• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Tatil & Seyahat

Ankarada yenidoğan ve çinçin nasıl bir yer?

sefadundar
sefadundar Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
ben ankarada üni okuyorum. oralara hakkında kötü konuşuyolar. sizce doğru mu?
Ankarada yenidoğan ve çinçin nasıl bir yer?
Yenidoğan Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• keçiören
    keçiören Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

çinçin we yenıdogan dedıklerı kadar sıkıntılı bı yer degıl ama bundan bı kac sene oncesıne kadar gercekten cok sıkıntıydı her yerın kendıne gore sıkıntısı war oralarında sıkıntı olmasının sebebı ınsanların cahıl we aç olması arka taraftakı ara sokaklara gırdıgın zaman ınsanların sattıgı maddelerden almayıp baskasından alırsan dowerler we gasbederler acıkcası ben gunluk çinçinin oralardayım bıseyler almak ıcın ama bazı yerlerıne gıtmıyorum sıkıntı oldugu ıcınn cunku cok kısılerın canını fena sekılde yaktılar en pıs yer nere dıye sorarsanız yenıdogan kac kere şahit oldum polıslere ates ederken we 4 5 tane yunus polısını yakalayıp kafasına sıkarak ınfaz ettıler gozumun onunde ama yenıdogan çinçin gıbı degıl benden alacaksın ondan almıyacaksın dıye sıkıntı yapmıyolar efendıce gırıp cıkarsan kımseye bısey demıyolar çinçine gore daha medenıyetlıler :)) çinçin tek sıkıntı olması eroın satılcıları we kullanıcıların daha fazla olması ama yenıdoganda eroın harıcı hersey war o yuzden yenıdogan kendısını bozmadı çinçinde eroın yenıdogdan esrar hap taş kokoın oldugu ıcın ıkısıde farklı bırbırındne ama neresı saglam dıye sorarsanız yenıdogan daha saglam we atarlı kac kere çinçine saldırıp cok kısının olumune we yaralanmasına sebeb oldular gırdıgı yerlere ates edıyolar çinçinde cingen oldugu ıcın tek baslarına bı b*k yapamıyolar ama yenıdoganda tek basına bıle adam her turlu atarını yapyo cekıyo wuruyo bana çinçinde cok kısı salca olmaya calıstı genelde olan kısıler 2 3 kısı oldugu zaman cekıp wurdum kactım kacarken bagırıp ortalgı ayaga kaldırdılar ama yenıdoganda aynısını yapmaya kalktım canımı zor kurtartdım arkamdan sureklı ates ettıler :))) cingenın cok oldugu yer her zaman b*k we pisliktir cingen tek basına iken kuzu gıbıdır ama yanında 2 3 kısı oldugu zaman aslan kesılıyo o yuzden çinçin bıldıgın kasar o* kolpa barındırıyo sız sız olun çinçinde onunuze gelene atar yapın cekın wurun ama aynı hatayı yenıdoganda yapmayın 4 5 tane yunus polıse yaptkları gıbı yaparlar

0
    1 Yorumla
    • Altay765
      Altay765
      +1 yıl

1989 dan beri Yenidoğan dayım ama senin kadar yalancı birini görmedim. Ulan sen aç ve çahilsin bir kere. Oranın insanlarına kurban ol sen. Sen kimsin bilmiyorum ama bellki oranın yanından bile gçcmemişsin. Birde çatışmış adamlara sıkmış hahha ulan sen kimsin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• defrag
    defrag Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Yanılmıyorsam bir yıl önce emniyet operasyon yapmıştı.

Özel harekat, panzerler, binlerce polis v.b... Sanırsın Suriye'ye giriyoruz. Gerisini sen düşün...

3
    4 Yorumla
    • EfeZtrk
      EfeZtrk
      +1 yıl

Evet Yenidoğan a Yapıldı O Baskın ( ŞAFAK BASKINI ) Bende Yenidoğanda Oturuyorum Ama Kimsede Dalaşmıyo Yenidoğanı Kötülemekten Vazgeçin Artık ;)

Yorumla
    • 06burhan
      06burhan
      +1 yıl

La gardaş bu cineler bizim mekana gelirse baba kız dinlemem ne la bu kötüleyip duruyonuz yenidoğanı orda büyüdüm ben

