Nisanlim la 1 yıldır nisanliyiz seneye yaz evlenicez benim babamdan kalma arsalarim ve evlerim var nisanlim ev ve arsa istiyor evlenelim sonra diyorum Hayır şimdi istiyorum bana guvenmiyorsun falan diyor ayrılmak üzereyiz napicam ben bana allah için akıl verin napmam lazım?
Cevabın nedir?
Kardes 1 cisi bu kiz seni paran icin seviyor gibi 2. cisi dili. cok uzamis biri 3 cusu ev arsa vermiyorum desen nolcak ayrilirim diyor. sen ne dusunuyosun mantiklimi sence bu bizim degil senin aklina ne geliyo yani tahmin ettigimiz. gibi dimi 4 cusu ya ayril derim sana ki bu cok zor olur bos. konusmus olurum. cunku bende nisanliyim istemedigim halde devam ediyorum 5 yildir konustum cunkun ya da bir sekilde arsa rv konusunu kapat dugun olduktan sonra idnidten gecsin kardesim sonra idtesede ayrilamaz emin ol ve bu arada senin ustune ne varsa annenin ustune yap olurda bosanma olursa ki bu sorunlari simdiden yapiyorsa kesin olur nafaka alir senden hayatta basarilar dilerim kardes.
04 Yorumla
Soran+1 yıl1/Neden şimdi istese de ayrılamaz? Ayrılanlar nasıl ayrılıyor 2/ biz nisanlanmadan önce 2 sene sevgiliydik o zaman lar benim hicbirseyim yoktu babam benim üzerime ev arsa ypmamisti gitse o zaman giderdi.
- +1 yıl
Kardes ya cocuksun beni anlamiyosun ya kiz yuzunden sacma konusuyosun birader parasi. olan bir kiz sonradanda anlasa gorse bilse neden ayrilsin ki bu devirde sen aska inanmissin belli ama yok oyle bir dunya ac acik belli paran icin şu an seninle bu 1 2 ciside sevgili zamaninda beli biliyodur babanin uzerinde neler oldugunu belki konusmussunuzdur bunlari bilemeyiz asil konu burada nisanlisiniz ve ev arsa vermezssen ayrilirim diye tehdit. ediyor bu senin icin normalse buraya konus acmicaksin birader bir de millete ters ters cevaplar veriyorsun adamlar seni dusunup yorum yapiyorlar kimseye atar gider yapamazssin yok olum deme yok sunu deme benim konusma tarzim buysa krali bana karisamaz bu atari sen konustugun kiza yap tehdit etmeden vazgecer belki.
Soran+1 yılKardes ben gereken yerde gerekeni yapıyorum nissnlimi tekme tokat dovdugumde oldu 2 ay sonra barıştık koca adamlar olmussunuz evlilik cagindasiniz olum lu kelimeler lise çağında kaldı
- +1 yıl
O olum kelimesinden once iyi niyetli konusmus herkez 26 yasinda ve evlenmis caginda bir insan buraya konu acabiliyorsa herkezin konusma tarzina sayvi duymak zorundadir ben ankaraliyim la li l*n li bebe li laflar kurarim onadami bisy dicektin kursaydim? Senin kiza el kaldirman adamlikmi yaptigini sandin? Sen kendine laf ettirtmeyi biliyorsan ki goruyoruz buraya su actigin sacma bir konuyu cozecek kadarda olgunsundur umarim bu arada birde soyle yap empati kur kendi kendine bu konuyu bir baskasi acti ben actim misal napardin ne derdin?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bırak benimle nişanlan
33 Yorumla
Soran+1 yılTöbe tobe :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadar beklerim De ben bak :D :D
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ayrıl yani bir kızda da nasıl böyle bir yüz olabilir anlamadım ki şahsen ben bir su al demeye utanırım millette nasıl yüz var koca arsa istiyor. bunun altında başka bir şey olabilir. ailene danış desem bu sefer onlarda gelinlerine karşı önyargılı ve soğuk olurlar bence sen konuş bir nişanlınla niye istiyorsun falan de
08 Yorumla
Soran+1 yılKarın olucam sonuçta diyor
Cevap sahibi+1 yıle olcaksa olcak yani karın olcak diye o ne şimdiden,
sende biraz tepkini göster: canım şimdiden uygun değil ben öyle bir şey yapmış olsam herkes sana karşı tepkili olur uygun değil bunlar evlenince karar verceğimiz şeyler de
Soran+1 yılGeçen dedim sen beni sevmiyosun dedi :/
Cevap sahibi+1 yılarsayı üstüne verince ohh beni çok seviyor diye havamı atcak millete ay sinir oldum nişanlına k. bkma.
