Evliyim daha okuyorum eşimin ailesi benden çocuk istiyor çıldıracam artık bana akıl verin lütfen?

24 yaşındayım aşk evliliği yaptım eşimle 5 senedir çıkıyorduk aileler evlenmemizi istedi biz de isteyerek evlendik bizim oralarda biraz karşıdırlar böyle ilişkilere neyse ben başında söyledim kpss hazırlanıyorum çocuk olmaz dedim. Herkes kabul etti. Şimdi eşimin ailesi tutturmuş torun istiyoruz dedeler nineler halalar teyzeler bütün sülale karışmış bide bunlar aşiret. hayır hiç şikayetim yok hepsini de çok severim ama olmuyor çok üstüme geliyorlar eşim bişey diyemiyor büyükleri zaten o da arada kalıyorum diye kızıyor nasıl baş edecem ailenin en büyükleri zaten cahil laftan anlamıyorlar ben çocuk büyütüp nasıl sınava hazırlanıyım of bana akıl verin lütfen şimdi demeyin bu yaşta evlenmeden düşünseydin diye bizim oralarda ters böyle ilişkiler hem evliliğimden pişman değilim mutluyum ama son zamanlarda çok üstüme geliyorlar bebek yeleği örmeye bile başlamışlar
Evliyim daha okuyorum eşimin ailesi benden çocuk istiyor çıldıracam artık bana akıl verin lütfen?