Yorumla
    • Alidemirkan
      Alidemirkan
      +1 yıl

@06burhan aynen gardaşımla ben atıfbeyde oturuom bu treler kötülüyolar

Yorumla
    • vıdıvidivodo
      vıdıvidivodo
      +1 yıl

ya ne binlerce polisi yabancıyı sevmezler eni falanca abi gönderdi diye geçeri biriin ismii söylemessen seni bir güzel överler torbacılarıyla meşurdur telsizle çalışırlar telefonla haberleşezler
      he birde kızsan ve ordaysan ufo görmüş köylü gibi bakarlar

Yorumla
  • ToprakEf
    ToprakEf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

çinçin de oturanların yarısından çoğunun torbacı olduğu mahalledir. hiç sevmezler yabancıları. hemen sopalarla çıkarlar karşınıza. ayrıca bir tanıdığınız yoksa asla alamazsınız esrar hap felan. sincanla tek benzer yanı yabancıları sevmiyor oluşları ama sincan da da alkolik çoktur mahalleye yabancı almazlar sokak başında hep nöbetçi belalı herifler olur ama çinçin dağıldı parçalandı her yere tokiler konuldu felan yenidoğanda da akşam tek gezmek kıç ister felan .

0
    4 Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

ben örnek mah. deyim. telsizler de deniyor. orada sıkıntı var mı?

Yorumla
    • ToprakEf
      ToprakEf
      +1 yıl

çinçinle komşu sorun olmaz zaten çinçin diye birşeyde kalmadığına göre orda olanların hepsi de sincana geçti zaten bi problem olmaz yani

Yorumla
    • Hshshshslalalalala
      Hshshshslalalalala
      +1 yıl

Peki eskiden burda yaşayıp burda bu işle uğraşan kişinin peşini nasıl bırakırlar?

Yorumla
    • SussamOlmuyor
      SussamOlmuyor
      +1 yıl

Katılmıyorum ben oranın dış kapı hastanesinde staj gördüm abartıldığı gibi değil yalnış birşey yapmadığın sürece sana durduk yere sataşmıyorlar sadece yolda üstü başı yırtık dilenciler oluyor onlarda zarasız birşey yapmıyor abartıldığı gibi değil sadece ordan sıhhiye otobüsünde çingenlerle beraber denk geliyordum onlarda bir kaç bağrıp susuyorlar sadece otobüs muavinlerine bağırıyorlar

Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

ankarada okudum. ya çok fena özellikle çinçin mahallesine ankara demezsin. hem de altındağ belediyesi gibi merkezi bir yerde. koskoca başkentin merkezinde nasıl öyle yer barındırıyorlar anlamıyorum. bir de yaşanacak en iyi il seçilmişken :/

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

20

Cevap

• HayLasSsSinCaAapPp
    HayLasSsSinCaAapPp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.

Yurdun her tarafından gelmiş hatta yurdun dışından dahil gelmiş , ezilmiş, üzülmüş, toplum tarafın dan soyutlanmış ve kaybedilmiş insanların alım gücünün olmadığı yani ekonomik olarak sıfırın altın da olan ve son liman olarak gördüğü ve nefes mücadelesi için yerleşdiği semtlerdir. Şimdiki zaman da suç oranının meskeni olarak ün almışdır.
    LAkin ;
    Eskinin zamanın da fırlama ve bitirimin olduğu kabadayıların var olduğu eski mahalle adabın dan olan semtler di. Hacettepe, hamam ön ve kale dipi kontrolun de kabadayıların namlarıyla duyulduğu mahalle ve semtler di. Halen o zaman dan kalan dedeler az da olsa tek tük kaldı. Örneğin Rıfat Balaman da eski kabadayıların dostların dan sofrasın da bulunmuş o dönemin insanıdır.

0
    0 Yorumla
  • Gabbay
    Gabbay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

ya arkadaslar Allaha aşkına şimdi burada kulaktan dolma bilgileri koymayın ortaya kaç kere çıktınız yenidoğana? çinçin tarih oldu artık yenidoğana akşam gidersen sıkıntı çıkartmazlar öğle vakti gitceksin yanında biri olcak hap cigara alcaksanda birine sormana gerek yok adam zaten gelıyo yanına giriyo koluna ''Gel Baba Gel Ne İstiyon Elimde 10 Numara Haplar Var Ne Ararsan Var Baba Cigara mı İstiyon Gel'' Götürüyo Torbanın oraya Ne İstersen veriyo yok kesiyolar Yok Asıyolar Bunlar Bahane Bari hiç Çıkmadınız Konusmayın burada Sen Oraya Gitmişsin Madde Almaya Adam Müşterisini Kaçırırmı Hiç?

