Karınca ve agustos böceği hikayesi hakkındaki görüşleriniz neler?

Agustos böcegi ile karınca tarlada oturuyorlarmış karınca demişki oğlum bak globalleşen dünya'nın küresel ısınmasından dolayı demiş dolar fiyatları tavana vuracak petrol varilleri düşecek o yüzden adam ol efendi gibi çalış demiş oda demişki l*n oğlum demiş sen ne anlarsın zaten yerin dibinde yaşıyorsun bitane toprağın demiş yerin dibinde onun bunun pisliğini evine götürerek yaşıyorsun demiş milletin tükürüğünde havuz diye yüzüyorsundemiş yürü git demiş senlen görüşeceğiz la demiş gitmiş efendim karınca tabi alem yapıyor bir yirmi yirmibeş karınca var kızlı erkekli takılıyorlar evde kapı çalıyor efendim kapıyı bir açıyorlar agustos böcegi böyle sünepe bitmiş diyoki ya diyo karınca diyo yazın seninlen diyo konuşmuştuk tarlada acaba 2 kutu bulgur bide nebahat yağı var mı sizde oda demişki l*n oğlum sen ne yavşak ne şerefsiz ne ne gerizekalı salak bir adamsın l*n demiş la seni geçen yaz uyardık la demiş hatırlıyormusun demiş sırtımda ay çekirdeği ile giderken sana söylemiştim demiş uyardım la seni demiş uyarmasam kızmayacağım l*n demiş şerefsiz ağustos böceğide l*n ne bağırıyon la demiş adamı cinnete getirme zaten kafam iyi demiş karıncada ordan bas git l*n demiş valla şimdi burada yemin ediyom rakunları çağırırım seni toplatırım l*n demiş yürü git l*n demiş onun antenini tutmuş arka bacağını kırınca bir itiş kakış felan böyle ortalık kan revan akşamına heryer dağılıyor
Karınca ve agustos böceği hikayesi hakkındaki görüşleriniz neler?