söyle yani böyle benim sana aldığım veya verdiğim şeyler için mi benimle mutlu huzurlu olcaksın ben böyle yaptığın için arsayı falan üstüne yapmıyorum ne halin varsa gör bunları da ailene söylüycem de belki işe yarar.. :D
Soran+1 yılAz önce aşkım napiosun yazdı bende sanane yazdım oda noldu dedi bende yarın yuzuyu getirip atıyorum param için değer veren biriyle isim olmaz ben sana ev arsa değil kalbimi veriyorum senin gözün mal da mülkte dedim saçmalama ayrılamazsin beni birakamazsin diye mesaj atmış :D
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi bari yani kızlara çok sert davranın durduk yere saçma sapan şeylerde kızın demiyorum ama erkek dediğinde gereken yerde sert bir şekilde vercek cevabını TABİ BU DEDİKLERİM KARŞI TARAFTAKİ HAKEDİYORSA.. :D
Soran+1 yılbir kızla sevgilisn ya da nişanlı onu kendine nasıl baglarsin? Çok ilgi gostetince gotleri kalkıyor napmam lazım
Cevap sahibi+1 yılyani şimdi o son söylediğin çok ayıp erkeklerde oluyor bence o ben sevgilime çok yüz verdim mesela şimdi kendini bir şey sanıyor bir havalar falan. her neyse bir kızı kendine bağlaman için onu çok sevmen koruman sahip çıkman yeterli.
Ahah bende başka bişey sandim :D ya belki ona güvendiğini bilmek istiyor belki tamam aşkım üstüne yapıyorum senden önemli değil hiç bişey demeni duymak istiyor bunu söyledikten sonra bile aşkım hayır istemiyorum bişey bana değer verdiğini bilmek istedim güvenini tarttım diycek belki?
010 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bişey ne ya :D icin fesat
- +1 yıl
İçim fesat filan değil bu sitede böyle soruları çok görüyoruz yalan mı benim ilgimi çekende bir erkeğin sormasıydı :D tabi detayı okuyunca farklı bişey olduğunu gördüm ve bununlada kalmadım alttaki yorumlarını filanda okudum bana sorarsan bu kız seni gerçekten seviyor durum maddiyat değil diğer insanların içi fest ki yok seni kullanıyor yok istediklerini alıp senden ayrılıcak diyorlar. Birlikteyken maddiyatım iyi değil demişsin böyle bir kız zaten o zaman seninle olmazdı dediğim gibi evlilik psikolojisiyle seni sınıyordur takılmayın böyle şeylere ya aşkınızın tadını çıkarın aşktan daha güzel öenli ne var ki bu hayatta :) 4 yıllık bir ilişkim var ve ikimizde herşeyin üstünde tutuyoruz birbirimizi tabi ben böyle bişey istemedim ama şimdi sınayasım var benimde :D
Soran+1 yılBelkide beni deniyor? Eskiden vsrligim yokken param yokken bir yerlere gidince hesabı bile o öderdi babam yaslaninca tüm varlığını üzerime yaptı
Soran+1 yıl:) haklısın sen tam benim kafa dengisin memleket neresi ya hemşerilerini olmayalım?
