Parttime iş buldum. cumartesi pazar yok.haftanın 5 günü broşür dağıtcam günlük 20 tl.
nasıl bir iş. yorucu mu?
nasıl bir iş. yorucu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 Tl cok az bence Hiç kendini yormaya değmez git bir magzada satış sorumlusu olarak calıs aylık verecekleri para 900+ Yemk En Azından yagmurun altında kalmazsın.Hatta bulamadıysan iş istanbuldaysan senin için ayrlayabilirim.
ıstanbuldayım ama benim okul nedenıyle parttıme lazım
Oldukça zor. Sana ne kadar günlük broşür vereceklerini önce öğrensen daha iyiydi.
havalar soğudu o olur zorluğu sıkı sıkı giyin başkada bişey olmaz heralde bilmiyorum.
hıc fıkrım yok..arkadasım yapmıstı bı ara baya yorucu dıyodu bı ordan bılıom
Cevap
11Cevap
ayaklarını feda etmeye razıyla yapabilirsin zor iştir ama zevklidir :)
bende yaptım yanına birini verirler adam kaynaksa yarısını atar yarısını dağıtırsın kolay olur yoksa kışın ve herzaman zor..ama kafan rahat karışan eden yok gezmeyi seviyosan sorun yok
isi nerden buldun bende bu aralar bakiniyorum bikaç yerede bulamadim
zor olmazmı hiç insanın anasından emdiği süt nerdeyse burnundan geliyo:) uzak dur sakın gitme :)
Ben de çok dağıttım.Yarısını dağıttım yarısını yakıp ısındım.
ne kdr para alıyodun sen
50 lira
cıddı mısın. gunluk mu 50
Evet daha düşük verirlerse ücreti hiç girme o zahmete.
20 tl gunluk .s
ama yarım gun benimkı
Yarım günse sorun yok o zaman .Benim ki 24 saat di :D
yok ya yarım gun.cumartesı pazarda yok :)
Daha ne olsun o zaman kaymağını sıyır işte : ) Ben vizelerin olduğu hafta bile dağıtmıştım.Yarısını tam çöpe atarken adamın biri geldi evlat napıyorsun onları dedi hiç amca çöpe atıyorm dedim.Sonra broşürlerin hepsini bana ver birde 50 lira ver dedi.Anlamadım ilk başta meğersem firmadan bi yetkilişmiş broşürlerini dağııttığım.Hem yarısını bedava dağıtıp sınavdan oldum hem de 50 liradan oldum. : ) Demem o ki part time iş iyidir
of ınanmıyorum ya :D ben cope atmam. valla korkarım ya şurdakı yetkılıyse flan dıye. :D
Denemeni tavsiye etmem müthiş bir paranoya basıyor insanı.Şimdi kimi görsem yetkilidir diye anlatmaya başlıyorum dershanenin özelliklerini 1997 yılında kurulan dershanemiz 400 öğrenci kapasiteli sıcak su 24 saat 100 yataklı :D o değil otel gibi tanıtıyorum işin komiği :D:
:D:D yarın sabah gorusmeye gıtcem.cok utangac bırıyım ben ya :/ heyecan yaptım sımdıden :D
Yeni geldim halen aynı konudamısın : )
internetten mi basvurdun is icin
sanki biraz yevmiye az gibi geldi bana öğrenciyken ypmıştım ayaklarıma kara sular inmişti.
kaç tane dağıtacaksın günlük at çöpe kimse görmeden.
ya adam bıyerde takıp ederse?
o zaman basının çaresine bakarsın :)
O brosurleri kimse almıyo bi ara bana vermek isteyen kız ne olur sen al bari diye ağlıyodu
Tersleyen çok olucak mesela buna alış gerisi kolay
20 tl az harbi en azından 35 tl filan olma
al eline broşürü ver öne gelene çok kolay
Bir mağazaya gir çalış daha iyi.
bence degıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar