23 yasindayim 1.5 sene evli kaldim ayrildik simdi 40 ysdindaki adamlara istyolar ayrildim diye bolemi olmasi lazim moralim cok bozuluyo demeleri bile beni yikiyo sirf evlenmek icin asla evlenmem yasi uygun olmasi lazim yanlismi dusunuyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBizim milletin bir kötü tarafı da, evlenip ayrılmış kadınlara kötü gözle bakma algısı oluşmuş. Ne var yani, bir insanın evlenmesi ne kadar doğalsa, ayrılık yaşaması, boşanması kadar doğal bir şey yoktur hayatta.
Sen hiç canını sıkma, milletin ağzı torba değil ki büzesin?
Çevreden söylenenlere bakarak hayatını şekillendirme sakın. Daha 23 yaşındasın ve gençsin.. İlla ayrılık yaşadın diye, senden daha büyük olan insanları tercih etmek zorun da değilsin. Normal bir şey.. Haa şu var acı bir gerçektir ki, erkeklerin bir çoğu bakir olmadıkları gibi, kadınları da bakire isterler. Bu yüzden dul kalan bayanları tercih etmezler. Ben mesela; Dul bir bayanla dahi olsa evlilik düşünürdüm.. Çünkü benim için onun karakteri ve kişiliği daha çok önemli.21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 👏 👏
En İyi Cevaplar
+1 yılla hangi ara evlendin de hangi ara bosandn... yazik ettin hayatuna dua et de karsina seni sevne biri ciksin yasina uygun aile kura bilcgn biri... sen dua edip o kisiyi bekler ve yanlis yapma san o kisi cikar karsina sen kendini kirumasini bil bizim ulkemzde dullara kizlara yansma amaclari belli sen kendini koru
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasima girdgim gun kacarak evlendim ailemi dinlemedim bole oldu cahilikmi dersin aptallikmi dersin oldu iste :(
- +1 yıl
simdi ailenin kiymetini anlarsan ve bundan sonrada dikatlibolsan siknti yok zaten dersini aldin
eic'deki durumun yanında bir se şu var bizde boşanma desteklenmiyor.. insanlar mutsusuz boşanalım diyemiyorlar veya ipler inceldiği yerden kopuncaya kadar bekliyorlar bir şekilde.. yani 40larına kadar... 20lerinde 30larında insanlar yeni evlenmiş oluyor kısacası.. boşanmışlarla hiç evlenmemişlerin yakıştırılmadığınıda düşünecek olursak evlenmemişler evlenmemiş eş arıyor farkına bile varmadan... dolayısıyla müsait olanlar 40 yaşlarındaki dullar oluyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 yasindaki isteyen dul dwgl bekar ayrica bekar olsun diye birsey demedim evlenmis olsun yasitim olsun bunu istemeye hakim yok mu dengimi istyorum yas olarakta bosanmis olarakda
+1 yıl40 yaşındaki adamlarda yaşlılık sendromu başlıyor. Genç eş istemeleri ondan. Yaşlandıklarını kabul etmek istemiyorlar. Ayrıca hala küçüksün.23 yaş nedir ki. Bekle biraz, toparlan. Üstündeki ölü toprağını at. Çalış, kendi paranı kazan. Zamanla biri karşına çıkar elbet.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah canim ya zaten evlenmek usremiyorum ailem arkamda isim yok maddi olarak sorunum olmaz ismi alirsam cok iyi olcak bakalim nasip hersey saol rabbim gonlunce versin herseyi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
60Cevap
+1 yılGeçmiş olsun. Malesef ülkemizde durum malum. Ama yine de eskisi gibi kötü değil diye düşünüyorum. En azından bu gibi durumlara kötümser bakanlar eskisi gibi çok değil. Boşanmış olabilirsin ama sırf bu yüzden yaşı kaç olursa olsun istemediğin biri ile evlenmek zorunda değilsin. Umarım ailen de bu konuda anlayışlı davranır. Zaten yaşın da genç, daha karşına ne kısmetler çıkar. Hakkında hayırlısı inşallah..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evlendim ayrıldım senin gibi birbucuk yıl sürdü.29 yaşındayım. tabi bayan açısındanda şartlar hisler yaşanılanlar bir erkek kadar eşit aslında fakat toplumumuz daha çok yollar katetmeli. pozitif ol ve binanin en kötü penceresinden bakma hayata çok genç insanlarız temennimiz güzel şeyler yasamak arta kalan zamanımız dahilinde
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah bundan sonrasi guzel olut ne diyim rabbim herkesin yarrimcisi olsun
Cevap sahibi+1 yılamin inşallah. kötü şeyler düşünme. herşey elimizde aslında
+1 yılhayır doğru düşünüyorsun hatta evlenmek zorunluluğunda nerden çıktı
birdaha acele evlilik bir boşanma daha getirir
sen yapboz tahtasımısın
sev iyi karar ver ve evlen
seni sen olduğun için çok delikanlı çıakr karşına
hoş 37 yaşım biraz banada lafların geldi ama neyse : )04 Yorumla
Soran+1 yıl:) ya beni yanlis anlma sen 23 yadinki kizi istermisin simdi bence en az 27 olmali yas farki en fazla 10 :(
- +1 yıl
isterim yaşına bakmam görüntüne bakmam boşanmanada bakmam sadece aşk var mı uyum var mı ben buna bakarım
yaş küçük sorun değil tek sorun senin kabul etmen ve uyum içinde olmaktır
ben biraz bu konularda farklı düşünüyorum
Soran+1 yılSenin gibi dusunende vardir elbet ama ben istemem tamam yasimdan buyuk istyorum amaen fazla 32 falan olsun 40 cok yani
- +1 yıl
görüşelim
+1 yılYaş konusuna bu kadar takılma derim.
