Yardımcı olun lütfen görüş belirtin
Lütfen son güncellemeleri cevaplayın
Görüşebilirsiniz ama dilekçe vererek randevu şeklinde çok uzar. İl emniyet müdürü yerinde olduğu zaman kimseyle görüşmek istemiyorum demez. Aynı şekilde valilikte öyle ama yerinde bulursanız işte.
Her hangi bir kolu tanıdığı, yardımcılarından biri vs bir tanıdık bulursanız bu mümkün.
Randevu istersiniz, görüşürsünüz.
Söylediğiniz insanlar ulaşılmaz kişiler değil.
Randevu gerekçenizi iyi ifade edin.
Yapabilirsiniz
Cevap
9Cevap
Sen yetkili biri değilsen denetleyemezsin. ama randevu alıp vali ile görüşebilirsin.
Biner yazı işlerinden ilgiliye dağıtılır vali Görmez
Savcıyla görüşmelisin tatlım
Birincisi vali zaten ilde olur, ikincisi emniyet genel müdürü tektir il emniyet müdürü vardır :) Ama zor o iş bulunduğunuz yere ve şehrinizdeki etkinliğinize bağlı.
Soru dökülüyor :) ben babamla :) il emniyet genel müdürü :) yüz üstü :)
Siz babanızla İl valisi ve İl emniyet müdürüyle yüzyüze görüşemezsiniz. Hukuken yasak olan bir şeyi denetlemek, denetçi kurumlara düşer, konuyla ilgili kurumun amiriyle görüşmek ya da doğrudan Savcılığa delillerle birlikte yazılı müracaat gerekir.
Hiç bir şey bildiğin yok, düzgün cümle bile kuramıyorsun. Ayrıca illa sorunuza olumlu görüş mü belirtelim? Doğruyu yazmayalım mı? Git araştır, benim yazdıklarıma geleceksin.
Gorusursunuz randevu alin yanliz il emniyet genel muduru diye bisey yok o il emniyet mudurudur.
Ne alaka simdi
Yüzyüze yapın
Uüzüstü olmaz
Valiliğe gidip başvurun
Görüşmek istiyoruz bir şikayetimiz var deyin
Randevu alın görüşün
yapabılırsınız gorusmeyı
Hayır yasal olmayan bir şey için görüşemezsin
Tam olarak ne yapıcaksın bir anlatsan fikir veriliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar