler duymaya başladım. Etrafıma bakındım ve savaşa hazır bir şekilde yanımda duran beysbol sopasını kavradım. Beni şaşırtan şey , evimde hiç kimse yoktu , evime zorla girildiğine dair bir işaret de yoktu. Ayrıca bütün kapılar kapalıydı. Delirmeye başladığımı anlayarak omzumu silktim ve tembelce odama doğru yürüdüm. Geniş bant bağlantısı için çok para harcadım , bu yüzden tıkladığım videonun hala dolmamasına şaşırmıştım. Sabırsız bir şekilde videoya 4 kez daha tıkladım. Sonsuzluk gibi gelen bir süreden sonra , sayfa sonunda açıldı. Arkaplan siyahtı ve kırmızı renkte olan kullanıcı adı , açıklama , yükleyen adı dışında bütün yazılar görünmezdi. Yükleyen kişinin adı " Nightmare SLUMBER " dı ve açıklamada bunlar yazıyordu:Ne kadar da umursamazsın.
Hayatındaki şeytani varlığımdan habersizsin.
Seni ayakta tutan her şeyi parçalayacağım.
Seni değersiz korkak.
Her zaman seni izliyorum.
Ve yakında benimle yaşamaya geleceksin.
Sonsuza dek... Bunun 12 yaşında bir çocuğun zırvalığı olduğunu düşünerek içinde bulunduğum tehlikeyi önemsemedim. Video terk edilmiş bir akıl hastanesinin resmiyle başladı...
Güncellemeler
+1 yıl
Hikayenin devamı burada arkadaşlar biraz uzun olduğu için böyle olmasi gerekliydi

m.facebook.com/.../380181932186616
Jeff The Killer hikayesini bilen var mı?