Soran+1 yılİstanbul a geldim az kalsın bayılıyordum o ne trafiktir arkadaş ya ben hatayda oturuyorum küçük yer burası burada dolmusa bin sahile hastaneye AVM ye heryerden geçiyor trafikte yok mis gibi istanbula geldim halam lara gitmemiz otogardan 3 satimizi aldı rezillik resmen. fazla gezemedim orayı bitek Cevahir AVM ye gittim
Soran+1 yılİstanbul da asla oturamam ya :/ rezillik
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
38Cevap
burada o kadar insan aptal bir sen akillisin dimi kardesim yok birakamaz yok yapmaz diyosun bunlar sana bosuna ayril diyo dimi bak akilli ol biraz bu devirde gelecek kolay hazirlanmiyor malin mülkün sende kalsin ne diye veriyormuşsun sebeb ne ölüm kalim mi var malini mi yiyoe baskasi koy yumrugunu masaya olmaz de bidaha sakin maddiyat konusma benimle de kapat konuyu acmasin bidaha az delikanli olum bu kadar da parmaklarinda oynatmasinlar sizi valla icim parcalandi ya biz emekci insanlar ömrümüzü veriyoruz 2 göz bir ev icin bunlar Nisan atmakla tehdit ediyor sanki babasinin mali seni o babana yazik be kemikleri sizlar adamin verme biseyini kardesim nisanli ciftler colul cocuk kactane yapalim diye konuşur sizin mevzuya bak be sokarim böyle sevgiye aşka hic sevmesin daha iyi az yürekli ol yürekli
22 Yorumla- +1 yıl
helal kardeşim dediklerine katılıyorum +1
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Safmısın KARDEŞ sen? Seni sevse evlenmeden bu konulara girmez.. Belli ki Evine ve Arsana evleniyor seninle, geçir üzerine sonra tekmeyi o sana vursun... Bir de Boynuz Taktımı tamamdır...
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen mi :) ?
Kardeşim sakın ama sakın verme! bir gün o gider, sen dımdızlak kalırsın malını mülkünü kimse ile paylaşma arsalarını, evlerini verince mi sevicek miş seni? Uyanık ol. Kardeşim vakit kaybetmeden uyanık ol ayrıl. Bak kesinlikle bu söylediklerimi es geçme güven bana.
00 Yorumla
+1 yılBence malın için yanında o senin onda hbir zaman evlenincede ona verme
Menfaat sadece
Hatta gerçekten öyle ise ayrıl bile02 Yorumla
Soran+1 yılYasin 19 bana akilmi veriyon? Benden iyimi taniyon sen nissnlimi
- +1 yıl
İyi tanıyorsan soruyla akıl almak için burada işinne!! Çok tanıyorsan yi sevindim adına
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Daha neler. Ne yapcakmis.
Benim sana güvenim senin bana gpvenim oldugu kadar de. Asla verme. Yok daha neler09 Yorumla
Soran+1 yılAma onu kaybedemem çok seviyorum hemde deli gibi
Soran+1 yılTabiki Hayır ama bana diyor ki ben senin karın olucam bana nasıl guvenmiyorsun
Soran+1 yılÇok seviyorum be kardeşim deli gibi hemde ondan ayrılamam ne istiyorsa vericem banka hesabina da bir kaç bin lira ystiricam alışveriş yaparken kullanır mecburum
Soran+1 yılAilem var annem almanyada yaşıyor babam ise dominos pizzanin bayiligini aldı orayı çalıştırıyor
Soran+1 yılKardeşim var oda ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi
- +1 yıl
Hmm, sevgi eksikligi oldugu icin ve sevgilinin ilgisini kayip etmek istemedin icin istedini veriyor ola bilirmisin?
bir kere verirsen evliliniz yerine oturmadan artik hep verirsin olmayincada mutsuzluk kapinizi calar.
Evlilimizin 5inci yilindan sonra vercem diye sözünü ver ya da üstüne 5 yil sonra eger evlilimizde sonrun olmasa bende kabul edersem veriyorum diye yazi yazdirin.