1
    3 Yorumla
    • EfeZtrk
      EfeZtrk
      +1 yıl

Aynen Anlatılanlardan İbaret Onlar :) Asma Kesme Falan Filan Hep Hikaye :) :)

Yorumla
    • matrapken
      matrapken
      +1 yıl

hocam cebecide torbacı nerde bulabiliriz yardımcı olabilirmisin.

Yorumla
    • GrandeurOfLife
      GrandeurOfLife
      +1 yıl

Polis ise karşıdaki. Torbacı yabancıya mal vermez.

Yorumla
  • Startagain
    Startagain Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

şöyle analatayım seni paraşütle yukardan bıraksalar o semtlere pirana dolu havuza atılmış gibi hissedersin ;)

3
    0 Yorumla
  • Feda101
    Feda101 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Ankaralı bir arkadaşım var Çinçin eskisi kadar kötü değilmiş artık, orası dağıtılmış, Bir de Mamak zülfazıl altındağ tarafı gecekondu mahalleleri, yenidoğanı bilmiyorum. Ama sen genellikle cebeci, emirler, balgat Aşti tarafında takıl derim :)

2
    1 Yorumla
    • kursadkrnfil1006
      kursadkrnfil1006
      3 ay

Pursaklar da güzel yer. Olaylar sık olmuyor

Yorumla
  • Artemiss06
    Artemiss06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ankara 'da Çinçin Yenidoğan kalmadı. Kentsel dönüşüm gelince hepsi Altındağ'ın karanlık tarafı, dağın başı olarakta tabir edilen Hüseyingazi'ye taşındılar. Hüseyingazi Semti zaten Mamak ile Altındağı birleştiren yerdir. Neredeyse tamamı Altındağ Doğantepe tarafında. Geriye kalanlar Hüseyingazi Mahallesi ve çevresinde. Altındağ'dan çıkanlar Sincan'a taşındılar

0
    0 Yorumla
  • 06ankarali0631
    06ankarali0631 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Çinçine önceden polisler bile giremezdi hatta kolay kolay kimse giremez kendiside pis insanlarıda bikeresinde annemin bir yakınından para istemişler oda vermiyince ensesine satırla indirmişler öldü kısaca ama çinçin falan kalmadı artık öyle evler falan yıkıldı tokiler yapılıyor arada sırada babam eski yaşadığı yeri göstermek için götürür orda adam gibi 3 4 ev anca var kısaca çinçin diye bir yer kalmadı yenidoğana gelirsek torbacı pezevenklerin olduğu bir yer daha sağlam .

0
    0 Yorumla
  • Yenidoğanlibekoo
    Yenidoğanlibekoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Baba Bende Yenidogan Bebesiyim . Siz Cok Yanlis Dusunuyosunuz Hep Bizi Kotuluyosunuz. Artik Yenidogani Cincini Kotulemekten Bikmadinizmi. ? Ortadan Duyma Laflarla Gelmeyin Kendiniz Olun. Gelin Hidirliga Atifbeye Sakalara Gorun Insanlarda Cana Yakinligi burada 5 Dk Muhabbet Etseniz Hep Gelmek Istersiniz. Ha Burada Torbaci Diyen Arkadaslar Demekki Sende Madde Kullaniyosun Ki Mahalleye Geliyosun. Oda Bizim Gecim Kaynagimiz. Dedim gibi Yenidogan Oyle bir Yer Degil.

1
    2 Yorumla
    • Annehataway
      Annehataway
      +1 yıl

Dostum gecim kaynagini seveyim. Senn gibilee yuzunden uyusturucu kullanim yasi 5 e 6 ya dusmus durumda guzel bir ise girip calissaniz fenami olur hem hayatinizda bir defa ulkeye faydaniz. Dokunur

Yorumla
    • mikeetienne
      mikeetienne
      +1 yıl

Baba nereye taşındı bu mahalle yahu? kurumuş kalmış her yer.

Yorumla
  • xxbatuhan06
    xxbatuhan06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

inan mayınbaba burdaki laflara yenidoğançinçin hıdırlık hiç sıkıntıyok gayrimeşur adamlarvar ama sen onlara dokunmazsan onlarda sana dokunmaz bende yenidoğanda oturuyorm orda hiç yabancı birine durduk yere bulaşanlara raslamadım kavgalarını çok gördüm yabancılarla ama haklı olarak yabancılarla kavga ediyorlar baba gidin oraya gezinbi nasıl biyermiş görün. Sonra konusun oralar hakkında sonra kötüleyin oraları.