Tamam 40 olmasın ama 30 a kadar da seçme.
Ama şunu da bil ki;
Taliplerin evlenip ayrılmış erkekler olacaktır.
Bu yaşı otomatikman 35-40 üstüne atıyor.
Sanmıyorum ki ilk defa evlenecek bir erkek kapını çalsın.
Maalesef gerçek bu.
Umarım mutlu olursun...00 Yorumla- Diğer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılKimse bir kere evlenmis birisiyle evlenmek istemez sonucta bekar kizlar dolu her yer yani ama senn yaslarnda evlenmis bosanms birisi olablr illa o yasta olmasi sart degil
03 Yorumla
Soran+1 yılTatlim ben temiz kiz tanimiyorum ben ne yasadiysam helalinden yasadim bazilari gibi kizim diye gezen ama benden bin kat dahasi var
- +1 yıl
O konuda cok hakli olabilirsin ama onlar gzli sakli hallediyolar iste sorun orda
Soran+1 yılİnsanlarin ne dusundugu onemli degil benm helal oldgu icin gunah degil benm sorumda bu degil zaten yas buyuk istemiyorum sadece
dogru dusunuyorsun. benim de sevgilim bosanmis ve aramizda 1 yas var. 2 de cocugu var. buyuklere bakma. gencecik kadinsin ne gerek var hayatini heba edeceksin. adam 40 yasinda 50sinde ölecek haydaaa 3. kocaya :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ALLAH korusun cok dua edyom bidaha bu aciyi yasaycaksam rabbim nasip etmesin evliligi ben cocgm yok iyiki yok bu sefer 60 yadndakilerr isterdi sanirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıksın boşver takma kafana bende boşandım 2 ay evli kaldım sırf bu yüzden illa ki boşanmış biriyle evlenmemi bekleyen salaklar var ama umrum değil :) beğendiğimle evleneceğim inş.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsalah gonlune gore cikar
Cevap sahibi+1 yılinş. Rabbim seni de hayırlı birine yazsın
toplumsal baskı karşısında ayakta durabilmesi zordur bir kadının
Haklısın ve kendini ifade etmeye devam et00 Yorumla
+1 yılEğer evdeysen sürekli ole olur çalıştığın bir yer varsa ya da yeni insanlarla tanışacağın bir yer tanışırsın yani
00 Yorumla
+1 yılbence zamana bırakın elbette o tekliflerinizi reddetme hakkı var muhakak..
00 Yorumla
+1 yılDul olman 40 üstü kişilerle evlenmen anlamına gelmiyor. Senin doğrun neyse ona göre davran...
00 YorumlaHaklısın tabi. Sen önce bir yalnız dur o negatifliği üstünden at zamanla yaşlılar elini ayağını çeker fırsatçılar.