+1 yılarsa senindir de tapuya geçirtme arkadasım
nişanlın arsayı alınca senden vazgeçebilir
resmi nikahı erkekn kıyın zorla babasını02 Yorumla
Soran+1 yılDemi
- +1 yıl
bizim ailece tanıdıklarımızdan birisi babasının başından geçen bir olayı anlattı
annesiyle evlenmeden önce birine sevdalanmış kızla malum olayıda halletmişlerki hamile kalmış kız babadankalan evin tapusunu isteyince oda vermiş çocuk doğduktan sonra çocuğu eve bırakp abisi olarak tanıttığı adamla kaçmışlar
tanıdık bize bu olayı anlattığı günün ertesi bankadan borca karşılık evin hipotekli olduğunu öğrenmişler
tam 30 yıl sonra yani
+1 yıltabii ki de verme, niye istiyor ki? sakın ha sakın!
11 Yorumla
Soran+1 yılKarın olucam sonuçta diyor
vallahi bana sorarsan evlendikten sonrada verme. düğünden 2 gün sonra 'gelin tapuları çalıp kaçtı' diye seni haberlerde izlemeyelim.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
yuh sakin evlenme! o kiz sadece cikari pesinde... ev arsa alip tüyüp gidecek benden demesi.
07 Yorumla
Soran+1 yılKendinle karıştırma nisanlim ii ;)
Soran+1 yılBenimkide deniz :) memnun oldum adaş bu arada benim. memleket
Soran+1 yılTunceli senin?
Soran+1 yılServavva :D kirmancizane?
+1 yılSakin verme alır o anda nişanı atar seni tanımaz bile ayrılırsa başka birini bulursun dünyanın civisi çıkmış sakin kardeşim hiç bisey verme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe isterse yapıcam kardes çok seviyorum nereye goturecem bu kadar serveti
- +1 yıl
Salaksin bende oyleyim aslında ol dese olurum ama bak bu seni kullanıyor ben seni anliyorum ggzunde değil o yanımda olsun yeter diyosun ama bil ki servetinde oda elinden gidecek al senin olsun de tabu sende kalsın o istediğini yapsın ekiyomu biciyomu evmi yapiyo karisma ama tabu verme asla
+1 yılSakın ama sakın. ..
Bunu yapma sakın.
Ortada resmi olan bir şey henüz.
Yarın ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez...
Ayrıca mal sevdalı insan/kadın tipi tiksindirici02 Yorumla
Soran+1 yılYsni bir kişide demiyor ver herkesi kötü biliyonuz
- +1 yıl
Baban onları helalden mi kazandı yoksa haramdan mi?
Bu sorunun cevabını senin kararın gösterecek.
Kolay gelsin...
+1 yılsakın hiç bişey yapma üzerine. seni malı için terk edecekse bırak gtsin Allasen boşversene. illa ki üzerine aldıktan sonra terk eder bu aşikar. bunun örneği çok
02 Yorumla
Soran+1 yılEdemezz ;)
- +1 yıl
ayrılmak üzereyiz diyorsun edemez diyorsun.. her neyse kendn bilirsn ben fikrimi söyledm
böyle bir kız seni yarın eve para bırakmadın diye boşar bu ne ya
13 Yorumla
Soran+1 yılEve para bırakırım maddi durumum çok iyi dairelerim isyerlerim arsalarim var ama hadi bir aksilik çıktı ayrıldık o zaman nolcak
Soran+1 yılParam için değil biz nişanlı lik döneminden önce 2 sene sevgiliydik o zaman lar benim hicbirseyim yoktu o zaman sevmeseydi ayrilirdi nisanlim çok iyi bir insan
+1 yılsakınnn yapma üstüneeee olummmm ben sana diyimm yaptığınn gibi bırakır gider inanama bu devirdeee dili bal olsadaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün icin tesekkur ederim yalnız olum'lu şekilde hitap etme bana.
