Benim gibi ölüp sonra geri dönen var mı _?

Arkadaşlar saçma sapan yorumlarınızı öncelikle kendinize saklayın beni en iyi anlayanlar bilir, bundan 4 yıl evvel bir kaza geçirdim kötü bir kaza kardeşimi kazada kaybettim ama benim de kalbim durdu ve klinik olarak öldüm sonra birden bire karanlık ve düştüm, hastanede olanları görüyordum ve biliyordum ama hiç korkmuyordum babamın ağlamasını ailemin feryadını görüyordum, ama çok hafiftim hiç acı hissetmiyordum ve şu an olduğumdan daha ben daha gerçektim o kadar huzurluydum ki anlatamam yani bu dünya diliyle anlatılmaz, sonra birden kardeşim geldi abi ben gidiyorum dedi ama gülüyordu ben dedim! sen kalıyorsun dedi annem beni bekliyor dedi, bende gitmek istiyordum ama içeriye giremiyordum gerçekten ölümü gördüm, aslında sanıldığı kadar dehşet olmadığını gördüm, allahın cezalandırıcı biri olmadığını şevkat saçan ışığını gördüm, hatta yoğum bakımdan çıktıktan sonra doktorun yakasına yapışıp kardeşimin vefatını ondan önce söyledim herkese doktora neden beni döndürdünüz diye bağırdım şimdi çok kötüyüm bir an önce ölmek istyorum eminim aranızda aynı tecrubeyi yaşamış bir kaç arkadaşımız vardır varsa burdalar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
saçma salak ruya vs vs gibi şeyler uydurmayın hanginiz yaşadı bu deneyimi onu söyleyin, evinizde anne çay koy diyen adamlarsınız siz ne bilirsiniz, bırakın yaşayanlar anlatsın
Benim gibi ölüp sonra geri dönen var mı _?