00 YorumlaÇok doğru düşünüyorsun.! Sana yakışan da buydu.! Evleneceğin adam en fazla 30 yasında olmalı
10 YorumlaDiğer konusunda 834 cevap paylaştı. Deli yaşlı zengin birine var sonra herifi adrenalinden öldür sonra da kraliçeler gibi yaşa :D
00 Yorumla
+1 yılBence kendini gelistir oku buyuk bir ihtimalle lise yda orta mevzunusun oturup koca bekleme oldugun yerde
00 Yorumla- Diğer konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıle git kendin bul karşına çıkarmasınlar git konuş kızım delimisin
00 Yorumla boşanmak için mi evlendin iyi olmuş boşanmasaydın sen de
00 Yorumla
+1 yılBende 32 yaşındayım boşandım hiçbir güç evlendirmez beni
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dusunmuyorum zaten kafam rahat ama senin gibi kesin olmaz demiyorum yasi uykun mantigima uygun cilarsa isterim tabi
- +1 yıl
Yok yaaa evlilik bir daha gözüm yemiyor benim artık
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılTalep o yönden gelmiş, yaşına daha yakın olanlarda seni isteyebilir. Dul olmanı problem edebileceklerde yine kendi hemcinslerin olabilir.
00 Yorumla Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Sakın baskasını ağzıyla iş yapma seçiçi ol zaten bir şeyler yaşayıp ta görmüşsün hata ya düşme.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ole yapiyorum mutlu olcagim indan cikto cikti yoksa evlemmem bukdar basit rabbim kimseye yasatmasin
Sonra yine ayrıl sanki kurtuluş, herşey daha berbat bir hal alıyor.
00 Yorumla
+1 yılyok devenin bale pabucu... öyle bir kural yok tabiiki
00 Yorumla
+1 yılDogru düşünüyorsun işte beyinsizler bu 40 yaşındaki talipler kart adam sanamı bakıcam deseydin
00 YorumlaEvlilik senin için zorunluluk mu? Ekonomik bağımsızlığın var mı?
00 YorumlaHayir tabiki
Sen sen ol sadece kendi kafana gore biri ile evlen. Kendini bu azgin tekelerden koru10 Yorumla
+1 yılGenel bakış açısı bu. Senin evlenip boşanmanı kusur olarak görüyorlar.
Merak ediyorum erkeklerde neden bu saçma genelleme olmaz?00 Yorumlaartık dulsun ve saçma bir görüşe görede böyle malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmem sanki ne onemli bir konu evlilik sevmeden olurmu ben babm yasindaki adami sevmem ALLAH buyuk kendime bakarim gidipde iki kat yasimda olanla evmem salak insanlarin dusunceleriyle
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMillette kadın avına çıkmış resmen be pislik insanlar var😒
00 Yorumla Daha yasin genc. Moralini bozma. Elbet cikar karsina istedigin gibi biri.
00 YorumlaAlakası yok..
Zamanla istediğin biri çıkacaktır karşına acele etme00 Yorumla
+1 yılKadinlara öyle. Malesef. Ikinci el gibi bakiyolar sanki malmış gibi
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. dogru dersınden senın yastlarında kız ıstemelerı bu sorunu ortaya çıkarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacmalama, gencecik kadinsin. Insanlari bosver, sevdigin mutlu oldugun hayati yasa, insanlara aldiris etme, daha 23 sun.
Nerdensn04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum zaten konusu bile sinirimmi boziyo 40 ya bana nasil ayak uydurak
Cevap sahibi+1 yılSacmaliyoelar, aldiris etme. Samimiyetin acik sozlu olman cok guzel, neredensin?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sert gelmene ne luzum var, anlamadim. Neredensin bu kadar mi zor gizli ¿
Cevap sahibi+1 yılKüstün resmen buz oldun. Tansııısmayı konuşmak böyle mi zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok dogru düsünüyorsun. Sakin evlenme o kart horozlarla. Baban olabilecek yastalar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yim istersen yaz tanışalım ayrılmış olman sorun değil.