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKiz herşeyi garantiye alıyor hani ileride ayrılırsın diye arsa ile bu işi garantilemek istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be melek gibi birisi
Sakın ha!!! Gören de marketten lolipop istiyor zannedecek, ev ve arsa istiyormuş.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen çok yedin lolipop galiba :)
Soran+1 yılYasin 30 akıl yasin 10 :D
+1 yılEvlenmede yapma bence. Sen daha iyi tanirsin gerci.
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok seviyor eminim şüphem yok ama dünyanın binbir türlü hali var ayrılmak istiyor yapmassam
- +1 yıl
Seven insan boyle bir sebepten dolayi ayrilmak istemez. Birak inceldigi yerden kopsun. Sen beni bunlar icin mi seviyorsun de.
Soran+1 yılHaklısın :(
Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. Sakin ha kndinş akıllı zannediyor öyle bişey yaparsan ac kalirsin ac kadin dedigin seni düşünecek malini değil hic dşünme vur tekmeyi at gitsin seni seveni bul malini seveni değil kardeş...
00 Yorumla
+1 yılKizin nisanlanma sebebi ortada iste. Sömürüp atar o kiz seni. Kafayi yemis bence. Ben olsam ayrilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen mi ;) ?
- +1 yıl
Malesef degil. ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevdiği için seninle olduğunu mu düşünüyorsun seninle paran içi birlikte bu ilişki yürümez hem nasıl bir şeydir bu ya senin istemen lazımken kız istiyor bu işte bir tezgah var gibi...
00 Yorumla
+1 yılparanla evlenmek istiyor gözünü ac azicik ohooooo bu ne arkadas
12 Yorumla
Soran+1 yılGözüm açık zaten
- +1 yıl
"gelin Hanim tapularla birlikte ortadan kayboldu" diye haberleri yakinda okuruz o zaman
- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılKardesim safmisin? Bunu diyen biri nisanliyi nikahli karim olsa bosarim
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptin be kardes
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana değil arsalara gelcek zaten bunu nasıl yedirebiliyosun kendine?
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum * napim
Abi sakin ya , bizim arkadasin abisi de nisanlisina 50.000 verdi sonra kix su gün gerçek falan diye diye 4ay oyaladi ayrildi , bence sakin
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyor yapmassam çok seviyorum kaybetmek istemiyorum onu
Soran+1 yılYa evlenince yapsam değişen bişey olmuycak ayrılacak insan evliykende ayrılır o zaman kimse karısının üzerine bişey yapmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce üzüldüm bu soru ve detaya fakat yorumları okuyunca verdiğin cevaplar karşısında yaşanacakların sana müstehak olduğu kanaatine vardım..
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi seven anlar beni
oruçlu ağzımla nişanlına sövdürecen kardeşim... Paraya tapanla ne işin olur yol ver gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Evlenmeden zırnık koklatma o e l*n malın için evleniyor seninle sende salaklık yapma sakın bırak giderse gitsin
00 Yorumla
+1 yılResmen malina mulkune goz dikmis sen evlenirsende adina yapma bisar seni kalirsin ortada
12 Yorumla
Soran+1 yılNe isterse yapıcam kardes çok seviyorum nereye goturecem bu kadar serveti
- +1 yıl
Sen bilirsin ben iyiliyin icin diyorum servet insanin geleceyi cocuklarinin mirasi icin bak ben maddi durum yuzunden evlenmeyi dusunmuyorum yarin evlenirde herseyi ustune yaptirirsan bosadigi an sen seni perisan eder ve inan kardes hele ozaman hic bulamazsin
Ohooo şimdiden basladiysa para konusuna hic taviz verme inceldigi yerden de kopsun
00 Yorumla
+1 yılbence ev ve arsalarını verme daha hiçbir şeyin değil türlü türlü insan var bilemezsin bu sebepten ayrılırsa da ayrılması senin hayrına olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya vericem çok seviyorum
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 ruhun tek beden olması için belgelere ihtiyaç yok
00 YorumlaDefolsun gitsinn ole birinden hayr gelmez haci akilli ol
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bu lafından sonra istese bile evlenmezdim
00 Yorumla
+1 yılDaha evlenmeden bunları istiyorsa sıkıntılı günler seni bekliyor ayrıl bence
00 Yorumladolandırıcı o kadin. yapma etme..
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan ya :) hahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal icin senden ayrilacak birine maldan fazla deger verme
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBelli seni avucunun icine almis
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle malın için görüşen bir nişanlın var!