1
    0 Yorumla
  • bilimci29
    bilimci29 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl

Çinçin'e hep gitmek istemişimdir, Teksas gibi yerdir herkes tabancalı diyorlardı :)

0
    0 Yorumla
  • arthez
    arthez Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

orda shell var onun biraz üstünd gıtto var :D git ona abi neyin var de sana sergileri göstersin :D

2
    2 Yorumla
    • Halilcangn
      Halilcangn
      +1 yıl

gıtto vefat etti yanlız :D

Yorumla
    • Halilcangn
      Halilcangn
      +1 yıl

profun tezgahı var şımdı en popüler ora :D

Yorumla
  • Rojbin19456
    Rojbin19456 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Önceden Türkiye’nin en tehlikeli Semti Çinçindi kentsel dönüşüm oldu TOKİ felan yapıldı

oranın halkıda Yükseltepe doğantepe şentepe gibi yerlerde gecekondu yaptırdı

mahallenin etnik kökeni kürttür

0
    0 Yorumla
  • SHepyek
    SHepyek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Tavsiye ederim bir gidip gör. İnsanları çok cana yakın.

0
    4 Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

bir insan bir insanın kötülüğünü nasıl ister anlamıyorum. bu soruma sade sen cevap yazsaydın inanır giderdim ve başıma bişey gelecek olsa senin bu yorumun sebep olacak.

Yorumla
    • SHepyek
      SHepyek
      +1 yıl

Aklı başında insanların böyle saçma bir sitedeki önerileri dikkate almayacağını düşünüyorum. (En azından ben öyleyim. Bu ortamdaki insanlara güvenmem. Ben babama bile güvenmem, güvenmiş gibi yaparım.) Seçim senin. Israrla davet ediyorum.

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

doğruda kardeş ama bu sitenin açıklamasında dürüs şekilde diuyo

Yorumla
    • SHepyek
      SHepyek
      +1 yıl

Burada cevap veren insanların dürüstlüğünü irdelemekten ziyade cevapların doğruluğuna bakarsın. Herkesin kendine göre doğruları var. Benim de aynı şekilde. Ben sana bu kadar yardımcı olabiliyorum. Belki de bu senin insanlara inanıp inanmaman hususunda gelişime yardımcı olacak bir cevap.

Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 19,2b cevap paylaştı.

Ankara'nın güzide semtlerindendir.Gezip görülesi yerler.

0
    1 Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ankara'da yaşamama rağmen hiç gitmediğim yerler ama bildiğim kadarıyla pek sağlam yerler değiller.

1
    2 Yorumla
    • Alidemirkan
      Alidemirkan
      +1 yıl

Ne sağlam değili gel atıfbeye görürsün gardaşım

Yorumla
    • Annehataway
      Annehataway
      +1 yıl

@Alidemirkan senn allahini sikem gelirsem gosteririm sana top oglu kopek

Yorumla
  • FurkanAhmet
    FurkanAhmet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kardeş çinçin Ankaranın göbeğidir ama laflar abartılıdır bütün illegal işler ordadır ama sen onlara zarar vermediğin sürece zarar görmezsin insan canlısıdırlar. Ama korkuyorsan çıkmanı tavsiye etmem

0
    1 Yorumla
    • GrandeurOfLife
      GrandeurOfLife
      +1 yıl

Para isterlerse, vermeyince bıçaklanıyoz mu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

özellikle çinçin çok kötü ordan geçmemeni tavsiye ederim:))

1
    0 Yorumla
  • fatihbyrm
    fatihbyrm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ankara nin yenidoğan göbeği uyuşturucu göbeği ankaranin yenidoganı olmazsa Ankara hiçbirşeyi yoktur :)

1
    0 Yorumla
  • Albattros_
    Albattros_ Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Çok tarihi bir yer Ankaraya gidiyorsan kesin git İnsanları çok sıcakkanlı.

0
    0 Yorumla
  • Dilara1
    Dilara1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

çinçin mahallesinin belalı olduğunu bende duydum ama gitmedim hiç.