00 Yorumla
+1 yılO ne saçmalık öyle , senin denginde biri çıkar elbet sabırlı ol birazcık
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim evlilik aklimda yok zaten insanlar bole yapinca moralim bozuluyo sadece
- +1 yıl
onların kendi ayıbı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın kendı kapasıten yok mu başka bulmak ıcın bırısını boşver onlara takılma
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kapasiteyle alaksi yok evliligin asil amaci mutlu olmaktir o yastaki insanda beni mutlu edemez bende onu ama insanlarin solemesi bile moral bozuyo hangi mantikla kabul edecegmi dusunebilir buna cevap bulamdgm icin moralim bozuluyo
çok haklısın boşanmışsın sonuçta kötü bişey yapmamışsın
00 Yorumladoğru ablacım. 40 ne ya 40 gitsin mezar baksın kendine , sen de kendini heba etme abla
00 YorumlaBoşanmış olunca biraz öyle oluyor neden öyle bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsra erola git eminim o sana uygun birini bulucaktir sakin yanlis anlama ama esra erolun programi cik guvenilir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır program cok kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorym bu isin icinde olan biri olarak
+1 yıl33 yasındayım uyarsa tanısalım hanım efendı cıddı dişünüyorsan tabii?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban 40 yasında mi ne alaka bence uygun yanlış dusunuyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum ama boşver sen iyi biri çıkar elbet karşına üzülme
00 Yorumla
+1 yıl27-28 yaşında gencececik filinta gibi delikanlılar napcak evlenmiş boşanmış hatunu
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nesin bakiremisin ben 1 kisiyke yasadysam bu kafadaki insan 10 kisinin aktina yatmistir ayri dilerim ALLAHDan benden beter olursun
boşnanalar 2. elden gidiyo maalesef. kullanılmış çünkü. sıfır km değil...
06 Yorumla
Soran+1 yılEminim sen sifir km dirsin ayrica ne oldum degil ne olcam de buyuk konusma olurmu anan bacin kizin bisen vardir
Soran+1 yılKarsindaki insanin ne dusuncede okdgunu kim bilebilirki cok buyuk konusyosun yapma 18 yadindaydim aklim havardaydi oldu guvendim ama onun niyeti farkliymis anlmdim
Soran+1 yılNeyin kafasini yasayosun cok merak ediyorum ben bekar olsunmu dedim yasi buyuk istyolar hep benim yaslarimda 3 ...5 bes buyuk erkek hicilmi bosanmis yok sanki yasi kucuk bekar olsun dedim
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yanlış düşünmüyorsun aptallarla uğraşma.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ailen nasil böle bisey kabul ediyor ki...
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir yanlis dusunmuyorsun..
00 Yorumla Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. sen onlar istedi diye evlenmek zorunda değilsin...
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. haklısın bence kendi denginde birini bul
00 Yorumlagenç adamlar temiz kızla evlenecek işte 40 lara gelen adamlar genç istiypsa senn gibi gençlerei isticekler benm düşüncem bu
04 Yorumla
Soran+1 yılPardonda senin temiz anlayisin nedir acaba benim pisligim helalinden birseyler yasamakmi temizlik anlayisinda kizm diyip 10 kisinin altina yatmismi? Senin gibi geri kafali mantiksiz insan bastan tirnagi altin olsa donup bakmam eminim sen tertemizdirsin kesin ayrica bu devirde temiz kiz degil az ellenmis bulursun ancak
- +1 yıl
yaw he he ! erken evlenmeseydin o zaman sen çok mu masumsun genç le evleniyorsun bosanıp gene ggenç biri istiyorsun senn işinde keyf ha ! ama yinede ters bişi dediysem hakkını helal et sinirlerim bozuk inş. istedigin gibi olur geri kafalıyım evet ama sunuda bil kim ne derse desin herşey kısmet
Soran+1 yılBak guzel kardesim ben kucuk olsun demedim bir erkek zaten esinden buyuk olmali ama olsun 6 veya 7 yas ben 23 isteyen 40 bu normalmi sence 17 yas 30 yaslarinda bosanmis yok mu yani benim gibi simdi ayrildim diye 50 yasindakinemi gideyim napyim. Evet bir hata yaptim gordugun gibi cezasini fazlaca cekiyorum rabbim kimseye yasatmasin ben guvendim sadece olmadi herseyi yasadim aldatildimda iftirada atti dayandigim yere kadr sabrettim olmadi dedgin gibi hersey kismet ALLAH ne derse o olur benim bu dunyadan bir beklentim yok ahiretim guzel olsun yeter. moralim bozuk demissin gordugn gibi herkezin bir derdi var sabret rabbim yardimcin olsun bole bir aciyi yasatmasn insallah
En iyisi kendin bulman :)
00 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. Bosanmıssın daha hala ne evliliği
00 Yorumla25 yasında boşanan erkek yok mu hiç sankı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yasim olsun bunlar bekar ama napm bekardiye 40 ysdndmi olsun bosanmak kotu bise degil ben bole olcagni bilsem zaten evlenmzdim yasima yakin olsunda :(
İnşallah gönlüne göre birini bulursun..
00 YorumlaHaklısın, kötü bir durum. :(
00 Yorumla
+1 yılSon derece haklisin :)
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Arayan bulurmus sende dengini bulursun
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Haklısın yaşıtlarını bekle
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026