06 Yorumla- +1 yıl
Bunu biz görüyoruz.
Onun görmesi mümkün değil HENÜZ - +1 yıl
Millet deliye hasret biz akıllıya!
Niye bu kadar saf oluyor bazı erkekler anlamıyorum.
Gör işte. Kız seninle mal varlığın için görüşüyor. Halen daha neyin körlüğünü yapıyorsun ki!!
@MösyöArafta - +1 yıl
Aşk kapıdan girince, akıl bacadan çıkarmış.
Sorun bu.
Erkek ya da kızın saflığı değil yani.
Ne diyelim.
Akıl geri dönünce anlayacak ama o zaman da geç olacak... - +1 yıl
Akıl geri dönenen kadar elin kızına kendi babasının alın terini kaptırmasa bari! @MösyöArafta
- +1 yıl
Alın teri ise kaptirmaz.
Değilse uçar gider...
Alttaki yorumuma bakarsan... - +1 yıl
Bakarım. :)
Koy kicina tekmeyi napcan saf misin olm
00 Yorumla
+1 yılVermicen tabi aptal olma,
12 Yorumla
Soran+1 yılSözlerine dikkat et
- +1 yıl
Pardon pardon, aptal da olamazsin dogru.
+1 yılsakın yapma. dolandırılırsın yemin ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
usta seviyorsunda bir yandanda maddiyatın önemli. sende ona şey de ha bende ha sende kalıcak ne farkedicek evlenmeyecekmiyiz de. evlendikten 3-4 yıl sonra ver tapuyuda felan.
EvLedikten Sonra Ev Üstündemi KaLıcaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ayrıl gitsin baba malın için hep bunlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Ayrıl gitsin kendini uyanık sanıyor galiba. Kanma.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
+1 yılAfedersinde bu kızın amacı belli
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle biri değil benim nisanlim
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin.
36 Yorumla
Soran+1 yılAsla
Soran+1 yılTamam boşanirim :D
Soran+1 yılBirader bak şimdi ben bu kızla daha onceden 2 se sevgili kaldım o zamanlar benim hicbirseyim yoktu babam dan bana bişey kalmamıştı herkes gibi çalışıyordum nisanlim la o zamanlar yemeğe gittigimizde çoğu zaman parayi o veriyordu eğer para için olsa benim evlerim arsalarim yokken beni birakirdi. sen benim nisanlim i tanıyor olsan beni anlardin
+1 yılo paran için evleniyor seninle
01 Yorumla
Soran+1 yılYaw hehe
+1 yılAyrip ya o onun icin istiyo besbelli
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılAyril bence ondan hala neyi bekliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılDugunu bekliyorum :)
- +1 yıl
Özürlü
+1 yılAyrıl olum salla kızı.
05 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindasin ben 26 sen nasıl oğlum diyosun bana?
- +1 yıl
Takıldığın nokta bu mu?
- +1 yıl
Bak yaş kategorisine neyi seçmişsin
Soran+1 yılSaygısızlık yapma sonuçta yaş olarak buyugum senden
- +1 yıl
Bilemem sen söylemedigin sürece. Sonuçta yukarıda ne yazıyorsa ona göre muamele. Üstelik anonimsin. :)
Para goz bırak kardesim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ya hiç uğraşma..
00 Yorumlaeğer seni malın için nikahına alacaksa unut boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Yolacak tavuk ariyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaaaaaaa bırak o karıyı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılallhn enayisi. yedir paraları aç kal köpek