0
    0 Yorumla
  • vıdıvidivodo
    vıdıvidivodo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

ama şunu eklemeyi unuttum ankaranın en has adamları ordan çıkar birde müptezelsen ora cennet gibi gelir sana

0
    0 Yorumla
  • Rojdanur
    Rojdanur Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Sa bn bir yenidogan kızıyım evet tehlikeli ama yanlış yapana teber kerin mekanı yani bizim ora öyle bir yer deyil

0
    0 Yorumla
  • AyanAbi
    AyanAbi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Valla Başkan Angara nın En Güzide En Canlı Semtleridir. Gıtto Yu Herkes Tanır Sanırım Uğrayacak Olursa İşi Olan Felan Buyurun..

0
    0 Yorumla
  • Barantu10
    Barantu10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

l*n zaten uyuşturucu almaya gitmiyosan yolun düşmez napcan kurcalama fazla

0
    0 Yorumla
  • hanzadehh61
    hanzadehh61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

hiç bulaşılmayacak yeer

0
    1 Yorumla
    • Alidemirkan
      Alidemirkan
      +1 yıl

Bulaş atıfbeyde nabıyolar gardaş gör

Yorumla
  • hipster
    hipster Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Merak edip gitme bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çingeneleri n Mahallesi uyuşturucu batakligi

0
    0 Yorumla
  • bahadır06
    bahadır06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 835 cevap paylaştı.

Eskisi gibi değil düzeldi dağittilar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sıkıntılı çok sıkıntılı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

komünistler moskovaya

0
    14 Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

ne alaka konuyla

Yorumla
    • scare
      scare
      +1 yıl

gizliler israile:)

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

komünist değilmisin sen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

illummati değilim ben.

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

kominist değilim olmaya çalışıyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ülkücü değilim olmaya çalışıyorum adasasasasas :D. Ülkücüler yine size göre iyi anasını satayım onlar pkkya düşman ama siz kankasınız :D.

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

yok. bende sevmem pkk yi. milliyetçiliğe büründü artık. bilip bilmeden de konuşma. benim dünya görüşüm bu. sen onun bunun hakkında konuşuyon aama senin düşüncen ne.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben hiçbir görüşe mehsup değilim ama şuanki komünist geçinenlerin çogusu pkklı örnek odtu komple terörist dolu,hiç olmazsa ülkücüler sizin gibi değil ne kadar onlarında bu ülkeye zararı olmuşsada.

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

bak at kafası hala siz diyonuz. bak ben kimseye benzemem. sen müslümansan sana şöyle diyorum " onca insanı kendi halkını öldürmek, bi yerde bomba patlatmak insanları boştan vere öldürmek müslümanlıksa sizde böylesiniz"

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben ülkücü filan değilim müslüman olayını nerden çıkardın? Hem müslümanların çogu katlediliyor nasıl heryerde bomba patlatıyolar onuda anlamadım?! Heee el kaide hizbullah filan diyosan onlarda abd'nin kurdugu örgütler amaçlarıda müslümanları terörist göstermek anladın ?

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

bak fark etmez onlar müslüman sende müslümansın. senin bana ısrarla siz koministler... dediğiniz için diyorum bunları. sen hala anlamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anladım ben seni çok iyi anladım ama onlar müslüman değiller sen bunu anlamak istemiyon ;) Bu arada ülkücülerde sizde ülkenin zamanında anasını aglattınız sag-sol diye en sonunda darbe oldu ülke 50 sene geriye gitti ikinizde aynı şeyin lacivertisisiniz,siz yoık devrim yapıcam yok komünist ihtilal yapıcam dediniz(bide Atatürkçü ayaklarına yatarsınız) Ülkücüler din elden gidiyor,komünistler dinimizi,bayragımızı yok etmeye çalışıyor dediler sonunda ne oldu? Ülkenin anası bellendi.

Yorumla
    • sefadundar
      sefadundar
      +1 yıl

ya ben anlatıyorum ya sen anlamıyon. bana bazı koministler şöyle yaptı sende öylesin diyon. bak bende diyorum ki sende öyle yapan müslümanlar gibisin o halde

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Ankarada yenidoğan ve çinçin nasıl bir yer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ankara Çinçin Semti nasıl bir yer? 21 cevap verildi
Ankarada yenidoğanı bilenler yardım pls? 2 cevap verildi
Ankara da Yaşayan İnsanlar Hele Bir Gelin? Haymana Nasıl Bir Yer? 5 cevap verildi
Ankara Çinçin ve Yenidoğan nasıl? 23 cevap verildi
Ankara 'da ikamet edenler? 2 cevap verildi
Ankara balâ nasıl bir yer insanları nasıl? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